سلام داداش اون روشی که گفتی رو تست کردم با فایل فیکس هم زدم بازم فرقی نکرد فایل لانچر میاد بالا میزنی بازم کاری نمیکنه
اقا درست شد
باید از اول بکاپ رو برگردونی دوباره اون فیکس رو بزنی یه دنیا ممنون
سلام داداش اون روشی که گفتی رو تست کردم با فایل فیکس هم زدم بازم فرقی نکرد فایل لانچر میاد بالا میزنی بازم کاری نمیکنه
دوستان کدومتون با برنامه RKBatchTool کار کرده؟
چرا با اینکه درایورو نصب میکنم اما کابل رو که میزنم و کامپیوتر میشناستش،بعد چند ثانیه بااینکه من کابل رو ازpc جدا نکردم،اما صدای قطع ارتباط میاد ونرم افزار دیگه تبلتو نمیشناسه.
کار خاصی هست که باید انجام بدم؟
چرا از برنامه livesuit استفاده نمیکنی ؟؟ اون دوستی ک یبار فلش کرده رو پیدا کن از اون بپرس . تو این مورد دیگه کاری از دست من ساخته نیس چون تجربشو ندارم.
پی نوشت : خیلی جالبه فایل بک آپی ک گذاشتمو 80 بار دانلود شده ولی دو نفر اومدن تشکر کردن ، مهم نیس همین ک کارشون راه بیفته زحمت ما هم عوضش در میاد
دوستان کدومتون با برنامه RKBatchTool کار کرده؟
چرا با اینکه درایورو نصب میکنم اما کابل رو که میزنم و کامپیوتر میشناستش،بعد چند ثانیه بااینکه من کابل رو ازpc جدا نکردم،اما صدای قطع ارتباط میاد ونرم افزار دیگه تبلتو نمیشناسه.
کار خاصی هست که باید انجام بدم؟
من دارم اما نتونستم فایلvold.fstab رو که دستکاری و خراب شده بود به ابک اب برگردونم .. همه نرم افزارهای فشرده سازی رو امتحان کردم اینجا هم خیلی مطرح کردم اما جواب نگرفتم !؟ اگه این مشکلم حل بشه و یه سایت اپلود خوب معرفی کنید براتون اپ می کنم .
تبلت من انگار فوت شده!سلام
دوستان تاچ pc 7558 موجود هست ؟
یا اصلا بیخیالش باید شد؟
پيدا ميشه تهرانسلام
دوستان تاچ pc 7558 موجود هست ؟
یا اصلا بیخیالش باید شد؟
داداش با پست ارسال كن واسه جناب احساني اگه هم مدل مال شما رو داشته باشه واستون ميتونه اوكي كنهتبلت من انگار فوت شده!
هفته بعد میخوا ببرمش تهران بینم درست میشه یا نه.اگه درست نشد میخوا تاچ و lcdیش رو بفروشم.2-3هفته بیشتر باهاش کار نکرده بودم که دل به این دنیا و مالش نبست و رفت :-(
اگه مایل بودید و اوکی شد،بهتون میدمش
متاسفانه فريمور شمام مشكل دار شدهسلام
تبلت 7558 روشن میشه روی لوگو میمونه ...
به کامپیوتر وصل می کنم درایور تعریف نمیشه
راه حلی هست؟
متاسفانه فريمور شمام مشكل دار شده
كه دردسر داره درست كردنش
راههاشو قبلا توضيح دادم بايد چيكار كرد تو همين تاپيك
Sent from my Q75S using Tapatalk 4 Beta
دقیقا اوضاع منم مثل شماست.راه هایی که من قبلا رفتم شما هم داری میری.اما نتیجه نداره.میدونی چرا اینطوره؟چون usbکدوم روش؟
من تبلت رو که وصل می کنم به کامپیوتر فقط توی قسمت Disk drives توی Device Manager دو تا PC7558 USB Device اضافه میشه و اصلا درایو تبلت نمیاد my computer.
یعنی هیچی نمیشه ریخت روی تبلت. هر کاری هم کردم وارد ریکاوری نمیشه ... RKBatchTool 1.7 هم نمیشناسه.
آقا بخدا کلافه شدم دیگه.الان3هفتست هرکاری میکنم فایده نداره.آخه داداش وقتی محیط ریکاوری بالا نیاد و از اینورم usb debugging فعال نیست،چه کاری دیگه میشه کرد؟اگرچه من زیاد حرفه ای نیستم تو این ضمینه.به قول یکی از دوستان شاید تنها راه،گرفتن رام ازcpuدستگاه مشابه،وکپی کردن اون روی cpu جنازه تبلت منه!!داداش با پست ارسال كن واسه جناب احساني اگه هم مدل مال شما رو داشته باشه واستون ميتونه اوكي كنه
در ضمن تبلت شما هيچ مشكلي نداره تو راك چيپ هنگام فلش ناموفق و اينجور چيزا تبلت انگار deadشده اما اينجوري نيست خيالت راحت باشه
فقط فريمور روش نيست همين
اگه دست من بود الان درستش كرده بودم....
Sent from my Q75S using Tapatalk 4 Beta
آقا بخدا کلافه شدم دیگه.الان3هفتست هرکاری میکنم فایده نداره.آخه داداش وقتی محیط ریکاوری بالا نیاد و از اینورم usb debugging فعال نیست،چه کاری دیگه میشه کرد؟اگرچه من زیاد حرفه ای نیستم تو این ضمینه.به قول یکی از دوستان شاید تنها راه،گرفتن رام ازcpuدستگاه مشابه،وکپی کردن اون روی cpu جنازه تبلت منه!!
ببخشید داداش،این آقای احسانی تو همین تاپیک هستن؟
شماره تماسی چیزی دارید ازشون؟یکی هست طبقه اول علادین درست میکنه.همون نیستن ایشون؟!
ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب میدید.داداش نصب يه رام كه به چيپ تب شما بخوره نه ريكاوري ميخواد نه تيك چيزي فعال باشه!!!!
شما تب رو تو حالت خاموشي فلش ميكني هيچي نياز نداره فقط يه رام ميخواد همين!
گفتم 2راه واسه شما امكان داره
يكي تب مثه خودت
دومي رام همين چيپ
اقاي احسانيم تاپيك فروش تبلت وينتاچ فروش تبلت های وینتا چ wintouch
نه ايشون نيستن
هركي بكاپ اين تب داشته باشه ميتونه واست فلش كنه
شما به پست هايه من توجه نكردي
فرضا ميخواي ريكاوري بزني و تيك رو هم فعال كني
خوب يه رام چيپ ماله خودتو بگير رو تبلتت فلش كن هرچي باشه!مثه همينcube
شما كه تاچ لازم نداري ميتوني يه موس بزني بهش
بعدش ريكاوري تو اين چيپ ها مشتركه...شما ريكاوري دانلود كن و از دستورات ترمينال رو تبلتت فلش كن
بعدش بكاپ رام اصلي تبلتتو گير بيار از ريكاوري فلش كن به همين راحتي