AMD.POWER
مدیر بازنشسته
سلام من تیلت پیر گاردین مدل 7558 دارم ولی ویبرش کار نمیکنه لطفا کمک کنید . نه هنگام زنگ خوردن و نه تو تمام منو ها . ویبره هم on است
يكبار ريست كن معمولا درست ميشه .
سلام من تیلت پیر گاردین مدل 7558 دارم ولی ویبرش کار نمیکنه لطفا کمک کنید . نه هنگام زنگ خوردن و نه تو تمام منو ها . ویبره هم on است
یعنی نامید شدم تمام مطالب مربوط به این تاپیک که با این همه زحمت دوستان جمع آوری کردن طرف گذاشته تو سایت !!!!!! بدون اینکه هیچ اسمی از منبع ببره
جالبه لینکی که شما دادین عکسی که خودم تهیه کردم و جالب ترش اینه که تو این سایت حتی اسم انجمن روحذف کرده ...
دیگه از همه جالب تر شما لینکی داداین که توپست اول هست !!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:
اگر راضي بوديد شماره اش رو بگذاريد تا دوستان ديگه هم استفاده كنن
حتما میذارم
به خاطر این شمارشو نذاشتم تا اول مطمئن بشم .
چون یک بار به یک شرکتی که میگفت میتونه این تبلت ها رو فلش کنه اعتماد کردم و بعد از 2 ماه علافی و هزینه نزدیک به 95 هزار تومن بالاخره هم نتونست درستش کنه فقط دروغ تحویلم میداد داستانش طولانیه
تاپیک شکایتشو اگه وقت کردم میزنم
یعنی نامید شدم تمام مطالب مربوط به این تاپیک که با این همه زحمت دوستان جمع آوری کردن طرف گذاشته تو سایت !!!!!! بدون اینکه هیچ اسمی از منبع ببره
جالبه لینکی که شما دادین عکسی که خودم تهیه کردم و جالب ترش اینه که تو این سایت حتی اسم انجمن روحذف کرده ...
دیگه از همه جالب تر شما لینکی داداین که توپست اول هست !!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:
جدی نمیدونی؟!
خب با کابل otg دیگه!!
Q74J30724.IMG رام جديد Q74 وينتاچ اومده كسي امتحان كنه ببينه رو Pc7558l جواب ميده
همه اينا انجام ميدم نميشه!!
یکی جواب منو بده
من وقتی فلش به 7558 وصل میکنم و میرم تو فایل منیجر که بازش کنم وقتی usb رو انتخاب میکنم میزنه the usb divice has been unmounted و هیچاتفاقی نمیوفته چیکار کنم؟
کجا باید محتویاتشو ببینم با چه نرم افزاری اصلا چرا اینجوریه