سلام اگر کسی نتونست براتون درستش کنه این id: [email protected] منه . بفرست 100% برات حلش میکنم در کمترین زمان موفق باشید.سلام من تبلت pc7558 دارم بعد جابجا کردن sd card با حافظه داخلی تبلت دیگه بالا نمیاد لطفن کمک کنید
سلام اگر کسی نتونست براتون درستش کنه این id: [email protected] منه . بفرست 100% برات حلش میکنم در کمترین زمان موفق باشید.سلام من تبلت pc7558 دارم بعد جابجا کردن sd card با حافظه داخلی تبلت دیگه بالا نمیاد لطفن کمک کنید
موقع ساختن *** ازت میخواد یک پسوردی ست کنی همون پسوردی که زدی رو بزن وارد میشه احتمالامن دیروز یه تبلت پیر کاردین گرفتم و هیچ رمزی هم بعد از خاموش روشن کردن تبلت نمیخواست. تا اینکه رفتم wifi رو وصل کردم زدم add *** و یوزر پسورد دادم ولی *** کانکت نشد. بیخیال شدم خاموشش کردم الان که روشن کردم همون اول میگه رمز رو وارد کنید. ولی اصلا من رمزی واسه تبلت نگذاشته بودم. هر چی می زنم قبول نمیکنه. ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل از کجاست.
شمارشو صفحه قبل نوشتمshomare ro baraman befres
[email protected]
سلام من تبلت pc7558 دارم بعد جابجا کردن sd card با حافظه داخلی تبلت دیگه بالا نمیاد لطفن کمک کنید
با سلام به همه اساتيد ميخاستم بدونم فلاش مموري چطوري به تبلت پير گاردين 7558 وصل ميشه؟
با کابل otg که تو جعبه هست
وصل كردم ولي فلاش رو نميخونه ايا برنامه اي ميخاد يا تنظيماتي داره؟
RK Tools رو تست کردی؟
سلام اگر کسی نتونست براتون درستش کنه این id: [email protected] منه . بفرست 100% برات حلش میکنم در کمترین زمان موفق باشید.
منم الان3روزه مشکل شما رو دارم.تازه قبلش خدود10 باری عوض کرده بودم جاشونو!
اما بار آخر یه اشتباه کردم و دیگه خراب شد.یه خط بالا تر رو دستکاری کرده بودم!!!
من و تو مشکلمون خیلی خفن تر از این حرفاست!
حتی تو قسمت ریکاوری هم نمیره که بخواییم کاری واسش بکنیم
روی pc7558 رمز هست که یادمون نیست
ریکاوریم نداریم
دیباجینگ هم فعال نیست
چکار کنیم رمز و دور بزنیم؟
تونستی کاری بکنیروی pc7558 رمز هست که یادمون نیست
ریکاوریم نداریم
دیباجینگ هم فعال نیست
چکار کنیم رمز و دور بزنیم؟
تو ریکاوری نمیرهتونستی کاری بکنی