• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

masoodinfo

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام خدمت دوستان من میخام از pc704 بکاپ بگیرم !
تبلت روت شده !
نه با quick boot و نه با emulator وارده ریکاوری مد میشه بلکه با رفتن در منوی تنظیمات و سپس بکاپ/ریست و زدن ریکاروی تبلت ریست و به ریکاروی مد میره !
یک منویی وجود داره که حرفی از بکاپ درونش نیست !

راهنمایی بفرمایید من چگونه به بکاپم !

یه راهنمایی دیگم میخام که بعدا میگم!
با تشکر

atiyeh1

Registered User
لایک‌ها
10
سلام من یه سوال دارم راجع به روت کردن...من پیرکاردین 7558ال دارم
وقتی روت کنم تموم برنامه هایی که نصب کردم حذف میشن؟؟؟؟
من میخوام برنامه هام نصب بشه روی رم اما نرم افزار ها روی اس دی کارت میره یا اینکه تو حافظه موقتم ذخیره میشه...میتونم این مشکل رو حل کنم؟؟؟
مشکل باتری رو میشه حل کرد و بهتر شه اگه روت کنم؟؟؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام من یه سوال دارم راجع به روت کردن...من پیرکاردین 7558ال دارم
وقتی روت کنم تموم برنامه هایی که نصب کردم حذف میشن؟؟؟؟
من میخوام برنامه هام نصب بشه روی رم اما نرم افزار ها روی اس دی کارت میره یا اینکه تو حافظه موقتم ذخیره میشه...میتونم این مشکل رو حل کنم؟؟؟
مشکل باتری رو میشه حل کرد و بهتر شه اگه روت کنم؟؟؟

روت کردن اتباطی به حذف برنامه ها نداره !

masoodinfo

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از پاسخ دوستان به سوال بنده ! نمی دونم یعنی این تاپیک میخاد تا آخرالزمان جواب گوی تبلت های یاد شده باشه یا به روز خواهد شد !بی خیال

سوال بعدی ! حافظم 700مگ جاداره ! فیفا نصب کردم ! نیاز به دیتاداره که کپی بشه! اما فضا نیست! راهنمایی بفرمایید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wacko:

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون از پاسخ دوستان به سوال بنده ! نمی دونم یعنی این تاپیک میخاد تا آخرالزمان جواب گوی تبلت های یاد شده باشه یا به روز خواهد شد !بی خیال

سوال بعدی ! حافظم 700مگ جاداره ! فیفا نصب کردم ! نیاز به دیتاداره که کپی بشه! اما فضا نیست! راهنمایی بفرمایید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wacko:
جای sd card داخلی رو با خارجی عوض کردید ؟
اموزشش تو پست اول همین تاپیکه.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
جای sd card داخلی رو با خارجی عوض کردید ؟
اموزشش تو پست اول همین تاپیکه.

آموزششو ازپست اول برداشتم ! چون خیلی ها با همین روش تبلتشون مشکل دار شده .

سوال بعدی ! حافظم 700مگ جاداره ! فیفا نصب کردم ! نیاز به دیتاداره که کپی بشه! اما فضا نیست! راهنمایی بفرمایید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میخوای بگم مدیرا پاکش کنن :lol:

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
من تبلتنم سر همین تعویض حافظه خراب شد.1ماه هم بیشتر نداشتمش.
الانم دیگه lcdوتاچش و باطریشو دراوردم و منتظرم خریداری واسش گیر بیاد!
بچه ها کسی خواست دمتون گرم منو بهش معرفی کنید شاید این ضررم کمتر شه!

ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ

masoodinfo

Registered User
لایک‌ها
10
آموزششو ازپست اول برداشتم ! چون خیلی ها با همین روش تبلتشون مشکل دار شده .

میخوای بگم مدیرا پاکش کنن :lol:

نه فدات شم ! :D منظور اینه که با تبلت ها و مدل هاشون برین جلو ! 702 704 717 7...

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
نه فدات شم ! :D منظور اینه که با تبلت ها و مدل هاشون برین جلو ! 702 704 717 7...

اگه این مدل ها رو داشتم حتما آنالیزش میکردم ! شما اگه آموزشی در مورد اینها دارین حتما بگین تا تو پست اول قرار بدم .. ممنون

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
من تبلتنم سر همین تعویض حافظه خراب شد.1ماه هم بیشتر نداشتمش.
الانم دیگه lcdوتاچش و باطریشو دراوردم و منتظرم خریداری واسش گیر بیاد!
بچه ها کسی خواست دمتون گرم منو بهش معرفی کنید شاید این ضررم کمتر شه!

ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜ

مدل تبلت چی هست ؟ اگه مدل 5718B هست و برد وباطری سالم هست خریدارم !

Last edited:

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
تبلت مارک که خیلی بهتره از چنیی؟

masoodinfo

Registered User
لایک‌ها
10
اگه این مدل ها رو داشتم حتما آنالیزش میکردم ! شما اگه آموزشی در مورد اینها دارین حتما بگین تا تو پست اول قرار بدم .. ممنون

نه عزیز من چیزی بلد نیستم! فقط دیدم تو 704 با اون دو نرم افزار نمیشه رفت تو قسمت ریکاروی (emulator,quick boot) تو تنظیمان !ریکاور و ریست داره و اونجا با زدن ریکاور ! دستگاه ریست میشه و به ریکاروی میره !

دوستان یه نکته برای کار با نرم افزاره gl to sd !باید کل یک بازی داخل یه حافظه باشه ؟ یعنی چی؟ یعنی اینکه من فیفا12 رو نصب کردم رو حافظه خود تبلت ! مقدار فضا برای کپی دیتا وجود نداشت ! دیتا رو روی sd ریختم !تو نرم افزار آورد فیفا رو و mount کردم ! لوگوی فیفا رو هم آورد( این esport تو دایره )ولی بعد از چندین ثانیه میگه Not Responding همچین چیزی به معنای اینکه جوابی نمیده !
آیا مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

باتشکر

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان اگه کسی lcdیا صفحه تاچ ویا باطری مدل 7558 رو بخواد من دارم.چون تبلتم فوت شده!
سیستم عاملش پریده.هارد بریک نشده ها!فقط هیچ روشن نمیشه.میزنم به pc میشناستش!تعمیر کار گفته واسه درست کردنش حداقل باید روشن شه...! شاید اگه کمی حرفه ایی تر بود درستش میکرد!
همشو با هم میدم150.تضمینی!فقط 2-3هفته کار کرده.هرکس بخره خودش میفهمه چقد نو هست!
قطعاتشو بخوام جدا جدا بفروشم به این ترتیبه...
تاچ 50 هزار
ال سی دی 80 هزار
باطری 20 هزار
برد و بدنه 25 هزار
شارژر 15 هزار

alireza.sh666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستای گل،خواهشا یه نفر پیدا میشه مشکل منو برطرف کنه؟! :(

من 7518b دارم،میخوام روتش کنم،ولی وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم پیام USB Device Not Recognized میاد واسه کامپیوتر،

تو دیوایس منیجر هم که میرم unknown device نوشته :| کامپیوتر اصلا نمیشناستش

با چنتا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم نشد،هم ویندوز xp هم 7 ،همینطور با چنتا کابل usb دیگه ولی نشد

ولی وقتی فلشو به تبلت وصل میکنم میخونتش،پس مشکل از پورت usb تبلت نیست_usb debugging هم فعاله اما نمیشه که نمیشه

اون درایوری هم که دوستمون تو پست اول گذاشتن هم نصب نشد

گلا اعصابم خورده 1ماهه من لنگم :( _کسی نمیدونه مشکل چیه و کمکم کنه؟ دم همتون گرم ;)

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دوستای گل،خواهشا یه نفر پیدا میشه مشکل منو برطرف کنه؟! :(

من 7518b دارم،میخوام روتش کنم،ولی وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم پیام USB Device Not Recognized میاد واسه کامپیوتر،

تو دیوایس منیجر هم که میرم unknown device نوشته :| کامپیوتر اصلا نمیشناستش

با چنتا کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم نشد،هم ویندوز xp هم 7 ،همینطور با چنتا کابل usb دیگه ولی نشد

ولی وقتی فلشو به تبلت وصل میکنم میخونتش،پس مشکل از پورت usb تبلت نیست_usb debugging هم فعاله اما نمیشه که نمیشه

اون درایوری هم که دوستمون تو پست اول گذاشتن هم نصب نشد

گلا اعصابم خورده 1ماهه من لنگم :( _کسی نمیدونه مشکل چیه و کمکم کنه؟ دم همتون گرم ;)
مشکل از کابلته.یه کابل اریجینال استفاده کن مطمئن باش درست میشه

alireza.sh666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل از کابلته.یه کابل اریجینال استفاده کن مطمئن باش درست میشه

ممنون بابت راهنمایی :)

یعنی این کابل معمولیا بدرد نمیخوره؟! من با همین کابل گوشیو که وصل میکنم درسته ولی رو تبلت جواب نمیده :|

یجا خوندم نوشته بود ولتاژو کم میاد و اینا! همینطوره؟!

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون بابت راهنمایی :)

یعنی این کابل معمولیا بدرد نمیخوره؟! من با همین کابل گوشیو که وصل میکنم درسته ولی رو تبلت جواب نمیده :|

یجا خوندم نوشته بود ولتاژو کم میاد و اینا! همینطوره؟!
اونو دیگه نمیدونم.فقط میدونم به خاطر قطعی و اتصال بین سیما نیست.بلکه به خاطر جنس سیم و در نهایت اون کابله.احتمالا ازون کابلای8 هزاری گرفتی.درسته؟اونا افتضاحن.منم بلای شما سرم اومده قبلا.با تعویض کابل حل شد.شما هم بهتره قبل خرید،از یه دوست یا آشنا کابلشو بگیری و امتحان کنی،اگه خوب بود و جواب داد و دیگه مطمئن شدی ،اونوقت برو یه کابل خوب بگیر

alireza.sh666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونو دیگه نمیدونم.فقط میدونم به خاطر قطعی و اتصال بین سیما نیست.بلکه به خاطر جنس سیم و در نهایت اون کابله.احتمالا ازون کابلای8 هزاری گرفتی.درسته؟اونا افتضاحن.منم بلای شما سرم اومده قبلا.با تعویض کابل حل شد.شما هم بهتره قبل خرید،از یه دوست یا آشنا کابلشو بگیری و امتحان کنی،اگه خوب بود و جواب داد و دیگه مطمئن شدی ،اونوقت برو یه کابل خوب بگیر

ممنون دادااش :) _ حتما امتحان میکنم،ایشالا که همینطور باشه و مشکلم برطرف بشه ;)

دمت گرم :*

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان اگه کسی lcdیا صفحه تاچ ویا باطری مدل 7558 رو بخواد من دارم.چون تبلتم فوت شده!
سیستم عاملش پریده.هارد بریک نشده ها!فقط هیچ روشن نمیشه.میزنم به pc میشناستش!تعمیر کار گفته واسه درست کردنش حداقل باید روشن شه...! شاید اگه کمی حرفه ایی تر بود درستش میکرد!
همشو با هم میدم150.تضمینی!فقط 2-3هفته کار کرده.هرکس بخره خودش میفهمه چقد نو هست!
قطعاتشو بخوام جدا جدا بفروشم به این ترتیبه...
تاچ 50 هزار
ال سی دی 80 هزار
باطری 20 هزار
برد و بدنه 25 هزار
شارژر 15 هزار

من می خوام پ خ دادم

بالا