حالا جناب عالی که این همه به من توهین کردی برا من بگو ببینم بعد 3ماه چه گلی به سر این تاپیک زدی؟ تک تک این پستها و کشفیات شمارو من 1ماه قبل از ورود شما به فروم برای همه نوشته بودم! ولی امثال شما باعث شدن 20 نفر دیگه هم بیوفتن تو چاه دادن دست تعمیر کار و فلش کردن رام جنریک و بازی با پارتیشن تیبل های تبلت و غیره! حتی 1نفر نتیجه نگرفت! همه این تعمیرکارای اعظم و کسایی که میگفتن ما 1فوت میکنیم تبلت میشه کجان؟ از اول تاپیک شما نوشتی دست 10 نفر دادی! کدومشون نوک سوزنی میدونست اصلا تبلت چیه؟ شما 1ماه گذشت تازه فهمیدی که بابا من که جر میدادم خودمو اقا RockChip ها با AllWinner ها فرق دارن یعنی چی! 1ماه هم گذشت بفهمی فقط با ریستور کردن ناندروید بک اپ CWM تبلت زنده میشه! 1ماه هم گذشت بفهمی که رو تبلتی که CWM نداره چطوری میشه نصبش کرد! 1ماه هم گذشته بفهمی که تبلتی که پارتیشن هاش رو تغییر دادن با فلش کردن رام دامی و غیره بالا نمیاد!
شما فقط برنامه رو چیندی که بگی اقا من میخوام جنازه تبلتم رو بفروشم!
خب حالا جناب کاراگاه میشه اون توهینایی که به شما کردم رو بیاری بخونم.که بینم چطور میگی این همه به من توهین کرده!
توهین کردی منم جوابتو دادم،تموم شد رفت! یه چیزی هم بدهکار شدیم ها!!! همه توهین کجاء که خودمم بی خبرم؟!
ضمنا کدوم کشفیات؟؟!!
میشه بگید من چه چیز جدیدی داخل این سایت کردم؟!
مگه جز این بوده که فقط کارایی رو کردم که دوستان راهنماییم کردن و منم انجام دادم.برو یغه اونارو بگیر.به من چه آخه؟! وقتی یکی میگه با فلان نرم افزار فلش کن،یا میگن برو ازcpu تبلت مشابه کپی کن رو cpu تبلت خودت!!!
ضمنا مگه من ازین سایت پول میگیرم که موظف باشم علم نداشتمو در اختیار بچه های اینجا بذارم که میگی چه گلی به سر این تاپیک زدی؟!
مگه هرکسی که تو این تاپیکه اومده گلی به سر این تاپیک زده؟ جز چند نفر انگشت شمار.دیگه حدود شاید20 نفر اومدن مثل من فقط کمک و راهنمایی خواستن.
اما جالبه که تا الان یکی از اون چند نفر که دسته گل به سر این تاپیک زدن،مثل شما منت نذاشتن و کسی که اطلاعاتش کم بوده بهش توهین نکردن.
ضمنا تاپیک واسه این کار اختراع شده و بوجود اومد که همه بیان باهم همینطور صحبت کنن و برن جلو..! ممکنه در عرض چند سال تاپیک بشه 100 صفحه.و همیشه فقط صفحه اول از همه جا ی تاپیک اطلاعاتش مهمتر و مفید تره.اگرچه من از اول همه تاپیکو سرسری خوندم و اما به دردم نخوردن و مشکلم برطرف نشداما از کسی انتظار نداشته باش که بیاد با این سرعت نت چند ساعت وقت تلف کنه و همه صفحه هارو بخونه.خب راحت میاد صفحه آخر میپرسه و یه آدم محترم میاد کمکش میکنه.مثل بیشتر بچه های گل این تاپیک.
من فقط به یکی راهنمایی کردم و چیز جدیدی وارد سایت کردم.فقط همین یه چیز.که به دوست عزیزم
کمک کردم و تبلتشو روت کرد.موفق هم شد.نیومدم بهش بگم برو صفحه های قبلی رو بخون و خودت پیدا کن راه حلشو!!!
خودش خواهشا بیاد بگه من با چه صبر و برخورد خوبی باهاش رفتار کردم