• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

hamidnazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اونو دیگه نمیدونم.فقط میدونم به خاطر قطعی و اتصال بین سیما نیست.بلکه به خاطر جنس سیم و در نهایت اون کابله.احتمالا ازون کابلای8 هزاری گرفتی.درسته؟اونا افتضاحن.منم بلای شما سرم اومده قبلا.با تعویض کابل حل شد.شما هم بهتره قبل خرید،از یه دوست یا آشنا کابلشو بگیری و امتحان کنی،اگه خوب بود و جواب داد و دیگه مطمئن شدی ،اونوقت برو یه کابل خوب بگیر

سلام من هم با 7518B همین مشکلو دارم کابلم هم اریجیناله ولی کامپیوتر شناسایی نمیکنه البته مطمئنم که usb debugging غیر فعاله و بعلت بالا نیومدن تبلت منتظرم ببینم دوستان شاید درایور جدید یا فایل فلش مناسب , ارائه بدن

Soltek6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان اگه کسی lcdیا صفحه تاچ ویا باطری مدل 7558 رو بخواد من دارم.چون تبلتم فوت شده!
سیستم عاملش پریده.هارد بریک نشده ها!فقط هیچ روشن نمیشه.میزنم به pc میشناستش!تعمیر کار گفته واسه درست کردنش حداقل باید روشن شه...! شاید اگه کمی حرفه ایی تر بود درستش میکرد!
همشو با هم میدم150.تضمینی!فقط 2-3هفته کار کرده.هرکس بخره خودش میفهمه چقد نو هست!
قطعاتشو بخوام جدا جدا بفروشم به این ترتیبه...
تاچ 50 هزار
ال سی دی 80 هزار
باطری 20 هزار

برد و بدنه 25 هزار
شارژر 15 هزار
سلام
دوسته من شمارتون رو برای تماس بگذارید لطفاً

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان یه خواهش دارم.چون تعداد کسایی که خریدار این تبلت هستن زیاده،فعلا کسایی فقط بهم پیام بدن که میخوان همشو با هم بخرن.(فردا و پس فردا) البته تا الان 4 نفر خواسته بخره همشو.موندم به کدوم بدم.خلاصه اگه فروختمش،دیگر عزیزان ببخشن دیگه.البته اولویت با کسیه که شرایطش بهتر باشه.مثلا هم شهریم باشه.یا سابقه خرید وفروش تو بازار داشته باشه.یا کسی که اول پولو بده بعد واسش بفرستم.ضمنا من خرم آبادم دوستان.
راستی چون خریداراش زیاد شدن اگه هم خواستید مزایده بذارمش.که این دیگه به خواست شماست و من اینطور حرکتی رو زیاد ترجیح نمیدم!

honeyiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از کجا برد تبلتPC7518B رو بگیرم که فروشگاخش معتبر باشه و با انصاف تا برام بفرسته من شهرستانی هستم تهران بو.دم حل بود ولی نیستم کمکم کنید داداشا

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان یه خواهش دارم.چون تعداد کسایی که خریدار این تبلت هستن زیاده،فعلا کسایی فقط بهم پیام بدن که میخوان همشو با هم بخرن.(فردا و پس فردا) البته تا الان 4 نفر خواسته بخره همشو.موندم به کدوم بدم.خلاصه اگه فروختمش،دیگر عزیزان ببخشن دیگه.البته اولویت با کسیه که شرایطش بهتر باشه.مثلا هم شهریم باشه.یا سابقه خرید وفروش تو بازار داشته باشه.یا کسی که اول پولو بده بعد واسش بفرستم.ضمنا من خرم آبادم دوستان.
راستی چون خریداراش زیاد شدن اگه هم خواستید مزایده بذارمش.که این دیگه به خواست شماست و من اینطور حرکتی رو زیاد ترجیح نمیدم!

من حالا فهمیدم شما چرا اونبار شروع کردی به توهین کردن به من!:lol: میخواستی جنستو بفروشی و ترسیدی که من نزارم! :happy: داداش من اگر میخواستم مثه شما رفتار کنم قیمتم هم برای تبلت و هم قطعاتش از همه کمتر بود و تا الان همه رو بر زده بودم ولی شعورم میرسه که تاپیک جامع تو بخش تخصصی جای خرید و فروش تبلیغ نیست!

در ضمن پستای قبلیتو برات لیست کنم؟ اولین پستت تو فروم امدی نوشتی که این تبلت چرا محیز بوت و ریکاوری نداره:lol: من امدم به دقت کامل برات توضیح دادم که اقا تاپیکر و به گند نکش و دانشش نداشتت رو هم برخ نکش! پستمو برای یاد اوری جناب عالی بزارم:

http://forum.persiantools.com/t396584-page34.html#post7742858
این تاپیک بخاطر اشتباه 99% کاربرا تو یکی دونستن 7558 و 7558L واقعا به گند کشیده شده! تورو قرآن یه بار این متن منو بخونید بعدش هی پست بزنید و بقیه رو گمراه کنید:

1.تبلت Pierre Cardin 7558 که تو بازار به مدل HDMI دار معروفه بر پایه SoC ساخت شرکت RockChip با پارت نامبر RK2928 و رزولوشن صفحه اش هم 600 در 1024 ائه! این تبلت بخاطر SoC خاصش بجای ریکاوری استاک (یعنی ریکاوری کارخونه ای که شامل امکانات خیلی محدودی میشه) دکمه ریست سخت افزاری داره! برای روت کردنش و ریختن ریکاوری کاستوم (CWM) شما از راهنمای ابتدای همین تاپیک میتونید استفاده کنید! تنها راه بک اپ فعلیشم همون ری استور کردن بک اپ CWMائه! خلاص!

2.تبلت Pierre Cardin 7558L در واقع اصلا Pierre Cardin نیست! یه نسخه ای مشابه تبلت Wintouch Q73 که بر پایه SoC ساخت شرکت AllWinner هستش با پارت نامبر A13 هستش که رزولوشن صفحش 480 در 800 ائه و HDMI هم نداره! بطور ذاتی همه A13 از بدو ساخت روت هستند و روشون ریکاوری استاک کارخونه ای نصبه و علاوه بر اینا میتونید با نرمافزار مخصوص A13 ها از داخل خود ویندوز با نرم افزار Live Suite و فایل 1تیکه .IMG فلششون کنید ! در ضمن نصب CWM و روت کردنشون (در صورتی که روت نباشن) کلا مراحل ساده تری داره و چندین و چند راه مختلف (اعم از استقاده از ریکاوری استاک) داره!

حالا هی تو تاپیک از سر نادونی این2تا تبلت که زمین تا اسمون با هم فرق دارن قاطی کنید و بقیه رو گمراه کنید! هر چقدر هم تا الان من و بقیه توضیح دادیم هیچ افاقه ای نکرده!

بعدش شما امدی 80 تا پست زدی تو این تاپیک! از قبیل:
پیامم واست اومد؟
اگه این درستش نکرد شاید بتونم خودم واست درستش کنم.البته باید1-2روز وایسی که کاملا مطمئن شم میتونم،بعد!
آخه من دادمش به دوستم که تعمیرکاره،قراره فردا درستش کنه.بینم درستش میکنه یا نه.
کدوم شهر زیست میکنید؟!!
من که خرم ابادم!

متاسانه شما هم مثل بقیه دوستان متوجه مشکل ماها نیستید!
خب عزیز من رام وقتی باشه،اما نتونی بری تو صفحه بوت،دیگه چکار میتونی بکنی؟!ها؟!
از توجهتون ممنون دوست عزیز.بعد2هفته یکی پیدا شد منو از چاه بکشه بیرون!
داداش از کجا باید بدونم بوت لودر انلاک شده هست؟
هرکاسوم رامی رو که بخوام میتونم نص کنم؟
اونوقت هر رامی رو که نمیشه روش نصب کرد.رامی که بهش بخوره نیست.اگه هم باشه من که پیدا نکردم
متمعا یا مطمئن؟!
حیف شد!من1هفته زور زدم نشد.دیگه دادم تعمیرات.تا بینم فردا درست میشه یا نه.بهش زنگ زدم گفت رامی که بهش بخوره فعلا پیدا نکردم.باید بگردم یه رام مناسب پیدا کنم

دوستان کاستوم رام یا رام اصلی مدل 7558سراغ دارید؟؟
یا اگه نیست،به نظرتون رام کدوم تبلت بهش میخوره.میخوا فلشش کنم،موندم چه رامی واسش بزنم.هر رامی هم نمیشه زد.خطر داره!

داداش میشه رام اصلی رو بدون اینکه دیگه کاستوم رام بزنم،نصب کنم؟
اونوقت به نظرت از کجا بفهمم مشخصاتش چیه؟
فقط یه چیز میدونم که پارت نامبرشRK2928هست!

دوستان کاستوم رام واسه تبلت 7558 چی باید نصب کنم؟
چیپش rock chip 2928 هست.
رام اصلی کدوم تبلت شبیه7558هست وبهش میخوره؟

دوستان من مشکلم واقعا حاده!به هر دری زدم نشد.
به دو تا از دوستان هم درخواست دادم که بکاپ pc7558 رو زحمت بکشن واسم بفرستن.
اما دوستان اگه کسی میتونه خواهش میکنم واسم بکاپ بگیرید وبفرستید.هزینه زحمتتونم سوبله پرداخت میکنم!!!
فقط منو ازاین مشکل خلاص کنید دیگه مخم سوت کشید

بازم تشکر.خسته نباشید
حالا میشه یکی از دوستان توضیح بده اینو چطور باید نصب کرد.با باکس فقط میشه؟

داداش مشکلات من زیادن!
فعلا مشکل اولم حل شد!
باید اول فریم ویرCube.U25GT رو نصب کنم.بعد برم cwm نصب کنم و بعد...که خدا میدونه اون فریم ویر با تبلتم سازگاری داره یانه.گویا یکی از بچه ها تست کرده و شده،اما تاچش خرابه!
یک راه دیگه هم هست.اونم استفاده از باکس هست.باکس نیاز به ریکاوری نداره.فقط عجیبه یکی از دوستان گفتن 2گیگ حجمشه!
این 290مگ هست.چه فرقی باهم دارن؟
به هرحال من عصر میرم با باکس دوستم درستش میکنم و شب جوابشو میدم
دوستانی که میگن اگه cube u25 رو روی7558 نصب کنم،این کارو کردید یا نه؟ رام cube رو روی7558 نصب کردید؟یا فقط میگید احتمالا جواب بده؟
یه سوال دیگه.من که نه ریکاوریم بالا میاد و نهusb debugging فعاله،چطور رام cube رو نصب کنم؟میشه؟
ببخشید آخه تا حالا رام نصب نکردم

هر کاری کردم رام cube نصب نشد.تمام آموزشا رو هم خونده بودم.تنها اتفاقی که واسم افتاد این بود که دیگه تبلت اصلا روشن هم نمیشه و حتی اون آرم اولیه رو هم بالا نمیاره!
فک کنم زدم داغونش کردم

جای حافظه ها رو خواستم عوض کنم.
اومدم با نرم افزار RKBatchTool رام cube رو بریزم روش با مصیبتی درایو چیپrk2928رو نصب کردم و اومدم شروع به کار کنم دیدم وقتی کابلو میزنم صدای بالا اومدن تبلت میاد و بعد 5ثانیه،صدای قطع ارتباط usb میومد.اگه ارتباط قطع نمیشد میتونستم نصب کنم.کسی این مشکلو نداشته؟
ضمنا این نرم افزار اول میاد و رام قبلی تبلتو پاک میکنه بعد شروع به نصب جدیده میکنه.گفتم بیام و تو همین5ثانیه دکمه upgradeرو بزنم شاید گیر کرد و دیگه در نیومد!!!!!!!!
اومدم این کارو کردم که دیدم یه لودینگ اومد و رام قبلی تبلتمو تا70 درصد فرمت کرد و باز usb قطع شد.ضمنا الان کابل دیتا رو میزنم کامپیوتر میشناستش مثل قبل.فک کنم این یعنی فقط رام روش فرمت شده.نه اینکه هاربریک شده باشه.درسته؟

تبلت من انگار فوت شده!
هفته بعد میخوا ببرمش تهران بینم درست میشه یا نه.اگه درست نشد میخوا تاچ و lcdیش رو بفروشم.2-3هفته بیشتر باهاش کار نکرده بودم که دل به این دنیا و مالش نبست و رفت :-(
اگه مایل بودید و اوکی شد،بهتون میدمش
آقا بخدا کلافه شدم دیگه.الان3هفتست هرکاری میکنم فایده نداره.آخه داداش وقتی محیط ریکاوری بالا نیاد و از اینورم usb debugging فعال نیست،چه کاری دیگه میشه کرد؟اگرچه من زیاد حرفه ای نیستم تو این ضمینه.به قول یکی از دوستان شاید تنها راه،گرفتن رام ازcpuدستگاه مشابه،وکپی کردن اون روی cpu جنازه تبلت منه!!
ببخشید داداش،این آقای احسانی تو همین تاپیک هستن؟
شماره تماسی چیزی دارید ازشون؟یکی هست طبقه اول علادین درست میکنه.همون نیستن ایشون؟!
ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب میدید.
داداش حالا من با کدوم برنامه فلش کنم؟
آخه با برنامه
RKBatchTool نتونستم این کارو بکنم.راهنمایی کنید ممنون میشم
خدا اجرت بده.امیدم خودتی امشب!بینم چکار میکنی برادر
داداش این لینکو یه نگا بنداز.
http://blog.mcbub.com/index.php/how-...sed-tablet-pc/
من همشو انجام دادم.انواع مدل گرفتن دکمه رو هم انجام دادم!کامپیوتر تبلتو میشناسه و همه چی آماده کار میشه ودیگه میتونم استارت بزنم اما بعد 5ثانیه ارتباطش قط میشه.فقط مرحله اول که فرمت هست انجام میشه.تازه اونم تا60-70درصد

حالا جناب عالی که این همه به من توهین کردی برا من بگو ببینم بعد 3ماه چه گلی به سر این تاپیک زدی؟ تک تک این پستها و کشفیات شمارو من 1ماه قبل از ورود شما به فروم برای همه نوشته بودم! ولی امثال شما باعث شدن 20 نفر دیگه هم بیوفتن تو چاه دادن دست تعمیر کار و فلش کردن رام جنریک و بازی با پارتیشن تیبل های تبلت و غیره! حتی 1نفر نتیجه نگرفت! همه این تعمیرکارای اعظم و کسایی که میگفتن ما 1فوت میکنیم تبلت میشه کجان؟ از اول تاپیک شما نوشتی دست 10 نفر دادی! کدومشون نوک سوزنی میدونست اصلا تبلت چیه؟ شما 1ماه گذشت تازه فهمیدی که بابا من که جر میدادم خودمو اقا RockChip ها با AllWinner ها فرق دارن یعنی چی! 1ماه هم گذشت بفهمی فقط با ریستور کردن ناندروید بک اپ CWM تبلت زنده میشه! 1ماه هم گذشت بفهمی که رو تبلتی که CWM نداره چطوری میشه نصبش کرد! 1ماه هم گذشته بفهمی که تبلتی که پارتیشن هاش رو تغییر دادن با فلش کردن رام دامی و غیره بالا نمیاد!

شما فقط برنامه رو چیندی که بگی اقا من میخوام جنازه تبلتم رو بفروشم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام قیمت برد تبلت PC7518B ) چنده کسی میدونه

حدود 30 الی 70 تومن! البته جدیدا برد PC701 گارانتی دارو بهش میزنن ولی خوب گرونتره دیگه! در کل ممکنه بجای تعمیر قطعاتشو رد کنی بصرفه تر باشه!

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
جناب rax واقعا تو عمرم کسی رو تو نت ندیده بودم که اینقد بیکار باشه بیاد مطالب یکی رو جمع کنه بذاره.من اگه قصدم فروش بوده همون اول،مرض داشتم پس این همه به تعمیرگاهای مختلف نشون دادم؟! تازه تهران هم فرستادمش.ضمنا اصلا من همون اول هم قصدم اگه فروش بوده،چه فرقی داره حالا؟!
مهم اینه که الان هرکی بخواد بخردش ازم،lcd و تاچش وباطریش و شارژرش و کابلش وکارتنش کاملا سالمه!!!!!!!!!
ضمنا برو یقه اون فیلسوف عزیز رو بگیر که آموزش عوض کردن جای حافظه هارو داده!!! انگار من گفتم!!!
تازه اون کسی هم که اون مطلبو گذاشته بود،کسی رو مجبور به این کار نکرده بود.همه میدونستن ریسکه.هرکسی با میل خودش این کارو کرد.فک کنم شما اگه جای من بودید به نویسنده اون مطلب که یادم رفته کی بود،صدتا فحش بهش میدادید! اما من هیچ حرفی بهش نگفتم.چون اون بیچاره هم خواسته کمکی کرده باشه ونیت پلیدی تو فکرش نبوده!
ضمنا شما که اینقد فسفر سوزیتون خوبه،یه کم دیگه فسفر بسوزونید یادتون بیفته که شما بودید اول توهین کردید.واقعا باورم نمیشه تا این حد خودتونو به اون راه میزنید!
یادت رفته گفتی این تاپیکو به گند کشیدی؟؟!
حالا این همه آدم اومده تا الان که میان بدون خوندن کل تاپیک اینجا کمک میخوان،درسته بیاییم بهشون بگیم این چه مسخره بازی ایه دراوردی و اینجارو به گند کشیدی و...؟!
حالا این حرفارو زدی که چی بشه؟
قاتل فراری گرفی که اینقد خوشحالی؟!
یا میخوایی بگی دارم جنسمو به مردم میندازم؟اگه اینه خب اثباتش کن!
ضمنا اگه من باعث شدم کسی تبلتش خراب شه،خداییش بیاد همینجا بگه.بینم واقعا حرف ایشون درسته یا نه!
که میگه من باعث شدم خیلیا تبلتشون مثل من خاموش شه!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
این تاپیک جای کل کل و توهین نیست ! هر بحثی خارج از موضوع تاپیک دارین خواهشا در پخ حل کنید !

توپست اول هم نوشتم

تمام آموزش هایی که در پست اول قرارداده میشود توسط چند نفر از دوستان چک شده است .با این حال مسئولیت انجام این آموزش ها بر عهده خود شماست ....

با این حال چون دیدم همین قضیه عوض کردن حافظه یکی دو مورد مشکل بوجود اومده از پست اول حذفش کردم !

پ ن : چندین نفر به راحتی تونستن جای حافظه ها رو عوض کنن و چون شما نتونستین دلیل بر اموزش اشتباه نیست.
پ ن : بعد از این پست هر پستی خارج از موضوع تاپیک گزارش میشه!

• Like
Reactions: zn4

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
حالا جناب عالی که این همه به من توهین کردی برا من بگو ببینم بعد 3ماه چه گلی به سر این تاپیک زدی؟ تک تک این پستها و کشفیات شمارو من 1ماه قبل از ورود شما به فروم برای همه نوشته بودم! ولی امثال شما باعث شدن 20 نفر دیگه هم بیوفتن تو چاه دادن دست تعمیر کار و فلش کردن رام جنریک و بازی با پارتیشن تیبل های تبلت و غیره! حتی 1نفر نتیجه نگرفت! همه این تعمیرکارای اعظم و کسایی که میگفتن ما 1فوت میکنیم تبلت میشه کجان؟ از اول تاپیک شما نوشتی دست 10 نفر دادی! کدومشون نوک سوزنی میدونست اصلا تبلت چیه؟ شما 1ماه گذشت تازه فهمیدی که بابا من که جر میدادم خودمو اقا RockChip ها با AllWinner ها فرق دارن یعنی چی! 1ماه هم گذشت بفهمی فقط با ریستور کردن ناندروید بک اپ CWM تبلت زنده میشه! 1ماه هم گذشت بفهمی که رو تبلتی که CWM نداره چطوری میشه نصبش کرد! 1ماه هم گذشته بفهمی که تبلتی که پارتیشن هاش رو تغییر دادن با فلش کردن رام دامی و غیره بالا نمیاد!
شما فقط برنامه رو چیندی که بگی اقا من میخوام جنازه تبلتم رو بفروشم!

خب حالا جناب کاراگاه میشه اون توهینایی که به شما کردم رو بیاری بخونم.که بینم چطور میگی این همه به من توهین کرده!
توهین کردی منم جوابتو دادم،تموم شد رفت! یه چیزی هم بدهکار شدیم ها!!! همه توهین کجاء که خودمم بی خبرم؟!
ضمنا کدوم کشفیات؟؟!!
میشه بگید من چه چیز جدیدی داخل این سایت کردم؟!
مگه جز این بوده که فقط کارایی رو کردم که دوستان راهنماییم کردن و منم انجام دادم.برو یغه اونارو بگیر.به من چه آخه؟! وقتی یکی میگه با فلان نرم افزار فلش کن،یا میگن برو ازcpu تبلت مشابه کپی کن رو cpu تبلت خودت!!!
ضمنا مگه من ازین سایت پول میگیرم که موظف باشم علم نداشتمو در اختیار بچه های اینجا بذارم که میگی چه گلی به سر این تاپیک زدی؟!
مگه هرکسی که تو این تاپیکه اومده گلی به سر این تاپیک زده؟ جز چند نفر انگشت شمار.دیگه حدود شاید20 نفر اومدن مثل من فقط کمک و راهنمایی خواستن.
اما جالبه که تا الان یکی از اون چند نفر که دسته گل به سر این تاپیک زدن،مثل شما منت نذاشتن و کسی که اطلاعاتش کم بوده بهش توهین نکردن.
ضمنا تاپیک واسه این کار اختراع شده و بوجود اومد که همه بیان باهم همینطور صحبت کنن و برن جلو..! ممکنه در عرض چند سال تاپیک بشه 100 صفحه.و همیشه فقط صفحه اول از همه جا ی تاپیک اطلاعاتش مهمتر و مفید تره.اگرچه من از اول همه تاپیکو سرسری خوندم و اما به دردم نخوردن و مشکلم برطرف نشداما از کسی انتظار نداشته باش که بیاد با این سرعت نت چند ساعت وقت تلف کنه و همه صفحه هارو بخونه.خب راحت میاد صفحه آخر میپرسه و یه آدم محترم میاد کمکش میکنه.مثل بیشتر بچه های گل این تاپیک.
من فقط به یکی راهنمایی کردم و چیز جدیدی وارد سایت کردم.فقط همین یه چیز.که به دوست عزیزمکمک کردم و تبلتشو روت کرد.موفق هم شد.نیومدم بهش بگم برو صفحه های قبلی رو بخون و خودت پیدا کن راه حلشو!!!
خودش خواهشا بیاد بگه من با چه صبر و برخورد خوبی باهاش رفتار کردم

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
این تاپیک جای کل کل و توهین نیست ! هر بحثی خارج از موضوع تاپیک دارین خواهشا در پخ حل کنید !

توپست اول هم نوشتم

با این حال چون دیدم همین قضیه عوض کردن حافظه یکی دو مورد مشکل بوجود اومده از پست اول حذفش کردم !

پ ن : چندین نفر به راحتی تونستن جای حافظه ها رو عوض کنن و چون شما نتونستین دلیل بر اموزش اشتباه نیست.
پ ن : بعد از این پست هر پستی خارج از موضوع تاپیک گزارش میشه!
داداش خدارو شکر که شما هم حرف منو تصدیق کردید.مسئولیت همه چیز با خود کاربره.اگر چه من جز به یه کاربر روت کردن رو یاد دادم،دیگه چیز دیگه ای نگفتم.
داداش خواهشا این حق رو به من بدید که از حق خودم دفاع کنم.الان دوباره مثل چند ماه پیش،باز جناب rax شروع کرد و شما با من هم میخوایید برخورد کنید و گزارش بدید!
آخه من چه کاری اینجا کردم که خودمم بی خبرم؟!
چرا یکی بیاد توهین کنه که داری سیاه بازی میکنی و مردمو فریب میدی و از همون اول قصدت فروش تبلت خرابت بوده و ...
انگار دزد گرفته!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
داداش خدارو شکر که شما هم حرف منو تصدیق کردید.مسئولیت همه چیز با خود کاربره.اگر چه من جز به یه کاربر روت کردن رو یاد دادم،دیگه چیز دیگه ای نگفتم.

من قصدم تصدیق یا نفی حرف کسی نبود و خواستم جهت اطلاع بگم !

داداش خواهشا این حق رو به من بدید که از حق خودم دفاع کنم.الان دوباره مثل چند ماه پیش،باز جناب rax شروع کرد و شما با من هم میخوایید برخورد کنید و گزارش بدید!

هر صحبتی دارین تو پ خ با هم حل کنید !

آخه من چه کاری اینجا کردم که خودمم بی خبرم؟!
چرا یکی بیاد توهین کنه که داری سیاه بازی میکنی و مردمو فریب میدی و از همون اول قصدت فروش تبلت خرابت بوده و ...
انگار دزد گرفته!

اینو منم نمیدونم از خود وحید بپرس !

برای بار آخر خدمتتون عرض میکنم هم آقا وحید و شما از دوستای گلم هستین خواهشا اینجا ادامه ندین! ممنون

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بچه ها بیایید صورت همدیگه رو ببوسید تموم شه!. . . این دو روز عمر به خدا ارزش نداره ... حیف نیست !؟

honeyiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از کجا برد تبلتPC7518B رو بگیرم که فروشگاخش معتبر باشه و با انصاف تا برام بفرسته من شهرستانی هستم تهران بو.دم حل بود ولی نیستم کمکم کنید داداشا

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دوستان لطفا مسایل شخصیتون رو تو پی ام و ویزیتور مسیج با هم حل کنید که نظم تاپیک به هم نریزه...
پست ها رو پاک نکردم اما بعد از این پستی نامربوط به تاپیک باشه حذف خواهند شد

لطفا پستتون رو چند بار پشت هم ارسال نکنید... یک بار کافیه کسی که مطلع باشه راجع به موضوع جواب خواهد داد...

amirsam17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام بچه ها من یه تبلت پیر گاردین از رفیقم گرفتم که واسش بازی بریزم بعد از این که بلوتوث رو روشن کردم تبلت ریست شد و دیگه تا یه نوشته ی اندروید میاد که روش گیر میکنه اگه حدود 20 دقیقه هم صبر کنی یه لحظه صفحه میاد و دوباره همون نوشته ی اندروید میاد اصلا نمیدونم چیکار کنم گیر کردم این رفیقم هم یکم گیر هستش میخواستم بدونم میشه میشه دوباره بالا بیاد البته خودم یه چیز ازش متوجه شدم که با داشتن دکمه+ به مدت 10 ثانیه و گرفتن پاور تا 10 ثانیه یه صفحه میاد که 19 تا یا 20 تا نوشته داره که صفحه شارژ شدن و ویبره...... و همه چیز رو شناسایی میکنه بعدشم که روشن میکنم همون اش و همون کاسه مدلشم
[h=1]پیرگاردین pc7658 هستش[/h] لطفا کمک...........

kiavash599

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تبلتم رو روت کردم حالا میخوام برگردونم به فرمور کارخونه و روت نشده
چکار باید انجام بدم
از چه نرم افزاری استفاده کنم

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان يه سوال داشتم اينكه تبلت حافظه ى خودش رو كه 2 گيگه به عنوان اس دى كارت ميشناسه و نميشه مثلا ديتاى 3 گيكى يه بازى رو توى ممورى جدا بريزيم دوستان راهنمايى كنند؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان يه سوال داشتم اينكه تبلت حافظه ى خودش رو كه 2 گيگه به عنوان اس دى كارت ميشناسه و نميشه مثلا ديتاى 3 گيكى يه بازى رو توى ممورى جدا بريزيم دوستان راهنمايى كنند؟

تو پخ گفتم من انجام ندادم ! یکی از دوستان که این آموزشو گذاشته : http://forum.persiantools.com/t396584-page4.html#post7226531

بالا