سلام دوستان !
5718B دستم رسیده که پترن داشته و چند بار پترن رو وارد کردن الان گوشی جی میل و رمز عبور میخواد !
چیکارش کنم ؟
کارهای انجام شده تاکنون :
1- ریست
2- تلاش برای ورود به محیط ریکاوری : فقط آرم آندروید شکم پاره میاد و هیچ چی دیگه !
ناگفته نمونه تبلت روت نشده ، cwm نصب نیست !
سلام دوستان !
5718B دستم رسیده که پترن داشته و چند بار پترن رو وارد کردن الان گوشی جی میل و رمز عبور میخواد !
چیکارش کنم ؟
1- ریست
2- تلاش برای ورود به محیط ریکاوری : فقط آرم آندروید شکم پاره میاد و هیچ چی دیگه !
داداش مراحلو واسه ريكاوري درست بريد وارد ميشه ريكاوري استوك خوده تبلت روشه
Sent from my ME-701 using Tapatalk 4
سلام دوستان !
چیکارش کنم ؟
1- ریست
یه بار رمتو در بیار ریست کن شاید بیاد بالاسلام بچه ها مثل این که اینجا کسی بهم جواب نمیده تورو به خدا یکی جواب بده
من یه تبلت مدل پیرگاردین pc7658 دارم وووووووو سیستمش بالا نمیاد چیکار باید بکنم فقط مراحلشو بگین بقه با خودم دستتوت درد نکنه فقط یه مرد پیدا بشه جواب بده خواهشا(رو ارم اندروید گیر میکنه و بالا نمیاد)
داش از این آموزش استفاده کن!سلام دوستان !
چیکارش کنم ؟
1- ریست
یه بار رمتو در بیار ریست کن شاید بیاد بالا
وقتی آرم اندروید شکم پاره اومد کلید پاور رو بفشرید و سپس همزمان یک ثانیه کلید ولوم مثبت را بفشرید . باید 8 ایتم ظاهر بشه ولیسلام دوستان !
چیکارش کنم ؟
1- ریست
ممکنه ادرس دقیق خدمات پیرکاردین با شماره تلفن رو اعلام کنید؟سلام
دوستان حتما دقت کنید تبلت پیرگاردین با گارانتی خود پیر گاردین که دفتر خدماتش تو خانه موبایل هست نخرید حتما نخرید من به عنوان یک فروشنده این رو می گم
سلام خسته نباشید من تبلتم مدل pc701 هستش . جای کارت sd رو با حافظه ی تبلت عوض کردم بعد اینکه خاموش و روشن کردم روی ارم پیرگاردین میمونه و بالا نمیاد چند جا هم دادم نتونستن درست کنن ممنون میشم اگه کمک کنید در ضمن تیک usb debugging هم فعاله و وقتی هم دکمه ی پاور با ولوم + رو میگیرم ارم اندروید میاد که شکمش باز شده . این مشکلی خیلی ها هستش که تو همین فروم دیدم ولی هیچکس جواب نداده راستی تبلت روت هم شده
سلام برادر این چیزهایی که گذاشتن برای روت و موت و اینا گذاشتن برای مدل های مذکور در عنوان تاپیک هست ! و شما نبایداین کار می کردی!
من یه 704 دارم که میخام برم تو ریکاوری ! اما بعداز گرفتن پاور و ولوم میره تواین یارو شکم پاره هه! یه بار فقط منوش اومد ! کسی می تونه راهنمایی کنه ؟