• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

nice2net

Registered User
لایک‌ها
320
سلام دوستان چرا وای فای رو قطع میکنم اطلاعات سیمکارتو دیگه نشون نمیده و وقتی دوباره وصل میکنم نشون میده

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان !

5718B دستم رسیده که پترن داشته و چند بار پترن رو وارد کردن الان گوشی جی میل و رمز عبور میخواد !
چیکارش کنم ؟

کارهای انجام شده تاکنون :

1- ریست
2- تلاش برای ورود به محیط ریکاوری : فقط آرم آندروید شکم پاره میاد و هیچ چی دیگه !

ناگفته نمونه تبلت روت نشده ، cwm نصب نیست !

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام دوستان !

5718B دستم رسیده که پترن داشته و چند بار پترن رو وارد کردن الان گوشی جی میل و رمز عبور میخواد !
چیکارش کنم ؟

1- ریست
2- تلاش برای ورود به محیط ریکاوری : فقط آرم آندروید شکم پاره میاد و هیچ چی دیگه !

داداش مراحلو واسه ريكاوري درست بريد وارد ميشه ريكاوري استوك خوده تبلت روشه

Sent from my ME-701 using Tapatalk 4

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان !

چیکارش کنم ؟

1- ریست

داداش مراحلو واسه ريكاوري درست بريد وارد ميشه ريكاوري استوك خوده تبلت روشه

Sent from my ME-701 using Tapatalk 4

مراحلو درست میرم اما فقط آرم آندروید شکم پاره میاد و هیچ گزینه ای فعال نیست ... برای خودمم خیلی عجیبه !!!!

هنوز مشکل ادامه داره !

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
مشکل هنوز ادامه داره

سلام دوستان !

چیکارش کنم ؟

1- ریست

amirsam17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها مثل این که اینجا کسی بهم جواب نمیده تورو به خدا یکی جواب بده
من یه تبلت مدل پیرگاردین pc7658 دارم وووووووو سیستمش بالا نمیاد چیکار باید بکنم فقط مراحلشو بگین بقه با خودم دستتوت درد نکنه فقط یه مرد پیدا بشه جواب بده خواهشا(رو ارم اندروید گیر میکنه و بالا نمیاد)

mehdiiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها مثل این که اینجا کسی بهم جواب نمیده تورو به خدا یکی جواب بده
من یه تبلت مدل پیرگاردین pc7658 دارم وووووووو سیستمش بالا نمیاد چیکار باید بکنم فقط مراحلشو بگین بقه با خودم دستتوت درد نکنه فقط یه مرد پیدا بشه جواب بده خواهشا(رو ارم اندروید گیر میکنه و بالا نمیاد)
یه بار رمتو در بیار ریست کن شاید بیاد بالا

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام دوستان !

چیکارش کنم ؟

1- ریست

داش از این آموزش استفاده کن!
بازکردن رمز عبور گوشی های اندروید(بدون دانستن رمز!!!!) | اپکده | بهترین بازی ها و برنامه های اندروید

mostafa20012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچه ها من تبلت پیر گاردین مدل pc 702 دارم . میخوام روتش کنم و حافظه پیش فرض رو مموری کارت قرار بدم کسی میتونه کمک کنه؟

navid2212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان.:rolleyes:
من میخوام یه تبلت تا 400 تومن بگیرم و میخواستم کمکم کنید و بگید پیرکاردین بگیرم یه مارک دیگه و اینکه کدوم مدلشو بهم پیشنهاد میدید؟
یه سوال دیگه هم داشتم 3G چه کارایی داره و چی هست و فرق سیمکارت خور و بدون سیمکارتش به جز تماس و smS دیگه چه ویژگی هایی داره..من هیچی نمیدونم اطلاعاتم0 هستش ..
لطفا اگه کسیم جای معتبر با قیمت درست سراغ داره بهم معرفی کنه و اینکه من مدل PC 7658 3G سیم کارت خور رو تو نت دیدم نظر شما چیه و اگه کسی قیمت داره کمک کنه.ممنون از همه دوستان .
راستی قیمتهارو واسه یه سرباز خسته نکش (16 ماه ) اونم تو نیرو انتظامی حساب کنید:wacko:..در کل بدبختم:( .مرسی:blush:

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
دوستان حتما دقت کنید تبلت پیرگاردین با گارانتی خود پیر گاردین که دفتر خدماتش تو خانه موبایل هست نخرید حتما نخرید من به عنوان یک فروشنده این رو می گم اصلا پاسخگو نیستند من حدود 20 روز پیش تبلت رو فرستادم برای گارانتی وقبل از ارسال هم گفتم که مشکلش چیه گفتند بفرستید و مشکلش این بود که وقتی اس ام اس می فرستی درحال ارسال می موند و ارسال نمی شد و نه دیگه می شد تماس بگیری و نه زنگ می خورد تا اینکه خاموشش کنی... خلاصه بعد از حدود 15 روز بعد از 100 بار زنگ زدن گفتند درست شده و فرستادند تبلت رو و من که بعد از چند روز دیدم نرسیده دوباره زنگ زدم و اینقدر زنگ زدم تا برداشتن تلفن رو و باز دوباره گفتند می فرستیم و باز من بعد از دو روز زنگ زدم که دیدم تازه حدود یک هفته بعد از اینی که گفتن فرستادیم فرستادن یعنی به راحتی دروغ می گفتن به راحتی!!!! حالا اینا همه به کنار چقدر هی مشتری می یاد دنبال تبلت و باز می ره .... تبلت امروز رسیده باز که کردم و همینجوری گفتم یه تست بزنم دقیقا همین مشکلو داشت یعنی اصلا مشکلش حل نشده بود یعنی اصلا درست نکرده بودن و دروغ می گفتند حل شده حالا فردا می خوام زنگ بزنم اگه البته جواب بدن که جوابی هم نمی دن البته دوستان دیگه هم گفته بودن که اینجورین من باور نمی کردم ... و الان متاسفانه من موندم با این تبلت و مشتری و مشکل حل نشده ....این رو اسمشو شما چی می زارین؟! کل مجموعش 3 یا 4 نفره و این همه بوغ کرنا تو کل ایران جنس می فروشن ....
فقط دوستان حتما با گارانتی خود پیرگردین جنس نخرید همون کارت گارانتی که سه قسمتی هستش ...

نخرید دوستان نخرید

hamidnazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه usb debugging فعال نباشه ظاهرآ هیچ کاری نمیشه کرد
هرچند بنظر میرسه که در مد ریکاوری خودش باید پیش بنی این وضعیت رو کرده باشن و اگه فایل فلش مناسب پیدا بشه مشکلات حل خواهد شد
نمایندگی پیرکاردین , فایل ها رو باید داشته باشه . دوستانی که تهران هستند تا حالا پیگیری کردن؟

hamidnazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان !

چیکارش کنم ؟

1- ریست

وقتی آرم اندروید شکم پاره اومد کلید پاور رو بفشرید و سپس همزمان یک ثانیه کلید ولوم مثبت را بفشرید . باید 8 ایتم ظاهر بشه ولی
هرچند بنظر میرسه که در مد ریکاوری خودش باید پیش بنی این وضعیت رو کرده باشن و اگه فایل فلش مناسب پیدا بشه مشکلات حل خواهد شد
نمایندگی پیرکاردین , فایل ها رو باید داشته باشه . دوستانی که تهران هستند تا حالا پیگیری کردن؟

hamidnazemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان حتما دقت کنید تبلت پیرگاردین با گارانتی خود پیر گاردین که دفتر خدماتش تو خانه موبایل هست نخرید حتما نخرید من به عنوان یک فروشنده این رو می گم
ممکنه ادرس دقیق خدمات پیرکاردین با شماره تلفن رو اعلام کنید؟
من با یک تماس تلفنی سطح اطلاعاتشون دستم میاد

• Like
Reactions: usl

pedram2100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید من تبلتم مدل pc701 هستش . جای کارت sd رو با حافظه ی تبلت عوض کردم بعد اینکه خاموش و روشن کردم روی ارم پیرگاردین میمونه و بالا نمیاد چند جا هم دادم نتونستن درست کنن ممنون میشم اگه کمک کنید در ضمن تیک usb debugging هم فعاله و وقتی هم دکمه ی پاور با ولوم + رو میگیرم ارم اندروید میاد که شکمش باز شده . این مشکلی خیلی ها هستش که تو همین فروم دیدم ولی هیچکس جواب نداده راستی تبلت روت هم شده

Last edited:

pedram2100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبود کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یعنی هیچ فایل بک اپ یا رامی از این مدل نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

masoodinfo

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خسته نباشید من تبلتم مدل pc701 هستش . جای کارت sd رو با حافظه ی تبلت عوض کردم بعد اینکه خاموش و روشن کردم روی ارم پیرگاردین میمونه و بالا نمیاد چند جا هم دادم نتونستن درست کنن ممنون میشم اگه کمک کنید در ضمن تیک usb debugging هم فعاله و وقتی هم دکمه ی پاور با ولوم + رو میگیرم ارم اندروید میاد که شکمش باز شده . این مشکلی خیلی ها هستش که تو همین فروم دیدم ولی هیچکس جواب نداده راستی تبلت روت هم شده

سلام برادر این چیزهایی که گذاشتن برای روت و موت و اینا گذاشتن برای مدل های مذکور در عنوان تاپیک هست ! و شما نبایداین کار می کردی!

من یه 704 دارم که میخام برم تو ریکاوری ! اما بعداز گرفتن پاور و ولوم میره تواین یارو شکم پاره هه! یه بار فقط منوش اومد ! کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام برادر این چیزهایی که گذاشتن برای روت و موت و اینا گذاشتن برای مدل های مذکور در عنوان تاپیک هست ! و شما نبایداین کار می کردی!

من یه 704 دارم که میخام برم تو ریکاوری ! اما بعداز گرفتن پاور و ولوم میره تواین یارو شکم پاره هه! یه بار فقط منوش اومد ! کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

وقتی آرم اندروید شکم پاره اومد کلید پاور رو بفشرید و سپس همزمان یک ثانیه کلید ولوم مثبت را بفشرید . باید 8 ایتم ظاهر بشه ولی

بالا