در مورد اجرا و نصب بازی real racing 3 اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه . با تشکر
با سلام خدمت مهندسین گرامی من یه پیرگاردین 7558L دارم متاسفانه میخواستم انروت کنم .نمیدونم چی شد تبلت با خامش روشن زبانش چینی میشه وتمام نرم افزاراش پاک میشن فلش یا بکاپیکه بتنم درستش کنم ایا پیدا میشه اینجا کل اینترنتو گشتم گیرم نیومده.خب بالاخره تونستم رام 7558 رو آپلود کنم . این فایل فلش رام هستش که تو cwm میتونید فلشش کنید .
از اونجایی ک خرابیه تبلت فقط بخاطر قسمت System هستش واسه همین شما با دانلود 160 مگ دیگه خیالتون راحت میشه ک اگه تبلتتون خراب شد میتونید درستش کنید .
قسمت های کرنل ریکاوری دیتا و بقیه جاها یا قابل تغییر نیس یا تا ثیری تو بالا اومدن تبلت ندارن .
دقت کنید ک تو این فایل فلش قسمت Xbin از پوشه System شده ( به علت حج 300 مگیش ) و هیچگونه ناراحتی نداره چون بازم این پوشه زیاد دست کاری نمیشه ک خراب بشه تلبت .
پس دقت کنید ک هیچوقت نباید قسمت System تبلت خودتونو فرمت کنید چون پوشه Xbin تو این فایل نیس ک براتون برگردونه پوشه رو .
این فایل بیشتر واس وقتایی موثره ک شما برنامه ای نصب کرده باشید یا فایلی از سیستم حإف کرده باشید یا برنامه هاتون فایلای سیستمی رو ویرایش کردن و تبلت دیپه بالا نمیاد .
بعضی از قسمت های غیر لازم سیستمی حذف شدن . ( انیمشن بوت ، یعضی برنامه ها و ... )
در اسرع وقت کل بک آپ 7558 رو هم براتون آپ میکنم حجمش 300 و خورده ای هستش .
لینک دانلود :
PC7558.zip
1. اگه تبلتت بالا نمیاد و Cwm داری و میخوای برنامه هات بمونه فقط این فایل زیپ رو فلش کن .
2. اگه میخوای همه چی پاک بشه و سیستم خالص داشته باشی یا با انجام قسمت 1 تلبتت بالا نیومد اول تو CWm >>> Factory Reset رو بزن بعد فایل رو فلش کن
بنده هیچگونه مسلویتی در مقابل خرابیه ناشی از استفاده از فایل ارایه شده ندارم
باطریشه بعد یه مدت دیگه روشن نمیشه اما علامت شارژ میاد
با رام وینتاچ q74 فلش کن تاپیک رو بخونی راهنماییش هستبا سلام مجدد مهندسین گرامی خواهشن در مورد مشکل منم نظراتی بدین چی کارش کنم. بعد از انروت .با خامش رشن کردن تبلت زبانش چینی شده کلیه ی نرم افزار ها پاک میشوند.7558L
shomare ro baraman befresحتما میذارم
به خاطر این شمارشو نذاشتم تا اول مطمئن بشم .
چون یک بار به یک شرکتی که میگفت میتونه این تبلت ها رو فلش کنه اعتماد کردم و بعد از 2 ماه علافی و هزینه نزدیک به 95 هزار تومن بالاخره هم نتونست درستش کنه فقط دروغ تحویلم میداد داستانش طولانیه
تاپیک شکایتشو اگه وقت کردم میزنم