• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

9LiFe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد اجرا و نصب بازی real racing 3 اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه . با تشکر

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
در مورد اجرا و نصب بازی real racing 3 اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه . با تشکر

فکر نکنم اجرا بشه چون حدود 2 گیگ دیتا داره ولی بازهم اطلاعاتی که پیدا کردم اینجاست ::: دانلود بازی Real Racing 3 با گرافیک خارق العاده به همراه دیتا برای آندروید Real Racing 3 1.0.30 | بهترین های آندروید|دانلود بازی اندروید|دانلود نرم افزار

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
2 تا تاچ 7558 ای که سفارش داده بودم رسید صحیح و سالم . هر تاچش رو 68 حساب کرد.
شماره تلفن گارانتی پیرگاردین 02166718946 02166718446
ادرس خیابان جمهوری خانه موبایل طبقه 6 واحد 615

jadoyesia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت مهندسین گرامی من یه پیرگاردین 7558L دارم متاسفانه میخواستم انروت کنم .نمیدونم چی شد تبلت با خامش روشن زبانش چینی میشه وتمام نرم افزاراش پاک میشن فلش یا بکاپیکه بتنم درستش کنم ایا پیدا میشه اینجا کل اینترنتو گشتم گیرم نیومده.

jadoyesia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب بالاخره تونستم رام 7558 رو آپلود کنم . این فایل فلش رام هستش که تو cwm میتونید فلشش کنید .

از اونجایی ک خرابیه تبلت فقط بخاطر قسمت System هستش واسه همین شما با دانلود 160 مگ دیگه خیالتون راحت میشه ک اگه تبلتتون خراب شد میتونید درستش کنید .

قسمت های کرنل ریکاوری دیتا و بقیه جاها یا قابل تغییر نیس یا تا ثیری تو بالا اومدن تبلت ندارن .

دقت کنید ک تو این فایل فلش قسمت Xbin از پوشه System شده ( به علت حج 300 مگیش ) و هیچگونه ناراحتی نداره چون بازم این پوشه زیاد دست کاری نمیشه ک خراب بشه تلبت .

پس دقت کنید ک هیچوقت نباید قسمت System تبلت خودتونو فرمت کنید چون پوشه Xbin تو این فایل نیس ک براتون برگردونه پوشه رو .

این فایل بیشتر واس وقتایی موثره ک شما برنامه ای نصب کرده باشید یا فایلی از سیستم حإف کرده باشید یا برنامه هاتون فایلای سیستمی رو ویرایش کردن و تبلت دیپه بالا نمیاد .

بعضی از قسمت های غیر لازم سیستمی حذف شدن . ( انیمشن بوت ، یعضی برنامه ها و ... )

در اسرع وقت کل بک آپ 7558 رو هم براتون آپ میکنم حجمش 300 و خورده ای هستش .

لینک دانلود :

PC7558.zip

1. اگه تبلتت بالا نمیاد و Cwm داری و میخوای برنامه هات بمونه فقط این فایل زیپ رو فلش کن .

2. اگه میخوای همه چی پاک بشه و سیستم خالص داشته باشی یا با انجام قسمت 1 تلبتت بالا نیومد اول تو CWm >>> Factory Reset رو بزن بعد فایل رو فلش کن

بنده هیچگونه مسلویتی در مقابل خرابیه ناشی از استفاده از فایل ارایه شده ندارم
با سلام خدمت مهندسین گرامی من یه پیرگاردین 7558L دارم متاسفانه میخواستم انروت کنم .نمیدونم چی شد تبلت با خامش روشن زبانش چینی میشه وتمام نرم افزاراش پاک میشن فلش یا بکاپیکه بتنم درستش کنم ایا پیدا میشه اینجا کل اینترنتو گشتم گیرم نیومده.

9LiFe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون که جواب دادین من مشکل کمبود جا رو در حافظه داخلی با روت کردن تبلت و نصب برنامه Gl 2 sd حل کردم و میتونم دیتا رو رو حافظه خارجی بریزم. این سایت رو هم ازش این بازی دانلود کردم ولی باز هم نشد !!! حتی دیتا رو با wifi هم دانلود کردم ولی نشد !!!!!

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان رم اين تبلت 512 هست ولى توى سايت اصليش نوشته (اختيارى 1 گيگ) شما نميدونيد در مورد رزولوشن هم همين طور راستى چجورى ميشه ورژن اندرويد تبلت رو ارتقا داد چون تو سايتش نوشته بود ساپورت اندرويد 5 من توى قسمت تنظيمات درباره دستگاه قسمتى واسه اپديت ندارم شما ها داريد ممنونم اگه بتونيد به سوالاتم ج بديد
7.0 inch RK2928 Android 4.1 Tablet PC7518_MID|MID manufacture|MID factory|pierre cardin|smartphone manufacture|android 4.1|gps|telephone

9LiFe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد تبلت pc 7558 رم تبلت 512 نوشته ولی واقعیت 388 هست و 2 مدل رزولوشن داره یکی 1024*600 و یکی 800*600 در مورد ارتقا دادن سیستم اندروید هنوز شرکت سازندش ورژن جدیدی قرار نداده 4.1.1 آخرین ورژن است.

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در اصل 512 مقداريش صرف پردازنده گرافيكى ميشه 388ط و من گفتم تو سايتش نوشتن 1 گيگ اختيارى بالا لينك دادم

ali52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باطریشه بعد یه مدت دیگه روشن نمیشه اما علامت شارژ میاد

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
یه تبلت پیرگاردین 7518B دستم رسیده که فقط تو حالت شارژ روشن میمونه و باتری به هیچ عنوان شارژ نمیگیره ...من خودم هم همین مدل تبلتو دارم برای همین باتریشو با باتری تبلتم تعویض کردم ... این دفعه تبلت شارژو نگه میداره اما به هیچ عنوان شارژ نمیشه ..جالب اینکه باتری تبلت معیوب به هیچ عنوان تو تبلت خودم هم شارژ نگرفت .
با یکی از متخصصین تو همین زمینه مشورت کردم و گفتن که با توجه به هزینه نعمیر بهتره دنبال یه برد باشم ..

.به نظرتون مشکل از کجاست و راهکار چیه ؟

jadoyesia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد مهندسین گرامی خواهشن در مورد مشکل منم نظراتی بدین چی کارش کنم. بعد از انروت .با خامش رشن کردن تبلت زبانش چینی شده کلیه ی نرم افزار ها پاک میشوند.7558L

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام مجدد مهندسین گرامی خواهشن در مورد مشکل منم نظراتی بدین چی کارش کنم. بعد از انروت .با خامش رشن کردن تبلت زبانش چینی شده کلیه ی نرم افزار ها پاک میشوند.7558L
با رام وینتاچ q74 فلش کن تاپیک رو بخونی راهنماییش هست

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
کسی از این پیرگاردین های 704 گارانتی دار داره ؟
هر کاری میکنم اینترنت سیم کارتش فعال نمیشه . چند تا از گزینه های قسمت شبکه رو نداره
:(

یک مدل 704 بدون گارانتی دیگه هست که به راحتی اینترنتش فعال میشه و همه گزینه های قسمت شبکه و دیتا رو داره مثل مدل 7558L

ویرایش : حل شد تو تنظیمات قیمت مصرف داده یک گزینه دیتا روشن خاموش داره اونو زدم درست شد :happy:

Last edited:

gir_nade_plz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز یه تبلت پیر کاردین گرفتم و هیچ رمزی هم بعد از خاموش روشن کردن تبلت نمیخواست. تا اینکه رفتم wifi رو وصل کردم زدم add *** و یوزر پسورد دادم ولی *** کانکت نشد. بیخیال شدم خاموشش کردم الان که روشن کردم همون اول میگه رمز رو وارد کنید. ولی اصلا من رمزی واسه تبلت نگذاشته بودم. هر چی می زنم قبول نمیکنه. ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل از کجاست.

jahan57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam.man ham hamin moshkel ro daram.khodavakili ye tozih kamel bedid

jahan57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتما میذارم
به خاطر این شمارشو نذاشتم تا اول مطمئن بشم .
چون یک بار به یک شرکتی که میگفت میتونه این تبلت ها رو فلش کنه اعتماد کردم و بعد از 2 ماه علافی و هزینه نزدیک به 95 هزار تومن بالاخره هم نتونست درستش کنه فقط دروغ تحویلم میداد داستانش طولانیه
تاپیک شکایتشو اگه وقت کردم میزنم
shomare ro baraman befres
[email protected]

hossein 66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تبلت pc7558 دارم بعد جابجا کردن sd card با حافظه داخلی تبلت دیگه بالا نمیاد لطفن کمک کنید

بالا