کنسلی ها ، دلیل زیاد داره. اما یکیش فکر میکنم این باشه :یا فروشنده کنسل میکنه
فروشنده کالا رو نداره و از همکار میخواد بگیره. از این موردا هم زیاد دیدم. یکی از هم صنف هام داره با دیجی کار میکنه ، یهو بهم زنگ میزنه فلان کالا رو قرضی بهم بده ، جور کنم بره.یا تایم تحویل جا به جا میشه
این دو تا کالا رو خریدم ، ایراد داشت ، مرجوع کردم. پولشو ریختن تو کیف پول دیجیتالی حسابم. واریز نکردن.شیوه جدید شارلاتانیسمپس دادن سریع مبلغ در صورت کنسلی یا مرجوعی.
فکر کنم تو دیجی پی شماره کارت رو وارد نکردی وگرنه لاید بریزنکنسلی ها ، دلیل زیاد داره. اما یکیش فکر میکنم این باشه :
فروشنده ، میبینه کالایی که مشتری درخواست داده افزایش قیمتش زیاد بوده و زورش میاد بده بره. کنسل میکنه و جریمه رو میده به دیجی. یعنی میبینه جریمه به ضرر خودش تو فروش نمیچربه.
فروشنده کالا رو نداره و از همکار میخواد بگیره. از این موردا هم زیاد دیدم. یکی از هم صنف هام داره با دیجی کار میکنه ، یهو بهم زنگ میزنه فلان کالا رو قرضی بهم بده ، جور کنم بره.
اینم فقط یه دلیله. دلایل دیگه ای هم لابد هست
این دو تا کالا رو خریدم ، ایراد داشت ، مرجوع کردم. پولشو ریختن تو کیف پول دیجیتالی حسابم. واریز نکردن.شیوه جدید شارلاتانیسم
مشاهده پیوست 1263713
مشاهده پیوست 1263712
پاتوق ایندکس نمیشه جای دیگه باید میزدیسلام
من قبلا هم تاپیک زده بودم و سایت وینی لند قول بازگشت وجه رو داده بود
و خواسته بود تاپیک رو پاک کنم
الان ترب پیام داده از طریق مجاری قانونی دنبال پولتون باشید
وینی لند | اولین پلتفرم فروش های شگفت انگیز
اولین و بزرگترین سامانه آنلاین فروش شگفت انگیز ، خرید ارزان را با کیفیت و ضمانت تجربه کنیدwiniland.ir
خب سایت ترب که تعدادی زیادی سایت بنجل و و دوزاری رو تایید کرده باید پاسخگو باشد یا وزارت صمت یا ساماندهی یا اینماد
از همه جا یه لوگو دوزاری به سایتشون اویزون میکنند برای مشروعیت بخشی
این تاپیک باشه شاید شخصی توی گوگل سرچ کرد و به اینجا رسید
سایت ترب به اندازه شلغم خاصیت نداره
وارد کردم.فکر کنم تو دیجی پی شماره کارت رو وارد نکردی وگرنه لاید بریزن
سیمکشاوارد کردم.
قبلنا سریع واریز میکردن به حساب بانکیم. این سری لاشی بازی دراوردن :دی ریختن تو کیف پول دیجیتالی.
میدونی که چرا ؟ اون پول دیگه تو حساب دیجیکالاعه و تو مجبوری یه چیزی خرید کنی ازشون. کارکُشته ها !
احتمالاً جای دیگه بوده منتقل کردن اینجاپاتوق ایندکس نمیشه جای دیگه باید میزدی
یادم رفت
ما از فروشگاه زنبیل یه لباسشوئی خریدیم
با پیک خودشون فرستادن
کمی فرآیند تایید طول کشید ولی تحویل راس همون ساعتی که گفتن بودن. تحویل دادن و رفتن بعدش زنگ زدن پرسیده که نحوه تحویل چطور بود پولم دادید بهشون که گفتیم خیر
آشغالدونیه مگه اینجا؟!!احتمالاً جای دیگه بوده منتقل کردن اینجا
من اصلا کیف پول دیجیتالی(دیجتالم کجا بود بابا،هیعیی خدا بیامرزش) رو فعال نکردم،ولی قطعا روشی داره که واریز کنن به حسابوارد کردم.
قبلنا سریع واریز میکردن به حساب بانکیم. این سری لاشی بازی دراوردن :دی ریختن تو کیف پول دیجیتالی.
میدونی که چرا ؟ اون پول دیگه تو حساب دیجیکالاعه و تو مجبوری یه چیزی خرید کنی ازشون. کارکُشته ها !
زونکن ها خالی و ساختگییه دختره هم تو فیلم داره عشوه خرکی میاد که بگه ما خوبیم اول و آخرش میدیم نگران نباشین!
عه مگه لوبریکانت استفاده غیر پزشکی هم داره؟ نمیدونستم!!!ینی اینه ما خوبیم و پروتکل ها رو رعایت میکنیم و از لوبریکانت:دی استفاده میکنیم