• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
Andr%C3%A9s_Escobar.jpg
اسکوبار بنده خدا تنها گناهش گل به خودی توی بازی امریکا کلمبیابود به تیمش زد دقیقان یادمه چند روز بعدش ترورش کردن

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اتفاقا من احساس میکنم اگه برزیل به هلند خورده بود راحت صعود میکرد اما شیلی فکر نکنم به راحتی ببازه حتی احتمال حذف برزیل هست

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
قاتل اسکوبار یک سال بعد دستگیر میشه مثل اینکه مال یه باند بزرگ مواد مخدر بوده که روی بازی کلمبیا امریکا میلیونها دلار شرط بندی کرده بودن که باگل به خودی اسکوبار این شرط باختن
قاتل اسکوبار به 43 سال زندان محکوم شد اما دوسال بعد به دلیل رفتار خوب در زندان از زندان ازاد شد
حدود 500 هزارنفر تو مراسم تشیع جنازه شرکت کردن

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
شیلی رقیب سنتی برزیل هردو از امریکای جنوبی هستن شیلی برای برزیل خطرناک تره تا هلند

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
این خیابانی چرا از بین نمیره آخه؟:general208::general208::general208::general208: از اول بازی یه سره گفت دکوژمان،من هی به خودم میگفتم لیست اول بازی که اصلا این بابا توشون نبود،آخر سر تصویر رفت روی دیانگ و تازه فهمیدم این یارو به دیانگ میگه دکوژمان :general107::general107:
تو بازی کلمبیا هم هی میگفت تامس رودریگز ما میگفتیم اینو از کجا اوردن بعدکه گلو زد دیدم قیاش خیلی شبیه بازیکن پورتو و الان موناکو هست زیرش نوشت جیمز رودریگز .اخه یکی نیست بگه خوب مردک همه جا به اسم جیمز میشناسن حالا مجبوری متفاوت باشی اسم دیگشو بگی.مثل اینکه بگی ادسون ارانتس بعد ملت باید خودشون تشخیص بدن منظورت پله هست

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چه فراری میکردن برزیل و مکزیک که به هلند نخورن o_O بعد گل یه تیکه اسکولاری دستشو گرفت رو گردنش و ادای خفه شدنو در اوورد فکر کنم منظورش این بود خوب شد گل زدین داشتم خفه میشدم :D

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
تیمهای ایران و یونان تنها تیمهای بدون گل این جام تا الان هستن یا به قول خودمون اتوبوسی ترین تیمها مقابل نیجریه که به ورزش زیبای فوتبال گند زدیم مقابل آرژانتین هم اگه اون ضد حملات رو نمی کردیم یه چیزی توی همون مایه ها بود
مثل سبک ضد فوتبالی منفور اینتر مورینیو و چلسی و یونان 2004 بازی کردیم این سبک ضد فوتبال پیشرفت محسوب نمیشه و نتیجه و آینده هم نداره

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
هلند دارید زیاد گندش میکنید
هلند گنده بوده و هست اما افرادی مثل شما نمیخواید قبول کنید.جام جهانی پیش هم هلند فینالیست شد اما نمیدونم چرا بعضیا از عبارت شانسی واسه فینالیست شدن هلند استفاده کردن!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
هلند اومد بالا اما یه مقدار وضعش تو دفاع خرابه،اگه دفاعاشون سوتی ندن احتمال زیاد یه پای فینال هلند هست

mahdi aghapour

Registered User
لایک‌ها
168
خبرایی شنیده میشه از اینکه مازیچ صرب داور بازی ایران آرژانتین توسط فیفا از جام اخراج شده!!!!؟
واقعا دلم خنک شد

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
کامرون بدبخت به هیچ تیمی نه نگفت توی همون بازی اول هم 2 گل سالم مکزیک رو نگرفتن
قبل جام از با مساوی که جلو آلمان کرد من گفتم تیم دوم صعود میکنه ولی کیفیتش تو این جام افتضاح بود!!!
البته بماند که آلمانو هم زیاد گندش کردین و حداقل جلوی تیمهای آفریقایی مشکل جدی داره!!!
ببینیم جلو آمریکا چیکار میکنه!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مردک حقش بود اخراج بشه داور اخه
اکثر داورهای این جام گند زدن
با این داوران افتضاح باید به فغانی فرصت قضاوت بدن نامردا...
حتی اگه روزش نباشه کمتر از خیلیای اینا گند میزنه!!!

mahdi aghapour

Registered User
لایک‌ها
168
با این داوران افتضاح باید به فغانی فرصت قضاوت بدن نامردا...
حتی اگه روزش نباشه کمتر از خیلیای اینا گند میزنه!!!
فغانی بنده خدا احتمالا تا آخر بازیهای این جام رکورد تعداد داور چهارم شدن رو بشکونه!!!:D

بالا