aliran93
Registered User
- نوشتهها
- 646
- لایکها
- 684
آره
هافبک دفاعیه هم پستِ یحی توره
بازیکن خیلی خوبیه
گل هم زد همین حالا
برزیل ممکنه دوم بشه تو همین چند دقیقه و به هلند بخوره:general307:
آره
هافبک دفاعیه هم پستِ یحی توره
تو بازی کلمبیا هم هی میگفت تامس رودریگز ما میگفتیم اینو از کجا اوردن بعدکه گلو زد دیدم قیاش خیلی شبیه بازیکن پورتو و الان موناکو هست زیرش نوشت جیمز رودریگز .اخه یکی نیست بگه خوب مردک همه جا به اسم جیمز میشناسن حالا مجبوری متفاوت باشی اسم دیگشو بگی.مثل اینکه بگی ادسون ارانتس بعد ملت باید خودشون تشخیص بدن منظورت پله هستاین خیابانی چرا از بین نمیره آخه؟:general208::general208::general208::general208: از اول بازی یه سره گفت دکوژمان،من هی به خودم میگفتم لیست اول بازی که اصلا این بابا توشون نبود،آخر سر تصویر رفت روی دیانگ و تازه فهمیدم این یارو به دیانگ میگه دکوژمان :general107::general107:
هلند گنده بوده و هست اما افرادی مثل شما نمیخواید قبول کنید.جام جهانی پیش هم هلند فینالیست شد اما نمیدونم چرا بعضیا از عبارت شانسی واسه فینالیست شدن هلند استفاده کردن!هلند دارید زیاد گندش میکنید
قبل جام از با مساوی که جلو آلمان کرد من گفتم تیم دوم صعود میکنه ولی کیفیتش تو این جام افتضاح بود!!!کامرون بدبخت به هیچ تیمی نه نگفت توی همون بازی اول هم 2 گل سالم مکزیک رو نگرفتن
با این داوران افتضاح باید به فغانی فرصت قضاوت بدن نامردا...مردک حقش بود اخراج بشه داور اخه
اکثر داورهای این جام گند زدن
فغانی بنده خدا احتمالا تا آخر بازیهای این جام رکورد تعداد داور چهارم شدن رو بشکونه!!!با این داوران افتضاح باید به فغانی فرصت قضاوت بدن نامردا...
حتی اگه روزش نباشه کمتر از خیلیای اینا گند میزنه!!!