• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
به نظر من همون سیستم دفاعی بیشتر جواب میده،تجربه نشون داده اگه سر تا پا جمله هم باشی ممکنه گل بخوری و ببازی
بوسنی هم چیزی واسه از دست دادن نداره بنابراین فقط حمله میکنه
اما از طرف دیگه ما باید گل بزنیم و بازی رو ببریم که اینکار فقط با ضدحمله خیلی مشکل هست
ان شاء الله صعود میکنیم .

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
البته شاید هم الکی گفته باشه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
635390440672513957.jpg

فیفا اعلام کرد

ایران دفاعی‌ترین تیم جام جهانی
تیم ملی فوتبال ایران به عنوان دفاعی ترین تیم جام جهانی 2014 شناخته شد.

به گزارش سایت جام جم ورزشی و به نقل از فیفا؛ در آمارهای منتشر شده برای تیم ملی ایران در دو بازی، 57 بار تلاش برای دفع توپ؛ 83 درصد دفع موفق؛ 47 دفع موفق؛ 44 تکل؛ 8 تکل موفق؛ 19 تکل ناموفق و 8 بار نجات دروازه برای شاگردان کی‌روش تا پایان مرحله دوم گروهی به ثبت رسیده است که این آمار چهره ای بسیار دفاعی از تیم ملی ایران ساخته است. همچنین در رده خشن ترین ها هم تیم ملی اروگوئه در صدر است این در حالی است که تیم ملی فوتبال ایران با دریافت سه کارت زرد در رده پانزدهم تیم های خشن جام قرار دارد.

در واقع سایت فیفا ایران رو به عنوان بهترین خط دفاع جام جهانی معرفی کرده چون آمار توپ گیری و دفع توپ ایرانی ها در مقایسه با تیم های دیگه خیلی بهتر بوده . تیتر رو یکم اشتباه زدید که معنی رو کلا عوض کرد :x

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اگه تو یه بازی برزیل نیمار رو نداشته باشه بنظرتون میبره ؟ o_O این برزیل بیش از حد به نیمار وابسته ست فرد که اصلا تو کلاس جهانی نیست هالک هم جالب نیست

البته هیچی معلوم نیست اما حسم بهم میگه یه اروپایی برزیل رو حذف میکنه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
مصدومیت شدید ستاره بوسنی قبل از بازی با ایران :
مهم‌ترين خبر مصدوميت ميرعالم پيانيچ بازيکن تيم رم ايتاليا بود. اين بازيکن در تمرين‌هاي امروز تيمش به شدت مصدوم شد و يخ‌درماني کرد. مصدوميت پيانيچ طبق گفته رسانه‌هاي برزيلي شديد بوده و اين بازيکن ممکن است به ديدار با ايران نرسد.​

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
از نیمار خوشم نمیاد ، دایور هست
ولی برزیل رو دوست دارم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
اگه تو یه بازی برزیل نیمار رو نداشته باشه بنظرتون میبره ؟ o_O این برزیل بیش از حد به نیمار وابسته ست فرد که اصلا تو کلاس جهانی نیست هالک هم جالب نیست

البته هیچی معلوم نیست اما حسم بهم میگه یه اروپایی برزیل رو حذف میکنه

بالاخره برزیل همیشه یکی رو داره دیگه،دیروز رونالدو امروز نیمار
کامرون هم تیم ضعیفی هست(نسبت به تیم های هم گروهش)،یادمون نره از کرواسی 4 تا خورد.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
از نیمار خوشم نمیاد ، دایور هست
ولی برزیل رو دوست دارم

زیاد تمارض میکنه،از تمارض ها هم بگذریم باد بهش میخوره تعادلش رو از دست میده،به نظر من هنوز رو دست رونالدوی برزیلی مهاجم نیومده.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بالاخره برزیل همیشه یکی رو داره دیگه،دیروز رونالدو امروز نیمار
کامرون هم تیم ضعیفی هست(نسبت به تیم های هم گروهش)،یادمون نره از کرواسی 4 تا خورد.
این جام جهانی انگار یکی رو داره جام جهانی های قبلی چندتا رو با هم داشت ;)

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
این جام جهانی انگار یکی رو داره جام جهانی های قبلی چندتا رو با هم داشت ;)

نسبت به تیم 2002 که قهرمان شدن به نظر من تیم ضعیف تری دارن،اون تیم واقعا هر بازیکنش یه تیم بود،رونالدینیو،کاکا،رونالدو،کارلوس
برزیل بودن واقعا
الان امتیاز میزبانی هم دارن.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
این داورها دیگه شورش رو درآوردن،گل سوم برزیل 100% آفساید بود،به جرات میگم سطح داوری های لیگ خودمون از اینجا بالاتر بوده،همه تیم ها معترض هستن

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
عجب بازیکن باهوشیه این فرناندینیو

تو من سیتی بازی میکنه ؟

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
من درعجبم از اوایل دهه نو د تا سال 2003 موتور بازیکن سازی برزیل هرسا ل چندین بازیکن به جهان معرفی میکرد از روماریو دونگا بگیر تا رونالدین روبرتو کارلوس رونالدو کاکا به به تو و.............. بازیکنان شاخصی بودن
ولی الان حدود چندساله این موتور به روغن سوزی افتاده هرچند سال یک بار فقط یه بازیکن مطرح میده بیرون مثال مثل سال 1994 پرستاره بود برزیل یا سال 2002 اما بعد اون دیگه هیچ الانم ستارشون فقط این نیماره

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
خدایش بازیهای دهه 80 و 90 برزیل میبینم کیف میکنم اون تیم کجا این تیم کجا اون موقع برزیل اصلان به دفاع فکر نمیکرد دلم برای اون برزیل تنگ شده:(

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
مصدومیت شدید ستاره بوسنی قبل از بازی با ایران :
مهم‌ترين خبر مصدوميت ميرعالم پيانيچ بازيکن تيم رم ايتاليا بود. اين بازيکن در تمرين‌هاي امروز تيمش به شدت مصدوم شد و يخ‌درماني کرد. مصدوميت پيانيچ طبق گفته رسانه‌هاي برزيلي شديد بوده و اين بازيکن ممکن است به ديدار با ايران نرسد.​
ژکو و ایبیسویچ و لالیچ هم تاندون ماندون پاره کنن تمومه!

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
این داورها امسال همشون ر:general502: به این جام

بالا