amirusa
Registered User
ميتونه اما اسپانیا بازی کنای جون بهتری داره...ویا چرا خداحافظی کرد؟
حداقل یه جام جهانی دیگه میتونست بازی کنه !
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
ميتونه اما اسپانیا بازی کنای جون بهتری داره...ویا چرا خداحافظی کرد؟
حداقل یه جام جهانی دیگه میتونست بازی کنه !
![]()
فیفا اعلام کرد
ایران دفاعیترین تیم جام جهانی
تیم ملی فوتبال ایران به عنوان دفاعی ترین تیم جام جهانی 2014 شناخته شد.
به گزارش سایت جام جم ورزشی و به نقل از فیفا؛ در آمارهای منتشر شده برای تیم ملی ایران در دو بازی، 57 بار تلاش برای دفع توپ؛ 83 درصد دفع موفق؛ 47 دفع موفق؛ 44 تکل؛ 8 تکل موفق؛ 19 تکل ناموفق و 8 بار نجات دروازه برای شاگردان کیروش تا پایان مرحله دوم گروهی به ثبت رسیده است که این آمار چهره ای بسیار دفاعی از تیم ملی ایران ساخته است. همچنین در رده خشن ترین ها هم تیم ملی اروگوئه در صدر است این در حالی است که تیم ملی فوتبال ایران با دریافت سه کارت زرد در رده پانزدهم تیم های خشن جام قرار دارد.
اگه تو یه بازی برزیل نیمار رو نداشته باشه بنظرتون میبره ؟این برزیل بیش از حد به نیمار وابسته ست فرد که اصلا تو کلاس جهانی نیست هالک هم جالب نیست
البته هیچی معلوم نیست اما حسم بهم میگه یه اروپایی برزیل رو حذف میکنه
از نیمار خوشم نمیاد ، دایور هست
ولی برزیل رو دوست دارم
این جام جهانی انگار یکی رو داره جام جهانی های قبلی چندتا رو با هم داشتبالاخره برزیل همیشه یکی رو داره دیگه،دیروز رونالدو امروز نیمار
کامرون هم تیم ضعیفی هست(نسبت به تیم های هم گروهش)،یادمون نره از کرواسی 4 تا خورد.
این جام جهانی انگار یکی رو داره جام جهانی های قبلی چندتا رو با هم داشت![]()
عجب بازیکن باهوشیه این فرناندینیو
تو من سیتی بازی میکنه ؟
ژکو و ایبیسویچ و لالیچ هم تاندون ماندون پاره کنن تمومه!مصدومیت شدید ستاره بوسنی قبل از بازی با ایران :مهمترين خبر مصدوميت ميرعالم پيانيچ بازيکن تيم رم ايتاليا بود. اين بازيکن در تمرينهاي امروز تيمش به شدت مصدوم شد و يخدرماني کرد. مصدوميت پيانيچ طبق گفته رسانههاي برزيلي شديد بوده و اين بازيکن ممکن است به ديدار با ايران نرسد.