اروگوئه یا کلمبیا هر کدوم که که بیان بالا فک نکنم بهتر از شیلی بتونن بازی کنن،پس احتمالا برزیل تا نیمه نهایی میاد
آقا خواهشا هر حرفی که مجریای شبکه 3 از فردوسی پور گرفته تا جاوانی می زنه رو تکرار نکنید! کاری به یونان ندارم ولی کاستاریکا واقعا حقشه تیمی که در گروه مرگ با بازیهای منظم و هماهنگ به عنوان صدرنشین صعود کردواقعا حیف که برنده یونان و کاستاریکا باید توی جام باشه اما شیلی نباشه
بازی خیلی قشنگ و جذابی بود،امیدوارم بازی اروگوئه - کلمبیا هم اینطور باشه،
پیش بینی من :
اروگوئه 1 - 2 کلمبیا
حق شیلی بود ... ولی تماشاگرای جالبی داره برزیل حیف بود حذف بشه ...
این تماشاگرا مگه چی دارن ؟بخاطر تماشاگرا دوست داشتم برزیل ببره ...
پنالتی آخر مطمئن بودم شیلی خراب می کنه
داداش انصافا بازیه خیلی قشنگی بود . درسته حساسیت خیلی زیاد شد دقایق آخربازی هم اصلا قشنگ نبود فقط حساسیت داشت! چون یه طرفش میزبان , برزیل به همراه تماشاگراش بود!
انصافا هم کوبیدنی بود !فردوسی پور بی خاصیت چقدر این هالک رو کوبید!!نیمه دوم واقعا خوب بازی کرد بدبخت فقط روی همون صحنه گل شیلی ضعیف عمل کرد
دوست عزیز و بقیه ی دوستان یه پیشنهاد دارمفردوسی پور بی خاصیت چقدر این هالک رو کوبید!!نیمه دوم واقعا خوب بازی کرد بدبخت فقط روی همون صحنه گل شیلی ضعیف عمل کرد
آخه اینطوری که شما میگی باشه باید همیشه میوت باشه صدای تلویزیون.دیگه بهترینشون عادله دیگه.بقیه که مرخصندوست عزیز و بقیه ی دوستان یه پیشنهاد دارم
من وقتی گذارشگر بازی مورد علاقم نباشه یا بدونم زیاد حرف میزنه صدارو کامل قطع میکنم ونگاه میکنم
شما هم امتحان کنید ... چنان آرامشی بهتون دست میده که نگووووو![]()
خوش به حالت داداش کاش منم میتونستم ببینم ایجوریاین شبکه HD عجب چیزیه !
کلا زمین تا زیر زمین فرقشه با شبکه 3 خودمون :دی
دمشون گرم
آقا خواهشا هر حرفی که مجریای شبکه 3 از فردوسی پور گرفته تا جاوانی می زنه رو تکرار نکنید! کاری به یونان ندارم ولی کاستاریکا واقعا حقشه تیمی که در گروه مرگ با بازیهای منظم و هماهنگ به عنوان صدرنشین صعود کرد
بازی هم اصلا قشنگ نبود فقط حساسیت داشت! چون یه طرفش میزبان , برزیل به همراه تماشاگراش بود!
من از اون سالی که آث میلان بازی 3- 0 برده رو به لیورپول باخت و اشکم در اومد این کارو میکنمآخه اینطوری که شما میگی باشه باید همیشه میوت باشه صدای تلویزیون.دیگه بهترینشون عادله دیگه.بقیه که مرخصن
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
این تماشاگرا مگه چی دارن ؟![]()
اون ساحل عاج بود نه الجزایرحالا کاستاریکا درسته،تیم خوبی هست اما یونان انصافا در حد 16 تیم برتر نیست .منظور منم بیشتر به یونان هست،توی گروهش نه الجزایر تیم خیلی قدری هست نه ژاپن،
با ژاپن که به زور مساوی کرد،(حالا میخواد 10 نفره باشه) الجزایر رو هم که دقیقه 92 برد .
بازی هم اتفاقا از همون دقیقه 1 تا 120 که تیر دروازه لرزید قشنگ بود،نظر شما هم محترم