Amoo Navid
Registered User
برزیل با امتیاز میزبانی راحت قهرمانه
فینال رو به آرژانتین میبازن و یه داغ بدتر تو ماراکانا رو دلشون میمونه!!!برزیل با امتیاز میزبانی راحت قهرمانه
پرتقال رو کیا بزرگ کردن ؟ همونایی که کل کل رونالدو - مسی میکنن پرتقال تیمی در حد جام بردن نیست اون نسل طلاییش با فیگو روی کاستا و خیلی از بازیکنهای درجه یک کار خاصی انجام نداد مطمئنا این پرتقال با یه کریس و 10 بازیکن معمولی نمیتونست کاری انجام بدهبیشتر ازین خوشحالم که پرتغال حذف شد. به قول این دوستمون، پرتغال تیم درجه دوی اروپاست الکی گندش کردن
آی گفتیپرتقال رو کیا بزرگ کردن ؟ همونایی که کل کل رونالدو - مسی میکنن پرتقال تیمی در حد جام بردن نیست اون نسل طلاییش با فیگو روی کاستا خیلی بازیکن درجه یک کار خاصی انجام نداد مطمئنا این پرتقال با یه کریس و 10 بازیکن معمولی نمیتونست کاری انجام بده
منم حال کردم حذف شد![]()
آی گفتی
اصلا بیشتر طرفدارای پرتغال دراصل طرفدارای رونالدو هستن که باشگاه مورد علاقشون هم رئال هست
یعنی اگه رونالدو دورانش در پرتغال تموم شه طرفدارای پرتغال هم از تعداد انگشتان دست کمتر میشه
دیشبم که پرتغال حذف شده بود تو هر سایت میرفتی یا تو فیسبوک و اینجور جاها کل کل مسی و رونالدو راه افتاده بود :general409:
شما درست متوجه منظور من نشدیدرسته اما همه هم اینطوری نیستن،من خودم رئالی هستم اما از تیم های ملی فقط ایتالیا
یاد بازی Run Ninja Run افتادم ... :دی
حرف حقهیکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود کمترین دستاورد ما از این جام تغییر ذهنیت مردم جهان نسبت به چهره ی ایرانی ها از احمدی نژاد به حقیقی هستش
تو سایت troll football یه عکسی گذاشتن که همچین بیراه نیست با این موضوع
برزیل 4 -1 شیلیبرُبچ پیش بینی تون چیه ؟ امشب چند چند میشند ؟
برزيل - شيلي
كلمبيا - اروگوئه
پ.ن: @mehrabooni آواتارُ:general707:![]()