• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
برزیل با امتیاز میزبانی راحت قهرمانه
فینال رو به آرژانتین میبازن و یه داغ بدتر تو ماراکانا رو دلشون میمونه!!!:D:general304:
البته اگه سوارز محروم نمیشد مقصد نهایی برزیل همون 1/4 بود که خب همه جوره شانس داره باهاشون یاری میکنه!!!:general210::general710:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
بلژیک خیلی تیم خوبی داره.آرژانتین از نظر تیمی خیلی ضعیفه نقطه قوتش مسیه که خب خودش تعیین کنندست.من احتمال میدم فینال برزیل و هلند باشه.البته قلبن دوز دارم بلژیک بره فینال

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
بیشتر ازین خوشحالم که پرتغال حذف شد. به قول این دوستمون، پرتغال تیم درجه دوی اروپاست الکی گندش کردن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بیشتر ازین خوشحالم که پرتغال حذف شد. به قول این دوستمون، پرتغال تیم درجه دوی اروپاست الکی گندش کردن
پرتقال رو کیا بزرگ کردن ؟ همونایی که کل کل رونالدو - مسی میکنن پرتقال تیمی در حد جام بردن نیست اون نسل طلاییش با فیگو روی کاستا و خیلی از بازیکنهای درجه یک کار خاصی انجام نداد مطمئنا این پرتقال با یه کریس و 10 بازیکن معمولی نمیتونست کاری انجام بده
منم حال کردم حذف شد :D

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پرتغال اصلا حقش نبود بیاد بالا...بالا هم میومد سه سوته حذف بود..سوئد هم جاش میومد جام جهانی همین بود..کلا یه زلاتان داشتن.

Sent from my GT-I9300

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
پرتقال همیشه یه تیم اروپایی درجه 2 یا 3 بوده

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
پرتقال رو کیا بزرگ کردن ؟ همونایی که کل کل رونالدو - مسی میکنن پرتقال تیمی در حد جام بردن نیست اون نسل طلاییش با فیگو روی کاستا خیلی بازیکن درجه یک کار خاصی انجام نداد مطمئنا این پرتقال با یه کریس و 10 بازیکن معمولی نمیتونست کاری انجام بده
منم حال کردم حذف شد :D
آی گفتی
اصلا بیشتر طرفدارای پرتغال دراصل طرفدارای رونالدو هستن که باشگاه مورد علاقشون هم رئال هست
یعنی اگه رونالدو دورانش در پرتغال تموم شه طرفدارای پرتغال هم از تعداد انگشتان دست کمتر میشه
دیشبم که پرتغال حذف شده بود تو هر سایت میرفتی یا تو فیسبوک و اینجور جاها کل کل مسی و رونالدو راه افتاده بود :general409:

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
آی گفتی
اصلا بیشتر طرفدارای پرتغال دراصل طرفدارای رونالدو هستن که باشگاه مورد علاقشون هم رئال هست
یعنی اگه رونالدو دورانش در پرتغال تموم شه طرفدارای پرتغال هم از تعداد انگشتان دست کمتر میشه
دیشبم که پرتغال حذف شده بود تو هر سایت میرفتی یا تو فیسبوک و اینجور جاها کل کل مسی و رونالدو راه افتاده بود :general409:

درسته اما همه هم اینطوری نیستن،من خودم رئالی هستم اما از تیم های ملی فقط ایتالیا

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
درسته اما همه هم اینطوری نیستن،من خودم رئالی هستم اما از تیم های ملی فقط ایتالیا
شما درست متوجه منظور من نشدی
من نگفتم هر کی رئالیه حتما طرفدار پرتغاله ولی برعکسش صادقه

هر کی طرفدار پرتغاله حتما رئالی-رونالدویی هست
ولی هر کی رئالی بود حتما طرفدار پرتغال نیست.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود کمترین دستاورد ما از این جام تغییر ذهنیت مردم جهان نسبت به چهره ی ایرانی ها از احمدی نژاد به حقیقی هستش
تو سایت troll football یه عکسی گذاشتن که همچین بیراه نیست با این موضوع

البته اینم بگم هیچ افتخاری نیست به این موضوع و فقط بحث fun هست

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود کمترین دستاورد ما از این جام تغییر ذهنیت مردم جهان نسبت به چهره ی ایرانی ها از احمدی نژاد به حقیقی هستش
تو سایت troll football یه عکسی گذاشتن که همچین بیراه نیست با این موضوع
حرف حقه
الان رفتم دنبال اون پستم گشتم پیداش نکردم پس پاک کردن

Sent from my iPhone 5 using tapatalk

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
برُبچ پیش بینی تون چیه ؟ امشب چند چند میشند ؟
برزيل - شيلي
كلمبيا - اروگوئه

پ.ن: @mehrabooni آواتارُ:general707::D

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
بالا