• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خوب اگه با 6 تا میباختیم کاپ طلا و مدال میدادن ؟ یا میگفتن برو مرحله بعد چون هجومی بازی کردی؟
حالا سوئیس که 2 تا به فرانسه زد اما 5 تا خورد چه افتخاری کسب کرد ؟ کل رسانه نوشتن سوئیس ر ی د
ولی حداقل یکم آبروداری کردیم،اکثر رسانه ها هم عملکرد ایران رو تمجدید کردن
کیکر هم بهترین بازیکن زمین رو حقیقی معرفی کرد
شاید حداقل 2 تا مدافع توی چشم بیان و برن اروپا که احتمالا اینطور هم بشه.
6 تا میخوریم هیچی نمیشید , یکی هم خوردیم هیچی نشد , دلخوشیتون هم همینه که فلان شبکه تمجید کرد . با همینا خوش باشید
ولی فرقش میدونی در اون 6 تا خوردن و این 1 گل خوردن چیه ؟
وقتی 6 تا بخوری میفهمی که ضعیفی و دفعه بعد سعی میکنی 5 تا بخوری , ولی وقتی 1 گل بخوری مثل الان فکر میکنی قوی هستی و بعد مثل الان تِر میزنی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
6 تا میخوریم هیچی نمیشید , یکی هم خوردیم هیچی نشد , دلخوشیتون هم همینه که فلان شبکه تمجید کرد . با همینا خوش باشید
ولی فرقش میدونی در اون 6 تا خورد و این 1 گل خوردن چیه ؟
وقتی 6 تا بخوری میفهمی که ضعیفی و دفعه بعد سعی میکنی 5 تا بخوری , ولی وقتی 1 گل بخوری مثل الان فکر میکنی قوی هستی و بعد مثل الان تِر میزنی

من نه دلم به تمجید رسانه ها خوشه نه میگم تیم قوی هستیم ولی بین بد و بدتر آدم بد رو انتخاب میکنه
وقتی میشه 1-0 باخت چرا 6-0 ببازی و آبرو ریزی کنی .
والا اگه هجومی بازی میکرد و 6 تا میخورد خود شما اولین نفر میومدی میگفتی این چه افتضاحیه،نمیومدی بگی حداقل میدونیم ضعیف هستیم.غیر از اینه ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من نه دلم به تمجید رسانه ها خوشه نه میگم تیم قوی هستیم ولی بین بد و بدتر آدم بد رو انتخاب میکنه
وقتی میشه 1-0 باخت چرا 6-0 ببازی و آبرو ریزی کنی .
والا اگه هجومی بازی میکرد و 6 تا میخورد خود شما اولین نفر میومدی میگفتی این چه افتضاحیه،نمیومدی بگی حداقل میدونیم ضعیف هستیم.غیر از اینه ؟
نه , اگه 6 تا میخورد میخندیدم , من اگه میخواستم این حرف رو بزنم صفحه 80 همین تاپیک بعد از باخت نمیگفتم ایران تِر زد و مثل شما به به و چه چه میکردم
ولی واقعیت همینه و الان همه شماها بخاطر اون باخت 1-0 جلو آرژانتین انتظار داشتین ایران بوسنی رو بزنه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
نه , اگه 6 تا میخورد میخندیدم , من اگه میخواستم این حرف رو بزنم صفحه 80 همین تاپیک بعد از باخت نمیگفتم ایران تِر زد و مثل شما به به و چه چه میکردم
ولی واقعیت همینه و الان همه شماها بخاطر اون باخت 1-0 جلو آرژانتین انتظار داشتین ایران بوسنی رو بزنه

حقیقت اینکه ایران تیمی که فرسنگ ها با آرژانتین فاصله داره و هیچ اردوی خوبی نداشت و 2 تا بازی دوستانه درست و حسابی با تیم های خوب نداشت تونست جلوی آرژانتین 91 دقیقه گل دفاع کنه،حالا از بقیه مسائل هم بگذریم
یه پست پیدا کن من گفته باشم بوسنی رو میزنیم،توی اکثر پست ها گفتم ان شاء الله میزنیم،انتظار هم نداشتم ببریم،اتفاقا میگم اندازه ای که خرج کردیم برداشت کردیم شایدم بیشتر

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
حقیقت اینکه ایران تیمی که فرسنگ ها با آرژانتین فاصله داره و هیچ اردوی خوبی نداشت و 2 تا بازی دوستانه درست و حسابی با تیم های خوب نداشت تونست جلوی آرژانتین 91 دقیقه گل دفاع کنه،حالا از بقیه مسائل هم بگذریم
یه پست پیدا کن من گفته باشم بوسنی رو میزنیم،توی اکثر پست ها گفتم ان شاء الله میزنیم،انتظار هم نداشتم ببریم،اتفاقا میگم اندازه ای که خرج کردیم برداشت کردیم شایدم بیشتر
تو فوتبال وقتی باختی یعنی باختی , دیگه کسی به اینکه 1 گل خوردی یا 100 تا کار نداره
یه مثال بزنم ختم کلام , حتما 17 تا گل مالدیو که یادته ؟ یاده بازی برگشت چندتا خورد ؟ فقط 8 تا اونم تو تهران
یادته بازی بعدتر چندتا خورد ؟ فقط 3 تا
هر موقع جلوی تیمهایی امثال آرژانتین فوتبال واقعی بازی کردیم پیشرفت میکنیم , درغیر اینصورت با 11 نفر دفاع کردن و زیر توپ زدن فقط برای نتیجه اون لحظه هست که دل خوش هستیم

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
یک سوال !
چی شد والیبال از یک تیم درجه دو آسیا شد یک تیم درجه یک جهانی ؟

دوستان عوض کل کل کردنای سرخابی و ترویج لمپنیزم بیان بگن تو فوتبال باید چه کارهایی انجام بشه تا مثل والیبال نتیجه بگیریم

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یک سوال !

دوستان عوض کل کل کردنای سرخابی و ترویج لمپنیزم بیان بگن تو فوتبال باید چه کارهایی انجام بشه تا مثل والیبال نتیجه بگیریم
مربی ایرانی که نیاوردن.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
یک سوال !

خودت بگو همشهری ؟ به نظرت عامل موفقیت والیبالمون چیه ؟ چرا فوتبالمون با وجود اینهمه هزینه نتیجه نگرفته

نظر خودم اینه که توی فوتبال دست های پشت پرده زیاده

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
یک سوال !

قبل از هر چیز یه مدیر درست و حسابی بیاد روی کار
به بازیکنا هم به اندازه لیاقتشون پول بدن
حالا مساله کار رو تیم های پایه بماند !

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
چند تا عکس بزارم

u4a9atup
در ادامه این عکس باید تصویر گاز گرفتن بازیکن اروگوئه رو زد :general404:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

ظاهرا طی یکی دو روزی که نبودم اینجا اتفاقاتی افتاده. جسته و گریخته گزارشاتی از فعالیت نادرست عده ای شده. این تاپیک رو موقتا باز میکنم تا در اولین فرصت (احتمالا فردا) درست بررسی کنم و اقدامات لازم انجام بشه. اگر قراره بخاطر عده ای معدود فضای فعالیت در اینجا ناسالم باشه بهتره اونها اینجا نباشن. تا فردا امیدوارم اتفاق بد دیگه ای اینجا نیفته...

هیچ عذری پذیرفته نیست

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
یه پای فینال آلمانه یه پا دیگش هلند :cool:
اره قبول دارم
به نظرم برزیل هم سوم میشه

پ ن :: نظم داشته باشید ، اسپم ندین ، بچه بازی در نیارید که هم تاپیک قفل بشه هم به سرنوشت اون آدمی دچار بشین که جو پرشینتولز رو ملتهب کرده بود

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوستان خواهشا رعایت کنید تاپیک دوباره قفل نشه از کل کل های بچه گونه دخالت در زندگی اشخاص تمسخر و هر انچه که باعث ناراحتی و درنهایت برهم خوردن تاپیک میشه پرهیز کنید و بنظرم بحث راجع به تیم ایران هم توی تاپیک خودش : تیم ملی ایران انجام بشه بهتره
ممنون

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
هلند قابل پیشبینی نیست اما خط دفاعی آرژانتین هم خیلی خوب نشون نداده،فکر نمیکنم آرژانتین بتونه جلوی خط حمله هلند مقاومت کنه
از طرف دیگه جدول هم به نظرم برزیل میاد بالا .

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
در نبود تاپیک احساس خفگی میکردم....
ممنون از مدیر عزیز واسه راه اندازی مجدد تاپیک
۲۰۱۴
المان
لام
کلوز
مولر
ب امید قهرمانی

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
شیلی رقیبِ کمی برا برزیل نیست ... شک ندارم برزیل به مشکل می خوره جلو شیلی
-----------------
امیدوارم تا جایی که ممکن هست بلژیک بیاد بالا:rolleyes:بازیِ هازارد واقعا چشم نوازه:rolleyes:

بالا