• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقا جون بی خیال.
منم شوخی می کنم
اونقدر که برای گل دقیقه آخر مسی حرص خوردم برای باخت مفتضحانه که کل تیم بد بودن حرص نخوردم !
امیدوارم کی روش بمونه ، چون میدونه با کیا طرفه ، ولی کلا به نظرم باید بریزن اینب ازیکنا رو بیرون ، یه سری جوون 20-23 بیارن ، جام ملت ها هم فدا سرشون ، برای جام جهانی بعدی همه چیز اوکی بیاییم
کاش میشد کفاشیان بره ، یکی مثل دادکان بیاد حداقل بفهمه فوتبال چیه ، به شعور طرف مقابل احترام بزاره ، کفاشیان همه رو به .... دایورت می کنه ( شرمنده ها)

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
فکر کنید اکبر میثاقیان بشه مربی تیم ملی چه شود خخخخخخخ

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقا جون بی خیال.
منم شوخی می کنم
اونقدر که برای گل دقیقه آخر مسی حرص خوردم برای باخت مفتضحانه که کل تیم بد بودن حرص نخوردم !
امیدوارم کی روش بمونه ، چون میدونه با کیا طرفه ، ولی کلا به نظرم باید بریزن اینب ازیکنا رو بیرون ، یه سری جوون 20-23 بیارن ، جام ملت ها هم فدا سرشون ، برای جام جهانی بعدی همه چیز اوکی بیاییم
کاش میشد کفاشیان بره ، یکی مثل دادکان بیاد حداقل بفهمه فوتبال چیه ، به شعور طرف مقابل احترام بزاره ، کفاشیان همه رو به .... دایورت می کنه ( شرمنده ها)

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دیدید گفتم اگه به بوسنی ببازیم حمله میکنید به تیم و حتی میزنید زیر حرق های چند صفحه قبلتون؟

پ.ن: البته منظورم درصد خاصی از کاربران بود!

دقیقا منم تایید کردم ! :D اینم اون پست :http://forum.persiantools.com/threads/تاپیک-جامع-جام-جهانی.560411/page-93#post-9841851

جوادی گفته بود : یه سوالی ذهنمو مشغول کرده :
اگه ایران تو بازی بعدی جلو کشید و رو ضد حمله 5تا خورد بازم اینطوری حمایتش میکنید یا این حمایتتون مقطعیه و فقط بخاطر یه بازی بود؟
چون تو این دوتا بازی فقط تو دفاع بودیم و هنوز نقشه حمله رو ندیدیم

البته این فقط یه سواله و هجوم نیارید روم :D

من گفتم : جوادی میگی نه نگا کن ! اگه بازی بعدی با بوسنی ببازیم حمایت ممایت تعطیل میشه ! ببین کی گفتم !

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
اروپا تیمهای اروپای هم که گند زدن تو جام

لیگای اروپایی همه بازیکناشون از همه جای دنیا هستن !
دلیل اینکه تیم ملی انگلیس ضعیفه به خاطر اینه که همه بازیکن های برجسته تیماشون غیر انگلیسی هستن !
اگه خوب نگاه کنی همه بازیکنای شیلی ، کلمبیا ، اروگوئه و...... تو لیگای اروپایی بازی می کنن ! حتی همین بوسنی
اونا لیگاشون پویا ، قوی و در سطح بالاست و بهترین های جهان توش جمع شدن به خاطر همینه که تیم هایی مثل انگلیس و ایتالیا به مرور زمان ضعف پیدا کردن
چون لیگاشون شده محل درخشش بازیکنای کشورهای در حال توسعه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
کار که زیاد بر میاد نرید استادیوم لیگ ایران رو تحریم کنین والا
واسه اينم دارن برنامه ريزي ميكنن تا ملتو بكشن استاديوم ها واسه ديدن بازي كه نه،بكش زيرش ٢ تيم!!!!
يكي از اقدامات هم بررسي ورود بانوان به ورزشگاه هاس كه اگه امسالم كسي نره استاديوم از سال آينده آزاد ميكنن تا پر بشه و ميشه هم!!!:|

Sent from my iPhone using Tapatalk

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
دیدید گفتم اگه به بوسنی ببازیم حمله میکنید به تیم و حتی میزنید زیر حرق های چند صفحه قبلتون؟

بعضی ها زود رنگ عوض میکنن و کلا حزب باد هستن،ولی من نظرمو عوض نمیکنم و همچنان میگم نگه داشتن کیروش بهترین کاره،وگرنه بازم تاریخ تکرار میشه و به زمانی که برانکو رو اخراج کردیم برمیگردیم و درست چند روز قبل از بازی های آسیایی از مربی جدید رونمایی میکنیم و رسما گند میزنیم به مسابقات

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
بعضی ها زود رنگ عوض میکنن و کلا حزب باد هستن،ولی من نظرمو عوض نمیکنم و همچنان میگم نگه داشتن کیروش بهترین کاره،وگرنه بازم تاریخ تکرار میشه و به زمانی که برانکو رو اخراج کردیم برمیگردیم و درست چند روز قبل از بازی های آسیایی از مربی جدید رونمایی میکنیم و رسما گند میزنیم به مسابقات
من میگم خیلی از بازیکنای این تیم یا خدا حافظی میکنن یا دیگه نمیان تیم ملی حاضرم شرط ببندم

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
الان دلیل این کلکل استقلال و پرسپولیس چیه ؟
واقعا حال به هم زنه !!!
fکی روش داره میره اینها میخوان مربی های درب داغون خودشون رو بچپونن تو تیم ملی اس میگن فقط گروهبان باید مربی تیم ملی بشه پرسپولیس میگن فقط......

mikadd

همکار بازنشسته هواشناسی
لایک‌ها
14,409

عمو جواد من تا 2 تا گل و حمایت کردم خدای ولی گله سومو که خوردیم گفتم کیروش بیاد س..........ب.........ه[emoji16][emoji16][emoji16]

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
من میگم خیلی از بازیکنای این تیم یا خدا حافظی میکنن یا دیگه نمیان تیم ملی حاضرم شرط ببندم

اگه مربی خارجی خوب و درست و حسابی بزارن فکر نکنم لژیونرها برن،فکر کن دژاگه زیر دست اکبر اوتی کار کنه :دی
ولی بازم فکر نکنم این اتفاق بیفته.

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
الان دلیل این کلکل استقلال و پرسپولیس چیه ؟
واقعا حال به هم زنه !!!
اینا بخاطر باخت تیم ملیه
دو سه روز دیگه درست میشه
تا دیروز حقیقی بهترین دروازه بان تاریخ جهان بود ،امروز شد دروازه بان درجه 3

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
اگه مربی خارجی خوب و درست و حسابی بزارن فکر نکنم لژیونرها برن،فکر کن دژاگه زیر دست اکبر اوتی کار کنه :دی
ولی بازم فکر نکنم این اتفاق بیفته.
:general304::general304::general304::general304::general304:

mikadd

همکار بازنشسته هواشناسی
لایک‌ها
14,409
بنظرم باید جلال طالبی رو بیارن دوباره [emoji67]

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
در سال 2014، دنیا تصویری متفاوت از ایران دید. چهره هایی واقعی تر از آنچه شبها در اخبار می بینند

تیم ما سوارز نداشت که کسی را گاز بگیرد. تیم ما فابرگاس نداشت که سرمربی در حین تمرین، به خاطر بی انگیزگی اخراجش کند
تیم ما کامرون نبود که بازیکنانش وسط زمین با هم دعوا کنند. ایتالیا نبودیم که با شکم سیری بازی کنیم. انگلیس نبودیم که در حرف، مدعی باشیم و در عمل هیچ.
ما ایران بودیم. تیم ما خوش تیپ بود. تیم ما ترسو نبود. نیجریه نبودیم که بازیکنانمان برای پاداش بعد از بازی چانه بزنند. در تیم ما همه با هم رفیق و برادر بودند.
بچه ها متشکریم. شما و ملتی که پشتتان بودند، جمیعاً خسته نباشید.
ما جنگیدیم، بی آنکه ساز و برگ رزمیدن داشته باشیم.
ما نداشته هایمان را پنهان کردیم و در وسط زمین، آبرومندانه ایستادیم.
زنده باد ایران

منبع صفحه ی رسمی علی دایی در شبکه اجتماعی

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
کیروش کارش درسته . ببینید چی به کیروش دادید که چی میخواید ؟!
مربی های باشگاهی که بازیکن نمیدادن. بازی دوستانه که هیچ !
اردو هم نداشت.
بهترین کار سیستم دفاعی بود که کارش عالی بود.
نکنه انتظار کار 8 ساله رو تو 2 ماه داشتین !!

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
خبر فوری اکبر میثاقیان معروف به اکبر اوتی مربی تیم ملی میشه اکبر قول داده ایران رو قهرمان اسیا کنه وعلا خودش رو از برج میلاد بندازه پایین

بالا