ansaz
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 331
- لایکها
- 342
پا چشاشو نگاهوقتی این بشکه بی خاصیت به عنوان هنرمند یه مملکت 80 میلیونی میره برزیل بایدم وضع تیم ملیمون این باشه
مشاهده پیوست 616620
به کمرش استراحت نداده تو برزیل
پا چشاشو نگاهوقتی این بشکه بی خاصیت به عنوان هنرمند یه مملکت 80 میلیونی میره برزیل بایدم وضع تیم ملیمون این باشه
مشاهده پیوست 616620
اروپا تیمهای اروپای هم که گند زدن تو جامولی یه لحظه فکر کنید اگه ایران می رفت مرحله بعد ، کی می تونست جلوی کفاشیان رو بگیره ؟
فوتبالِ ایران درست بشو نیستپیشنهاد من چیه ؟ بیاید و از لیگ های دیگر تیم های اروپایی لذت ببرید و ایران رو با این مدیران لایق و فهمیده(!) تنها بزارید
چی چی تنها بزاریم دارن پول بیت المال خرج این بی عرضه ها میکننولی یه لحظه فکر کنید اگه ایران می رفت مرحله بعد ، کی می تونست جلوی کفاشیان رو بگیره ؟
فوتبالِ ایران درست بشو نیستپیشنهاد من چیه ؟ بیاید و از لیگ های دیگر تیم های اروپایی لذت ببرید و ایران رو با این مدیران لایق و فهمیده(!) تنها بزارید
خسرو حیدری و نکونام گند زدند به تیم ملی
اروپا تیمهای اروپای هم که گند زدن تو جام
چی چی تنها بزاریم دارن پول بیت المال خرج این بی عرضه ها میکنن
نیجریه کل تیمش 150 هزار دلار گرفته رفت مرحله دوم اینا میلیاردی گرفتن هیچ غلطی نکردن
خوب تیم ملی اینه لیگ هست عزیزگفتم که بالا تیم نه ، لیـــگ
جلال حسینی با توپی که لو داد آب رو به روی تیم ملی بست 2-0
حالا پرسپولیسی ها عقده ای خودشونو جر بدن که نکونام 80 دقیقه قبل از گل آرژانتین توپ لو داد
نکونام نبود که پاس گل بده کل دنیا به خاطر گل نزدن مسخره مون میکردن . تنها تیم بدون گل جام
بهتره سر بازی های ملی عقده نرفتن به آسیا رو فراموش کنید![]()
کار که زیاد بر میاد نرید استادیوم لیگ ایران رو تحریم کنین والا
نکونام این پاش به اون پاش میگفت زکی !
سید جلال و حقیقی و پولادی نبودند که تیم آبکش بود
حاجی خدایی بیخیال دیگه من کاری به استقلال و پرسپولیس ندارم ولی نکونام گند زد دیگه واقعا قبول نداری ؟
یعنی در این حد هم قبول نداری از بین تمامِ بازیکنایی که بازی کردن تو این 3 بازی نکونام تو هر 3 تاش بطور میانگین بدترین بود ؟اگه اینُ قبول نداری من دیگه حرفی ندارم
همون عربها تفریهاتشون مثل ژاپن کره هست شاید بیشتر ای کاش میگفتی فقط ایرانژاپن و کره و استرالیا که خودشون رو حداقل از آسیا جدا کردن
نتیجه هم نگیرن باز مردمشون دلشون خوشه یه آزادی و دموکراسی و تفریح دارن
فقط ما موندیم و عربا
ژاپن و کره و استرالیا که خودشون رو حداقل از آسیا جدا کردن
قبل از گل آرژانتین 3 بار توپ دو زمین ما چرخید هیچکی نتونست بگیره . نکونام 30 ثانیه قبلش توپ لو داد اونم وسط زمین !!!
با بازی کلی نکونام کاری ندارم . بحث من سر صحنه گل هست که مقصر نبود .