• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
الانه که امثال مایلی کهن و قلعه نویی و خداداد و درخشان و ..... میان میگن دیدین گفتیم ال میشه و بل میشه

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
الان یه مربی که تا دیروز گوچی و دژاگه رو بی غیرت و غیر ایرانی میدونست سرمربی تیم ملی میشه و از همین بازیکن هایی که کیروش کشف کرد استفاده میکنه !
امسال هم گند میزنیم به آسیا و همچنان حسرت 50 ساله .

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
کی روش خیلی دوست داشتم حیف که رفت ما لیاقت مربی بزرگ نداریم لیاقتمون همون مربی های اکابری وطنی بدردمون میخورن

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
تبریک میگم واقعا !! همین که از بین 4 تا تیم چهارم شدیم خودش کلی افتخاره ، بریزید بیرون و شادی کنید که بالاخره چهارم شدن هم کار هر تیمی نیست

mikadd

همکار بازنشسته هواشناسی
لایک‌ها
14,409
این تی وی چرا شرو ور میگه من خودم بیرون بودم پرنده پر نمیزد.مردم کجا ریختن بیرون چرا دری وری میگی فردوسی پور.خالی میبندن ینی مردم راضین از نتیجه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خوب تبریک میگم به همه دوستان . تو صفحات 70-80 بود بعد از بازی با آرژانتین که من گفتن ایران 11 نفره دفاع کرد و همش زیر توپ زد که این نوع بازی اسمش فوتبال نیست.
ولی همه دوستان به من حمله کردن که ایران عالی بازی کرد و اِل و بِل و از این داستانها .. یه سری هم گفتن حریف آرزانتین بود باید 11 نفره دفاع میکرد !!
شاید نظر دوستان الان عوض شده باشه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
عزیزم باید ببینی چی کاشتی که اینا رو درو کردی نمیشه جو کاشت وموز برداشت کرد که. تیمی بدون برنامه بدون بازی تدارکاتی درست و حسابی همین همم خوب نتیجه گرفته عزیزم. تا دیروز میگفتین فقط جام جهانی بریم خوبه حالا قهرمانی رو هم میخواین بابا بازیکنی که یه استپ توپ بلد نیست کیروش چکارش کنه تازه بهترین های لیگ هستن

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
این تی وی چرا شرو ور میگه من خودم بیرون بودم پرنده پر نمیزد.مردم کجا ریختن بیرون چرا دری وری میگی فردوسی پور.خالی میبندن ینی مردم راضین از نتیجه

چارتا موتوری لات و لوت رد شدن اینجا بوق و شیپورم داشتن

sabegian

Registered User
لایک‌ها
306
الان توی برنامه گفتن خیلیا ریختن بیرون واسه خوشحالی
واقعا بیچاره ملت ما چقدر اغده پیروزی و خوشحالی داریم

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
حالا خوب شد یه گل زدیم و عنوان تنها تیم بدون گل زده این جام نصیبمون نشد که آبرومون بره

ما کلا اومده بودیم دفاع کنیم و از بازی ها مسای بگیریم و امروز که نیاز به برد داشتیم تیم هنگ کرد

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سجادي: کي‌روش همراه تيم به ايران مي‌آيد

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
عزیزم باید ببینی چی کاشتی که اینا رو درو کردی نمیشه جو کاشت وموز برداشت کرد که. تیمی بدون برنامه بدون بازی تدارکاتی درست و حسابی همین همم خوب نتیجه گرفته عزیزم. تا دیروز میگفتین فقط جام جهانی بریم خوبه حالا قهرمانی رو هم میخواین بابا بازیکنی که یه استپ توپ بلد نیست کیروش چکارش کنه تازه بهترین های لیگ هستن

واقعا
یکی از دلایل عدم پیشرفتمون تو فوتبال همین عدم اینترنشنال بودن تیممونه
هیچ بازی مناسب تدارکاتی برای جام جهانی نداشتیم
بیشتر بازیکنامون تجربه بین المللی چندانی ندارن ! بهتریناشون اشکان و گوچی هستن که اون ها هم محصول لیگای اروپان

ای ر...دن به این لیگ ایران ! حالا شماها هی استقلال - پرسپولیس کنین ! آخرشم هیچی از این تیم ها برای تیم ملی در نمیاد

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
واقعا
یکی از دلایل عدم پیشرفتمون تو فوتبال همین عدم اینترنشنال بودن تیممونه
هیچ بازی مناسب تدارکاتی برای جام جهانی نداشتیم
بیشتر بازیکنامون تجربه بین المللی چندانی ندارن ! بهتریناشون اشکان و گوچی هستن که اون ها هم محصول لیگای اروپان

ای ر...دن به این لیگ ایران ! حالا شماها هی استقلال - پرسپولیس کنین ! آخرشم هیچی از این تیم ها برای تیم ملی در نمیاد
چرابابا برای بعضی ها استقلال پرسپولیس نون اب داره

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
خوب تبریک میگم به همه دوستان . تو صفحات 70-80 بود بعد از بازی با آرژانتین که من گفتن ایران 11 نفره دفاع کرد و همش زیر توپ زد که این نوع بازی اسمش فوتبال نیست.
ولی همه دوستان به من حمله کردن که ایران عالی بازی کرد و اِل و بِل و از این داستانها .. یه سری هم گفتن حریف آرزانتین بود باید 11 نفره دفاع میکرد !!
شاید نظر دوستان الان عوض شده باشه

خوب شما خودت ببین دیگه
جلوی بوسنی هجومی بازی کردیم 3 تا خوردیم،تازه سرتا پا حمله هم نبودیم، جلوی آرژانتین هجومی بازی میکردیم چندتا میخوردیم ؟ میشدیم مثل عربستانی که جلوی آلمان تحقیر شد.

mikadd

همکار بازنشسته هواشناسی
لایک‌ها
14,409
وقتی این بشکه بی خاصیت به عنوان هنرمند یه مملکت 80 میلیونی میره برزیل بایدم وضع تیم ملیمون این باشه

uploadfromtaptalk1403726019220.jpg

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
نکونام داشت وسط بازی توی میدون راه میرفت انکار نه انکار
ببین کی شده جانشین زرینچه
یعنی باید کل فوتبال ایران رو از هم بپاشونن ده سال تعلیق کنن از نو از پایه بسازنن

بالا