Amoo Navid
Registered User
الانه که امثال مایلی کهن و قلعه نویی و خداداد و درخشان و ..... میان میگن دیدین گفتیم ال میشه و بل میشه
حقشه بیچارهقطعی شد الان گفت دیگه پام رو ایران نمیزارم مثل اینکه خیلی اذیتش کردن به نظر من این باخت جلو بوئسنی یکم ب
این تی وی چرا شرو ور میگه من خودم بیرون بودم پرنده پر نمیزد.مردم کجا ریختن بیرون چرا دری وری میگی فردوسی پور.خالی میبندن ینی مردم راضین از نتیجه
ک.....شعر گفت خود کیرش گفت نمیامسجادي: کيروش همراه تيم به ايران ميآيد
عزیزم باید ببینی چی کاشتی که اینا رو درو کردی نمیشه جو کاشت وموز برداشت کرد که. تیمی بدون برنامه بدون بازی تدارکاتی درست و حسابی همین همم خوب نتیجه گرفته عزیزم. تا دیروز میگفتین فقط جام جهانی بریم خوبه حالا قهرمانی رو هم میخواین بابا بازیکنی که یه استپ توپ بلد نیست کیروش چکارش کنه تازه بهترین های لیگ هستن
چرابابا برای بعضی ها استقلال پرسپولیس نون اب دارهواقعا
یکی از دلایل عدم پیشرفتمون تو فوتبال همین عدم اینترنشنال بودن تیممونه
هیچ بازی مناسب تدارکاتی برای جام جهانی نداشتیم
بیشتر بازیکنامون تجربه بین المللی چندانی ندارن ! بهتریناشون اشکان و گوچی هستن که اون ها هم محصول لیگای اروپان
ای ر...دن به این لیگ ایران ! حالا شماها هی استقلال - پرسپولیس کنین ! آخرشم هیچی از این تیم ها برای تیم ملی در نمیاد
خوب تبریک میگم به همه دوستان . تو صفحات 70-80 بود بعد از بازی با آرژانتین که من گفتن ایران 11 نفره دفاع کرد و همش زیر توپ زد که این نوع بازی اسمش فوتبال نیست.
ولی همه دوستان به من حمله کردن که ایران عالی بازی کرد و اِل و بِل و از این داستانها .. یه سری هم گفتن حریف آرزانتین بود باید 11 نفره دفاع میکرد !!
شاید نظر دوستان الان عوض شده باشه
شدیدا موافقمخسرو حیدری و نکونام گند زدند به تیم ملی