• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
من به عنوان یک پرسپولیسی می گم آقای درخشان ( احترامت به عنوان پیشکسوت واجب ) اما لطفا زر الکی نزن !
بعد اون سوتی که تو برنامه ورزش شبکه 2 دادی خواهشا فقط سکوت کن و ادای تنگ ها رو درنیار !!!!

درخشان: بازي با آرژانتين و نيجريه ملاک نيست

پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: عيار فوتبال ما در بازي با بوسني مشخص شد و بازي با آرژانتين و نيجريه ملاک براي فوتبال ما به حساب نمي‌آيد.
00940183.jpg

حميد درخشان در خصوص شکست تيم ملي فوتبال کشورمان در بازي با بوسني گفت:‌ اشکال ما اين بود که در زمان حمله برنامه نداشتيم و توانمند ظاهر نشديم. بازيکنان ما در زمان حمله همديگر را خوب پيدا نمي‌کردند و نمي‌توانستيم به گل برسيم.

به گزارش فارس، وي افزود: در اين چند وقت خيلي‌ها مي‌گفتند ما دو بازي خوب انجام داديم اما من مي‌گوييم کدام دو بازي خوب؟! ما فقط خوب دفاع کرديم اما در زمان حمله برنامه‌اي نداشتيم. بايد قبول کرد که دفاع کردن در فوتبال کار راحتي است اما ضامن موفقيت در هر بازي به حساب نمي‌آيد. ما در بازي با بوسني نياز به برد و حمله کردن داشتيم اما چون برنامه‌اي نداشتيم نتوانستيم موفق باشيم.

پيشکسوت فوتبال کشورمان درباره اينکه شايد نداشتن بازي تدارکاتي پيش از جام جهاني دليل نتيجه نگرفتن تيم ملي در جام جهاني باشد، خاطرنشان کرد: اين حرف‌ها بهانه است چرا که اگر ما بازي با نيجريه را مي‌باختيم مي‌توانستيم اين حرف را قبول کنيم اما ما دو بازي سنگين انجام داديم. ايراد ما از نداشتن بازي تدارکاتي نيست بلکه ايراد از اينجا است که ما هر زمان برد مي‌خواهيم نمي‌توانيم به آن برسيم. در دو بازي اول هم ما مساوي مي‌خواستيم و از خط حمله تا دروازه همه دفاع کرديم.

درخشان ادامه داد: عيار فوتبال ما در بازي با بوسني مشخص شد و آن دو بازي ديگر عيار فوتبال ما را مشخص نمي‌کردند چرا که 99 درصد براي دفاع کردن بازي کرديم شايد اگر مقابل آرژانتين يا نيجريه هم باز بازي مي‌کرديم نتايج ديگري رقم مي‌خورد.

وي با بيان اينکه بعد از دو بازي اول تيم ملي در جام جهاني خيلي از منتقدان کي‌روش خواهان باقي ماندن او در تيم ملي شدند، افزود:‌ دو بازي ملاک انتخاب مربي نيست. از اولين بازي مقدماتي ما در جام جهاني تا بازي آخر با بوسني ما در کدام بازي خوب بازي کرديم؟! سيستم فوتبال ما فقط دفاع کردن و ضد حمله بود اما فلسفه فوتبال اين نيست و شما نمي‌توانيد تا آخرين لحظه فقط دفاع کنيد. دفاع جزئي از فوتبال است اما براي حمله هم بايد برنامه داشت.

arak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8,714
نباید از اینا انتظار بیشتری هم داشت،البته ملوم بود از نظر بدنی هم کم اورده بودن

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
فقط یه چیزی رو شکر می کنم این که بعد از بازی با آرژانتین جــــوگیر نشدم !!! و به واقع نگرنی خودم ادامه دادم .....
خب حدودِ 90 % این نتایج رو ( عدم صعود ) پیش بینی می کردم و الان هم چیزِ خاصی نشده
بازم میگم بچه ها خوب بودند و تلاش شونو کردند ولی خب دیگه نباید انتظار بالا داشته باشیم
پیش بینی من یک هفته قبل!
Capture1.PNG

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
فقط یه چیزی رو شکر می کنم این که بعد از بازی با آرژانتین جــــوگیر نشدم !!! و به واقع نگرنی خودم ادامه دادم .....
خب حدودِ 90 % این نتایج رو ( عدم صعود ) پیش بینی می کردم و الان هم چیزِ خاصی نشده
بازم میگم بچه ها خوب بودند و تلاش شونو کردند ولی خب دیگه نباید انتظار بالا داشته باشیم

موافقم،تازه به نظر من با اون بازی های دوستانه ای که داشتیمو اون اردوهای نصفه و تیمه بازم عملکرد خوبی داشتیم.دم بچه ها هم گرم درسته این بازی خوب نبودند،بنازم به غیرت آندو

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ملت همیشه در صحنه جوکها رو به سرعت آماده کردن...یسریشو به دلیل مسایل اخلاقی نمیشه بزارم:
امروز چهارشنبه ، چهارم ، چهارمین ماه سال ، چهارم شدیم
پیشاپیش بازگشت یوزپلنگان رابه محیط زیستشان خیرمقدم میگوییم.

از نیروی انتظامی عزیز خواهشمندیم اگر امشب کسی برای شادی ریخت تو خیابونا بزنید له و لوردشون کنین!!!
اینا یه مشت اسگلن... :|

عاغا نا امید نباشین ما هنوز امید داریم
در صورتی که اتوبوس بازیکنان نیجریه بره ته دره
هواپیمای بوسنیم سقوط کنه
ایران به عنوان تیم دوم در صورت نبود هیچ تیمی میره بالا
نا امید نباشید

ایران طی نامه ای به اسپانیا و دیگر تیم های حذف شده گفت بیاین بریم ایران جام رمضان شرکت کنیم خیلی هم از جام جهانی بهتره

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من به عنوان یک پرسپولیسی می گم آقای درخشان ( احترامت به عنوان پیشکسوت واجب ) اما لطفا زر الکی نزن !
بعد اون سوتی که تو برنامه ورزش شبکه 2 دادی خواهشا فقط سکوت کن و ادای تنگ ها رو درنیار !!!!

درخشان: بازي با آرژانتين و نيجريه ملاک نيست

پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: عيار فوتبال ما در بازي با بوسني مشخص شد و بازي با آرژانتين و نيجريه ملاک براي فوتبال ما به حساب نمي‌آيد.
00940183.jpg

حميد درخشان در خصوص شکست تيم ملي فوتبال کشورمان در بازي با بوسني گفت:‌ اشکال ما اين بود که در زمان حمله برنامه نداشتيم و توانمند ظاهر نشديم. بازيکنان ما در زمان حمله همديگر را خوب پيدا نمي‌کردند و نمي‌توانستيم به گل برسيم.

به گزارش فارس، وي افزود: در اين چند وقت خيلي‌ها مي‌گفتند ما دو بازي خوب انجام داديم اما من مي‌گوييم کدام دو بازي خوب؟! ما فقط خوب دفاع کرديم اما در زمان حمله برنامه‌اي نداشتيم. بايد قبول کرد که دفاع کردن در فوتبال کار راحتي است اما ضامن موفقيت در هر بازي به حساب نمي‌آيد. ما در بازي با بوسني نياز به برد و حمله کردن داشتيم اما چون برنامه‌اي نداشتيم نتوانستيم موفق باشيم.

پيشکسوت فوتبال کشورمان درباره اينکه شايد نداشتن بازي تدارکاتي پيش از جام جهاني دليل نتيجه نگرفتن تيم ملي در جام جهاني باشد، خاطرنشان کرد: اين حرف‌ها بهانه است چرا که اگر ما بازي با نيجريه را مي‌باختيم مي‌توانستيم اين حرف را قبول کنيم اما ما دو بازي سنگين انجام داديم. ايراد ما از نداشتن بازي تدارکاتي نيست بلکه ايراد از اينجا است که ما هر زمان برد مي‌خواهيم نمي‌توانيم به آن برسيم. در دو بازي اول هم ما مساوي مي‌خواستيم و از خط حمله تا دروازه همه دفاع کرديم.

درخشان ادامه داد: عيار فوتبال ما در بازي با بوسني مشخص شد و آن دو بازي ديگر عيار فوتبال ما را مشخص نمي‌کردند چرا که 99 درصد براي دفاع کردن بازي کرديم شايد اگر مقابل آرژانتين يا نيجريه هم باز بازي مي‌کرديم نتايج ديگري رقم مي‌خورد.

وي با بيان اينکه بعد از دو بازي اول تيم ملي در جام جهاني خيلي از منتقدان کي‌روش خواهان باقي ماندن او در تيم ملي شدند، افزود:‌ دو بازي ملاک انتخاب مربي نيست. از اولين بازي مقدماتي ما در جام جهاني تا بازي آخر با بوسني ما در کدام بازي خوب بازي کرديم؟! سيستم فوتبال ما فقط دفاع کردن و ضد حمله بود اما فلسفه فوتبال اين نيست و شما نمي‌توانيد تا آخرين لحظه فقط دفاع کنيد. دفاع جزئي از فوتبال است اما براي حمله هم بايد برنامه داشت.
واژن کش تر از این وجود نداره رو زمین!

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
زنده باد فرانسه این جام قهرمانه ایشالا،
امیدم فقط به فرانسه است بازیهارو دنبال میکنم به خاطر فرانسه فقط از این به بعد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
این جام امیدم به بلژیک ( هازارد ) هست و بعدشم در صورت عدم موفقیت ( احتمال خیلی بالا ) برزیل رو ترجیح میدم با باقی ....

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
بعد اون سوتی که تو برنامه ورزش شبکه 2 دادی خواهشا فقط سکوت کن
.

یکی نیست بگه آقای درخشان شماها توی سوتی گفته بودی نمیدونم مسی آقای گلیشو تثبیت میکنه و نیجریه فلان تا میزنه و .... اما حالا که حداقل جلوی آرژانتین آبرومندانه باختیم و از نیجریه یک امتیاز گرفتیم میای اینطوری میگی ؟

chelsea64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
هر چقدر تو کارای دفاعی خوب و هماهنگ بودیم واسه حمله کردن هیچ تاکتیک و برنامه ای نداشتیم و این تو بازی با بوسنی خوب خودشو نشون داد، در کل ایران خوب بود تو جام ولی با احترام به نظر همه دوستان این تیم به نظرم بهترین تیم حال حاظر ایران نبود ، تو دفاع هادی عقیلی هم تو کارای دفاعی هم موقع حمله خیلی بهتر از صادقیه به نظرم، تو دروازه هم رحمتی یا لک یا سوشا هر کدومشون که بودن باز هم حداقل 2 لول از حقیقی بهترن ، فقط کاش این مشکلای انظباطی نبود تا میشد این بازیکنا رو هم داشت تو تیم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نظر یکی از دوستان توی یه سایت دیگه که به نظرم خیلی نزدیکه!
سرتان را بالا بگیرید....شما ایستادید و مردید....جنگیدید...سر گذاشتید جلو توپ....تکل زدید....مشت خوردید....پنالتی روتون شد....همه رو دیدیم.....به کارشناسا کاری نداشته باشید.....بعضی ها یاوه زیاد میگویند....مردم از همه بهتر میفهمند...مردم دیدند....مردم راضی اند....سرتان را بالا بگیرید قهرمانان

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
به نظرمن مربی خارجی بهتره شما والیبال رو ببینید یه زمانی التماس ژاپن میکردیم رفتیم مربی خارجی اوردیم چندسال توی تیم کارکرد الان به اینجا رسید

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
ملت همیشه در صحنه جوکها رو به سرعت آماده کردن...یسریشو به دلیل مسایل اخلاقی نمیشه بزارم:
امروز چهارشنبه ، چهارم ، چهارمین ماه سال ، چهارم شدیم
پیشاپیش بازگشت یوزپلنگان رابه محیط زیستشان خیرمقدم میگوییم.

از نیروی انتظامی عزیز خواهشمندیم اگر امشب کسی برای شادی ریخت تو خیابونا بزنید له و لوردشون کنین!!!
اینا یه مشت اسگلن... :|

عاغا نا امید نباشین ما هنوز امید داریم
در صورتی که اتوبوس بازیکنان نیجریه بره ته دره
هواپیمای بوسنیم سقوط کنه
ایران به عنوان تیم دوم در صورت نبود هیچ تیمی میره بالا
نا امید نباشید

ایران طی نامه ای به اسپانیا و دیگر تیم های حذف شده گفت بیاین بریم ایران جام رمضان شرکت کنیم خیلی هم از جام جهانی بهتره

Sent from my GT-I9300
حاجی منشوریاش رو بی زحمت پخ کن
یا لینک بده برم بخونم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
زمانی که کی‌روش در کنفرانس خبر مشغول مصاحبه بود ادین ژکو وارد سالن کنفرانس شد و خطاب به سرمربی تیم ملی ایران اعلام کرد می‌توانم کنفرانس شما را قطع کنم؟

کی‌روش بعد از اینکه به مهاجم بوسنی اجازه صحبت داد او برای سرمربی ایران آرزوی موفقیت کرد که کی‌روش به همین خاطر از او تشکر کرد.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
کارشناس ها انتظار دارن تیم ملی طی 3 سال در حد برزیل و آرژانتین باید بازی کنه :|
یکی نیست بگه آخه این تیم بزرگترین بازی دوستانه اش با مونتنگرو بود!

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
به نظرمن مربی خارجی بهتره شما والیبال رو ببینید یه زمانی التماس ژاپن میکردیم رفتیم مربی خارجی اوردیم چندسال توی تیم کارکرد الان به اینجا رسید

جدا از سطح مربیان،مشکل مربی داخلی اینکه یا خودش باندبازی میکنه یا ضعیف هست و دیگران واسش تصمیم میگیرن.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اگه کیروش بمونه! برای 4 سال دیگه میتونه یک تیم دفاعی موفق در ضد حمله و ضربات ایسگاهی بسازه!

جدا از اینا بنظرم اگه پنالتیمون رو گرفته بودن! با 4 امتیاز میرفتیم برای مساوی تو این بازی و 0-0 صعود میکردیم!

بالا