• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
بوسنی نشون داد که از نیجریه قوی تره

100%،به نظر من حق بوسنی بود،شاید اگر گل صحیحشون رو الکی آفساید نمیگرفتن الان صعود کرده بودن،اینقدر هم جلوی ما انتحاری بازی نمیکردن لامصبا :|

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یه دوستی گفته بودفردوسی پور عامل تحریک بوده ملت رفتن ف بوک به مسی فحش دادن داداش میخوای بدونی خودجوش فحش دادن یعنی چی چنتا از صفحات این تایپیک و تایپیک کل کل رو بخون میفهمی ما حتی با خودمون که ایرانی هم هستیم نمیتونیم منطقی و درست برخورد کنیم

arak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8,714
بوسنی نشون داد که از نیجریه قوی تره
از نتایج بازی‌های دوستانشونم ملوم بود،منتها یه سری به اصطلاح کارشناس میگفتن ما اگه با نیجریه مساوی کنیم بوسنی رو میبریم!

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستای عزیز و هموطن سرتون رو بالا بگیرین.
گریه نداره

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
اگه کیروش نبود دژاگه و گوچی هم نبودن چون از نظر آقابون اینا ایرانی نبودن و غیرت ندارن!
اون وقت نه گوچی بود نه دژاگه که بخوان ایران رو ببرن جام جهانی
حداقل سه تا بازی توو یه جام معتبر کردیم،وگرنه مجبور بودیم با امارات بازی دوستانه کنیم و حسرت اینو بخوریم که چرا ما توی جام جهانی نیستم

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
خداحافظ کی روش خداحافظ تیم ملی فوتبال سلام به والیبال به امید موفقیت تیم والیبال

arak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8,714
نه اصلا، ما بد بازی کردیم اصلا در حده بازی با نیجریه هم نبودیم،وگرنا بوسنی اصلا کیفیت بالایی نداشت
ما بد بازی کردیم ولی بوسنی هم قوی بود،دیدی که چطور از ضدحملاتو سوتیهای ایران نهایت استفاده رو بردن

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
حقمون نبود بریم بالا خداییش .... فوتبال بازی نمیکنیم آخه ...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یه دوستی گفته بودفردوسی پور عامل تحریک بوده ملت رفتن ف بوک به مسی فحش دادن داداش میخوای بدونی خودجوش فحش دادن یعنی چی چنتا از صفحات این تایپیک و تایپیک کل کل رو بخون میفهمی ما حتی با خودمون که ایرانی هم هستیم نمیتونیم منطقی و درست برخورد کنیم
کلاً با اختلاف عجیب و بی منطق ترین ملت دنیاییم!

arak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8,714
ولی بالاغیرتن هم نیجریه لیاقتش از ما بیشتر بود برای صعود و حق به حقدار رسید
به نظرم بوسنی حقش بود چون تو بازی با نیجریه داور کلا بردشونو با باخت عوض کرد

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
ولی انصافا یه نگاه عمیق بکنیم میبینیم در این جام ما فقط تر زدیم به فوتبال کشورهای دیگه
نه خودمون تماشاگر پسند بازی کردیم نه گذاشتیم حریف بازی کنه نه بردیم نه صعود کردیم
کلا تر زدیم و تخریب کردیم فقط

chelsea64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
یعنی واقعا اینو قبول داری خودت؟برادر بزرگوار چیزی که ملت ایران همیشه ازش رنج بردن همین خود بزرگ بینی های الکی هست باید قبول کرد حداقل 70 درصد مردم ما فرهنگ استفاده از برنامه ها و جامعه های مجازی مثل ف بوک رو ندارن
مگه رفتن به پیج اون بازیکن والیبال ایتالیا و نوشتن اونهمه فحش و بد و بیراه رو هم فردوسی پور برنامه ریزی کرده بود.برادر عزیز وقتی تو ف بوک اینهمه ادم بیمار و بیکار هست چه نیازی به فراخوان فردوسی پور همه خودجوش میرن فحش میدن
من تو پرانتز گفتم قبل از اینکه فردوسی پور بگه هم بوده همین چیزا، کلا یه چیزایی هست تو این جامعه و کاریش نمیشه کرد ولی یعضی چیزا هم کاتالیزور میشه واسه رفتار های غلط، بعد از بازی با آرژانتین فردوسی پور گفت اگه جواد اون توپو لو نمیداد... در حالیکه بعد از لو دادن توپ نکونام بیشتر از 30 ضربه به توپ خورد برای اولین بار شاهد حمله به صفحه یه بازیکن خودی و کاپیتان تیم ملیمون بودیم با بیشترین تعداد فحش ها... من میگم کسی که تو اون جایگاه وایساده باید حواسش به گفته هاش باشه چون 100% حرفاش مییتونه رو درصدی از شنونده هاش تاثیر بزاره...

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
الان چی میشه ؟
کی روش رو تمدید نمیکنن درنتیجه تیم بدون سرمربی میشه
کفاشیان میاد میگه فردا سرمربی تیم انتخاب میشه
این فردا و فردا ها میشه 6 ماه و در نهایت یک روز قبل از شروع مسابقات قهرمانی آسیا سرمربی جدید انتخاب میشه
ایشون هم چون یک روز بوده که تیم رو تحویل گرفته پس در نتیجه عملکرد مناسبی نداره و تیم حذف میشه و سرمربی برکنار میشه
در نهایت ما به دنبال مربی جدید میگردیم
کفاشیان میاد میگه فردا سرمربی جدید تیم انتخاب میشه
این فردا و فردا ها میشه 6 ماه ..............
.
.
.
امیدوارم کاری رو نکنیم که قبلا تجربه کردیم و نتیجه اش رو دیدیم

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
فقط یه چیزی رو شکر می کنم این که بعد از بازی با آرژانتین جــــوگیر نشدم !!! و به واقع نگرنی خودم ادامه دادم .....
خب حدودِ 90 % این نتایج رو ( عدم صعود ) پیش بینی می کردم و الان هم چیزِ خاصی نشده
بازم میگم بچه ها خوب بودند و تلاش شونو کردند ولی خب دیگه نباید انتظار بالا داشته باشیم

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
این بود تیم یوز ایرانی والا فکرکنم دندون هاش رو کشیده بودن

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
بله و آرژانتین هم نشون داد از بوسنی ظعیف تره چون به ایران یکی زد بوسنی 3 تا
چی میگی وساه خودت داداش

من نظر خودمو گفتم