• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
جدا از سطح مربیان،مشکل مربی داخلی اینکه یا خودش باندبازی میکنه یا ضعیف هست و دیگران واسش تصمیم میگیرن.
ایول حرفت درسته مربی ایرانی یا باند بازی یا در حد اکبر میثاقیان

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
جام شگفتی ها . حذف بزرگانی چون انگلیس ، ایتالیا و ایران :confused:

مسی چقدر مفت و مجانی 4 گله شد

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
باز ملت ریختن بیرون! ! !

گل ایران آفساید نبود؟
من شک دارم ب عادل ـه کویتی پور! کل ـه دوم ـه بوسنی رو اصرار داشت که آفسایده! بعد خط رو که نشون داد گفتش نه صحیح ـه!

گل ایران رو اصن خط کشی رو نشون نداد صداسیمان!

ایران ضعیف ترین تیم آسیایی بوده با 1 گل زده بعد میگه بین آسیایی ها خوب بودیم!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگه کیروش بمونه! برای 4 سال دیگه میتونه یک تیم دفاعی موفق در ضد حمله و ضربات ایسگاهی بسازه!
!

این رو بیژن ذوالفقارنسب هم بلده

اگه بخواد با تیم های آسیایی هم با این تاکتیک بازی کنه من خودم ترورش میکنم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
اگه کیروش بمونه! برای 4 سال دیگه میتونه یک تیم دفاعی موفق در ضد حمله و ضربات ایسگاهی بسازه!
جدا از اینا بنظرم اگه پنالتیمون رو گرفته بودن! با 4 امتیاز میرفتیم برای مساوی تو این بازی و 0-0 صعود میکردیم!

دیگه گذشت،امیدوارم قرارداد کیروش تمدید بشه تا توی بازی های آسیایی خوب ظاهر بشیم ان شاء الله
40 ساله قهرمان آسیا نشدیم و انواع و افسام مربیان رو تست کردیم،حداقل بزاریم یه بار یه مربی که کنار فرگوسن درس یاد گرفته تیم رو هدایت کنه
البته جلوی تیم های آسیایی نباید تاکتیک ایران دفاعی باشه

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
باز ملت ریختن بیرون! ! !

گل ایران آفساید نبود؟ من شک دارم ب عادل ـه کویتی پور! کل ـه دوم ـه بوسنی رو اصرار داشت که آفسایده! بعد خط رو که نشون داد گفتش نه صحیح ـه!

گل ایران رو اصن خط کشی رو نشون نداد صداسیمان!

ایران ضعیف ترین تیم آسیایی بوده با 1 گل زده بعد میگه بین آسیایی ها خوب بودیم!

تعصب بی جا و هوچی گری فردوسی پور که در گزارش واقعاً تهوع آوره، اما نه گل ایران آفساید نبود، سه چهار نفر توی آفساید بودن اما نکونام داخل بود.

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
همه مربی های داخلی درحد اکابر هستن اخه کدوم مربی خوب داریم نکنه اکبر میثاقیان یا فیروزکریمی مایلی کهن یا قلعه نوعی دایی ......اینها چه گلی به سر تیم ملی زدن واقعان اینها مربی حرفه ای هستن

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
سايت AFC: بوسني براي ايران خيلي بزرگ بود

سايت AFC در گزارشي به بررسي شکست ايران برابر بوسني پرداخت.
00988973.jpg

ايران در سومين ديدار خود در جام جهاني با نتيجه 3 بر يک برابر نيجريه شکست خورد تا اميدهايش براي صعود به دور بعد جام جهاني از بين برود.

سايت AFC در گزارشي درباره بازي ايران برابر بوسني نوشت: بوسني تيم قدرتمندي بود که موفق شد ايران را از پيش رو بردارد، البته ايراني‌ها توسط رضا قوچان‌نژاد به گل رسيدند که اولين گل آن‌ها در اين جام بود.

آن‌ها اميدوار بودند تا با برتري در اين ديدار و نيز برتري آرژانتين برابر نيجريه به دور بعدي جام جهاني راه يابند اما اين اتفاق براي ايران رخ نداد. در واقع بوسني با بازيکنان بزرگ و باتجربه‌اي که داشت حريف سختي براي ايران بود.

به اين ترتيب ايران نيز همراه استراليا و ژاپن ديگر تيم‌هاي حذف شده آسيا در جام جهاني است.

کره جنوبي آخرين تيم آسيايي است که فردا شب ديدار خواهد داشت و آن‌ها نيز شانس خيلي کمي براي صعود به مرحله بعد جام جهاني دارند.

به اين ترتيب تيم ملي ايران در چهارمين حضور خود در جام جهاني نيز نتوانست به هدف خود يعني صعود از گروه دست يابد. آن‌ها چند ماه ديگر بايد در جام ملت‌هاي آسيا در استراليا به ميدان بروند. جامي که در آن ايران يکي از تيم‌هاي سرگروه است و تاکنون سه بار موفق به کسب آن شده است.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این عادل پور فردوپوس فکر میکنه با این حرفهاش میشه مردم رو قانع کرد یا نظرشون رو تغییر داد!!
چشم شور تر ازش هم نیست!!
اون جملش مقابل آرژانتین که گفت الان اگه 3 تا هم بخوریم دیگه مهم نیست مضخرف ترین جمله ایه که توی عمرم شنیدم!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
طبق اخرین خبر لحظه ای که قوچان نژاد پاس داد به دژاگه گزارشگر دبی اسپورت موقع گفتن اسمشون مرگ مغزی شده

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
کی روش خداحافظی کرد ایران نمیاد گفت خیلی ها منو نمیخواستن تو فدراسیون سنگ انداختن

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
کیروش هم نباشه باید یک مربی پایه ساز درست درمون بیارن تا بیاد و ساختار ایران رو درست کنه!

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
کی روش خداحافظی کرد ایران نمیاد گفت خیلی ها منو نمیخواستن تو فدراسیون سنگ انداختن

ای بابا،بازم باید مربی های ایرانی رو تحمل کنیم بعدش چی میشه ؟
نتیجه نمیگیرن و برکنار میشن،بعدش چی میشه ؟
برنامه 90 مربی رو دعوت میکنه و میشینن به همدیگه فهش میدن
بعدش چی میشه ؟
یه مربی جدید انتخاب میشه!!
بازم این روند تکراری.....
آغاز دور جدید باندبازی در تیم ملی و کشیدن ناز بازیکن ها رو به همگی تسلیت میگم پیشاپیش

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
کی روش دیگه نمیاد خیال اونهای که نمیخواستنش تخت حالا برید دنبال همون بازیکن سالاری باند بازی مربی های داخلی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
اگه رفتن کیروش قطعی بشه از فردا بازیکن ها شرایطشون رو برای بازی در تیم ملی اعلام میکنن lol

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
قطعی شد الان گفت دیگه پام رو ایران نمیزارم مثل اینکه خیلی اذیتش کردن به نظر من این باخت جلو بوسنی بوداربود فقط میخواستن کی روش رو کله پاکنن

بالا