• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
خبر فوری اکبر میثاقیان معروف به اکبر اوتی مربی تیم ملی میشه اکبر قول داده ایران رو قهرمان اسیا کنه وعلا خودش رو از برج میلاد بندازه پایین

اکبر سخن همی گفتندی و مریدان خشتک پاره کردندی و سر به بیابان گذاشتندی :general304::general304:
پیشاپیش قهرمانی در آسیا رو به همگی تبریک عرض میکنم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
کیروش کارش درسته . ببینید چی به کیروش دادید که چی میخواید ؟!
مربی های باشگاهی که بازیکن نمیدادن. بازی دوستانه که هیچ !
اردو هم نداشت.
بهترین کار سیستم دفاعی بود که کارش عالی بود.
نکنه انتظار کار 8 ساله رو تو 2 ماه داشتین !!

دقیقا همینطوره
اون روزی که کیروش گفت یک امتیاز توی جام جهانی ارزشش از باشگاهی آسیا بالاتره کی اهمیت داد ؟
همه گفتن نه شکر خوردی ، بازی با العین خیلی حساسه واسه ما :| ، نمیدونم الشباب رو بزنیم میریم جز 8 تا ، ال میشیم بل میشیم
به نظر من کیروش با هیچی تیم ساخت و با هیچی تیم پنجم رو گرفت و اول تحویل داد

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
images

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خوب شما خودت ببین دیگه
جلوی بوسنی هجومی بازی کردیم 3 تا خوردیم،تازه سرتا پا حمله هم نبودیم، جلوی آرژانتین هجومی بازی میکردیم چندتا میخوردیم ؟ میشدیم مثل عربستانی که جلوی آلمان تحقیر شد.
هجومی !! ببینم شما کدوم بازی رو دیدی ؟ بازی امشب یا سالهای قبل !!

mikadd

همکار بازنشسته هواشناسی
لایک‌ها
14,409
کیروش همین که ایرانو برد جام جهانی بنظرم مربیه موفقی بوده.توقع ما ایرانیا یکم زیاده توقع داریم تا فینال بریم.ایران همون تیمیه که تو دور مقدماتی اول و دوم به اردن و لبنان باخت بازم خیلی خیلی خوب کار کرد تو ایران.کدوم یکی از این 32 تیم صعود کرده به جام جهانی مثله ایرانیا بعد صعود تیمشون ریختن بیرون؟ما خودمونو زدیم بخاب بابا اینجا ایرانه

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
images
iهو من کی روش نیستم من اکبرم سه سوت تیم قهرمان میکنم

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
کارلوس کي‌روش درخصوص اينکه مردم ايران دوست دارند او سرمربي تيم‌ملي بماند آيا اين اتفاق خواهد افتاد يا خير گفت: خيلي سخت است بخواهم الان در اين خصوص صحبت کنم اجازه دهيد مقداري زمان بگذرد و سپس بيشتر در اين‌باره صحبت خواهم کرد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: بحث و گفت‌وگوها و مذاکراتمان ادامه دارد اما مردم ايران بدانند که من با عشق و قلبم براي آنها کار کرده و حالا هم با همين عشق با آنها صحبت مي‌کنم. دوست ندارم صحبت‌هايم را تکرار کنم. در گذشته حرف‌هاي اساسي را زده‌ام. از همه مردم ايران، رسانه‌ها و تمام کساني که از من حمايت کردند تشکر مي‌کنم.

کي‌روش در مورد اينکه آيا از جام‌جهاني براي او خاطره بدي به جاي ماند يا خير گفت: روزهاي خوبي را تجربه کردم و با توجه به بازيکناني که داشتم مگر مي‌شد خاطره بدي برايم به جاي بماند.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا مي‌توان اميد داشت که او در جام ملت‌هاي آسيا همچنان سرمربي تيم‌ملي کشورمان باشد گفت: براي ايران ميراث بزرگي ماند که مي‌تواند در آينده حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد و حتي قهرمان آسيا شود.

کي‌روش در مورد اينکه پس وضعيت سرمربي اين تيم چه خواهد شد گفت: ما بازيکنان بزرگي داريم.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
هجومی !! ببینم شما کدوم بازی رو دیدی ؟ بازی امشب یا سالهای قبل !!

دارم میگم یه ذره هجومی شدیم 3 تا خوریم وای به حال اینکه دفاعی بازی نمیکردیم جلو آرژانتین

Last edited:

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
کارلوس کي‌روش درخصوص اينکه مردم ايران دوست دارند او سرمربي تيم‌ملي بماند آيا اين اتفاق خواهد افتاد يا خير گفت: خيلي سخت است بخواهم الان در اين خصوص صحبت کنم اجازه دهيد مقداري زمان بگذرد و سپس بيشتر در اين‌باره صحبت خواهم کرد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: بحث و گفت‌وگوها و مذاکراتمان ادامه دارد اما مردم ايران بدانند که من با عشق و قلبم براي آنها کار کرده و حالا هم با همين عشق با آنها صحبت مي‌کنم. دوست ندارم صحبت‌هايم را تکرار کنم. در گذشته حرف‌هاي اساسي را زده‌ام. از همه مردم ايران، رسانه‌ها و تمام کساني که از من حمايت کردند تشکر مي‌کنم.

کي‌روش در مورد اينکه آيا از جام‌جهاني براي او خاطره بدي به جاي ماند يا خير گفت: روزهاي خوبي را تجربه کردم و با توجه به بازيکناني که داشتم مگر مي‌شد خاطره بدي برايم به جاي بماند.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا مي‌توان اميد داشت که او در جام ملت‌هاي آسيا همچنان سرمربي تيم‌ملي کشورمان باشد گفت: براي ايران ميراث بزرگي ماند که مي‌تواند در آينده حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد و حتي قهرمان آسيا شود.

کي‌روش در مورد اينکه پس وضعيت سرمربي اين تيم چه خواهد شد گفت: ما بازيکنان بزرگي داريم.

از الان به فکر یه مربی دیگه باشن،حداقل 5 6 ماه وقت داشته باشه تیم رو واسه آسیا آماده کنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
شما پست رو میخونی یا کلا همینجوری یه چیزی میگی ؟
دارم میگم یه ذره هجومی شدیم 3 تا خوریم وای به حال اینکه دفاعی بازی نمیکردیم جلو آرژانتین
هجوم کجا بود مرد مومن , شما فکر کنم بازی رو خوب ندیدی !! هجومی یعنی مثل بوسنی که وقتی حمله میکرد 9 بازیکن تو زمین ایران بود 1 بازیکن روی دایره وسط
ایران موقع حمله کلا با سه بازیکن حمله میکرد و 7 بازیکن + 1 دروازه بان تو زمین خودمون بودن.
اونوقت شما میگی هجومی بازی کردیم !!

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
همین الان مربی های وطنی برای اومدن به تیم سرو دست میشکنن

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
هجوم کجا بود مرد مومن , شما فکر کنم بازی رو خوب ندیدی !! هجومی یعنی مثل بوسنی که وقتی حمله میکرد 9 بازیکن تو زمین ایران بود 1 بازیکن روی دایره وسط
ایران موقع حمله کلا با سه بازیکن حمله میکرد و 7 بازیکن + 1 دروازه بان تو زمین خودمون بودن.

من نمیگم هجومی بازی کردیم،میگم یکم که میکشیدیم جلو گل میخوردیم،حالا فکرشو بکن جلو آرژانتین 11 تایی دفاع نمیکردیم! فقط باید یکی رو میزاشتن تا گل های آرژانتین رو بشماره

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
احتمالا خیلی ها که میان اینجا نظر میدن اصلا فوتبال نگاه نمیکنن اومدن سرگرم بشن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
fکي روش داره ميره اينها ميخوان مربي هاي درب داغون خودشون رو بچپونن تو تيم ملي اس ميگن فقط گروهبان بايد مربي تيم ملي بشه پرسپوليس ميگن فقط......

همین گروهبان نبود علی دایی هنوز داشت بازی میکرد
گروهبان به کره جنوبي در ضربات پنالتي باخت . مهدوي کيا پنالتي زن هامبورگ ، پنالتي ــش رو گل نکرد .

از این نتيجه فهميديم سرمربي مون خيلي ضغيفه
باید یکی مثل کی روش رو بیاریم که از تاکتیک مورینیو فقط اون بخش دفاع رو بلده . ضدحمله تعطیل

کاملا مشخص هستش که فقط هدفت کل کل استقلال پرسپولیس هست نه چیزِ دیگه
با بازی کلی نکونام کاری نداری ؟یعنی چه ؟خب ما دقیقا با بازی کلی نکونام کار داریم
ما میگیم کاپیتان یه تیم نباید تو سه تا بازی بدترین بازیکن تیمش باشه ، همین !

اینکه یه بازیکن 3 تا بازی بدترین بازیکن هست (به تشخیص کارشناسان خبره ای مثل شما ) و بازم بازی میکنه مشکل سرمربی هست
ولی دیگه قرار نیست هر چیز شعری رو تو اینترنت پخش کنید .
از بحث پیراهن مسی بگیر تا خط خوردن بعضی بازیکنان به خاطر اختلاف با نکونام !!!!
این همون سرمربی نیست که با بازیکن سالاری رحمتی مبارزه کرد ؟ اونوقت به توصیه یه نفر بازیکن خط میزنه ؟

بس کنید جان محمود

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
من نمیگم هجومی بازی کردیم،میگم یکم که میکشیدیم جلو گل میخوردیم،حالا فکرشو بکن جلو آرژانتین 11 تایی دفاع نمیکردیم! فقط باید یکی رو میزاشتن تا گل های آرژانتین رو بشماره
حرف ما هم همینه که تیم برنامه ای جزء دفاع اتوبوسی نداشت
خب چرا رفتیم اصلا جام جهانی؟ به امید این که کم تر گل بخوریم؟
میگن اول سعی کن گل نخوری بعد گل بزنی اما کیروش برنامش این بود که فقط گل نخوره یا کم تر بخوره . فقط بلده تو مصاحبه زر زر کنه

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
همین گروهبان نبود علی دایی هنوز داشت بازی میکرد
گروهبان به کره جنوبي در ضربات پنالتي باخت . مهدوي کيا پنالتي زن هامبورگ ، پنالتي ــش رو گل نکرد .

از این نتيجه فهميديم سرمربي مون خيلي ضغيفه
باید یکی مثل کی روش رو بیاریم که از تاکتیک مورینیو فقط اون بخش دفاع رو بلده . ضدحمله تعطیل

اینکه یه بازیکن 3 تا بازی بدترین بازیکن هست (به تشخیص کارشناسان خبره ای مثل شما ) و بازم بازی میکنه مشکل سرمربی هست
ولی دیگه قرار نیست هر چیز شعری رو تو اینترنت پخش کنید .
از بحث پیراهن مسی بگیر تا خط خوردن بعضی بازیکنان به خاطر اختلاف با نکونام !!!!
این همون سرمربی نیست که با بازیکن سالاری رحمتی مبارزه کرد ؟ اونوقت به خاطر نکونام بازیکن خط میزنه ؟
والا داداش نکونام نه نگفت همه بازیا رو بد ترین بازیکن زمین انتخاب شد. اوساسونا بود واقعا نگیم درجه یک بود دیگه درجه دو رو بود . اما از وقتی اومد ایرانو لیگای عربی دیگه داغون شد . تو تیم ملی هم که دیگه تر زد

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خوب میشمردیم ,
مثلا الان که با یه گل از آرژانتین باختیم چی شد ؟ جام طلا دادن به فوتبال ایران ؟ فیفا گفت ایران بیا برو مرحله بعد ؟ اتفاقا همون باخت بود که الان باعث شد ایران از بوسنی 3 تا بخوره
فقط دلمون خوشه که بگیم به آرژانتین 1-0 باختیم . کلا جام برای ایران همون بازی با آرژانتین بود و بس

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
خوب میشمردیم ,
مثلا الان که با یه گل از آرژانتین باختیم چی شد ؟ جام طلا دادن به فوتبال ایران ؟ فیفا گفت ایران بیا برو مرحله بعد ؟ اتفاقا همون باخت بود که الان باعث شد ایران از بوسنی 3 تا بخوره
فقط دلمون خوشه که بگیم به آرژانتین 1-0 باختیم . کلا جام برای ایران همون بازی با آرژانتین بود و بس

خوب اگه با 6 تا میباختیم کاپ طلا و مدال میدادن ؟ یا میگفتن برو مرحله بعد چون هجومی بازی کردی؟
حالا سوئیس که 2 تا به فرانسه زد اما 5 تا خورد چه افتخاری کسب کرد ؟ کل رسانه نوشتن سوئیس ر ی د
ولی حداقل یکم آبروداری کردیم،اکثر رسانه ها هم عملکرد ایران رو تمجدید کردن
کیکر هم بهترین بازیکن زمین رو حقیقی معرفی کرد
شاید حداقل 2 تا مدافع توی چشم بیان و برن اروپا که احتمالا اینطور هم بشه.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آقا کی روش خیلی کار انسانی ای کرد قبل از جام جهانی کنار نکشید
از دستمزد بگیر تا برآورده کردن انتظارات و اسپانسرش اذیتش کردن.
مربی ایرانی بود میموند؟

بالا