• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
الان منم پیدا کردم این شبکه رو ... فقط بعضیا میگن والیبال رو hd پخش میکنه و فوتبال همون کیفیت معمولی هست ... درسته آیا ؟
نه دادا فوتبالا فول اچدیه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
به هیچ وجه دردسر ساز نمیشه! اون همیت و خودباوری درشون نیست که بتونن میزبان رو تحت فشار بزارن! چیزی که شیلی داشت!

من زیاد کاری به کلمبیا ندارم بیشتر وقتی برزیل رو دیدم دارم این حرف رو می زنم ....

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
الان منم پیدا کردم این شبکه رو ... فقط بعضیا میگن والیبال رو hd پخش میکنه و فوتبال همون کیفیت معمولی هست ... درسته آیا ؟
من که والیبال رو اصلا ازش ندیدم :دی
فقط فوتبال ها رو دیدم ازش

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سوارز در چلسی ...

yuvkk6rshsq2d2x7vyu1.jpg

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
امروز هم بعید نیست مکزیک هلند رو بفرسته خونه
هلند تیم بدی نیست ولی اگه قرار باشه شگفتی ای تو این مرحله باشه مربوط به همین بازیه!!
مکزیک توی گروهی که همه تیمهاش به قدرت تهاجمیشون معروفن! فقط 1گل خورد اونم وقتی که صعودش قطعی شده بود!
اون طرف هلند تیمیه که همیشه خط حملش جور دفاع داغونش رو میکشه! همین که 2 گل از استرالیا خورد خودش نشون میده سطح خط دفاع تیم رو!!
بازیشون هم بنظر نمیاد به پنالتی بکشه!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هلند تیم بدی نیست ولی اگه قرار باشه شگفتی ای تو این مرحله باشه مربوط به همین بازیه!!
مکزیک توی گروهی که همه تیمهاش به قدرت تهاجمیشون معروفن! فقط 1گل خورد اونم وقتی که صعودش قطعی شده بود!
اون طرف هلند تیمیه که همیشه خط حملش جور دفاع داغونش رو میکشه! همین که 2 گل از استرالیا خورد خودش نشون میده سطح خط دفاع تیم رو!!
من همون بازی اول یعنی بازی هلند - اسپانیا اومدم اینجا گفتم دفاعهای هلند مخصوصا دو تا وسطیا مشکل دارن این هلند اگه زیر فشار قرار بگیره راحت گل میخوره البته هلند جزء تیمهای محبوبمه دوست ندارم حذف بشه اما مکزیک نشون داده خیلی جسارت داره و شاید از پس هلند بتونه بر بیاد

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
برزیل شکستی از کلمبیا بخوره که تا عمر دارن یادشون نره،تا الانم به کمک داور و خیلیهای دیگه بالا اومده

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نه اینجوری حساب نیست! با رقم بگو بازی چند چند میشه! مثل بازی قبل! ثابت کن اورجینال هستی!

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
امشب به احتمال زیاد مکزیک تدافعی و بسته بازی میکنه دقیقا مثل بازی ایران در برابر آرژانتین و دل به ضد حمله ها و سرعت زیاد بازیکناش میبنده اما با این وجود هر چند که بازی پر گل نمیشه اما بازم هلند میبره، فرض دوم اینکه مکزیک ریسک کنه و از اول بازی هجومی بازی کنه که با این وجود بازی پر گل میشه اما بازم هلند برتره و تو همون ۹۰ دقیقه کار مکزیکو تموم میکنه که دیگه از این غلطا نکنه، شخصا فرض اول رو یعنی دفاعیتر بازی کردن مکزیک رو محتملتر میدونم،من حدس میزنم مکزیک سعی کنه با بازی دفاعیتر بازی رو کش بده به وقت اضافه ،چون به نظرم استقامت بازیکنای مکزیک بهتره و اگه هلند به وقت اضافه برسه بازیکناش خسته تر میشن و یاتاقان میزنن که اونوقت وقت هجوم مکزیکیای سره حالتره! این تحلیل شخص من بود خوشحال میشم دوستان هم نظراتشوت در مورد فرضیات و حدسهای بنده حقیر بدن.
اما در کل ۹۹ در صد هلند رو برنده بازی میدونم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نه اینجوری حساب نیست! با رقم بگو بازی چند چند میشه! مثل بازی قبل! ثابت کن اورجینال هستی!
الان حساسیت روم زیاده میترسم کلاً اشتباه بشه! آبروم بره!
ولی بازیهای امشب!
کاستاریکا یونان! 0-0 تو پنالتی یونان!:general607:
هلند هم 1-1 میره وقت اضافه و 2-1 میبازه و حذف میشه!!o_O البته ممکنه همچین نتیجه ای تو 90 دقیقه هم رقم بخوره!

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
امشب به احتمال زیاد مکزیک تدافعی و بسته بازی میکنه دقیقا مثل بازی ایران در برابر آرژانتین و دل به ضد حمله ها و سرعت زیاد بازیکناش میبنده اما با این وجود هر چند که بازی پر گل نمیشه اما بازم هلند میبره، فرض دوم اینکه مکزیک ریسک کنه و از اول بازی هجومی بازی کنه که با این وجود بازی پر گل میشه اما بازم هلند برتره و تو همون ۹۰ دقیقه کار مکزیکو تموم میکنه که دیگه از این غلطا نکنه، شخصا فرض اول رو یعنی دفاعیتر بازی کردن مکزیک رو محتملتر میدونم،من حدس میزنم مکزیک سعی کنه با بازی دفاعیتر بازی رو کش بده به وقت اضافه ،چون به نظرم استقامت بازیکنای مکزیک بهتره و اگه هلند به وقت اضافه برسه بازیکناش خسته تر میشن و یاتاقان میزنن که اونوقت وقت هجوم مکزیکیای سره حالتره! این تحلیل شخص من بود خوشحال میشم دوستان هم نظراتشوت در مورد فرضیات و حدسهای بنده حقیر بدن.
اما در کل ۹۹ در صد هلند رو برنده بازی میدونم
همین که میگی 99% هلند بازی رو میبره کل تحلیلات و فرضیاتت زیر سواله :D
تو فوتبال چیزی بنام 99% نداریم

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
همین که میگی 99% هلند بازی رو میبره کل تحلیلات و فرضیاتت زیر سواله :D
تو فوتبال چیزی بنام 99% نداریم
اون ۹۹ درصد حدسمه و مسلما حدسم بر اساس تحلیلمه نگفتم ۱۰۰ درصد که چون حتی احتمالش هست مکزیک برنده بشه اما فقط ۱ درصد

بالا