بودش ببم جان،بودمارکز خطاش بنالتی نبود اباثثثثثثث
واقعا هلند حقش نبود ، مکزیک با دست خالی ولی شجاعانه و با انرژی و انگیزه کار کرد ولی به سد محکمی به اسم داور خورد !
روبن عین همون حرکت پنالتی رو چند دقیقه قبل نشون داد و داور هم متوجه شد تمارضش رو ، اما چند دقیقه بعد با همون شدت دوباره خودشو کوبید به زمین و داور هم مثل کره پنالتی گرفت ،
اسم نیمار تو شیرجه زدن بد در رفته ، این روبن انصافا آماده تر نشون میده ... چنان خودشو تمام قد میکوبه زمین آدم دلش کباب میشه .
د نبود دیگهبودش ببم جان،بودفپاش روبن رو زد مارکز،شاید هر کس دیگه ای بود خودشو زمین نمی انداخت و در نتیجه پنالتی هم نمی شد،اما روبن...
در پیش بینیت اشتباهات داوری رو لحاظ نکردی! تا دقیقه 93 همه چیز داشت طبق برنامه پیش می رفت! جون تو اگه این پیش بینی درست در می اومد رنگت می کردم جای اون شتر پیشگو می فروختمت!گل دوم رو کی زد و چجوری؟ بازی داشت 1-1 میرفت وقت اضافه ها!!!:general112: من خوشحال رفتم دستشویی هلند زد!
پس خیلی خوب شد دایو رو روبن زد وگرنه الان باید کاغذ گاز میزدم!!! تازه مساوی رو هم نمیتونستم بگم!! مثلاً این بازی رو میخواستم بگم 1-1 ؛ بعد از تلاش جان به جان آفرین تسلیم می کردمدر پیش بینیت اشتباهات داوری رو لحاظ نکردی! تا دقیقه 93 همه چیز داشت طبق برنامه پیش می رفت! جون تو اگه این پیش بینی درست در می اومد رنگت می کردم جای اون شتر پیشگو می فروختمت!
خوش اومده؟؟؟به هیچ وجه خطا نبود
روبن به جمع دایور ها خوش اومدی ....
دایو داریم تا دایوخوش اومده؟؟؟
روبن خیلی وقته سر دسته دایورهای دنیاست:general710:،کجایی عمو!!!؟؟؟
اگه تو یه چیز اول باشه همین دایو کردنه...
تبریک به طرفدارای هلند...![]()
اینا جلوی روبن باید لنگ بندازن بدون شک!!!دایو داریم تا دایو
تو بازی های باشگاهی شاید خیلی مشهود نباشه
ولی روبن داره با احساساتِ یه ملت بازی می کنه ، مکزیکی ها تا ابد از روبن متنفر خواهند بود
سردسته دایور ها هم نیمار، سوآرز و استوریج هستند بدون شک![]()
رو بعضی صحنه های فوتیال افت فریم داره!!!خخخامروز واسه اولین بار بازی رو از شبکه IRIB HD TEST دیدم واقعا خوب بود ... به قول دوستمون بعدش وقتی بزنی شبکه 3 انگار تار نشون میده :دی
البته بعد از شروع والیبال رفت والیبالو نشون داد ولی واسه بازی های دیگه که همزمان نیست خیلی عالیه ...
بازی هلند هم به نظرم در حد مدعی قهرمانی نبود ... مکزیک خوب بازی کرد ، حیف شد اون دروازبانشون از جام رفت ؛ خیلی ردیف توپ میگرفت خدایی ...
به طور کلی یه سری اصول هست که همه گزارشگر های بین المللی رعایت می کنن ولی اینها نه!!! یکیش همینه وسط مسابقات جام جهانی بازی کشتی با چوخه رو هم گزارش می کنن!!!من نمیدونم این سیانکی فوتباله رو گزارش میکرد ؟ یا والیبال رو ؟زیر نویس هم که ول نمیکرد هی چپ و راست نتیجه بازی والیبال اخه نمیدونم فوتبال چه ربطی به والیبال داره که هی سیانکی گزارش میداد خب هر کی دوست داشت نتیجه رو بدونه میزد کانال 3
سانسورها هم که افتضاح بود دیگه اخرش طوری شده بود هلند گله رو زده صحنه اهسته گل مکزیک رو میگذاشت
کلا امشب از شبکه ورزش حالمون بهم خورد خیلی اماتور بودن :general602: