• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
انیمیشن بازی هلند - مکزیک :

300614_hoand.jpg

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
ممنون. ولی من هلندی یه مدت خونده ام با کتاب و نوار. تلفظ دقیقش رو میدونم. اون سایتی هم که گفتید منبع معتبری حداقل واسه من نیست. چون عرض کردم، بنده خودم یه مدتی هلندی رو با نوار اریجینال و کتاب یاد میگرفتم. تلفظ درستش همون اِشنِیدر هست و نه اِسنِیدر.
حرف s در اول کلمه رو با صدای "ش" تلفظ میکنند.
بهرحال ممنونم.

البته فکر می کنم نواره زیاد "اریجینال" نبوده. صدای ʃ (با همون "ش" به قول شما) اصلاً جزء صداهای اصلی زبان هلندی نیست و بیشتر در کلماتی که از زبان های دیگه بهش وارد شدن (مثل show از انگلیسی) رخ می ده. به غیر از اون در ترکیب هایی مثل sj و zj شنیده می شه. پس همونطور که اشاره شد ابتدای Sneijder با صدای s تلفظ می شه. شما احتمالاً با تلفظ آلمانی اشتباه گرفتید. ضمناً اون سایت قرار نیست منبع باشه، بلکه در اون صداهای ضبط شده ی عده ای هلندی زبان که این کلمه رو تلفظ کردن قرار داده شده.

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
حالا این اسنایدر و اشنایدر که چیزی نیست
این داور آلمانی Felix Brych رو هر گزارشگری هر جوری دلش میخواد اسمش رو تلفط می کنه
یکی میگه فلیکس بریش یکی میگه بروش یکی میگه بریخ یکی میگه بریچ
کلا نزد هر گزارشگر ایرانی یه اسم داره!

کلا بیشتر گزارشگرا اسامی بازیکنان رو یا انگلیسیش رو تلفظ می کنن یا هر جور به نظرشون درست میاد
یه گزارشگر حداقل باید یه شناخت مقدماتی رو الفبا و تلفظ حروف در زبان های دیگر مثل آلمانی و فرانسوی و اسپانیایی و ایتالیایی هم داشته باشه تا سوتی نده
الانم که تو سایت های تلفظ اسم هر بازیکنی رو بزنن تلفظ صحیحش میاد نمی دونم اینا چرا انقدر کم کاری می کنن

دیشب علیفر رو دیدین هنوز نمی دونست تکنولوژی خط دروازه در این جام به کار رفته!!؟
و از فیفا شاکی بود که چرا این اسپری ها رو داده دست داورا ولی از تکنولوژی خط دروازه استفاده نمی کنه
یعنی واقعا این علیفر جام جهانی رو دنبال نمی کنه؟
این همه خبر گزارش این همه تو بازی ها از تکنولوژی خط دروازه استفاده شد این هنوز نفهمیده!
اون از بازی ژاپن و کلمبیا که از اول تا اخر بازی سرش تو جدول بود که ببینه کدوم تیم صعود می کنه و اخرشم نفهمید!
اینم از دیشب
به نظر میاد اصلا فوتبال نگاه نمی کنه و هر بازی که بهش میدن لیست بازیکنا و تیمای باشگاهیشون رو می گیره و میره واسه گزارش بعدشم پولشو می گیره میره خونش

Prima

Registered User
لایک‌ها
345

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
کلا بیشتر گزارشگرا اسامی بازیکنان رو یا انگلیسیش رو تلفظ می کنن یا هر جور به نظرشون درست میاد
یه گزارشگر حداقل باید یه شناخت مقدماتی رو الفبا و تلفظ حروف در زبان های دیگر مثل آلمانی و فرانسوی و اسپانیایی و ایتالیایی هم داشته باشه تا سوتی نده
الانم که تو سایت های تلفظ اسم هر بازیکنی رو بزنن تلفظ صحیحش میاد نمی دونم اینا چرا انقدر کم کاری می کنن

دقیقاً، واقعاً کم کاری می کنن. یه مثال سادش تلفظ Giroud هست که فقط با کمی آشنائی ابتدایی با زبان فرانسه می شه درست تلفظش کرد با این حال به جای ژیرو (zhiru)، یکی می گه zhiro اون یکی می گه ژیرود.

راستی نزدیکترین تلفظ Brych (تلفظ آلمانی brʏç) به فارسی بروش brush میشه که همونطور که گفتید این شارلاتان ها هر جور دلشون می خواد تلفظش می کنن.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
من اول به تیم ملی متوسط نگاه میکردم از وقتی الجزایر رو دیدم . نظرم عوض شد بی برنامه ترین تیم ما بودیم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
بازتاب پرش روبن در شبکه های اجتماعی :

00989358.jpg

00989359.jpg

00989360.jpg

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
حالا اینا که هیچ!! بحثی باهاشون نیست!! ولی تو اونجا چه میکنی عباث!!؟؟؟؟
بندَه اونجا کاری نمیکنم،فقط بعضی اوقات برای تلطیف خاطر و امید دادن به خودم(که درب و داغون تر از خودم هنوز تو این کشور هست) گه گاهی میرم مطالبش رو مرور میکنم :general609:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
بندَه اونجا کاری نمیکنم،فقط بعضی اوقات برای تلطیف خاطر و امید دادن به خودم(که درب و داغون تر از خودم هنوز تو این کشور هست) گه گاهی میرم مطالبش رو مرور میکنم :general609:
امیدوارم همینطور که میگه باشه و مدیر ارشدی چیزی نباشی اونجا!!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
آفرین به فرانسه، خیلی خوب بازی میکنن. گل دوم را هم زدن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فرانسه تا به اینجا دلچسب ترین و تماشاگر پسندترین بازیها رو انجام میده حمله و حمله و دیگر هیچ! آدم حال می کنه با فوتبالشون
اگه نصیری و ریبری هم در این جمع حضور داشتن دیگه عالی می شد

بالا