crashday
Registered User
- نوشتهها
- 1,248
- لایکها
- 1,323
انیمیشن بازی هلند - مکزیک :

ممنون. ولی من هلندی یه مدت خونده ام با کتاب و نوار. تلفظ دقیقش رو میدونم. اون سایتی هم که گفتید منبع معتبری حداقل واسه من نیست. چون عرض کردم، بنده خودم یه مدتی هلندی رو با نوار اریجینال و کتاب یاد میگرفتم. تلفظ درستش همون اِشنِیدر هست و نه اِسنِیدر.
حرف s در اول کلمه رو با صدای "ش" تلفظ میکنند.
بهرحال ممنونم.
این بیداری اندیشه هم که از مرحله پرته
کلا بیشتر گزارشگرا اسامی بازیکنان رو یا انگلیسیش رو تلفظ می کنن یا هر جور به نظرشون درست میاد
یه گزارشگر حداقل باید یه شناخت مقدماتی رو الفبا و تلفظ حروف در زبان های دیگر مثل آلمانی و فرانسوی و اسپانیایی و ایتالیایی هم داشته باشه تا سوتی نده
الانم که تو سایت های تلفظ اسم هر بازیکنی رو بزنن تلفظ صحیحش میاد نمی دونم اینا چرا انقدر کم کاری می کنن
حالا اینا که هیچ!! بحثی باهاشون نیست!! ولی تو اونجا چه میکنی عباث!!؟؟؟؟
بندَه اونجا کاری نمیکنم،فقط بعضی اوقات برای تلطیف خاطر و امید دادن به خودم(که درب و داغون تر از خودم هنوز تو این کشور هست) گه گاهی میرم مطالبش رو مرور میکنم :general609:حالا اینا که هیچ!! بحثی باهاشون نیست!! ولی تو اونجا چه میکنی عباث!!؟؟؟؟
امیدوارم همینطور که میگه باشه و مدیر ارشدی چیزی نباشی اونجا!!!بندَه اونجا کاری نمیکنم،فقط بعضی اوقات برای تلطیف خاطر و امید دادن به خودم(که درب و داغون تر از خودم هنوز تو این کشور هست) گه گاهی میرم مطالبش رو مرور میکنم :general609:
دستکش دارهاین هوگو لوریس همیشه بی دستکش میاد یا این اولین بارشه؟
تا حالا دقت نکرده بودم!
کم پیدایی سید!دستکش داره
کم پیدایی سید!
اول بازی موقع مراسم دست و روبوسی! دستکش نداشت!! فکر کردم کلاً دستکش نمی پوشه!!!