آقا این خیابانی رو یکی از برق بکشه!این چه بلایی هست دیگه گرفتارش شدیم!یعنی هیچ کس تو اون خراب شده نیست این همه داد و فریاد و فغان این مردم رو از دست این مردک بی خاصیت بشنوه؟
وجدانی بیاین پول بزاریم یه هیتمن استخدام کنیم بره بزنه یه 3 4 تا از این گزارشگرا رو از بین ببره این جیگر ما حال بیاد،یه موقع پولمون نرسید همین خیابانی رو هم خلاص کنه قبوله،باور کنید از دست این گزارشای خیابانی خلاص بشیم یه 10 12 سال به عمرمون اضافه میشه
به خدا از دس خیابانی و المان اینقدر کوبیدم تو سرم که فک نکنم امشب خوابم ببرهمگه مجبوری شبکه های داخلی را تماشا کنی؟
آخ گل گفتی ... این نوشته رو باید طلا گرفتآقا این خیابانی رو یکی از برق بکشه!این چه بلایی هست دیگه گرفتارش شدیم!یعنی هیچ کس تو اون خراب شده نیست این همه داد و فریاد و فغان این مردم رو از دست این مردک بی خاصیت بشنوه؟
وجدانی بیاین پول بزاریم یه هیتمن استخدام کنیم بره بزنه یه 3 4 تا از این گزارشگرا رو از بین ببره این جیگر ما حال بیاد،یه موقع پولمون نرسید همین خیابانی رو هم خلاص کنه قبوله،باور کنید از دست این گزارشای خیابانی خلاص بشیم یه 10 12 سال به عمرمون اضافه میشه
من از یه کانالی دیدم که اگه اشتب نکنم گزارشگرش المانی بود خودشو ...اره کرد سر گل ازیل!مگه مجبوری شبکه های داخلی را تماشا کنی؟
قشنگ بازی کرد درستهواقعا الجزایر قشنگ بازی کرد کلمه جسارت رو معنا داد با این بازیش![]()
والله اتوبوسی بازی کردن هیچ هم قشنگ نیس...قشنگ بازی کرد درسته
ایرانی ها یاد بگیرین ...
یکم غیرت و جسارت اینارو داشتن میتونستن بیان بالا ... فقط یاد گرفتن پولای میلیونی بگیرن
مگه مجبوری شبکه های داخلی را تماشا کنی؟
من خودم طرفدار المانم ..والله اتوبوسی بازی کردن هیچ هم قشنگ نیس...
همون کاری ک ایران با ارژانتین و نیجریه کرد..
کیفیت بازی و به منفی ۱۰۰ رسونده بود...
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk