• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این جام جهانی ثابت کرد جایی برای ترسوها نیست هرکی جسارت و غیرت داشت اومد بالا ادم بازی تیمهایی مثل شیلی مکزیک و الجزایر رو میبینه لذت میبره از جسارت و جنگندگیشون :general601:

اضافه کنم اینا حذف شده های قهرمان هستن برعکس ایتالیا اسپانیا انگلیس که حذف شده های افتضاح این جام بودن

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
"مولر؟ تو چرا گل نمیزنی امشب؟"
:D من اعصابم از دستش خورد میشه ولی این تیکه رو گفت خندم گرقته بود...حالا دقیق یادم نیس اینو گفت یا چیزی شبیه این.
آخه صدای تی وی رو کم کردم شر و وراشو کمتر بشنوم.
Sent from my GT-I9300

Last edited:

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من خودم طرفدار المانم ..
اما الجزایر بد بازی نکرد
خوب دفاع کرد همین که روحیه شو نباخت تو 90 دقیقه نذاشتن المان گل بزنه یعنی جسارت و تلاش کردن
نه که مثل تیم ما دقیقه 91 سوتی میده ...
بله دوست عزیز جلوی ایران موقعیت زیاد نداشتن اما خودتون شاهد بودین مولر و بقیه چ توپ ای و خراب کردن
که کار ه مارو ب ۱۲۰ دقیقه کشوند

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
ای ول الجزایر عالی بازی کردن نفس آلمانی ها رو بریدن کی فکرشو می کرد ژرمن ها اینطور به دردسر بیافتن و بازی به وقت های اضافه بکشه؟
الجزایر همون نیمه ی اول 2-3 تا گل رو باید می زد و کار تموم می کرد ولی حیف

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
حالا آلمان جلوی فرانسه میخواد چه ترفندی بزنه؟ اگه بخوان در این حد بازی کنن فقط شاید با بخت و اقبال و پنالتی و ... بتونن پیروز بشن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این جام جهانی ثابت کرد جایی برای ترسوها نیست هرکی جسارت و غیرت داشت اومد بالا ادم بازی تیمهایی مثل شیلی مکزیک و الجزایر رو میبینه لذت میبره از جسارت و جنگندگیشون :general601:

اضافه کنم اینا حذف شده های قهرمان هستن برعکس ایتالیا اسپانیا انگلیس که حذف شده های افتضاح این جام بودن
اضافه کن کلمبیا و کاستاریکا رو بهشون!
واقعا تیمهای امریکای جنوبی تو این جام عالی بودن

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
الان الجزایر تمام بازیکنانشون تو تیم تیم های مطرح اروپایی بازی می کنن؟ همشون لژیونر بودن اقایان تیم ملی ؟ وقتی تخیلی بازی میکنید و اصلا 2زار جسارت و جنگیدن ندارید بهونه میارید میگید چون اونا همشون تو تیم های مطرح اروپایی بازی میکنن ما نتونستیم بازی خوبی به نمایش بزاریم ! این شد جواب ؟ المان چندتا بازیکن تراز اول اروپایی داره ؟ الجزایر چندتا داره ؟ الجزایری ها همشون چپیده بودن تو دروازشون ؟ و همش میکشیدن زیر توپ؟ چرا اونا این همه زیبا بازی کردن و شما فقط علت بد بازی کردنتون و این که 2 تا پاس درستو حسابی نمی تونید به هم بدید رو میندازید تقصیر تیم حریف و میگید اونا تیم تراز اول جهانین ؟ چرا عیب های بزرگ خودتون رو همیشه دوست دارید ماست مالی کنید ؟

واقعا بسی لذت بردم از بازی الجزایر..خیلی خال داد..دمشون گرم...چه بازیکنان جسور و دونده ای داشتن.

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
بله دوست عزیز جلوی ایران موقعیت زیاد نداشتن اما خودتون شاهد بودین مولر و بقیه چ توپ ای و خراب کردن
که کار ه مارو ب ۱۲۰ دقیقه کشوند

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
اره ... قبول دارم امیر جان ...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
تبریک به ژرمن ها هم یادمون رفت بسکه تحت تاثیر بازی الجزایر بودیم
مبارکتون باشه
دفاع اخر جدید هم مبارک (نویر) عالی بود :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یاد بازی رئال-بایرن افتادم (قیاس مع الفارقه جدی نگیرین) ولی آلمان اگه بخواد جلو تیمی مثه هلند همینجوری بازی کنه این تو بمیری ازون تو بمیری ها نخواهد بود..اینا دیگه الجزایر نیستن نزنن...بازیکنی مثه روبن تو ضد حمله امون نمیده..میشه قضیه رئال-بایرن امسال.
این آلمانیها هم دیگه زیادی فداکاری میکنن جلو دروازه..اعصاب آدم میریزه بهم.

Sent from my GT-I9300

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
الجزایری ها اومده بودن تا انتقام اون تبانی کثیف آلمان-اتریش سال 1982 رو دربیارن مردانه و جانانه جنگیدن

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
"مولر؟ تو چرا گل نمیزنی امشب؟"
:D من اعصابم از دستش خورد میشه ولی این تیکه رو گفت خندم گرقته بود...حالا دقیق یادم نیس اینو گفت یا چیزی شبیه این.

Sent from my GT-I9300

دقیقا همینو گفت

و من از اون حرفش که گفت اوزیل و خدیرا هر دو در رئال مادرید بازی میکنن و همدیگه رو خوب میشناسن خیلی خندم گرفت

کلا اخبار نقل و انتقالاتش زیر صفره و یک سال عقبه
============================

شماره صدا و سیما چنده زنگ بزنیم انتقاد کنیم ؟

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
یاد بازی رئال-بایرن افتادم (قیاس مع الفارقه جدی نگیرین) ولی آلمان اگه بخواد جلو تیمی مثه هلند همینجوری بازی کنه این تو بمیری ازون تو بمیری ها نخواهد بود..اینا دیگه الجزایر نیستن نزنن...بازیکنی مثه روبن تو ضد حمله امون نمیده..میشه قضیه رئال-بایرن امسال.
این آلمانیها هم دیگه زیادی فداکاری میکنن جلو دروازه..اعصاب آدم میریزه بهم.

Sent from my GT-I9300
ایشالا فینال المان - هلند .. میبریم قهرمان میشم ^_^

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من اون بازی رو خیلی تبانی نمیدونم، حداقل خیلی کمتر از 2-2 سوئد و دانمارک میدونم که ایتالیا حذف شد، چون تا اونجا که من میدونم صعود الجزایر دست خودش بود، یعنی میتونست با زدن گل های بیشتر به شیلی بیاد بالا، مگر اینکه اطلاعات من ناقص باشه که یکی دقیق بگه اون بازی همه چیز دست الجزایر بود یا نه؟
این یواخیم لو هم خنگه و بزدل هست، این مربی 8 سال هنوز نتونسته مشکل دفاع کنارهاشو حل کنه، اون از اون سال که لام رو برد چپ و بواتنگ راست، اشملزر رو بازی نداد، اینم از الان که دفاع چپ و راستش دفاع میانی هستن و اصلا نفوذ ندارن، در صورتی که دو تا دفاع کنار خیلی خوب از دورتموند داره. الان اوزیل و شورله و گوتزه در حمله دست تنها هستن، چون دفاع های کنار اصلا نفوذ ندارن.

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
دقیقا همینو گفت

و من از اون حرفش که گفت اوزیل و خدیرا هر دو در رئال مادرید بازی میکنن و همدیگه رو خوب میشناسن خیلی خندم گرفت

بعید میدونم ... کسی به حرف ماها گوش بده ...
کلا خاصیتشون همینه هرچی خودشون بگن ماها باید بگیم چشم خوبه آقا LOL

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
امیدوارم فرانسه کار این آلمان خسته و درمانده رو یکسره کنه الجزایر فراتر از حد انتظار بازی کردن بازی رو خمیده نبردن بلکه ایستاده شکست خوردن
آبروی کشورهای مسلمان رو در جام جهانی و ماه مبارک رمضان خرید

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دقیقا همینو گفت

ثانیه صفر یه چیزی درمورد مولر گفت من صدا شو کم کردم دقیقه 32 هم کامل خفه کردم اعصابو راحت...
فک کنم گفتش آلمان با این بازیکن که 3 بازی قبلی خوب نتیجه گرفت منتظره با درخشش همین بازیکن این بازیو ببره ... :X

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
تبانی آلمان و اتریش در لیست 10 رسوایی شرم آور جام جهانی قرار گرفته

تبانی آلمان و اتریش
آلمان غربی و اتریش در مرحله گروهی جام جهانی 1982 اسپانیا به مصاف هم رفتند. آلمانی‌ها با نتیجه 2 بر یک مقابل الجزایر شکست خورده بودند و در خطر حذف از مرحله گروهی قرار داشتند. از آنجایی که الجزایر یک روز جلوتر بازی کرده بود، آلمان و اتریش می‌دانستند که یک پیروزی یک بر صفر به نفع آلمان منجر به صعود هر دو تیم خواهد شد. "هورست هوربش" در دقیقه 10 گل آلمان‌ها را به ثمر رساند و هر دو تیم تا پایان کاری به دروازه یکدیگر نداشتند. این موضوع سبب شد تا فیفا از آن پس بازی‌های پایانی مرحله گروهی را به صورت همزمان برگزار کند.

130067_903.jpg

بالا