• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من یه حساب سرانگشتی کردم و فهمیدم امسال هیچ تیمی شایسته قهرمانی نیست!!!
کسی قهرمان میشه که شانسس بیشتر باشه!!! تیمها همشون مثل همن!
تو بودی میگفتی عمرا همه تیمهایی که تو گروهشون اول بودن صعود کنن؟

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوشم میاد این تیمهایی که 90 دقیقه دفاع میکنن وقتی عقب میفتن یجوری حمله میکنن که حریف میگرخه رسما..موقعیتاشون از حریفی که 90 دقیقه حمله میکرد خطرناکتره...سه سوته هم به گل میرسن :D

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دیگه به من که دیگه نگو!!!
من با گوشام شنیدم!
گفت : One minute???
One minute??
بعد فحشهاش شروع شد!!
خوب از اول میگفتی خیالم راحت شد فک میکردم با عضو دیگه ایت شنیدی :D

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
همه تیم های اول صعود کردن همونطور که انتظار میرفت
شدیدا منتظر بازی کلمبیا برزیل هستم
عجب بازی بشه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یعنی امروز دوتا بازی تکراری دیدیم :D آرژانتین سوییس که همون بازی ایران آرژانتین بود با همون نتیجه. و گل دقایق آخر..بلژیک آمریکا هم که آلمان الجزایر بود دقیقه هایی که گلها هم به ثمر رسید شبیه بود..نتیجه هم که همون 2-1.

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
حیف شد امریکا حذف شد .تو روح اون گوسفند شماره 18 مردک دقیقه 93 دروازبان خودشوو پرت کرد عملا" تسلیم بود بعد این گوسفند ضد اوت !!!!! یعنی جای کلیزمن بودم با تک پا اونو از زمین میاوردم بیرون
اون 20 دقیقه عالی بازی کردن یعنی بلژیک خدایش ترسید .اون ضربه ایستگاهی یعنی تو اروپا ندیدم اینطور قشنگ و حرفه ایی کار بکنند ک امریکایی ها خیلی زیبا کار کردن که کلنت دمپسی کوبوند به سینه گلر !!امروز دمپسی اون بازیکن زهر دار همیشه نبود
این اومار(عمر) گنزالس استعداد خوبیه کمی روش کار شه عالی میشه سنش هم خوبه 25 سالشه
این گزاشگر بیشرف چقدر ضد امریکا گزارش میکرد !اخه مردک فوتباله چرا بقیه چیزهای رو میکشونی تو فوتبال!!
تیم خوبی بود امریکا حیف شد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خوشم میاد این تیمهایی که 90 دقیقه دفاع میکنن وقتی عقب میفتن یجوری حمله میکنن که حریف میگرخه رسما..موقعیتاشون از حریفی که 90 دقیقه حمله میکرد خطرناکتره...سه سوته هم به گل میرسن :D

Sent from my GT-I9300
دقیقا این نشون میده برنامه و استراتژی دارن اما بعضی از دوستان فکر میکنن تیمی که دفاع میکنه هیچ برنامه ایی نداره فقط اومده گل نخوره در صورتی که ابدا اینطور نیست مخصوصا توی این سطح از فوتبال دیدین که امریکا بعد از گل خوردن چه فشاری اوورد رو دروازه بلژیک چیزی که خیلی از تماشاگران عادی فوتبال بعید میدونستن

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یعنی امروز دوتا بازی تکراری دیدیم :D آرژانتین سوییس که همون بازی ایران آرژانتین بود با همون نتیجه. و گل دقایق آخر..بلژیک آمریکا هم که آلمان الجزایر بود دقیقه هایی که گلها هم به ثمر رسید شبیه بود..نتیجه هم که همون 2-1.
Sent from my GT-I9300
این بازی یه فرقی با اون بازی داشت، حمله های بلژیک خیلی بیشتر از آلمان بودن، آقا این بلژیک چقدر بازیکن هاش سریعا، چه نیمکتی داره!!!! به جرأت می گم نیمکتش از همه 7 تیم دیگه قویتره، تازه یانوزای رو هم داره، به راحتی می تونه یه چرخش به تیمش بده بدون اینکه تغییری در کیفیت بازیش ایجاد بشه.
اما واقعا اون ضربه ایستگاهی امریکا فوق العاده بود، محشر بود، ارزش گل رو داشت.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
حالم از این گزارشگر به هم خورد..همش زر میزد میگفت امریکا خیلی ضعیفه..خیلی ضعیفه...بس کن دیگه..چقدر ساندیس خوری تو.
امریکا خیلی ضعیفه ما خوبیم..کم مونده بود بگه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
جز کلمبیا و تا حدی فرانسه بقیه تیمهایی که به یک چهارم رسیدن همه با زور و فشار بوده! اگه کاستاریکا که ضعیف تره رو بزاریم کنار هیچ تیمی آنچنان برتری قاطی نسبت به بقیه نداره تقریبا همه در یک سطح هستن!

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
بازی آمریکا - بلژیک فوق العاده بود. فقط حیف که برگشت دراماتیکی در کار نبود درست مثل بازی آلمان - الجزایر.

دیگه به من که دیگه نگو!!!
من با گوشام شنیدم!
گفت : One minute???
One minute??
بعد فحشهاش شروع شد!!

من که فحش خاصی نشنیدم، فقط گفت: Where the f*ck does one minute come from? که توی اون شرایط کاملاً قابل توجیهه. p:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پ ن پ قدیمی شده... چی بگم جاش؟:دی
من که نگرفتم...هیت مپ و میزان دوندگی مانوئل نویر و تعداد پاساش میگه حساب میشه تو میانگین؟! اگه منظورت اینه که "میبینی دروازه بان رو هم تمام حرکاتشو حساب میکنن؟" اینو که خودمم میدونم ولی تو میانگین میارنش یا نه؟ این پستت اینو نمیگه. و چیزیو ثابت نمیکنه...
شایدم اون پستی که ریفر دادیو من اشتباهی میبینم :D

Sent from my GT-I9300

Last edited:
بالا