• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ببخشید چطوری از اون سایت داخلی به این نتیجه رسیدید که دروازه بان هم در میانگین وارد می شه؟
والا خودم محض احتیاط با ماشین حساب مسافتها رو جمع زدم (با احتساب مسافت پیموده شده توسط دروازه بان) و تقسیم بر 11 کردم دراومد نزدیک 9.5...که اون اختلاف با 9.4 هم احتمالا بخاطر رند کردن عددهاست.
دیگه بعید میدونم مسافتهای سایت داخلی عددسازی باشه....صددرصد از فیفاست....که البته میشه رفت از سایتهای خارجی درآورد ولی حتما همینه..
خلاصه من دیگه قانع شدم دروازه بانم تو میانگین میارن.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
الان دوباره گوش کردم!
WHY THE FUCK THATS 1 MINUTE !!!
فحش دیگه ای هم نبود! من دیشب یه Asshole هم شنیدم و تعجب کردم!!! که الان متوجه شدم با گوشام نشنیدم به نظر!!!
دیگه حامد فتنه به پا نکن! بهش حق بده که تو اوج هیجان جام جهانی و در آستانه ی حذف شدن ....!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
صبح خسروی کارشناس داوری حرف میزد.واقعا داشت حرفایه خنده داری میزد.میگفت فغانی تو ۸تا بازی داور چهارم بوده و این افتخاره و فیفا خوشش اومده از فغانی و از این جور چیزا.آخه یکی نیست بگه این که همش داور چهارمه خب ضعفه دیگه اگه خوب بود که داور وسط میشد.فیفا میگه اینهمه خرجش کردم بزار حداقل یه فایده ای داشته باشه.
فکر نکنم داور چهارم اونم جام جهانی کم چیزی باشه !
مشکل اینه ما کارکردهای داور چهارم رو فقط تعویض و اعلام وقت اضافه میدونیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مگه داور چهارم کار دیگه ای هم داره ( در یک میلیونیوم موارد ممکن ، اگر شهاب سنگ بر فرق مبارک داور فرود بیاد و از دنیا بره ، داور چهارم جاشو میگیره ...)
گاهی هم محض اعلام وجود به مربیان دو تیم محدوده ی محوطه فنی رو گوشزد میکنه !

.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
فکر نکنم داور چهارم اونم جام جهانی کم چیزی باشه !
مشکل اینه ما کارکردهای داور چهارم رو فقط تعویض و اعلام وقت اضافه میدونیم.
نه من که نمیگم کار کمیه.منتها فغانی به عنوان داور چهارم که نبردش این یه واقعیته که داورای قویتر داور وسط میشن.البته داورایه دیگههم داور چهارم میشن منتها حالت استراحت داره براشون بین بازیها.بهرحال تمام ظرفیت داوریه ما همینه.کامرانی فرم که نمیدونم چیکار میکرد اونجا.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ناگفته نمونه با این وضع بد داوری ها اگه همین فغانی هم داور وسط میشد همچین خیلی شیک و مجلسی داوری میکرد ، بدون مشکل ...

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
حالا وقتي آرژانتين فرستاد خونتون ميبيني كي شانسي اومده!!!;)
به جز بازي با اسپانيا هيچي از هلند نديديم كه اونم اسپانيا افتضاح بود نه اينكه هلند خيلي قوي باشه!!!
هر جاي زمينو حساب كني آرژانتين بهتره،نيمه نهايي ميبينيم كي شانسي اومده...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

والا ما ادعایی هم نداشتیم اگر از ما قبل جام میپرسیدن میگفتیم این تیم با این همه مصدوم از گروه خودش هم صعود نمیکنه . همین که انتقام گرفتیم از اسپانیا و تا اینجا اومدیم برای ما کافی بود . ولی در مورد آرژانتین اصلن شما ببین بلژیک رو میبرین یا نه .

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
از آرژانتین مسی رو بگیرن هیچی برای عرضه نداره

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
والا ما ادعایی هم نداشتیم اگر از ما قبل جام میپرسیدن میگفتیم این تیم با این همه مصدوم از گروه خودش هم صعود نمیکنه . همین که انتقام گرفتیم از اسپانیا و تا اینجا اومدیم برای ما کافی بود . ولی در مورد آرژانتین اصلن شما ببین بلژیک رو میبرین یا نه .
چه آرژانتین و چه بلژیک بیان بالا مقصد نهایی هلند نیمه نهایی خواهد بود!!!;)
اونم با توجه به شانسی که آوردین و مکزیک رو اونجوری بردین و الانم به ضعیف ترین تیم 1/4 خوردین!!!:)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
از آرژانتین مسی رو بگیرن هیچی برای عرضه نداره
اونوقت چرا باید بگیرن؟!؟تا یادمه خیلیا که میگفتن مسی بازیکن نیست و اگه بود تو تیم ملیش یه کاری میکرد!!!
آرژانتین بدون مسی هم اگه یه مربی خوب داشت مدعی اصلی قهرمانی بود...(ولی با این مربی آره،امیدمون به بهترین بازکن تاریخ هست!!!)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
بزارید مرحله 1/4 هم تموم شه بعد با این اعتماد به نفس بیاید بگید کی قهرمان میشه
راستش رو بخواید با بازی هایی که از تیم ها دیدم ، شانس قهرمانی رو برا هیچ تیمی نمی دونم !

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
برزیل رو قهرمان میکنن

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
والا خودم محض احتیاط با ماشین حساب مسافتها رو جمع زدم (با احتساب مسافت پیموده شده توسط دروازه بان) و تقسیم بر 11 کردم دراومد نزدیک 9.5...که اون اختلاف با 9.4 هم احتمالا بخاطر رند کردن عددهاست.
دیگه بعید میدونم مسافتهای سایت داخلی عددسازی باشه....صددرصد از فیفاست....که البته میشه رفت از سایتهای خارجی درآورد ولی حتما همینه..
خلاصه من دیگه قانع شدم دروازه بانم تو میانگین میارن.

Sent from my GT-I9300

ممنون. البته آمار تا حد زیادی با آمار ارائه شده توسط فیفا فرق داره. اونجا مسافت طی شده ی بازیکن ها اکثراً بیشتر ثبت شده و همونطور که پانوشت شده دروازه بان در میانگین های تیمی آورده نشده (Team average does not include goalkeeper).

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دوستان به نظرتون نیمه نهاییو کیا میان؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دوستان به نظرتون نیمه نهاییو کیا میان؟
برنده بازی کلمبیا - برزیل و برنده بازی آلمان - فرانسه و برنده بازی هلند - کاستاریکا و برنده بازی بلژیک - آرژانتین
سوال دیگه ای داشتی درخدمتم... :دی

بالا