• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
سنگینی اسمش به این مرحله یه وقار خاصی میده و اینکه هنر بسیار برجسته ای در ناک اوت کردن آلمان داره.
فکر کنم چهارمین دوره ی پیاپی هست که آلمان به این مرحله رسیده، نتیجه؟ در ازای اون ایتالیا دوبار رسیده با کیسه ای پرتر
من طرفدار اسپانیا هستم ولی تیمی که 4 تا توفینال یه تورنمنت معتبر می خوره تیم نیست
امسال اسپانیا که حذف شده بود این طرفدارای بی جنبه ایتالیا همشون جشن گرفته بودن
ایتالیا تنها تیمیه که تو دو تا فینال 4 تا خورده 1970 و یورو 2012
و تنها تیمی هم هست که می تونه با اون سبک مزخرفش یه فینال رو 0 - 0 کنه 1994 و 2006

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
وقتی خطا رو نیمار شد من فکر کردم باز داره فیلم بازی میکنه که مورده توجه باشه اخه نیمار خیلی دوس داره تو چشم باشه همیشه ...
حالا نیمار هم مصدوم بشه!!!تیمی که بدون یه بازیکن نتونه خوب بازی کنه همون بهتر ببازه..
بلژیک هم که اصلا تو هیچ بازی در حدو اندازه های یه تیم بزرگ نبود ، تیم هایی مثه شیلی و مکزیک و کلمبیا خیلی بهتر از بلژیک بازی کردنو بهتر بودن..
آرژانتین هم شانس اورد که به یه تیمه بزرگ هم نخورد و راحت تا نیمه نهایی رسید...
آلمان که بهترین تیم جام بود و به نظرم حقشه قهرمان بشه... یه تیم منظم ، بدون تکیه به ستاره ها، فوتبالی که موقعیت هاش رویه کارای تیمی ایجاد میشه و نه روی هنر فردی یه ستاره...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
شدیدا ترجیح میدم یه امریکای جنوبی برنده ی جام بشه. خداییش قبول دارید جام توی این مرحله بدون ایتالیا خیلی بی لطفه؟
منم دوست داشتم ایتالیا و انگلیس رو تو مرحله حذفی میدیدم خودم عاشق تیم ملی ایتالیام اما باور کن این ایتالیایه بی انگیزه و بی خیال حتی اگه میومد بالا به اینجاهای جام نمیرسید انگار اومده بودن تعطیلات یه مشت بی غیرت در راسشون هم بالوتلیه غنایی :general602:
فقط بوفون پیرلو دروسی کمی هم کیلینی و وراتی رو ازشون جدا کن بقیشون یه مشت بیکاره و قدم زن بودن تو زمین
اعصابمون رو خورد کردن :general208:
البته حق اروگوئه هم نبود بیاد بالا با اون گاز گرفتن سوارز
o_O

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
احتمالاً چون تا رسیدن به دروازه یه نصفه زمین رو دویده بود لحظه ی آخر کم آورد. هر چی باشه دقیقه نود بازی بود و خستگی مفرط.
نه دلیلش کورتوا بود :D بالاخره از چلسی میاد :Dبه رکورد پیتر چک هم رسید..8تا بازی پشت سر هم و گل نخوردن از مسی.

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من طرفدار اسپانیا هستم ولی تیمی که 4 تا توفینال یه تورنمنت معتبر می خوره تیم نیست
و تنها تیمی هم هست که می تونه با اون سبک مزخرفش یه فینال رو 0 - 0 کنه 1994 و 2006
2006 که 1-1 شد! زیرطاقی زیدان رو فراموش کردی!!!؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هیچ وقت شما طرفدارای اسپانیا رو درک نکردم o_O با همه جور طرفدارایی بحث کردم اما شما اسپانیایی ها اعجوبه ایی هستین برا خودتون :general107:

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
دوستان به بازی های اخیر بپردازید :D
هلند و کاستاریکا

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
هیچ وقت شما طرفدارای اسپانیا رو درک نکردم o_O با همه جور طرفدارایی بحث کردم اما شما اسپانیایی ها اعجوبه ایی هستین برا خودتون :general107:
بعلاوه اینکه قبل 2008 هم وجود خارجی نداشتن :D

Sent from my GT-I9300

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بعلاوه اینکه قبل 2008 هم وجود خارجی نداشتین :D

Sent from my GT-I9300
دقیقا به نکته کلیدی و ظریفی اشاره کردی :general601: نسل نوظهور هستند دیگه از جایی فوتبال رو دیدن که اسپانیا تو اوج بوده :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

دوستمون خیلی خلاصه توضیح دادند :دی
ایتالیا یعنی ... وقتی رو فرم نیستی قهرمان جام جهانی بشی

با این وجود که طرفدار دفاع اتوبوسی نیستم اما دفاع ایتالیا در یورو 2000 در برابر هلند یک شاهکار بود، توی اون جو
چه کردند مدافعانشون، تولدو!!! بنظرم زیباترین فوتبال کسل کننده و زیباترین دفاع رو به نمایش میزارن. خاک بر سر ها فقط نتونستند تولید ستاره کنند.
نعش توتی رو هم میووردند روی نیمکت بهتر نتیجه میگرفتند.
در این ماه مبارک فقط یه دعا دارم، آلمان قهرمان نشه :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بعلاوه اینکه قبل 2008 هم وجود خارجی نداشتن :D

Sent from my GT-I9300
مسئله اینه که اسپانیا همیشه قبل از هر تورنومنت تا پیش از 2008 بصورت مستقیم با ماکزیمم امتیاز و به عنوان تیم او صعود میکرد، بی نقص بود، بهترین نمایش رو داشت اما توی جام واااااااااا میرفت. تقریبا این ویژگیش به ضرب المثل تبدیل شده بود. طبعا رشد اسپانیا مدیون قدرت گرفتن بارسا بود و افولش هم به همین شکل.
ناگفته نماند، یکی از زیباترین بازیهای جامهای جهانی و پر گل ترینشون بازی اسپانیا با بلغارستان بود که 6-1 سال 98 ترکوندند اما کمتر کسی یادش موند. (که البته در دور گروهی حذف شدند:دی)

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
دقیقا به نکته کلیدی و ظریفی اشاره کردی :general601: نسل نوظهور هستند دیگه از جایی فوتبال رو دیدن که اسپانیا تو اوج بوده :D
می دونستی اسپانیا در 6 سال اخیر اندازه کل تاریخ ایتالیا از جنگ جهانی دوم به این طرف افتخارات کسب کرده؟
آینده فوتبال هم از آن اسپانیاست فکر نکنید یه نسل طلایی داشتن تموم شده رفته
تیم زیر 21 سال اسپانیا دو دوره پیاپی هست داره قهرمان اروپا میشه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
troll_football_image_215ea54b332015aed3a6a76d677c9a56.jpg

بالا