• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
امسال اسپانیا که حذف شده بود این طرفدارای بی جنبه ایتالیا همشون جشن گرفته بودن
اینو تازه به نوشته ات اضاف کردی
میدونی چه باعث میشه که کسی از یه تیمی بدش بیاد ؟ دقیقا طرفداراش
وقتی بحثهای غیر منطقی میکنن وقتی مسخره میکنن وقتی حرفهای غیر منطقی میزنن وقتی کل کل بچه گونه میکنن وقتی بی منطق از تیمشون دفاع میکنن همه اینا باعث میشه ادم از یه تیم بدش بیاد
وقتی بیش از حد و غیر معمول و غیر منطقی از یه چیز دفاع کنی بدتر باعث منفور شدنش میشی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
این فوق العدست!
troll_football_image_fa408739083c36da92b42cc6ac8485ea.jpg

ولی خداییش کلوز سابه یا خیلی شبیه دون کرلوئونه(اگه اشتباه نکنم اسمش رو)هست!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
2006 فراموش کردین شما ؟ :D نکنه رو اوج قهرمان شدیم ؟
تیم خیلی خوبی داشتین و در اوج بود
بوفون
کاناوارو
نستا
پیرلو
دل پیرو
توتی
هر چند همون سال هم ایتالیایی وار و ناپلئونی اومدید بالا
در مقابل استرالیا هم با کمک داور

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
اینو تازه به نوشته ات اضاف کردی
میدونی چه باعث میشه که کسی از یه تیمی بدش بیاد ؟ دقیقا طرفداراش
وقتی بحثهای غیر منطقی میکنن وقتی مسخره میکنن وقتی حرفهای غیر منطقی میزنن وقتی کل کل بچه گونه میکنن وقتی بی منطق از تیمشون دفاع میکنن همه اینا باعث میشه ادم از یه تیم بدش بیاد
وقتی بیش از حد و غیر معمول و غیر منطقی از یه چیز دفاع کنی بدتر باعث منفور شدنش میشی
بله این رفتار طرفداراست که باعث نفرت میشه
و طرفدارای ایتالیا هم با این ادعاها که ما ایتالیا هستیم از همه بهتریم تاکتیک نزد ماست تعصب نزد ماست عشق نزد ماست ما در بدترین حالت هم تا مراحل بالا میایم
بقیه تیم ها به درد نخورن
اسپانیا تازه به دوران رسیدست آلمان عددی نیست برزیل خرشانسه
وقتی اینا رو میگن و زود حذف میشن ادم دوست داره به قیافشون نگاه کنه و بخنده
امسال همشون می گفتن امسال حتما قهرمانیم و انتقام اشک های باجو رو از برزیلی ها خواهیم گرفت پس چی شد؟

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
تیم خیلی خوبی داشتین و در اوج بود
بوفون
کاناوارو
نستا
پیرلو
دل پیرو
توتی
هر چند همون سال هم ایتالیایی وار و ناپلئونی اومدید بالا
در مقابل استرالیا هم با کمک داور
خوبه خودتون میگین چطور اومدیم بالا
پس ناپلئونی اومدیم بالا و هم رو شکست دادیم
در ضمن رو اوج بودن به داشتن بازیکنان اسم و رسم دار نیست
اشتباه داوری هم جزئی از فوتبال
همونطور که 2002 کره و ژاپن کره ی جنوبی 4 جهان شد !

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بله این رفتار طرفداراست که باعث نفرت میشه
و طرفدارای ایتالیا هم با این ادعاها که ما ایتالیا هستیم از همه بهتریم تاکتیک نزد ماست تعصب نزد ماست عشق نزد ماست ما در بدترین حالت هم تا مراحل بالا میایم
بقیه تیم ها به درد نخورن
اسپانیا تازه به دوران رسیدست آلمان عددی نیست برزیل خرشانسه
وقتی اینا رو میگن و زود حذف میشن ادم دوست داره به قیافشون نگاه کنه و بخنده
امسال همشون می گفتن امسال حتما قهرمانیم و انتقام اشک های باجو رو از برزیلی ها خواهیم گرفت پس چی شد؟
دو تا از این حرفایی که زدیو تایید میکنم هنوز هم ادعایه تاکتیک میکنیم :D اینو من نمیگم همه کارشناسایه فوتبال میگن از حاج رضایی گرفته تا دکتر صدر و محصص
اینم تایید میکنم اسپانیا تازه به دوران رسیدست مگه غیر از اینه 2008 تا 2012 چند ساله ؟ فقط 4 ساله قبلش جام جهانی هیچ کاری نمیکرد حتی تو خود اسپانیا تیم ایتالیا قهرمان شد 1982
بزارید حداقل 10 سال بگذره تا تاریخ راجع به شما قضاوت کنه

من طرفدار ایتالیا هستم اما حتی خوابشم نمیدیدم ایتالیا 2014 بخواد بیاد فینال خود بوفون هم گفته بود اگه یک چهارم بیاییم بهترین نتیجه رو گرفتیم هر کی هم بگه المان و برزیل عددی نیستن چیزی از فوتبال حالیش نیست
اونایی هم که گفتن انتقام اشکهایه باجو رو از برزیل میگیریم چرت گفتن هنوز هیچ اروپایی تو امریکایه جنوبی قهرمان نشده این ایتالیا هم ماله قهرمانی نبود
شما حتما میری سایت طرفداری کل کل میکنی با یه عده بچه سال

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
عجب نیمه نهایی هایی شد و عجب فینال های احتمالی زیبایی
آلمان - برزیل به یاد فینال 2002
هلند - آرژانتین به یاد فینال 78

از اون طرف فینال هر بازی بشه بازی زیبایی خواهد بود
برزیل - آرژانتین که دیگه در حساسیت و زیباییش حرفی نیست. برزیل در خانه مقابل دشمن خودش یک بازی کاملا حیثیتی
آلمان - آرزانتین یاد اور فینال های کلاسیک 86 و 90
آلمان - هلند و کری ها و دشمنی های آلمانی ها و هلندی ها و یاداور فینال 74

خوبیشم اینه در این نیمه نهایی 4 تا تیم بزرگ وجود دارن و برخلاف خیلی دوره ها دیگه شاهد تیم هایی مثل کره و ترکیه نیستیم

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
دو تا از این حرفایی که زدیو تایید میکنم هنوز هم ادعایه تاکتیک میکنیم :D اینو من نمیگم همه کارشناسایه فوتبال میگن از حاج رضایی گرفته تا دکتر صدر و محصص
اینم تایید میکنم اسپانیا تازه به دوران رسیدست مگه غیر از اینه 2008 تا 2012 چند ساله ؟ فقط 4 ساله قبلش جام جهانی هیچ کاری نمیکرد حتی تو خود اسپانیا تیم ایتالیا قهرمان شد 1982
بزارید حداقل 10 سال بگذره تا تاریخ راجع به شما قضاوت کنه

من طرفدار ایتالیا هستم اما حتی خوابشم نمیدیدم ایتالیا 2014 بخواد بیاد فینال خود بوفون هم گفته بود اگه یک چهارم بیاییم بهترین نتیجه رو گرفتیم هر کی هم بگه المان و برزیل عددی نیستن چیزی از فوتبال حالیش نیست
اونایی هم که گفتن انتقام اشکهایه باجو رو از برزیل میگیریم چرت گفتن هنوز هیچ اروپایی تو امریکایه جنوبی قهرمان نشده این ایتالیا هم ماله قهرمانی نبود
شما حتما میری سایت طرفداری کل کل میکنی با یه عده بچه سال
مشت نمونه خرواره
اکثر طرفدارای ایتالیا یه نموره تمایلات راسیستی هم دارن که احتمالا از عمو موسولینی به ارث بردن همونکه دو تا جام جهانی بهشون هدیه داد :general304:
خود شما هم بالوتلی رو ایتالیایی نمی دونی و میگی اون غناییه ;)
اسپانیا از 2008 به این طرف تیم نشده کسی که این حرفو میزنه احتمالا خودش تازه به دوران رسیدست و تازه از 2008 فوتبال رو دنبال می کنه!
اسپانیا همیشه جزو پرستاره ترین تیم های دنیا بوده و اگر نتیجه نمی گرفته به خاطر عدم وجود اتحاد و مشکلات سیاسی بین ایالت ها بوده ولی با این حال اسپانیا همیشه به عنوان سرگروه از گروهش میومده بالا و مثل ایتالیا هیچ وقت با 3 تا تساوی یا با شیر یا خط صعود نکرده! ;)

راستی از نیوزلند و پاراگوئه و اسلواکی و کاستاریکا چه خبر؟ :general304:
لوکزامبورگ هم سلام میرسونه :p
تاکتیکاتون چرا جلو این تیما جواب نداد؟ :general707:
دکتر صدر و حاج راضیی هم خوب اومدی به عنوان کارشناسان بزرگ جهانی!
اینا که نون به نرخ روز خورن و میان جلو دوربین پولشونو می گیرن هر حرفی که به مقتضای زمان بخوره میزنن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مشت نمونه خرواره
اکثر طرفدارای ایتالیا یه نموره تمایلات راسیستی هم دارن که احتمالا از عمو موسولینی به ارث بردن همونکه دو تا جام جهانی بهشون هدیه داد :general304:
اسپانیا از 2008 به این طرف تیم نشده کسی که این حرفو میزنه احتمالا خودش تازه به دوران رسیدست و تازه از 2008 فوتبال رو دنبال می کنه!
اسپانیا همیشه جزو پرستاره ترین تیم های دنیا بوده و اگر نتیجه نمی گرفته به خاطر عدم وجود اتحاد و مشکلات سیاسی بین ایالت ها بوده ولی با این حال اسپانیا همیشه به عنوان سرگروه از گروهش میومده بالا و مثل ایتالیا هیچ وقت با 3 تا تساوی یا با شیر یا خط صعود نکرده! ;)

اینا که نون به نرخ روز خورن و میان جلو دوربین پولشونو می گیرن هر حرفی که به مقتضای زمان بخوره میزنن
اگه میدونستم اخرش اینطوری میخوای جواب بدی اصلا پستاته نقل قول نمیکردم البته طرفدارای اسپانیا همینن دیگه در بچگی سیر میکنن
عمو برو خوش باش :D با این حرفهای بچه گونه
:general304:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
مشت نمونه خرواره

من اصلاً خودم رو وارد بحث ایتالیا نمیکتم!!
فقط یه نکته!
دوست عزیز هیچوقت 11بازیکن ستاره کنار هم تیم نبودن نیستن و نخواهند بود!!!
اسپانیا قبل از 2008 تیم نبوده با استناد به همین حرف خودتون که اتحاد نبوده و مشکلات سیاسی داشتن!!!
در مورد اینکه اسپانیا همیشه سرگروه بوده صحبت کردین! من از جام جهانی 2002 بازی ها رو نگاه میکتم! میشه بگین کدوم سال گروهتون یه آلترناتیو داشته که بتونه باهاتون رقابت کنه!!! سعودی و تونس 2006؟؟؟ یا پاراگوئه و اسلواکی 2002؟؟؟ یا سوئیس و شیلی و هندوراس 2010؟؟؟ یه امسال گروهتون سخت بود که نتایجش معلومه!!!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
من اصلاً خودم رو وارد بحث ایتالیا نمیکتم!!
فقط یه نکته!
دوست عزیز هیچوقت 11بازیکن ستاره کنار هم تیم نبودن نیستن و نخواهند بود!!!
اسپانیا قبل از 2008 تیم نبوده با استناد به همین حرف خودتون که اتحاد نبوده و مشکلات سیاسی داشتن!!!
در مورد اینکه اسپانیا همیشه سرگروه بوده صحبت کردین! من از جام جهانی 2002 بازی ها رو نگاه میکتم! میشه بگین کدوم سال گروهتون یه آلترناتیو داشته که بتونه باهاتون رقابت کنه!!! سعودی و تونس 2006؟؟؟ یا پاراگوئه و اسلواکی 2002؟؟؟ یا سوئیس و شیلی و هندوراس 2010؟؟؟ یه امسال گروهتون سخت بود که نتایجش معلومه!!!
تیم بوده
تعریف شما از تیم چیه؟
فقط اتحاد و همدلی نداشتن و گرنه پرستاره بودن
اسپانیا همیشه یک کشور صاحب فوتبال بوده و لقب تازه به دوران رسیده در موردش اصلا منصفانه نیست.

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
اگه میدونستم اخرش اینطوری میخوای جواب بدی اصلا پستاته نقل قول نمیکردم البته طرفدارای اسپانیا همینن دیگه در بچگی سیر میکنن
عمو برو خوش باش :D با این حرفهای بچه گونه
:general304:
آقا ایتالیا که تو جام نیست بیایم راجع به تیمهایی که تو جام هستن صحبت کنیم! ;)

به نظر من امسال جام در دستان کینگ مسی خواهد بود
این آرژانتین بوی قهرمانی میده
فینال هم احتمال زیاد بین آلمان و آرژانتین هست
هر چند برزیل بی نیمار به فینال هم برسه حریف آرژانتین نخواهد شد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تیم بوده
تعریف شما از تیم چیه؟
فقط اتحاد و همدلی نداشتن و گرنه پرستاره بودن
اسپانیا همیشه یک کشور صاحب فوتبال بوده و لقب تازه به دوران رسیده در موردش اصلا منصفانه نیست.
کسی نگفت اسپانیا تازه به دوران رسیده است ولی اغلب طرفدارهاش تازه به دوران رسیده ان!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
کاستاریکا هم که داره ایرانی بازی میکنه :دی

وسط زمین برای هلند کلا تعطیله!یه دی یانگ رو داشتن که اونم به گاج رفته و معلوم نی میخوان چیکار کنن با آرژانتین اگه بیان بالا البته

نیک بود که تو این بازی که خبری از هافبک دفاعی و کلا بازیسازی از وسط زمین نیست،اسنایدر رو یه خط می آورد عقب تر تا بتونه وینگرها رو تغذیه کنه،دیگه وقتی دست آدم خالی باشه باید بعضی اوقات حرکات عجیب غریب بزنه دیگه!

بالا