• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
در این میان کارت زرد دمیکلیس تو نیمه اول که اسنایدر رو زد گم شد!!!اگه اون کارت رو می گرفت نیمه دوم اخراج بود

داور هم این چاکر لعنتی بود :general208::general208::general208::general208: تا کی باید رو مخ ملت باشه این نکبت اودین میدونه :general312:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یه پستی دیدم به نظرم جالب اومد گفتم اینجام بزارم(چون دقیقآ حرفی که میخواستم بزنم ولی حوصله تایپش رو نداشتم رو زده!):
من نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!تو هر مرحله میگن ایستگاه آخرشه!!!:eek:ولی هیچ وقت هم نمیشه!!!
چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !
وقتی بوسنی رو برد ! بوسنی که در مقدماتی جام جهانی خط حمله وحشتناکی داشت همه گفتند آرژانتین خوب نبوده شانسی برده ! نیجریه رو برد باز همینطور ! سویسی که تیم واقعا خوبی بود رو برد باز همه گفتند شانسی بود ! و جالب اینجاست همه تیم هایی که گفتم مقابل آرژانتین یک بازی متقاوت با بازی ها دیگرشون به نمایش می گذاشتند یعنی 11 نفره دفاع و ضد حمله !
و اما بلژیک ..
من به شخصه به خاطر یک سری روابط خانوادگی عاشق کشور بلژیک هستم و مشخصا تیم فوتبالش
تمام بازی های این تیم رو حتی در مقدماتی هم دیدم ! و شما نمی دانید چقدر این تیم بلژیکی که حذف شد قوی بود در مقدماتی جام جهانی که در گروه اول شد در تمام بازی هاش به جرات بالای 10 تا 15 موقغیت خلق می کرد بی نظیر بود ! حتی من در برنامه بیست چهاره هم برد بلژیک رو مقابل آرژانتین پیامک کردم ! اما وقتی بازی شروع شد فهمیدم این آرژانتین خیلی حرفه ای و یک جورایی بازی تیم حریف رو تخریب می کنه و تمام برنامه های حریف رو بهم میزنه !و جالبه میدیدم دوستان پست می دهند که آرژانتین به تیم ضعیف بلژیک خورده و راحت پیروز شده !!!!!!!!
و جالب اینجاست همین الان که هلند رو هم شکست داده باز دوستان میان می فرمایند هلند هم روز بدش بوده ! و مثل تمام تیم ها آرژانتین باز شانسی پیروز شده ! چرا هیچکس به این اشاره نداره که این آرژانتینه که باعث میشه تیم ها روزخوبشون رو نداشته باشند!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من نفهمیدم این خندست یا گریه ولی هر چی هست جذابه!!!
troll_football_image_cbbd6959dea0ff91c59b90088a4c146d.jpg

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یه پستی دیدم به نظرم جالب اومد گفتم اینجام بزارم(چون دقیقآ حرفی که میخواستم بزنم ولی حوصله تایپش رو نداشتم رو زده!):
من نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!تو هر مرحله میگن ایستگاه آخرشه!!!:eek:ولی هیچ وقت هم نمیشه!!!
چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !
وقتی بوسنی رو برد ! بوسنی که در مقدماتی جام جهانی خط حمله وحشتناکی داشت همه گفتند آرژانتین خوب نبوده شانسی برده ! نیجریه رو برد باز همینطور ! سویسی که تیم واقعا خوبی بود رو برد باز همه گفتند شانسی بود ! و جالب اینجاست همه تیم هایی که گفتم مقابل آرژانتین یک بازی متقاوت با بازی ها دیگرشون به نمایش می گذاشتند یعنی 11 نفره دفاع و ضد حمله !
و اما بلژیک ..
من به شخصه به خاطر یک سری روابط خانوادگی عاشق کشور بلژیک هستم و مشخصا تیم فوتبالش
تمام بازی های این تیم رو حتی در مقدماتی هم دیدم ! و شما نمی دانید چقدر این تیم بلژیکی که حذف شد قوی بود در مقدماتی جام جهانی که در گروه اول شد در تمام بازی هاش به جرات بالای 10 تا 15 موقغیت خلق می کرد بی نظیر بود ! حتی من در برنامه بیست چهاره هم برد بلژیک رو مقابل آرژانتین پیامک کردم ! اما وقتی بازی شروع شد فهمیدم این آرژانتین خیلی حرفه ای و یک جورایی بازی تیم حریف رو تخریب می کنه و تمام برنامه های حریف رو بهم میزنه !و جالبه میدیدم دوستان پست می دهند که آرژانتین به تیم ضعیف بلژیک خورده و راحت پیروز شده !!!!!!!!
و جالب اینجاست همین الان که هلند رو هم شکست داده باز دوستان میان می فرمایند هلند هم روز بدش بوده ! و مثل تمام تیم ها آرژانتین باز شانسی پیروز شده ! چرا هیچکس به این اشاره نداره که این آرژانتینه که باعث میشه تیم ها روزخوبشون رو نداشته باشند!
قربون دهنت ! این فردوسی پور برزیلی داشت کهیر میزد ! اخرش جاودانی میگفت همش داشته حرص می خورده !
تو بازی ارژانتین بلژیک که گزارش میکرد هم همش از بلژیک تعریف میکرد اخر بازی میگفت ارژانتین خوب دفاع میکنه
قبلش همش میگفت ارژانتین بد دفاع میکنه
کلا خیلی ها چش نداشته ارژانتین بیاد بالا ! مخصوصا تو ایران سر قضیه همگروهی با ایران همه دشمن ارژانتین شدن
چون به ما دقیقه 91 گل زده طرفدار تیم های مقابل ارژانتین شدن
اما ما حرفامون رو تو زمین زدیم و می زنیم
ما دو تا موقعیت 100 درصد گل داشتیم یکی رو پالاسیو خراب کرد یکی رو ماکسی رودریگز
اما هلند تقریبا هیچ موقعیت 100 درصدی نداشت به جز موقعیت روبن که ماسکرانو تکل زد
من نمی دونم هلندی ها از چی دفاع میکنن ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
داداش چ حرف قشنگی!!!!تاثیر این بابا روی مردم از تاثیر نلسون ماندلا و نیچه بیشتره!!!!!!

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
وقتی صحنه خوشحالی مسی (این عکس بالایی) رو داشتم میدیدم فقط آرزوم قهرمانی آرژانتین بود

معلوم نیست چی تو دلش میگذره که انقدر خوشحال بود...با قهرمانی های باسا انقدر فاز نمیگرفت

حالا که فینال رسیدن بار سنگینی روی دوش مسی هست!!

کلا جام جام شگفتی و ضایع کردن بود:D حدس و پیشبینی ها معمولا برعکس در اومده

به شخصه بالا اومدن آرژانتین رو با این وضع تاکتیکی دور از واقعیت فکر میکردم الان که اومده امیدوارم شاه نیوکمپ،لئو مسی جام رو بالا سر ببره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این سابه یا هم خیلی باحاله حرکاتش کنار خط ... شخصیت جالبی داره ... خیلی ریلکسه ... اعتقادی که به پالاسیو داره به مسی هم نداره ولی :دی
چقدر بدم میاد از پالاسیو !
امیدوارم دیگه نیارش تو زمین ! برعکس این پسره پرز خیلی بازیکن خوبیه یکی از بهترین های ارژآنتین بود
خیلی راحت توپ رو برمیداشت چندتا بازیکن هلند رو جا میذاشت اگرو هم که اصلا تو این جام هیچ کار خاصی نکرده
باید بازی بعد جای لاوتزی این پرز رو بزاره اون ور هم دی ماریا وسط هیگواین و پشتش مسی
هر چند مسی امشب اصلا خوب نبود جز دو سه تا حرکت تا اخر بازی قدم میزد

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چقد این سیلسن داغون بود تو پنالتیا...فن خال ایندفه با خودش چی فک کرد تیم کرول رو نیورد؟

Sent from my GT-I9300
سیلسن داغون نبود،پنالتی زنها قهّار بودن!!!(نا سلامتی بازیکنای آرژانتین بودنا نه کاستاریکا!!!;))
سیلسن هم خوب رفت یکیو و یکی هم که رودریگز تر زده بود شانس باهاش یار نبود وگرنه میگرفت!!!ضمن اینکه رومرو هم عالی بود و پنالتی کسی مثل اشنایدر رو گرفت!!!:eek::general206:
این رودریگز رو تو تیم داغون 2 فصل پیش لیورپول(که هفتم شدیم و استاد اسپیرینگ هم حتی بازی میکرد!) بازیش نمیدادن!!!چرا تیم ملی دعوت شده کلآ علامت تعجبه بزرگی هست واسم!!!
---------------------------------------
اشکهای شوق کینگ لئو خیلی جذاب بود و قیافه ی دوست داشتنیشو دوشت داشتنی تر هم کرد3>،ای جونم مسسسی،جام تو دستهای خودت بالا میره و یه برزیل آتیش میگیره اون موقع...:):cool:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این سابه یا هم خیلی باحاله حرکاتش کنار خط ... شخصیت جالبی داره ... خیلی ریلکسه ... اعتقادی که به پالاسیو داره به مسی هم نداره ولی :دی
منم از پالاسیو خوشم نمیاد ولی این بازی بعد از ورودش به زمین به جز اون تک به تک که باید گل میکرد و نکرد،حداقل خیلی بهتر از آگرو بازی کرد و چند بار بازیکنای حریفو دربیل زد و یه پاس عالی هم به آگرو داد که اگه یه ذره جلوتر بود کار تو همون 90 دقیقه تموم میشد!!!
این سابیا خیلی آدم دوست داشتنی و جالبیه،اخلاقش هم حرف نداره...(توپو داد کویت یه دستی هم به سرش کشید!!!:D)
فک نکنم کسی باشه از شخصیت این بابا خوشش نیاد،خیلی خیلی جالب،دوست داشتنی و با نمکه...:):D

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
سیلسن داغون نبود،پنالتی زنها قهّار بودن!!!(نا سلامتی بازیکنای آرژانتین بودنا نه کاستاریکا!!!;))
سیلسن هم خوب رفت یکیو و یکی هم که رودریگز تر زده بود شانس باهاش یار نبود وگرنه میگرفت!!!ضمن اینکه رومرو هم عالی بود و پنالتی کسی مثل اشنایدر رو گرفت!!!:eek::general206:
این رودریگز رو تو تیم داغون 2 فصل پیش لیورپول(که هفتم شدیم و استاد اسپیرینگ هم حتی بازی میکرد!) بازیش نمیدادن!!!چرا تیم ملی دعوت شده کلآ علامت تعجبه بزرگی هست واسم!!!
---------------------------------------
اشکهای شوق کینگ لئو خیلی جذاب بود و قیافه ی دوست داشتنیشو دوشت داشتنی تر هم کرد3>،ای جونم مسسسی،جام تو دستهای خودت بالا میره و یه برزیل آتیش میگیره اون موقع...:):cool:
ینی واقغا دارین خوان ضایع میکنید که حتی ۱% احتمال میادین آرژانتین قهرمان شه با اختلاف ۳گل باختم عالیه برا این تیم داغون...
هرچند که خودم طرفدار هیچ کدومشون نیستم ولی به خاطر باخت نامردانه)(!) ایران جلو آرژانتین خیلی ازشون بدم اومده به نظرم حق ما و بوسنی صعود از گروهمون بود هرچندکه شانس باهامون یار نبود. درضمن آرژانتین انصافا مسیر آسونیرو داشته خیلی راحت اومد بالا. هرچندکه جلو هلندم کاملا ضعیف تر بودن ولی هلندم بازیای بعد از گروهیشو ضعیف نشون داد.
اگه آلمان واقعا خودشو باور داشته باشه و بخواد یه کمم از دل برزیلیا دربیاره میتونی دورقمیتون کنه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این پابلو پیاتی آرژانتینی نیست مگه ؟ دلیل خاصی داشته تو این تورنمنت نبوده ؟
پاستوره چطور ؟
چرا هر دو به همراه کلی بازیکن خوب دیگه مثل توز و فازیو و لاملا و کابایرو و... دعوت نشدن متاسفانه ولی همین تیمم داره خوب نتیجه میگیره...:);)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ینی واقغا دارین خوان ضایع میکنید که حتی ۱% احتمال میادین آرژانتین قهرمان شه با اختلاف ۳گل باختم عالیه برا این تیم داغون...
هرچند که خودم طرفدار هیچ کدومشون نیستم ولی به خاطر باخت نامردانه)(!) ایران جلو آرژانتین خیلی ازشون بدم اومده به نظرم حق ما و بوسنی صعود از گروهمون بود هرچندکه شانس باهامون یار نبود. درضمن آرژانتین انصافا مسیر آسونیرو داشته خیلی راحت اومد بالا. هرچندکه جلو هلندم کاملا ضعیف تر بودن ولی هلندم بازیای بعد از گروهیشو ضعیف نشون داد.
اگه آلمان واقعا خودشو باور داشته باشه و بخواد یه کمم از دل برزیلیا دربیاره میتونی دورقمیتون کنه
خخخخخ
اره حتمآ،مطمئن باش دو رقمی هم نه 3 رقمی میشیم...:):general304:
قبل بازی سوئیس و بلژیک و همین هلند هم خیلیها از این حرفا زدن ولی بعد بازی چیزی جز شرمساری براشون نمونده،شما هم خود دانید...;)
فقط اینو بهت بگم بردن تیم منسجم آرژانتین به کنار،بردن کینگ مسی تو یه فینال اونم فینال جام جهانی کار راحتی نیست!!!مسی شده از ساق پاش و یه فصل بازی کردن هم میگذره ولی نمیزاره این جام به کس دیگه ای برسه،اینو مطمئن باش...
با اینکه همه شواهد و اتفاقات به نفع آلمانه ولی کار راحتی جلوی این آرژانتین نخواهد داشت،میگی نه نگاه کن...;)
ایرانم اگه مستحق صعود بود از تیم حذف شده اونجوری نمیباخت...;)(آرژانتین هر 3 بازیو برد و سرنوشت ایران دست خودش بود که نتونست و اگه میتونست ایراد داشت!!!)

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
خخخخخ
اره حتمآ،مطمئن باش دو رقمی هم نه 3 رقمی میشیم...:):general304:
قبل بازی سوئیس و بلژیک و همین هلند هم خیلیها از این حرفا زدن ولی بعد بازی چیزی جز شرمساری براشون نمونده،شما هم خود دانید...;)
فقط اینو بهت بگم بردن تیم منسجم آرژانتین به کنار،بردن کینگ مسی تو یه فینال اونم فینال جام جهانی کار راحتی نیست!!!مسی شده از ساق پاش و یه فصل بازی کردن هم میگذره ولی نمیزاره این جام به کس دیگه ای برسه،اینو مطمئن باش...
با اینکه همه شواهد و اتفاقات به نفع آلمانه ولی کار راحتی جلوی این آرژانتین نخواهد داشت،میگی نه نگاه کن...;)
ایرانم اگه مستحق صعود بود از تیم حذف شده اونجوری نمیباخت...;)(آرژانتین هر 3 بازیو برد و سرنوشت ایران دست خودش بود که نتونست و اگه میتونست ایراد داشت!!!)
داداش تو ایرااااااانی نیستی دیگه باهات حرفی ندارم همین و بس.... [emoji35]
داداش ما بارساییا دیگه نباید باهم دعوا کنیم خیلی بده... داداش بذار به عنوان یه بارسایی رازمو بهت بگم... دادشم من عاشق مسی ام اما خدا ازم بگذره تو یکی از بازی های همین جام دلم لرزید و فکر کردم مغرور شده این ابر مرد!!!! خدایا خودت منو ببخش دعا کن برام
ولی بازم میگم دوس دارم دورقمی شین
هر چند ته دلم میخواهد آرژانتینمون قهرمان بشه تو برزیل خونریزی راه بیفته

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
داداش تو ایرااااااانی نیستی دیگه باهات حرفی ندارم همین و بس.... [emoji35]
داداش ما بارساییا دیگه نباید باهم دعوا کنیم خیلی بده... داداش بذار به عنوان یه بارسایی رازمو بهت بگم... دادشم من عاشق مسی ام اما خدا ازم بگذره تو یکی از بازی های همین جام دلم لرزید و فکر کردم مغرور شده این ابر مرد!!!! خدایا خودت منو ببخش دعا کن برام
ولی بازم میگم دوس دارم دورقمی شین
هر چند ته دلم میخواهد آرژانتینمون قهرمان بشه تو برزیل خونریزی راه بیفته
اتفاقآ بازی با آرژانتین من خودم خیلی ناراحت شدم و گفتم حق کشور عزیزمون این نبود ولی با اون تری که تو بازی بعدی اونم جلو یه تیم بی انگیزه و حذف شده زدن خوشحال شدم که به آرژانتینم باختیم تا کمتر تو باد اون بازی بخوابن!!!
هرکی جای مسی باشه خیلی وقته مغرور شده بود و خودشو گم کرده بود!!!ولی باز من همچین فکری نمیکنم و عاشق این بشرم...;)
مطمئن باش اگه به خاطر خستگی و از لحاظ بدنی کم نیاریم آلمان رو هم میبریم...:)
کینگ مسی با بالا بردن بزرگترین جام قهرمانی تو خاک دشمن و گرفتن پنجمین توپ طلاش به بهترین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل خواهد شد انشاالله...:):cool:

بالا