• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Obaydok

Registered User
لایک‌ها
969
اتفاقآ بازی با آرژانتین من خودم خیلی ناراحت شدم و گفتم حق کشور عزیزمون این نبود ولی با اون تری که تو بازی بعدی اونم جلو یه تیم بی انگیزه و حذف شده زدن خوشحال شدم که به آرژانتینم باختیم تا کمتر تو باد اون بازی بخوابن!!!
هرکی جای مسی باشه خیلی وقته مغرور شده بود و خودشو گم کرده بود!!!ولی باز من همچین فکری نمیکنم و عاشق این بشرم...;)
مطمئن باش اگه به خاطر خستگی کم نیاریم آلمان رو هم میبریم...:)
کینگ مسی با بالا بردن بزرگترین جام قهرمانی تو خاک دشمن و گرفتن پنجمین توپ طلاش به بهترین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل خواهد شد انشاالله...:):cool:
انشاءالله ولی به نظرم جلوی بوسنی ما خیلی بی انگیزه تر از بوسنی بودیم اونا خیلی راحت اومدن که انتقام دوتا بازی قبلی رو بگیرن ولی ما هم که با اون وضع فاجعه از آرژانتین باختیم و صعودمون کلی شرط داشت و با خوردن گل اول کلا خودمونو گم کردیم... حداقل من که اوضاعم این بود اون شب اونارو نمیدونم تو اون جو بازیا

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
انشاءالله ولی به نظرم جلوی بوسنی ما خیلی بی انگیزه تر از بوسنی بودیم اونا خیلی راحت اومدن که انتقام دوتا بازی قبلی رو بگیرن ولی ما هم که با اون وضع فاجعه از آرژانتین باختیم و صعودمون کلی شرط داشت و با خوردن گل اول کلا خودمونو گم کردیم... حداقل من که اوضاعم این بود اون شب اونارو نمیدونم تو اون جو بازیا
حالا دیگه تقصیر مسی و آرژانتین نبود که داور اون پنالتی رونگرفت و مسی هم وظیفشو به عنوان یه آرژانتینی و به خاطر مردم کشورش و میلیونها هوادارش انجام داد!!!
همینکه آرژانتین قهرمان جام جهانی بشه و بگیم از قهرمان جام جهانی و بهترین تیم دنیا به ناحق 1-0 باختیم کلی افتخار داره،طرف مثبت قضیه رو نگاه کن همیشه...:);)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خخخخخ
اره حتمآ،مطمئن باش دو رقمی هم نه 3 رقمی میشیم...:):general304:
قبل بازی سوئیس و بلژیک و همین هلند هم خیلیها از این حرفا زدن ولی بعد بازی چیزی جز شرمساری براشون نمونده،شما هم خود دانید...;)
فقط اینو بهت بگم بردن تیم منسجم آرژانتین به کنار،بردن کینگ مسی تو یه فینال اونم فینال جام جهانی کار راحتی نیست!!!مسی شده از ساق پاش و یه فصل بازی کردن هم میگذره ولی نمیزاره این جام به کس دیگه ای برسه،اینو مطمئن باش...
با اینکه همه شواهد و اتفاقات به نفع آلمانه ولی کار راحتی جلوی این آرژانتین نخواهد داشت،میگی نه نگاه کن...;)
ایرانم اگه مستحق صعود بود از تیم حذف شده اونجوری نمیباخت...;)(آرژانتین هر 3 بازیو برد و سرنوشت ایران دست خودش بود که نتونست و اگه میتونست ایراد داشت!!!)
حرف حساب جواب نداره :general601:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
داداش تو ایرااااااانی نیستی دیگه باهات حرفی ندارم همین و بس.... [emoji35]
داداش ما بارساییا دیگه نباید باهم دعوا کنیم خیلی بده... داداش بذار به عنوان یه بارسایی رازمو بهت بگم... دادشم من عاشق مسی ام اما خدا ازم بگذره تو یکی از بازی های همین جام دلم لرزید و فکر کردم مغرور شده این ابر مرد!!!! خدایا خودت منو ببخش دعا کن برام
ولی بازم میگم دوس دارم دورقمی شین
هر چند ته دلم میخواهد آرژانتینمون قهرمان بشه تو برزیل خونریزی راه بیفته
ته دلت تاریکه رفیق , یکم ناخالصی داره

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
ینی واقغا دارین خوان ضایع میکنید که حتی ۱% احتمال میادین آرژانتین قهرمان شه با اختلاف ۳گل باختم عالیه برا این تیم داغون...
هرچند که خودم طرفدار هیچ کدومشون نیستم ولی به خاطر باخت نامردانه)(!) ایران جلو آرژانتین خیلی ازشون بدم اومده به نظرم حق ما و بوسنی صعود از گروهمون بود هرچندکه شانس باهامون یار نبود. درضمن آرژانتین انصافا مسیر آسونیرو داشته خیلی راحت اومد بالا. هرچندکه جلو هلندم کاملا ضعیف تر بودن ولی هلندم بازیای بعد از گروهیشو ضعیف نشون داد.
اگه آلمان واقعا خودشو باور داشته باشه و بخواد یه کمم از دل برزیلیا دربیاره میتونی دورقمیتون کنه
آرژانتین مقابل ایران اگه مساوی هم می کرد به عنوان تیم اول صعود می کرد حتی اگه می باخت هم به عنوان تیم اول صعود می کرد در این مورد الکی جو ندید که حق آرژانتین نبود صعود کنه
آرژانتین حداقل مثل هلند با پنالتی اشتباه و دایو زنی روبن تیمی رو حذف نکرد صعود ایران دست خودش بود آرژانتین کارشو مقابل نیجریه انجام داد ایران می تونست با برد بوسنی صعود کنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
سیلسن داغون نبود،پنالتی زنها قهّار بودن!!!(نا سلامتی بازیکنای آرژانتین بودنا نه کاستاریکا!!!;))
سیلسن هم خوب رفت یکیو و یکی هم که رودریگز تر زده بود شانس باهاش یار نبود وگرنه میگرفت!!!ضمن اینکه رومرو هم عالی بود و پنالتی کسی مثل اشنایدر رو گرفت!!!:eek::general206:
این رودریگز رو تو تیم داغون 2 فصل پیش لیورپول(که هفتم شدیم و استاد اسپیرینگ هم حتی بازی میکرد!) بازیش نمیدادن!!!چرا تیم ملی دعوت شده کلآ علامت تعجبه بزرگی هست واسم!!!
---------------------------------------
اشکهای شوق کینگ لئو خیلی جذاب بود و قیافه ی دوست داشتنیشو دوشت داشتنی تر هم کرد3>،ای جونم مسسسی،جام تو دستهای خودت بالا میره و یه برزیل آتیش میگیره اون موقع...:):cool:
چرا اتفاقا سیلسن داغون بود...نمیدونم قیافشو دیدی یا نه انگار داشت گریه میکرد موقع پنالتی گرفتن،خودشو باخته بود..کلا هم یدونه پنالتی مکسی رودریگز رو رفت سمتش که اونم نگرفت ..اینو با تیم کرول مقایسه کن که تک تک پنالتیها رو رفت سمتش و 2تا رو عالی گرفت.

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
چرا اتفاقا سیلسن داغون بود...نمیدونم قیافشو دیدی یا نه انگار داشت گریه میکرد موقع پنالتی گرفتن،خودشو باخته بود..کلا هم یدونه پنالتی مکسی رودریگز رو رفت سمتش که اونم نگرفت ..اینو با تیم کرول مقایسه کن که تک تک پنالتیها رو رفت سمتش و 2تا رو عالی گرفت.

Sent from my GT-I9300
پنالتی آگوئرو یا ایگواین هم رفت سمتش ولی نرسید!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آره راس میگی اونم بود..کلا شیرجه هاشم شیرجه نبود..نصفه نیمه..کلا پنالتی گیر نبود این...ولی همینو بگم که وقتی شما یه ریسکی رو به جون میخری میبینی خیلی خوب جواب داده و همه تحسینت کردن چرا ایندفه همون ریسکو نکنی؟ فن خال هرچی اعتبار تو بازی قبل کسب کرده بود این بازی از دست داد.
در هر صورت خوب شد همین آرژانتین اومد بالا..4سال پیشم فن بوی های مسی ازین حرفا زیاد میزن و 4تا نوش جان کردن..ایندفه شانسی اومدن تا فینال...به امید 4تای امسال.

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آره راس میگی اونم بود...ولی همینو بگم که وقتی شما یه ریسکی رو به جون میخری میبینی خیلی خوب جواب داده و همه تحسینت کردن چرا ایندفه همون ریسکو نکنی؟ فن خال هرچی اعتبار تو بازی قبل کسب کرده بود این بازی از دست داد.

Sent from my GT-I9300
من که کلاً خوشم نمیاد از تیمش و خودش و بازیکناش ولی داری شعر میگی!!!
یه بازیکنش مصدوم شد! یکی دیگه رو هم تعویض کرد!!! آخر هم فن پرسی بریده بود که مجبور شد تعویض کنه!!!! نمیتونه 20 دقیقه 10 نفره که بازی کنه!!! واسه این که اگه رسید به پنالتیها شاید دروازه بانش 1 پنالتی بیشتر بگیره!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من که کلاً خوشم نمیاد از تیمش و خودش و بازیکناش ولی داری شعر میگی!!!
یه بازیکنش مصدوم شد! یکی دیگه رو هم تعویض کرد!!! آخر هم فن پرسی بریده بود که مجبور شد تعویض کنه!!!! نمیتونه 20 دقیقه 10 نفره که بازی کنه!!! واسه این که اگه رسید به پنالتیها شاید دروازه بانش 1 پنالتی بیشتر بگیره!!
تو از هونتلار چیزی دیدی؟!؟!؟!؟!
تو داری شعر میگی پسر جان....چند بار توپ را تاچ کرد هونتلار تو 20 دقیقه؟! چه کار مثبتی کرد که همون فن پرسی با ساقهای خسته نمیتونست بکنه؟
کلا روند بازی هم نشون میداد بازی داره میره به پنالتی...اینو یوسفی هم فهمید :D

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تو از هونتلار چیزی دیدی؟!؟!؟!؟!
تو داری شعر میگی پسر جان....چند بار توپ را تاچ کرد هونتلار تو 20 دقیقه؟!

Sent from my GT-I9300
خوب بالاخره شاید یه کاری میکرد چون نفس داشت! ولی کسی که بریده عملآً نیست!!! بعد مگه کل 22 بازیکن تو 120 دقیقه چیزی دیدی ازشون که انتظار داری از هونتلار تو 20 دقیقه ببینی :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب بالاخره شاید یه کاری میکرد چون نفس داشت! ولی کسی که بریده عملآً نیست!!! بعد مگه کل 22 بازیکن تو 120 دقیقه چیزی دیدی ازشون که انتظار داری از هونتلار تو 20 دقیقه ببینی :D
نه از بقیه چیزی ندیدم ولی دقیقا ازینم انتظارم همین بود که چیزی نبینمو ندیدم..خودتم جواب خودتو دادی..از 22 تا بازیکن چی دیدی که میخوای واسه وقت اضافه اینو جای فن پرسی بیاری؟ :D میگم روند بازی یجوری بود دیگه همه فهمیدیم به احتمال خیلی زیاد میره واسه پنالتی...از خود فن خال هم بپرسی الان پشیمونه مثه بازی قبل این حرکتو نزده اونوقت تو ازش دفاع میکنی؟ :D

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نه از بقیه چیزی ندیدم ولی دقیقا ازینم انتظارم همین بود که چیزی نبینمو ندیدم..خودتم جواب خودتو دادی..از 22 تا بازیکن چی دیدی که میخوای واسه وقت اضافه اینو جای فن پرسی بیاری؟ :D میگم روند بازی یجوری بود دیگه همه فهمیدیم به احتمال خیلی زیاد میره واسه پنالتی...از خود فن خال هم بپرسی الان پشیمونه مثه بازی قبل این حرکتو نزده اونوقت تو ازش دفاع میکنی؟ :D
Sent from my GT-I9300
فن خال پشیمون نیست بهرام!!!!!!!!!!!!!!
نگاه کن تو وقتی میتونی با 11 بازیکن بازی کنی باید با 11 بازیکن بازی کنی نه 10 تا!!!!!! شاید همون یکی توپ خورد به اثنی عشرش رفت تو دروازه!!!
هلند هم میدونست احتمال داره بره پنالتی! ولی وقتی یه یارت خستست نمیتونی خوب جلو پرس کنی و تو دفاع به مشکل بر میخوری و ممکنه گل بخوری!!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اومدن تیم کرول از لحاظ روانی هم عالی بود ایندفه...بازیکنهای آرژانیتن اینو موقع پنالتی زدن میدیدن که اومده و بازی قبلی اون عملکرد فوق العاده رو داشته پاپیون میکردن و احتمال پنالتی خراب کردنشون خیلی میرفت بالا.

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فن خال پشیمون نیست بهرام!!!!!!!!!!!!!!
نگاه کن تو وقتی میتونی با 11 بازیکن بازی کنی باید با 11 بازیکن بازی کنی نه 10 تا!!!!!! شاید همون یکی توپ خورد به اثنی عشرش رفت تو دروازه!!!
هلند هم میدونست احتمال داره بره پنالتی! ولی وقتی یه یارت خستست نمیتونی خوب جلو پرس کنی و تو دفاع به مشکل بر میخوری و ممکنه گل بخوری!!!
من دیشب بعد بازی بهش اس دادم گفت پشیمونم عین چی :D

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب زودتر بگو! من الکی دارم باهات بحث میکنم!!:D
کامل اشاره کرد عین چی؟ یا فقط گفت عین چی؟
الان رفتم سایت گل چشمم خورد..تحویل بگیر حامد:
Van Gaal: I would have thrown Krul on again

The incoming Manchester United boss revealed he would have turned to the Newcastle goalkeeper again if he had a substitution left prior to the penalty shoot-out against Argentina
خودت برو خبرشو کامل بخون...میگم پشیمونه عین سگ میگی نه :D

Sent from my GT-I9300

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
فن خال یا نباید تو بازی کاستاریکا سیلسن رو تعویض می کرد یا باید دیشب هم تعویضش می کرد
الان همه تقصیر رو میندازن گردن فن خال که تیم کرول رو نیاورد واسه پنالتی ها

بالا