• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
خب بیا اینم یه دلیلِ زنده .... :D
البته امسال تنها سالی هست که اگه آلمان قهرمان شه حسرت نمی خورم ، چون حقش بوده ...
تیمای شما که هزار ماشالله همشون حذف شدن
انگلیس بعد بلژیک بعد اون یکی چی بود هلند؟؟ :D
آره شاخ بودن منتها برایه اومدن بالا و باختن منتها امسال اومدن فینال

یک نگاه به تاریخ جام جهانی و افتخارات آلمان بندازیم متوجه میشیم شاخ بودن یعنی چی
و البته یه نگاه به افتخارات انگلیس هم بندازیم در مقایسه با آلمان به این کلمه می رسیم: nothing :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
روزنامه ی nrx هلند!!
nrc_next.750.jpg

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
: nothing :D
لمپارد ( انگلیس )
هازارد ( بلژیک )
اسکار ( برزیل )
طرفدارِ هیچ تیمِ ملی خاصی نیستم و فقط بازیکن ها هستند که باعث می شند از اون تیم برا مقطعی خوشم بیاد
آلمان هم بخاطر " شورله :rolleyes: " خوبه ، ولی خب در هر صورت بازم دوست دارم ژرمن ها مثلِ همیشه تو کسب جام ناکام بمونند

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273

یک نگاه به تاریخ جام جهانی و افتخارات آلمان بندازیم متوجه میشیم شاخ بودن یعنی چی
و البته یه نگاه به افتخارات انگلیس هم بندازیم در مقایسه با آلمان به این کلمه می رسیم: nothing :D
بله خب نگاه به تاریخ بندازیم میبینیم چه تیمی بیشتر از همه قهرمان شده;)

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
بنظر شما آلمان بالای 2 گل میزنه به آرژانتین؟؟؟؟میخوام شرط ببندم:general511:

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
لمپارد ( انگلیس )
هازارد ( بلژیک )
اسکار ( برزیل )
طرفدارِ هیچ تیمِ ملی خاصی نیستم و فقط بازیکن ها هستند که باعث می شند از اون تیم برا مقطعی خوشم بیاد
آلمان هم بخاطر " شورله :rolleyes: " خوبه ، ولی خب در هر صورت بازم دوست دارم ژرمن ها مثلِ همیشه تو کسب جام ناکام بمونند
آرزو بر جوانان عیب نیست! ;)
بله خب نگاه به تاریخ بندازیم میبینیم چه تیمی بیشتر از همه قهرمان شده;)

من فکر می کردم تیم اول مورد علاقه شما انگلیسه
ولی از مزایای مولتی تیم بودن اینه که آدم سر یه تیم که کم میاره زود متوسل میشه به یکی دیگه :D
در پرافتخار بودن برزیل که شکی نیست ولی مفتضحانه ترین شکست تاریخ برزیل هم مقابل آلمان رخ داد همین دو شب پیش;)

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
آرزو بر جوانان عیب نیست! ;)

آرزو نیست ....حقیقته !
تا حالا قهرمانی آلمان رو شخصا ندیدم ، و تو هر تورنمنتی بوده تا یه جایی بالا اومده و بعد شوت شده ... شما خودت تا حالا قهرمانی آلمان رو دیدی ؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بحثش تموم شد ولی الان چشمم توو نت به یه مطلب خورد که از همین تعویض نگه نداشتن فن خال انتقاد میکرد میدونستین این سیلسن تو عمرش هیچوقت حتی یه پنالتی هم نتونسته بگیره؟! :D که دیشبم این روند خوبشو حفظ کرد..آمار جالبی داره.

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بحثش تموم شد ولی الان چشمم توو نت به یه مطلب خورد که از همین تعویض نگه نداشتن فن خال انتقاد میکرد میدونستین این سیلسن تو عمرش هیچوقت حتی یه پنالتی هم نتونسته بگیره؟! :D که دیشبم این روند خوبشو حفظ کرد..آمار جالبی داره.
Sent from my GT-I9300
اونها که در مورد این حرکت منتقدن ناواردن!!! البته غیر شما! :D !!! دستش موند تو پوست گردو!!
اگه انتقادی به ون خال وارد باشه اینه که چرا کرول رو با اون روحیه از اول بازی نمیده!!!! یا اینکه چرا به دی یانگ نا آماده بازی داد که یه تعویضش رو بسوزونه!

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
آرزو نیست ....حقیقته !
تا حالا قهرمانی آلمان رو شخصا ندیدم ، و تو هر تورنمنتی بوده تا یه جایی بالا اومده و بعد شوت شده ... شما خودت تا حالا قهرمانی آلمان رو دیدی ؟
چون تو ندیدی پس آلمان هیچوقت قهرمان نمیشه؟
فقط اون دوره هایی که تو دیدی قبوله؟
حتما سنت کمه
ولی من یورو 96 رو به خوبی یادمه که آلمان قهرمان شد
راستی من تا حالا قهرمانی های انگلیس و بلژیک رو هم ندیدم پس هیچوقت قهرمان نمیشن ... حقیقته !

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خیلی راحت میتونست کرول رو از اول بازی بده به جای سیلسن،اینجوری نه سیخ میسوخت نه کباب،باید قبول کنیم تو این یه مورد حداقل اشتباه کرد

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
چون تو ندیدی پس آلمان هیچوقت قهرمان نمیشه؟
فقط اون دوره هایی که تو دیدی قبوله؟
حتما سنت کمه
ولی من یورو 96 رو به خوبی یادمه که آلمان قهرمان شد
راستی من تا حالا قهرمانی های انگلیس و بلژیک رو هم ندیدم پس هیچوقت قهرمان نمیشن ... حقیقته !

فکر کنم اون بالا هم گفتم من طرفدارِ تیم ملی خاصی نیستم ...
من از 2004 فوتبال حرفه ای میبینم ...
بی صبرانه هم منتظرم جام جهانی تموم شه و رقابت های باشگاهی ، اوجِ لذت فوتبال شروع بشه ...
شما هم امیدوارم قهرمانی 96 رو حسابی به یاد داشته باشی چون بعید می دونم بازم به جام برسید ...

به هر حال باید وایسیم ببینم فینال چی میشه ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینکه یه سرمربی رو سر یه تعویض دروازه بان سرزنش کنیم به نظر من کمی بی انصافی هست
درسته تیم کرول بازی قبل فوق العاده بود اما هیچ تضمینی نبود که این بازی هم جلو پنالتی زن های ارژانتین که خوب هم پنالتی میزدند مثل بازی قبلش موفق باشه
پنالتی ریسک هست و 50 50
و اینکه حتی اگه کرول پنالتی هم میگرفت به نظر من اشتباه اصلی توی چینش پنالتی زن ها بود که بالاخره یکی مثل فان خال هم حتما دلیلی داشته که فلار رو گذاشته پنالتی زن اول !! هر چند برای من قابل درک نیست
به قول دوستان شاید بهتر بود تیم کرول رو از اول میذاشت تو بازی. هر چند شاید اگه کرول هم بازی میکرد اون ضربه ازاد مسی رو گل میخورد چون تو لیگ برتر نشون داده که دروازه بان 6 دانگی نیست

اینکه دی یونگ رو اورد با اینکه نااماده بود خب شما ببینید هلند مگه چند تا بازیکن بین المللی داره که تجربه بازی در لیگ های بزرگ و بازیهای سنگین رو داشته باشن ؟
فان پرسی ، اسنایدر ، روبن و اخریش هم همین دی یونگ که خب به نظر من باید بازی میکرد اونم جلو هافبک های ارژانتین

تعویض فان پرسی هم اجبار بود چون معلوم بود خسته شده بود و عملا تیم داشت 10 نفره بازی میکرد و مجبور شد هونته لار رو بیاره تو
اگه هونته لار گل میزد الان همه ازش تمجید میکردن که عجب تعویضی کرده و اگه کرول رو میاورد و باز هم پنالتی رو میباختن همه بهش خرده میگرفتن که سیله سن رو باید نگه میداشت

به هر حال به نظر من دیشب چه کرول وایمیساد چه سیله سن باز هم ارژانتین میبرد چون هم پنالتی زن هاش بهتر بودن همه سرجیو رومرو واقعا فوق العاده بود. کافیه برید ببینید چطوری پنالتی اسنایدر رو گرفت.

من به فان خال نمره قبولی میدم . با این بضاعت هلند تا همینجا هم اومدن و بازی رو نباختن نمره قبولیه.
خط دفاع هلند برعکس دوره های قبلی امسال خوب بود. بخصوص اون فلار که کاملا مسی رو مهار کرده بود.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اینکه یه سرمربی رو سر یه تعویض دروازه بان سرزنش کنیم به نظر من کمی بی انصافی هست
درسته تیم کرول بازی قبل فوق العاده بود اما هیچ تضمینی نبود که این بازی هم جلو پنالتی زن های ارژانتین که خوب هم پنالتی میزدند مثل بازی قبلش موفق باشه
پنالتی ریسک هست و 50 50
و اینکه حتی اگه کرول پنالتی هم میگرفت به نظر من اشتباه اصلی توی چینش پنالتی زن ها بود که بالاخره یکی مثل فان خال هم حتما دلیلی داشته که فلار رو گذاشته پنالتی زن اول !! هر چند برای من قابل درک نیست
به قول دوستان شاید بهتر بود تیم کرول رو از اول میذاشت تو بازی. هر چند شاید اگه کرول هم بازی میکرد اون ضربه ازاد مسی رو گل میخورد چون تو لیگ برتر نشون داده که دروازه بان 6 دانگی نیست

اینکه دی یونگ رو اورد با اینکه نااماده بود خب شما ببینید هلند مگه چند تا بازیکن بین المللی داره که تجربه بازی در لیگ های بزرگ و بازیهای سنگین رو داشته باشن ؟
فان پرسی ، اسنایدر ، روبن و اخریش هم همین دی یونگ که خب به نظر من باید بازی میکرد اونم جلو هافبک های ارژانتین

تعویض فان پرسی هم اجبار بود چون معلوم بود خسته شده بود و عملا تیم داشت 10 نفره بازی میکرد و مجبور شد هونته لار رو بیاره تو
اگه هونته لار گل میزد الان همه ازش تمجید میکردن که عجب تعویضی کرده و اگه کرول رو میاورد و باز هم پنالتی رو میباختن همه بهش خرده میگرفتن که سیله سن رو باید نگه میداشت

به هر حال به نظر من دیشب چه کرول وایمیساد چه سیله سن باز هم ارژانتین میبرد چون هم پنالتی زن هاش بهتر بودن همه سرجیو رومرو واقعا فوق العاده بود. کافیه برید ببینید چطوری پنالتی اسنایدر رو گرفت.

من به فان خال نمره قبولی میدم . با این بضاعت هلند تا همینجا هم اومدن و بازی رو نباختن نمره قبولیه.
خط دفاع هلند برعکس دوره های قبلی امسال خوب بود. بخصوص اون فلار که کاملا مسی رو مهار کرده بود.
نمیدونم دقیق کجا خوندم ولی یجا بود بالاخره: مثل اینکه 2 نفر از بازیکنای هلند قبول نکردن پنالتی اول رو بزنن که یحتمل یکیش روبن بوده!!!
نفر سومی هم همین فلار بوده!

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
یه پستی دیدم به نظرم جالب اومد گفتم اینجام بزارم(چون دقیقآ حرفی که میخواستم بزنم ولی حوصله تایپش رو نداشتم رو زده!):
من نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!تو هر مرحله میگن ایستگاه آخرشه!!!:eek:ولی هیچ وقت هم نمیشه!!!
چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !
وقتی بوسنی رو برد ! بوسنی که در مقدماتی جام جهانی خط حمله وحشتناکی داشت همه گفتند آرژانتین خوب نبوده شانسی برده ! نیجریه رو برد باز همینطور ! سویسی که تیم واقعا خوبی بود رو برد باز همه گفتند شانسی بود ! و جالب اینجاست همه تیم هایی که گفتم مقابل آرژانتین یک بازی متقاوت با بازی ها دیگرشون به نمایش می گذاشتند یعنی 11 نفره دفاع و ضد حمله !
و اما بلژیک ..
من به شخصه به خاطر یک سری روابط خانوادگی عاشق کشور بلژیک هستم و مشخصا تیم فوتبالش
تمام بازی های این تیم رو حتی در مقدماتی هم دیدم ! و شما نمی دانید چقدر این تیم بلژیکی که حذف شد قوی بود در مقدماتی جام جهانی که در گروه اول شد در تمام بازی هاش به جرات بالای 10 تا 15 موقغیت خلق می کرد بی نظیر بود ! حتی من در برنامه بیست چهاره هم برد بلژیک رو مقابل آرژانتین پیامک کردم ! اما وقتی بازی شروع شد فهمیدم این آرژانتین خیلی حرفه ای و یک جورایی بازی تیم حریف رو تخریب می کنه و تمام برنامه های حریف رو بهم میزنه !و جالبه میدیدم دوستان پست می دهند که آرژانتین به تیم ضعیف بلژیک خورده و راحت پیروز شده !!!!!!!!
و جالب اینجاست همین الان که هلند رو هم شکست داده باز دوستان میان می فرمایند هلند هم روز بدش بوده ! و مثل تمام تیم ها آرژانتین باز شانسی پیروز شده ! چرا هیچکس به این اشاره نداره که این آرژانتینه که باعث میشه تیم ها روزخوبشون رو نداشته باشند!
این پست نبود این شاه پست بود!

درود برتو ودرود بر این پست جامع و کاملت

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
برای آرژانتین...

جام تو را صدا میزند " لئو " ... سابلا 90 دقیقه تا جاودانگی

masciiiii.jpg

شاید همین عکس بالا .. همین تکلی که ماسکرانو در آخرین دقایق بازی روی پای روبن رفت عامل قهرمانی آرژانتین بشه ... نوشته ام رو با ماسکرانو شروع کردم چون کاری که این بازیکن تو بازی دیشب انجام داد واقعا کارستون بود.. ماسکی بیشتر از 100 بازی ملی داره و به جرآت میگم تو اکثر این بازیها نمره عالی و ممتاز گرفته و شاید حتی توی بدترین نمایشش هم از نمره خوب پایین تر نیومده .. باید خوشحال باشیم که این بازیکن آرژانتینیه و برای تیم ما بازی میکنه .. تبریک میگم به همه دوستداران آلبیسلسته صعودمون به فینال جام جهانی پس از 24 سال انتظار .. بالاخره سایه دیه گو از روی تیم برداشته شد و حالا این مسیه که ***** آرژانیتن رو در دست داره و باید جام قهرمانی رو از دستان دلما روسف رییس جمهور برزیل تحویل بگیره !! حالا که اسم برزیل اومد من نمیتونم نگم که خیلی از دست برزیلیها ناراحتم خیلی ... و خیلی از باختشون ناراحت شدم میپرسید چرا !؟ واسه اینکه گند زدن به رکورد ما با اون شاهکارشون ! میپرسید رکورد ما کدومه !؟ آرژانتین بهترین نتیجه تاریخ نیمه نهائی ها رو دراختیار داشت موقه ای که 6-1 آمریکا رو در جام جهانی 1930 شکست داد ولی حالا دیگه رکورددار نیست بعد از 7 تا گلی که تیم همسایه خورده :)) بعدشم رئیس جمهورشون باید دودستی جام رو تقدیم کنه به لیونل مسی واقعا چه ذلتی بیشتر ازین برای برزیلیها و چه لذتی بیشتر ازین برای ما !؟
تیم آرژانیتن دیشب عالی بود گرچه میتونست تو 90 دقیقه بازی رو تموم کنه اگر پالاسیو اون توپ رو اونجوری با سر به دروازبان هلند نیمداد ... بازیکنا عالی بودن ... ماسکرانو با ضربه شدیدی که به سرش خورد ... بیلیا با شکستگی دستش ... زابالتا با داغون شدن دندوناش ... همه و همه از جون مایه گذاشتند و مثل یک سرباز واقعی برای پیراهن آلبیسلسته ، برای خوشحالی یک ملت جنگیدند .. دفاع تیمی بازهم بهتر شده بود و هلندیها هیچ روزنه ای پیدا نکردند واغلب روی توپهای بلند خطرساز میشدند.. به جز دو صحنه که دمیکلیس طبق معمول سوتی داد و روبن ازش رد شد که یکیشونو لایی خورد و یکیشونم کرنر شد کلا شب خوبی داشت دفاع آرژانتین که البته اضافه شدن بیلیا و انزو پرز به بهبود سیستم دفاعی خیلی کمک کرده .. ولی در کل دمیکلیس بااینکه از فرناندز بهتره ولی همیشه منتظر یه اشتباه وحشتناک ازش هستم که خداروشکر تا الان مشکلی پیش نیومده! گارای و ماسکرانو هرچقدر ازشون ستایش کنم بازم کمه .. زابالتا فوق العاده بود و نذاشت روبن نفس بکشه .. انزو پرز توی کارهای دفاعی بهتر از کارهای هجومی بود .. لئو مسی هرجا میرفت 3 - 4 نفر محاصرش میکردن و اصلا فضا بهش ندادن .. لاوتزی خوب بود و هرمدافعی روبروش بود رو دستپاچه میکرد .. ایگواین گرچه گل نزد ولی خوب بود و کاش تعویض نمیشد .. جای خالی دی ماریا احساس میشد ولی ستاره بی چون و چرای ضربات پنالتی کسی نبود جز سرخیو رومرووووو ... اونقدر شیک و قشنگ توپها رو دراورد که لذت دیدن دوبارشون کمتر از لذت دیدن گلهای زیبای مسی نیست ! جالبه اینکه فن خال مربی هلند که در آلکمار مربی رومرو بوده گفته که رومرو مهار پنالیتها رو از من یاد گرفته .. دستت درد نکنه آقای فن خال رفوزه مطمئنا الان که پشیمون نیستی از اون کارت !؟ ضمن اینکه سابلا رو نباید فراموش کرد .. من از قبل بهش اعتماد داشتم ولی الان چشم بسته بهش ایمان دارم .
و حالا 90 دقیقه مونده تا قهرمانی ... با هلند تسویه حساب کردیم و با نازیها یه تسویه حساب دیگه داریم .. یه تسویه حساب 24 ساله که برمیگرده به فینال 1990 و اون شب سیاهی که حق آرژانتین ، که چیزی جز قهرمانی نبود ، دودستی تقدیم شد به ژرمنها و اشکهای دیه گو هنوزهم اولین چیزیست که از آن شب به یاد ما میاد .. آلمان اگه تیم خوبیه اگه تاکتیک داره اگه گلهای زیادی به برزیل زده اینا همه واسه خودش خوبه .. ما آرژانیتنیم .. آرژانیتن کبیر به کاپیتانی بهترین بازیکنی که تاریخ به خودش دیده " لیونل مسی " مرد همیشه پیروز فینال ها .. آلمان 2014 تیم خوبیه از قدرت و اعتبارش کم نمیکنیم دفاع ما خوبه اونها از ما بهترن ، خط میانی ما خوبه اونا از ما بهترن ، ولی خط حمله ما 1000بار از اونها بهتره .. از لحاظ بدنی از ما بهترن 90 دقیقه بازی کردن و یه روز بیشتر استراحت میکنن ولی از لحاظ روحی بازیکنای ما بهترن و تا پای جان خواهند جنگید .. منکه جامهای 78 و 86 و 90 رو حتی بدنیا نیومده بودم وبعدها دیدم و شنیدم که چه ماجراهایی بوده ولی امیدوارم بتونم بعدها و برای نسلهای آینده عاشقان آلبیسلسته تعریف کنم که در 2014 چه دوران خوب و شیرینی رو تجربه کردم و امیدوارم که همونطور که مارادونا و کمپس نسلهای قدیمی عاشقان آرژانتین رو خوشحال کردن ، مسی هم نسل ما رو خوشحال کنه :) سالها منتظر بودیم و حالا نوبت نسل ما هست
و در پایان هم اینو بگم که هرنتیجه ای پیش بیاد ذره ای از عشق من به آرژانتین کم نخواهد شد چرا که عشق به آرژانتین با طرفدار یک تیم بودن خیلی فرق میکنه و کلا چیزی جدا از طرفداری یک تیم فوتباله ...
واموس ارخنتینا

BsIyRGFCYAE_d3K.jpg
BsIyScUCEAA0qEq.jpg

اشکهای ماسکی و لاوتزی و لئو هنگام ضربات پنالتی ... در این لحظات دل تو دل من نبود ... قبل از ضربات پنالتی درحالیکه فردوسی پور انگلیسی پرست نفهم و ضدآرژانتینی داشت اسامی بازیکنای احتمالی آرژانیتن که پنالتی خراب میکنن رو میشمرد و تقریبا همشونو گفت و همینطور به استرس ما اضافه میکرد ... با دیدن اشکهای لئو و مشتهای گره کردش که یادم نمیاد قبلا همچین صحنه ای دیده باشم ، آرامش و امیدواری خاصی بهم دست داد که این بار پنالتیها رو میبریم .. این دفعه نوبت ماست که بخندیم ( اون جاودانیه با اون شوخیهای بی مزش که هیچ... کلا دکور برنامه ست و هرازگاهی یه حرفی میزنه که فردوسی پور خوشش بیاد )

اگه دقت کرده باشین قبل از ضربات پنالتی ، دوربین ماسکرانو رو نشون داد که داره با جدیت حرفایی به رومرو میزنه شاید براتون جالب باشه بدونین که چه حرفایی باعث شد که رومرو در نقش یک گویکوچه آ ظاهر بشه و مثل یه عقاب بره به سمت دروازه و با دو تا واکنش استثنائی و خیره کننده پنالتیها رو مهار کنه : ماسکرانو گفت " hoy hoy te convertirás en héroe " " امروز ، امروز تو یک قهرمان میشی " و همینطور هم شد ... فیلم واقعا زیبای این صحنه رو گذاشتم واسه دانلود :

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
BsI5O3eCAAEgB4T.jpg
BsI8YzAIUAAfrv6.jpg

کاپیتان لیونل مسی دقایقی پس از بازی این عکس رو در اینستاگرام خودش منتشر کرد و نوشت " دوستان من در رختکن جشن برپا کردن ولی من کنارشون نیستم و اینجا توی اتاق آزمایش دوپینگ هستم!!" پابلو زابالتا هم عکسی از خودش منتشر کرد و نوشت " به آرژانتینی بودن خودم افتخار میکنم " ما هم به تو افتخار میکنیم پابلوی عزیز که معنای حقیقی غیرت و تعصب آرژانتینی رو به واضحترین شکل ممکن نشون دادی .

بالا