Leon 2008
Registered User
آره شاخ بودن منتها برایه اومدن بالا و باختن منتها امسال اومدن فینالآلمانی ها خیلی شاخ شدن!؟
آلمانی ها شاخ بودند هستند و خواهند بود.
آره شاخ بودن منتها برایه اومدن بالا و باختن منتها امسال اومدن فینالآلمانی ها خیلی شاخ شدن!؟
آلمانی ها شاخ بودند هستند و خواهند بود.
تیمای شما که هزار ماشالله همشون حذف شدنخب بیا اینم یه دلیلِ زنده ....
البته امسال تنها سالی هست که اگه آلمان قهرمان شه حسرت نمی خورم ، چون حقش بوده ...
آره شاخ بودن منتها برایه اومدن بالا و باختن منتها امسال اومدن فینال
لمپارد ( انگلیس )تیمای شما که هزار ماشالله همشون حذف شدن
انگلیس بعد بلژیک بعد اون یکی چی بود هلند؟؟
: nothing![]()
بله خب نگاه به تاریخ بندازیم میبینیم چه تیمی بیشتر از همه قهرمان شدهتیمای شما که هزار ماشالله همشون حذف شدن
انگلیس بعد بلژیک بعد اون یکی چی بود هلند؟؟
یک نگاه به تاریخ جام جهانی و افتخارات آلمان بندازیم متوجه میشیم شاخ بودن یعنی چی
و البته یه نگاه به افتخارات انگلیس هم بندازیم در مقایسه با آلمان به این کلمه می رسیم: nothing![]()
آرزو بر جوانان عیب نیست!لمپارد ( انگلیس )
هازارد ( بلژیک )
اسکار ( برزیل )
طرفدارِ هیچ تیمِ ملی خاصی نیستم و فقط بازیکن ها هستند که باعث می شند از اون تیم برا مقطعی خوشم بیاد
آلمان هم بخاطر " شورله" خوبه ، ولی خب در هر صورت بازم دوست دارم ژرمن ها مثلِ همیشه تو کسب جام ناکام بمونند
بله خب نگاه به تاریخ بندازیم میبینیم چه تیمی بیشتر از همه قهرمان شده![]()
آرزو بر جوانان عیب نیست!![]()
اونها که در مورد این حرکت منتقدن ناواردن!!! البته غیر شما!بحثش تموم شد ولی الان چشمم توو نت به یه مطلب خورد که از همین تعویض نگه نداشتن فن خال انتقاد میکرد میدونستین این سیلسن تو عمرش هیچوقت حتی یه پنالتی هم نتونسته بگیره؟!که دیشبم این روند خوبشو حفظ کرد..آمار جالبی داره.
Sent from my GT-I9300
چون تو ندیدی پس آلمان هیچوقت قهرمان نمیشه؟آرزو نیست ....حقیقته !
تا حالا قهرمانی آلمان رو شخصا ندیدم ، و تو هر تورنمنتی بوده تا یه جایی بالا اومده و بعد شوت شده ... شما خودت تا حالا قهرمانی آلمان رو دیدی ؟
چون تو ندیدی پس آلمان هیچوقت قهرمان نمیشه؟
فقط اون دوره هایی که تو دیدی قبوله؟
حتما سنت کمه
ولی من یورو 96 رو به خوبی یادمه که آلمان قهرمان شد
راستی من تا حالا قهرمانی های انگلیس و بلژیک رو هم ندیدم پس هیچوقت قهرمان نمیشن ... حقیقته !
نمیدونم دقیق کجا خوندم ولی یجا بود بالاخره: مثل اینکه 2 نفر از بازیکنای هلند قبول نکردن پنالتی اول رو بزنن که یحتمل یکیش روبن بوده!!!اینکه یه سرمربی رو سر یه تعویض دروازه بان سرزنش کنیم به نظر من کمی بی انصافی هست
درسته تیم کرول بازی قبل فوق العاده بود اما هیچ تضمینی نبود که این بازی هم جلو پنالتی زن های ارژانتین که خوب هم پنالتی میزدند مثل بازی قبلش موفق باشه
پنالتی ریسک هست و 50 50
و اینکه حتی اگه کرول پنالتی هم میگرفت به نظر من اشتباه اصلی توی چینش پنالتی زن ها بود که بالاخره یکی مثل فان خال هم حتما دلیلی داشته که فلار رو گذاشته پنالتی زن اول !! هر چند برای من قابل درک نیست
به قول دوستان شاید بهتر بود تیم کرول رو از اول میذاشت تو بازی. هر چند شاید اگه کرول هم بازی میکرد اون ضربه ازاد مسی رو گل میخورد چون تو لیگ برتر نشون داده که دروازه بان 6 دانگی نیست
اینکه دی یونگ رو اورد با اینکه نااماده بود خب شما ببینید هلند مگه چند تا بازیکن بین المللی داره که تجربه بازی در لیگ های بزرگ و بازیهای سنگین رو داشته باشن ؟
فان پرسی ، اسنایدر ، روبن و اخریش هم همین دی یونگ که خب به نظر من باید بازی میکرد اونم جلو هافبک های ارژانتین
تعویض فان پرسی هم اجبار بود چون معلوم بود خسته شده بود و عملا تیم داشت 10 نفره بازی میکرد و مجبور شد هونته لار رو بیاره تو
اگه هونته لار گل میزد الان همه ازش تمجید میکردن که عجب تعویضی کرده و اگه کرول رو میاورد و باز هم پنالتی رو میباختن همه بهش خرده میگرفتن که سیله سن رو باید نگه میداشت
به هر حال به نظر من دیشب چه کرول وایمیساد چه سیله سن باز هم ارژانتین میبرد چون هم پنالتی زن هاش بهتر بودن همه سرجیو رومرو واقعا فوق العاده بود. کافیه برید ببینید چطوری پنالتی اسنایدر رو گرفت.
من به فان خال نمره قبولی میدم . با این بضاعت هلند تا همینجا هم اومدن و بازی رو نباختن نمره قبولیه.
خط دفاع هلند برعکس دوره های قبلی امسال خوب بود. بخصوص اون فلار که کاملا مسی رو مهار کرده بود.
این پست نبود این شاه پست بود!یه پستی دیدم به نظرم جالب اومد گفتم اینجام بزارم(چون دقیقآ حرفی که میخواستم بزنم ولی حوصله تایپش رو نداشتم رو زده!):
من نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!تو هر مرحله میگن ایستگاه آخرشه!!!ولی هیچ وقت هم نمیشه!!!
چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !
وقتی بوسنی رو برد ! بوسنی که در مقدماتی جام جهانی خط حمله وحشتناکی داشت همه گفتند آرژانتین خوب نبوده شانسی برده ! نیجریه رو برد باز همینطور ! سویسی که تیم واقعا خوبی بود رو برد باز همه گفتند شانسی بود ! و جالب اینجاست همه تیم هایی که گفتم مقابل آرژانتین یک بازی متقاوت با بازی ها دیگرشون به نمایش می گذاشتند یعنی 11 نفره دفاع و ضد حمله !
و اما بلژیک ..
من به شخصه به خاطر یک سری روابط خانوادگی عاشق کشور بلژیک هستم و مشخصا تیم فوتبالش
تمام بازی های این تیم رو حتی در مقدماتی هم دیدم ! و شما نمی دانید چقدر این تیم بلژیکی که حذف شد قوی بود در مقدماتی جام جهانی که در گروه اول شد در تمام بازی هاش به جرات بالای 10 تا 15 موقغیت خلق می کرد بی نظیر بود ! حتی من در برنامه بیست چهاره هم برد بلژیک رو مقابل آرژانتین پیامک کردم ! اما وقتی بازی شروع شد فهمیدم این آرژانتین خیلی حرفه ای و یک جورایی بازی تیم حریف رو تخریب می کنه و تمام برنامه های حریف رو بهم میزنه !و جالبه میدیدم دوستان پست می دهند که آرژانتین به تیم ضعیف بلژیک خورده و راحت پیروز شده !!!!!!!!
و جالب اینجاست همین الان که هلند رو هم شکست داده باز دوستان میان می فرمایند هلند هم روز بدش بوده ! و مثل تمام تیم ها آرژانتین باز شانسی پیروز شده ! چرا هیچکس به این اشاره نداره که این آرژانتینه که باعث میشه تیم ها روزخوبشون رو نداشته باشند!