• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یه سوالی..من تاحالا دقت نکرده بودم..آرژانتینی ها همیشه سرود ملی رو نمیخونن؟!

Sent from my GT-I9300
فکر کنم سرود ملی ندارن!! آهنگ بی کلامه!!! همینجور وایمستین نگاه میکنن همشون!!! :D
نه به اون برزیلیها که سرودشون نصفه قطع میشه تا آخر با گریه ادامه میدن نه به این آرژانتین!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فکر کنم سرود ملی ندارن!! آهنگ بی کلامه!!! همینجور وایمستین نگاه میکنن همشون!!! :D
نه به اون برزیلیها که سرودشون نصفه قطع میشه تا آخر با گریه ادامه میدن نه به این آرژانتین!
آخه یه لحظه تماشاچیاشونو نشون داد داشتن خودشونو پاره میکردن که :D بیربطه ولی اینو گفتی یاد یه ضرب المثل مکزیکی افتادم که هیچی نمیگه همینجوری زل میزنه تو چشات :D این دیگه چه نوع سرود ملی ایه.

Sent from my GT-I9300

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
یک چیزی که برای من جالبه اینه که طرفدارای آرزانتین خیلی عاشقانه ومتعصبانه طرفدار آرژانتین هستند و این رو میشه از نوشته های سراسر با حرارت و بااحساسشون درک کرد

محمدرضا طرفدار آرژانتین
سلام
از ابتدای جام انتظار فینال آرژانتین - آلمان رو میکشیدم ! زخمی که 24 سال تو دلم مونده ! زخمی که تو یکی از شبهای تار ژوئیه 1990 با ناداوری محض ادواردو کودسال ملعون و اشکهای دون دیه گو آغاز شد و با ناداوری و میزبانیه جانبدارانه ژرمنها تو سال 2006 و پنالتی ای که هرگز تصویر آهسته ش پخش نشد ... و حالا وقت انتقامه ; حتی اگه آرژانتین خسته تر باشه حتی اگه دی ماریا نباشه حتی اگه آگوئرو و هیگواین آماده نباشن حتی اگه مسی مارادونا نباشه اما این آرژانتین قطعا انتقامی سخت از ژرمن ها خواهد گرفت !
مسی ، همین امشب فقط همین امشب فقط خودت باش فقط یه بازی فقط یه بازی فقط یه بازی بیشتر بدو بیشتر پرس کن بیشتر توپ گیری کن بیشتر دریبل بزن و ... تو باز هم قهرمان لالیگا ميشى ، باز هم قهرمان لیگ قهرمانان ميشى اما مطمئنا خیلی بعیده دوباره فینال جام جهانی رو تجربه کنی ! پس فقط همین امشب فقط امشب فقط مسی باش !

دست خودم نيست فوشم ميديد ، بهم توهين مى كنيد ، المان رو ميكنيد تابو و خداى فوتبال ، هرچى ميگيد ، من عاشق تيم ارژانتينم و براى قهرمانيش دعا ميكنم

Holy7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
شک به دلتون راه ندید آلمان قهرمانه.

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
ایتالیا - آرژانتین
مسی همیشه ثابت کرده توی فینال ها عالی هستش، فقط یه قهرمانی جهان کم داره

این عکس یه دنیا حرف داره :general711:

Robben-erro-ante-Casillas-y-an_54410955105_51356729138_352_256.jpg

من یادمه قبلنا یه مدت اواتار شما پرچم برزیل بود!

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
خوشحالیم از اوت شدن هلند منفور :دی
هر چی منفور باشه منفورتر از تیمایی که اتوبوسی و تیکی تاکا بازی می کنن نیست;)
.
.
.
تو بازی با مکزیک و کاستاریکا هلند N موقعیت و شوت تو چارچوب و دیرک داشته بعضیا از تمارض روبن حرف می زنن:general304:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اتفاقآ بازی با آرژانتین من خودم خیلی ناراحت شدم و گفتم حق کشور عزیزمون این نبود ولی با اون تری که تو بازی بعدی اونم جلو یه تیم بی انگیزه و حذف شده زدن خوشحال شدم که به آرژانتینم باختیم تا کمتر تو باد اون بازی بخوابن!!!
هرکی جای مسی باشه خیلی وقته مغرور شده بود و خودشو گم کرده بود!!!ولی باز من همچین فکری نمیکنم و عاشق این بشرم...;)
مطمئن باش اگه به خاطر خستگی و از لحاظ بدنی کم نیاریم آلمان رو هم میبریم...:)
کینگ مسی با بالا بردن بزرگترین جام قهرمانی تو خاک دشمن و گرفتن پنجمین توپ طلاش به بهترین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل خواهد شد انشاالله...:):cool:

دقیقا همینطوره ، اگه مسی آرژانتینو قهرمان کنه ، مسلما توپ طلای پنجم رو خواهد گرفت ، حتی اگع کل فصل مصدوم باشه و بازی نکنه .
واقعا مسی میتونه تو یه لحظه قهرمانو عوض کنه ...

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
هر چی منفور باشه منفورتر از تیمایی که اتوبوسی و تیکی تاکا بازی می کنن نیست;)
.
.
.
تو بازی با مکزیک و کاستاریکا هلند N موقعیت و شوت تو چارچوب و دیرک داشته بعضیا از تمارض روبن حرف می زنن:general304:

تیکی تاکا شیوه ای بود که اصلا هلندی ها ابداعش کردند اخوی,و البته اون موقع اسمش رو توتال فوتبال گذاشته بودند,همین هلندی ها بودند که این شیوه رو به اسپانیا و مخصوصا بارسلونا بردند
در جام های 1974 و 1978 هلند بود که این شیوه رو ابداع و عرضه کرد

یک چیزی که برای من جالبه اینه که طرفدارای آرزانتین خیلی عاشقانه ومتعصبانه طرفدار آرژانتین هستند و این رو میشه از نوشته های سراسر با حرارت و بااحساسشون درک کرد

محمدرضا طرفدار آرژانتین
سلام
از ابتدای جام انتظار فینال آرژانتین - آلمان رو میکشیدم ! زخمی که 24 سال تو دلم مونده ! زخمی که تو یکی از شبهای تار ژوئیه 1990 با ناداوری محض ادواردو کودسال ملعون و اشکهای دون دیه گو آغاز شد و با ناداوری و میزبانیه جانبدارانه ژرمنها تو سال 2006 و پنالتی ای که هرگز تصویر آهسته ش پخش نشد ... و حالا وقت انتقامه ; حتی اگه آرژانتین خسته تر باشه حتی اگه دی ماریا نباشه حتی اگه آگوئرو و هیگواین آماده نباشن حتی اگه مسی مارادونا نباشه اما این آرژانتین قطعا انتقامی سخت از ژرمن ها خواهد گرفت !
مسی ، همین امشب فقط همین امشب فقط خودت باش فقط یه بازی فقط یه بازی فقط یه بازی بیشتر بدو بیشتر پرس کن بیشتر توپ گیری کن بیشتر دریبل بزن و ... تو باز هم قهرمان لالیگا ميشى ، باز هم قهرمان لیگ قهرمانان ميشى اما مطمئنا خیلی بعیده دوباره فینال جام جهانی رو تجربه کنی ! پس فقط همین امشب فقط امشب فقط مسی باش !

دست خودم نيست فوشم ميديد ، بهم توهين مى كنيد ، المان رو ميكنيد تابو و خداى فوتبال ، هرچى ميگيد ، من عاشق تيم ارژانتينم و براى قهرمانيش دعا ميكنم

به زودی مشخص میشه که عشق و تعصب بیشتر جواب میده یا نظم و کار گروهی :D
اگر به عشق و علاقه بود که ما الان باید قهرمان جهان میبودیم!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آرژانتین تیم خوبیه یه دروازه بان خوب + مسی و دی ماریا (که ممکنه نباشه) اما آلمان خیلی بهتر نشون داده، آرژانتین تیم ایران رو هم دقیقه 90 و با درخشش مسی برد و مسلما از لحاظ کار تیمی و گروهی ضعیف تر از آلمان هست. قبلا هم گفتم اگه آلمان قهرمان نشه توی این جام تا 20 سال دیگه هم قهرمان نمیشه:general707:

پ.ن: دیدن اشک های مسی جالب خواهد بود (کلا گریه میکنه این بازیکن یا نه؟)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
تیکی تاکا شیوه ای بود که اصلا هلندی ها ابداعش کردند اخوی,و البته اون موقع اسمش رو توتال فوتبال گذاشته بودند,همین هلندی ها بودند که این شیوه رو به اسپانیا و مخصوصا بارسلونا بردند
در جام های 1974 و 1978 هلند بود که این شیوه رو ابداع و عرضه کرد

به زودی مشخص میشه که عشق و تعصب بیشتر جواب میده یا نظم و کار گروهی :D
اگر به عشق و علاقه بود که ما الان باید قهرمان جهان میبودیم!
مربی گری یوهان کرایوف تو بارسا و اوردن این روش چه ربطی داره به تیم ملی هلند؟
در مورد اینکه هلند تو جام جهانی 74 و 78 این روش رو اختراع کرده هم که ما چنین چیزی ندیدیم، تو اینترنت کلمه ش رو سرچ کنید فقط اسم بارسلونا و تیم ملی اسپانیا میاد!

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
آرزو بر جوانان عیب نیست! ;)

در پرافتخار بودن برزیل که شکی نیست ولی مفتضحانه ترین شکست تاریخ برزیل هم مقابل آلمان رخ داد همین دو شب پیش;)
بله خب یادمون هست که همین آلمان که اینطوری دور برداشته ۵ تا از انگلیس تو برلین خورد

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
به امید برده تیم آلمان .... تیمی که با برنامه ریزی بلند مدت به اینجا رسیده...تیمی که نظم تیمی فوق العاده ای دارن و حتی تو دقیقه نود بازی هم هیچ گونه استرسی تو بازیشون نیست.
به امیده برد بازی منظم و منطقی و تیم محور آلمان در مقابل تیم های احساسی و ستاره محوره آمریکای جنوبی ...
وقتی بازی برزیل با شیلی و اون همه اشکی که ریختن رو دیدم فهمیدم که این تیمایه احساسی به جای نمیرسن و قبل بازی آلمان هم واقعا الکی شلوغش کرد جریانه نیماروو و همه تمرکزشونو ازدست دادن و اون فاجعه رو به بار اوردن...
آرژانتین یکم تیم منطقی تری هستش ولی باز هم در مقابل آلمان هیچ شانسی نداره مگر اتفاقات خاصه فوتبال

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
بله خب یادمون هست که همین آلمان که اینطوری دور برداشته ۵ تا از انگلیس تو برلین خورد
اولا که اون بازی تو مونیخ بود نه برلین
در ثانی اون بازی در مقدماتی جام جهانی بود نه خود جام جهانی و منجر به حذف آلمان هم نشد ضمن اینکه آلمان در بازی رفتش انگلیس رو در ومبلی 1 - 0 شکست داده بود. و شکست سنگین در مقدماتی جام جهانی با نیمه نهایی جام جهانی اونم در حالی که میزبان هستی خیلی فرق می کنه
تازه همون آلمان ضعیف سال بعدش تا فینال حام جهانی اومد ولی انگلیس تو یک هشتم حذف شد

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
یه سوالی..من تاحالا دقت نکرده بودم..آرژانتینی ها همیشه سرود ملی رو نمیخونن؟!

Sent from my GT-I9300

سرود ملی دارن اما چون طولانیه توی این جور مراسم فقط پیش درآمدش پخش می شه که خب بی کلامه.

ميگم از ماسکرانو بعيد بود همچون حرکتى!!
اول بازى يچيزى تو سرش خورد!!! :دي

نیمه ی اول با د یونگ (اگه اشتباه نکنم) کله به کله شد و کمی از هوش رفت، همونجا فکر کردم شاید مغزش برای ادامه ی بازی کمی جا افتاده باشه و همینطور هم شد. P:

چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !
داداش چ حرف قشنگی!!!!تاثیر این بابا روی مردم از تاثیر نلسون ماندلا و نیچه بیشتره!!!!!!

اگه به هربی سروپایی که یه انگلیسی دست و پا شکسته صحبت می کنه و به همین خاطر فک می کنه همه جا صاحب نظره اینطوری تریبون داده بشه، اینطور می شه. قضیه ی راه افتادن گوسفندها دنبال گوسفند سرگله است.

پ.ن: دیدن اشک های مسی جالب خواهد بود (کلا گریه میکنه این بازیکن یا نه؟)

داشتم پست ها رو می خوندم دیدم چندبار دیگه هم از این فکر که آرژانتین حذف بشه و شما اشک های مسی رو ببنید به وجد اومده بودید. این یه جور عقده ی ذهنی یا چی؟ از کجا نشئت می گیره؟ :)

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اولا که اون بازی تو مونیخ بود نه برلین
در ثانی اون بازی در مقدماتی جام جهانی بود نه خود جام جهانی و منجر به حذف آلمان هم نشد ضمن اینکه آلمان در بازی رفتش انگلیس رو در ومبلی 1 - 0 شکست داده بود. و شکست سنگین در مقدماتی جام جهانی با نیمه نهایی جام جهانی اونم در حالی که میزبان هستی خیلی فرق می کنه
تازه همون آلمان ضعیف سال بعدش تا فینال حام جهانی اومد ولی انگلیس تو یک هشتم حذف شد
نمیدونم بهرحال مهم ۵ تا بود. منتها یه نگاه به حریفایه آلمان تا فینال بندازی میبینی که چه تیمایی رو برد رفت فینال.اگه اشتباه نکنم بجز ترکیه با هیچ تیم اروپایی بازی نکرد که این کلوزه که انقدر به رکوردش مینازه تو همون جام جلوی عربستان که مثل مالدیو جلویه ایران بود چندتا گل زد و این رکوردو ثبت کرد

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اگه به هربی سروپایی که یه انگلیسی دست و پا شکسته صحبت می کنه و به همین خاطر فک می کنه همه جا صاحب نظره اینطوری تریبون داده بشه، اینطور می شه. قضیه ی راه افتادن گوسفندها دنبال گوسفند سرگله. :)
آخه کسی نیست بجز عادل.درسته منم از بعضی کاراش خوشم نمیاد منتها بین اینایی که الان تو این سیستمن به نظرم از همه بهتر این باشه.بقیشون که شوتن.جام قبلیرو نمیدونم یادت هست یا نه که عادل نبود مثل برنامه هایه مستند شده بود

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
نمیدونم بهرحال مهم ۵ تا بود. منتها یه نگاه به حریفایه آلمان تا فینال بندازی میبینی که چه تیمایی رو برد رفت فینال.اگه اشتباه نکنم بجز ترکیه با هیچ تیم اروپایی بازی نکرد که این کلوزه که انقدر به رکوردش مینازه تو همون جام جلوی عربستان که مثل مالدیو جلویه ایران بود چندتا گل زد و این رکوردو ثبت کرد
کلوزه همش 3 تا از 16 تا گلش به عربستان بود یه جوری میگی انگار نصف گلاش به عربستان بوده!
رونالدو هم به امثال چین و کاستاریکا و مراکش کم گل نزده

بالا