• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
رونالدوی اورجینال اسم واقعیش لوییز نازاریو د لیما هست و رونالدو لقبشه نه اسمش
مثل پله و هالک که لقبیه که برای خودشون اتنخاب کردن نه اسم واقعیشون
ولی کریس رونالدو اسم واقعیشه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آره خیلی جالبه
این یعنی شما طرفدار برزیل و آرژانتین و اسپانیا و ایتالیا هستی
بعدشم توقع داره بالاخره یکی از این تیمها به فینال نرسه :D با تعجب و خوشحالی میگه یه نماینده تو فینال دارم :دی

Sent from my GT-I9300

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
مسی اگر مانند مارادونا و بالاتر از اون اسطوره ی آرژانتین بخاد بشه باید در فینال تیمشو به پیروزی برسونه

اگر نه بنظر من توماس مولر تاحالا بهترین بازیکن جام بوده

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
خیلی ناراحتم نرفتیم فینال حق ما بود .

انصافا هر چی 2 2 تا 4 تا کردم دیدم حقِ هلند فینالیست شدن نبود
مکزیک رو که با اوج فضاحت داوری و تو واپسین دقایق بردید
کاستاریکا رو هم به زور تو پنالتی بردید
دیشب هم به اون شکل برتر نبودید که بگیم حق تون بود بیاید بالا
------
البته برا من فرقی نداشت دیشب کی میومد بالا فقط دوست دارم هر کی میاد آلمانُ بزنه :D

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بی شک نویر بهترین بازیکن جام بوده
هم تو بازی های الجزایر و فرانسه و برزیل عالی بود ...
کروس اوزیل مولر مسی هم خوب بودن...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شما امشب قرص جالبه خوردی؟ :general211:
calm down ;)
خوب منم طرفدار آلمان - یونان - هلند - فرانسه هستم ...
همشهری ایرادی نداره، اما برخی دوستان معدود اینجا معتقدن آدم باید فقط یه غذا، یه ماشین، یک رنگ، یک لباس و تمام موارد دوست داشتنی رو به یک فقره محدود کنه. خب نظرشون واسه ما محترمه اما جامع نیست.
از ویژگی های دیگر این افراد هم اینه که بصورت خودجوش و در قالب امر به معروف و نهی از منکر به الباقی که مثل اونها فکر نمیکنند یورش میبرند و سلیقه خودشون رو تحمیل میکنند..

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
calm down ;)

همشهری ایرادی نداره، اما برخی دوستان معدود اینجا معتقدن آدم باید فقط یه غذا، یه ماشین، یک رنگ، یک لباس و تمام موارد دوست داشتنی رو به یک فقره محدود کنه. خب نظرشون واسه ما محترمه اما جامع نیست.
از ویژگی های دیگر این افراد هم اینه که بصورت خودجوش و در قالب امر به معروف و نهی از منکر به الباقی که مثل اونها فکر نمیکنند یورش میبرند و سلیقه خودشون رو تحمیل میکنند..
من کی به شما یورش بردم؟ :general112:
کی به شما امر به معروف کردم؟
من گفتم اواتارت پرجم برزیل بود و کنجکاو شده بودم می تونستی بگی طرفدار برزیل هم هستی ولی فقط با جالبه جالبه جواب میدی ادم مشکوک میشه دیگه!

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من کی به شما یورش بردم؟ :general112:
کی به شما امر به معروف کردم؟
من گفتم اواتارت پرجم برزیل بود و کنجکاو شده بودم می تونستی بگی طرفدار برزیل هم هستی ولی فقط با جالبه جالبه جواب میدی ادم مشکوک میشه دیگه!
عزیزم بخودت نگیر، شما رو جز آمار حساب نکردم، اینجور فیدبک ها جدید نیست. شما تلنگری برای یادآوری واکنش برخی از دوستان بودی.
اگر که خیلی مشتاق هستید بدونید باید بگم که اوتار زیاد عوض کردم، پرچم برزیل شاید زیباترین پرچم بین کشورها باشه، ترکیب رنگ و زیبایی خوبی داره، گیریم اوتار من هم بوده باشه به معنی طرفداری از تیم ملی فوتبال برزیل نیست که! شما جای اینکه حافظتون رو به چالش میکشید دنبال پستهایی از من بگردید که مضممونش طرفداری من از این تیم باشه و بعدا نظر قطعیتون رو منتشر کنید. :)
مطلب دیگه هم اینکه شما اگر یکم بیشتر فکر میکردید متوجه میشدین که هیچ طرفدار رئالی طرفدار بارسا هم نمیشه، هیچ منچستری به لیورپول علاقه نداره، و هیچ طرفدار آرژانتینی ذره ای به برزیل فکر نمیکنه!!!!!! همینطور طرفداران ایتالیا....
جالب رو واسه این نوشتم که از ما بیرون بکشی اما سیریش شدی مجبور شدم 4 خط واست بنوسیم ;)
برای رفع کنجکاویت هم این تاپیک برزیل، بگرد ببین اثری از علاقه من پیدا میکنی یا نه. خداییش توی درس اینقدر کنجکاو بودی الان باید با آی پی دانشگاه MIT آنلاین میشدی :D
http://forum.persiantools.com/threads/کلوپ-هوادارن-و-علاقه-مندان-به-تیم-ملی-برزیل.127395/unread
این خیلی باحاله:

troll_football_image_381618e99ea73d4d7f0d238b39e4bf57.jpg

خوشبختانه زبان انگلیسی همه دوستان عالیه اما واسه اشخاصی که مفهوم رو احیانا نگرفتن باید عرض کنم طرف نوشته رئیسم فکر میکنه من مریضم، همسرم هم فکر میکنه توی سفر کاری هستم :D

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
رونالدوی اورجینال اسم واقعیش لوییز نازاریو د لیما هست و رونالدو لقبشه نه اسمش
مثل پله و هالک که لقبیه که برای خودشون اتنخاب کردن نه اسم واقعیشون
ولی کریس رونالدو اسم واقعیشه
میدونیم باوو
همه برزیلیا لقبشونه اما حقیقتا رونالدو برزیلی خیلی رونالدو تر از رونالدوی پرتقالیه . کلا اسم رونالدو برازنده رونالدوی برزیلی میباشد :D

بالا