بعدشم توقع داره بالاخره یکی از این تیمها به فینال نرسهآره خیلی جالبه
این یعنی شما طرفدار برزیل و آرژانتین و اسپانیا و ایتالیا هستی
خیلی ناراحتم نرفتیم فینال حق ما بود .
جالبآره خیلی جالبه
خوب منم طرفدار آلمان - یونان - هلند - فرانسه هستم ...آره خیلی جالبه
شما امشب قرص جالبه خوردی؟ :general211:
calm downشما امشب قرص جالبه خوردی؟ :general211:
همشهری ایرادی نداره، اما برخی دوستان معدود اینجا معتقدن آدم باید فقط یه غذا، یه ماشین، یک رنگ، یک لباس و تمام موارد دوست داشتنی رو به یک فقره محدود کنه. خب نظرشون واسه ما محترمه اما جامع نیست.خوب منم طرفدار آلمان - یونان - هلند - فرانسه هستم ...
من کی به شما یورش بردم؟ :general112:calm down
همشهری ایرادی نداره، اما برخی دوستان معدود اینجا معتقدن آدم باید فقط یه غذا، یه ماشین، یک رنگ، یک لباس و تمام موارد دوست داشتنی رو به یک فقره محدود کنه. خب نظرشون واسه ما محترمه اما جامع نیست.
از ویژگی های دیگر این افراد هم اینه که بصورت خودجوش و در قالب امر به معروف و نهی از منکر به الباقی که مثل اونها فکر نمیکنند یورش میبرند و سلیقه خودشون رو تحمیل میکنند..
عزیزم بخودت نگیر، شما رو جز آمار حساب نکردم، اینجور فیدبک ها جدید نیست. شما تلنگری برای یادآوری واکنش برخی از دوستان بودی.من کی به شما یورش بردم؟ :general112:
کی به شما امر به معروف کردم؟
من گفتم اواتارت پرجم برزیل بود و کنجکاو شده بودم می تونستی بگی طرفدار برزیل هم هستی ولی فقط با جالبه جالبه جواب میدی ادم مشکوک میشه دیگه!
میدونیم باوورونالدوی اورجینال اسم واقعیش لوییز نازاریو د لیما هست و رونالدو لقبشه نه اسمش
مثل پله و هالک که لقبیه که برای خودشون اتنخاب کردن نه اسم واقعیشون
ولی کریس رونالدو اسم واقعیشه
نه! با تف به سرش چسبونده!!!موهاشو کوتاه کرده؟
اینکه گفت اگه قهرمان بشیم موهامو میزنم لیقواننیو فلینی ایز ریلیزد!
![]()
پ ن: ما همه باهم رفیقیم - ما همه باهم رفیقیم
منتظر المان. هستیمطرفدارهای ارژانتین زیاد خوشحال نباشید منتظر باخت پر گل مقابل المان باشید