• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
کلوزه همش 3 تا از 16 تا گلش به عربستان بود یه جوری میگی انگار نصف گلاش به عربستان بوده!
رونالدو هم به امثال چین و کاستاریکا و مراکش کم گل نزده
شما کلوزه رو با رونالدو مقایسه نکن هیچ وقت.نه کلوزه بلکه بهترین بازیکن تاریخ آلمانم نمیتونی با رونالدو مقایسه کنی.منتها همونطوری که علی دایی بهترین گلزن جهانه خب کلوزه هم بهترین گلزن جام جهانیه.حیف بود کلکسیون فیفا ناهمگون بود که همگون شد.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سرود ملی دارن اما چون طولانیه توی این جور مراسم فقط پیش درآمدش پخش می شه که خب بی کلامه.

نیمه ی اول با د یونگ (اگه اشتباه نکنم) کله به کله شد و کمی از هوش رفت، همونجا فکر کردم شاید مغزش برای ادامه ی بازی کمی جا افتاده باشه و همینطور هم شد. P:

اگه به هربی سروپایی که یه انگلیسی دست و پا شکسته صحبت می کنه و به همین خاطر فک می کنه همه جا صاحب نظره اینطوری تریبون داده بشه، اینطور می شه. قضیه ی راه افتادن گوسفندها دنبال گوسفند سرگله است.

داشتم پست ها رو می خوندم دیدم چندبار دیگه هم از این فکر که آرژانتین حذف بشه و شما اشک های مسی رو ببنید به وجد اومده بودید. این یه جور عقده ی ذهنی یا چی؟ از کجا نشئت می گیره؟ :)

بله با اجازتون عقده گلی را دارم که دقیقه 90 به ما زد . قبلا هم پیشبینی کردم که آرژانتین به فینال میرسه! امیدوارم اشکهای مسی را ببینم و عقده اون گل دقیقه 90 از دلم خالی بشه

پ.ن: مگه عقده داشتن بده؟:general707:

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
شما کلوزه رو با رونالدو مقایسه نکن هیچ وقت.نه کلوزه بلکه بهترین بازیکن تاریخ آلمانم نمیتونی با رونالدو مقایسه کنی.منتها همونطوری که علی دایی بهترین گلزن جهانه خب کلوزه هم بهترین گلزن جام جهانیه.حیف بود کلکسیون فیفا ناهمگون بود که همگون شد.
کسی کلوزه رو با رونالدو مقایسه کرد بحث سر تعداد گل هاشون بود
بقیه حرفاتونم متعصبانه و سلیقه ایه

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
توماس مولر بهترین گلزنان جام جهانی خواهد شد
فعلا 10 تا زده بازی فینالم مونده جام جهانی بعدم هست
من فقط تو کف شادی بعد از گلای مولرم .نه میدونه وایسه نه میدونه بدوه نه میدونه بالا پایین بپره کلا خودشم نمیفهمه چیکار میکنه
هروقت مولر چه تو بایرن چه تو تیم ملی گل میزنه دوربین که میره روش فک میکنم داور گل رو نگرفته:confused:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
کسی کلوزه رو با رونالدو مقایسه کرد بحث سر تعداد گل هاشون بود
بقیه حرفاتونم متعصبانه و سلیقه ایه
نه واللا متعصب نیستم.اگه نگاه کنید میبینید که بالاهم گفتم آلمان حقشه قهرمان بشه.تیمه پرمهره ایه.یه زمان ماتیوسه ۴۰ سالرم بازی میدادن منتها با برنامه ریزی به جایی رسیدن که مربی نمیدونه کی رو بزاره تو ترکیب و حتی مطبوعاتش میگن اوزیل رو نباید بازی بده.(البته اوزیل خیلی خیلی افت کرده)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
بله با اجازتون عقده گلی را دارم که دقیقه 90 به ما زد . قبلا هم پیشبینی کردم که آرژانتین به فینال میرسه! امیدوارم اشکهای مسی را ببینم و عقده اون گل دقیقه 90 از دلم خالی بشه

پ.ن: مگه عقده داشتن بده؟:general707:

چون سوالی مطرح کردید باید عرض کنم بله . عقده داشتن بده. خیلی هم بده

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
برای ارژانتینی ها 4 تا حداقل کنار گذاشتیم
f.jpg

url.jpg
d.jpeg

امیدوارم این دفعه گریه نکنه اخه چهار سال بزرگتر شده:general404::general404::general404::general404:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
چون سوالی مطرح کردید باید عرض کنم بله . عقده داشتن بده. خیلی هم بده

نه دوست عزیز این عقده در جهت عرق ملی (برای اون گل و پنالتی) هست و هیچ مشکلی هم نداره;) آرژانتین با مرده خوری بالا اومده و همه تیم ها را با پنالتی و یک گل اختلاف برده یعنی باید از بالا بردن جام توسط مسی خوشحال باشم؟

پ.ن: مسی رو دوست دارم چون بازیکن با اخلاق و خوبی هست ولی اینکه بخوان جام ببرن خیلی نامردیه! اگر هم بهتر از آلمان بازی کردن و بردن ما که بخیل نیستیم میشینیم گریه های توماس مولر را میبینیم:general607: مگه نه اینکه فوتبال بازی اشکها و لبخندهاست؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
شاید اوزیل اون اوزیل دوره قبل و اون اوزیل اون فصل رئال که قهرمان اسپانیا شد نباشه، و شاید در این جام تعداد پاس گلهاش و گل هاش زیاد نباشه، اما اگر به گل های آلمان دقت کنید در این جام، نصفشون روی خلاقیت اوزیل بوده، و موتور کارهای ترکیبی آلمان اوزیل بوده، حتی بیشتر پاس های تاثیر گذار هم اوزیل داده طبق آمار در مقایسه با کسانی که می تونن جاش فیکس باشن. نمونش اون حرکت پشت پاش با پرتغال که گل شد، سانترش روی گل به امریکا، گلش به الجزایر، پاس گلش به خدیرا در بازی با برزیل، پاس توی عمقش به لام برای گل کروس، حرکتش در بازی با فرانسه، پاس رو به عقبی که داد و مولر و شورله خرابش کردن، اگر اوزیل از ترکیب آلمان بیرون بره، کلا کارهای ترکیبیشون با مشکل روبرو میشه.

Last edited:

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
مربی گری یوهان کرایوف تو بارسا و اوردن این روش چه ربطی داره به تیم ملی هلند؟
در مورد اینکه هلند تو جام جهانی 74 و 78 این روش رو اختراع کرده هم که ما چنین چیزی ندیدیم، تو اینترنت کلمه ش رو سرچ کنید فقط اسم بارسلونا و تیم ملی اسپانیا میاد!
http://tourajateef.blogfa.com/post-645.aspx

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
برای ارژانتینی ها 4 تا حداقل کنار گذاشتیم
f.jpg

url.jpg
d.jpeg

امیدوارم این دفعه گریه نکنه اخه چهار سال بزرگتر شده:general404::general404::general404::general404:

حاجی نذار این عکسها را:general503: حالا ما یک حرفی زدیم! خداییش غلط کردم:general107: هرچی هم سر اون گل ناراحت باشم اما هیچ جوره نمیشه گریه مسی را دید! نمیدونستم گریه اش این جوریه! دلم کباب شد:general304:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این فردوسی پور دقیقا از کی این جمله رونالدوی اورجینال رو باب کرد ؟ o_O من قبل جام جهانی نشنیده بودم ازش
دمش گرم :general601:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
این فردوسی پور دقیقا از کی این جمله رونالدوی اورجینال رو باب کرد ؟ o_O من قبل جام جهانی نشنیده بودم ازش
دمش گرم :general601:
اینو خود اونوریا میگن و بابش کردن..فردوسی پور صرفا تقلید کرده...حتی مورینیو بعد این که دوباره برگشت چلسی هم میگفت من با رونالدو اورجینال هم کار کردم...یجورایی به کریس طعنه میزد.

Sent from my GT-I9300

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اینو خود اونوریا میگن و بابش کردن..فردوسی پور صرفا تقلید کرده...حتی مورینیو بعد این که دوباره برگشت چلسی هم میگفت من با رونالدو اورجینال هم کار کردم...یجورایی به کریس طعنه میزد.
Sent from my GT-I9300
فامیلا که شبیه هم باشن معضلیه من هر جا بحث رونالدو میشه همه خیال میکنن منظورم کریسه
اون رونالدو که باید رونالدو بمونه اما این رونالدو قلابیه باید حتما اول اسمش بگیم کریس :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
حالا من خودم فک میکردم بیشتر شبیه طعنه و مسخره کردن کریسه که به رونالدو نازاریو میگن اورجینال ولی چندوقت پیش تو کلیپ تبلیغاتی نایکی واسه کتونی های جام جهانیش دیدم خود سرپرست طراحی هم داشت میگفت هم رونالدو ارجینال هم کریستیانو رونالدو از کتونی های سری مریکوریال ما استفاده کردن و میکنن..تازه فهمیدم خیلی هم طعنه نیس اصطلاح رایجه.

Sent from my GT-I9300

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بالا