Leon 2008
Registered User
از طرف یه برزیلی; آلمان خطرناکه آقا خطرناکاز طرف یه آرژانتینی:امیدوارم آلمان با تمام قوا به زمین بیاد![]()
از طرف یه برزیلی; آلمان خطرناکه آقا خطرناکاز طرف یه آرژانتینی:امیدوارم آلمان با تمام قوا به زمین بیاد![]()
پینوشتت رو مخه ها :general306:
دکترها هم فوتبال می بینن ؟؟دکتر ها هم فوتبال میبینن؟
چرا؟
به جراحی ربط داره؟
باو بکش بیرون از این تاپیکا (مخصوصا فروم فوتبال خارجی)دکترها هم فوتبال می بینن ؟؟
سوالتون واقعا تخصصی بود !
انصافا هر چی 2 2 تا 4 تا کردم دیدم حقِ هلند فینالیست شدن نبود
مکزیک رو که با اوج فضاحت داوری و تو واپسین دقایق بردید
کاستاریکا رو هم به زور تو پنالتی بردید
دیشب هم به اون شکل برتر نبودید که بگیم حق تون بود بیاید بالا
------
البته برا من فرقی نداشت دیشب کی میومد بالا فقط دوست دارم هر کی میاد آلمانُ بزنه![]()
کورتانا چه ربطی به پیشبینی داره ؟کورتانا دستیار صوتی گوشیهای وینفونی که تاحالا 14 تا پیش بینی درست تو جام جهانی داشته و ازین حیث رکورد داره، پیش بینی کرده که آلمان و برزیل برنده دو بازی باقیمونده ان...ببینیم چی پیش میاد.
Sent from my GT-I9300
نه جون حاجی کورتنا داده دست ملتکورتانا چه ربطی به پیشبینی داره ؟دادی دستمون عایا
![]()
جالبیش اینجاس بازیکنی که از تمام فعالیتهای فوتبالی طی 4 ماه منع شده رفته به تیمی که از نقل و انتقالات تابستونی منع شدهدو موردی که لوییز سوارز ازش محروم نشده:
تماشای فوتبال در خانه و مکانها عمومی
استفاده از کنسول بازیهای ویدئویی(خدا رو شکر)
من دیگه حرفی ندارم...:general710:
درست میگی...خوب بیچاره نمیدونسته داور پنالتی ولار رو گل اعلام نمیکنه :دیهلند آرژانتین رو گفته بود هلند میبره .
تصاویر تلویزیونی نشان میدهد در بازی هلند و آرژانتین توپ بازیکن هلند از خط دروازه عبور کرده است.
به گزارش ایسنا، آرژانتین موفق شد در مرحله نیمهنهایی جامجهانی در ضربات پنالتی هلند را شکست دهد و فینالیست شود. در این دیدار ران ولار پنالتی اولش را از دست داد اما این توپ در بازگشت به سمت دروازه آرژانتین حرکت کرد و به نظر رسید از خط دروازه عبور کرده است.
ویدئو این دیدار در رسانههای ورزشی جهان امروز بازتاب گستردهای داشته است و حتی روزنامه میرر انگلیس اعلام کرد داور در این صحنه اشتباه کرده است و باید پنالتی بازیکن هلند را قبول میکرد.
هلند در دیدار رده بندی جام جهانی برابر برزیل قرار خواهد گرفت.
غصه نخور من هلندو دوست دارمیعنی کسی نیست اینجا هلند رو دوست داشته باشه![]()