البته اگه این سایت درست کار کرده باشه خبر و عکس رو
الان که درست نگاه میکنم به نظر میاد راهپیمایی باشه![]()
اينا ادمن يا لامپ؟عکس مربوط به شادی مردم آرژانتین است پس از رسیدن به فینال
![]()
والا اون بحث که نتیجه مورد نظر رو داشت و دیگه تموم شدجالبیش اینجاس بازیکنی که از تمام فعالیتهای فوتبالی طی 4 ماه منع شده رفته به تیمی که از نقل و انتقالات تابستونی منع شده
منم دیگه حرفی ندارم :دی
Sent from my GT-I9300
صرفا شوخی بود..تازه فک میکنم با گذشت 2ماه از این حکم تنبیه سوارز در صورت درخواست بارسا واسه فرجام خواهی بقیش بخشیده میشه..والا اون بحث که نتیجه مورد نظر رو داشت و دیگه تموم شد
نظر من به نظر حاج آقا کیه لینی نزدیک است ...نظر من با اینه که بهتره بخشیده نشه این به نفع خودشه همچین درست و حسابی مزه تنبیه و میچشه هر چند قبلا هم چشیده اما این فرق میکنه
جالبیش اینجاس بازیکنی که از تمام فعالیتهای فوتبالی طی 4 ماه منع شده رفته به تیمی که از نقل و انتقالات تابستونی منع شده
منم دیگه حرفی ندارم :دی
Sent from my GT-I9300
پ ن پ سوارز رو قاچاقی قاطی یه محموله حیوانات درنده واسه یه باغ وحش توو کاتالونیا آوردن کسی شک نکنهداداچ از اخبار عقبی...خیلی وقته که محرومیت تیم مورد نظر برداشته شده
دیگه حرفی نیست![]()
پ ن پ سوارز رو قاچاقی قاطی یه محموله حیوانات درنده واسه یه باغ وحش توو کاتالونیا آوردن کسی شک نکنهبابا مطلع از اخبار جلو :دی منم دیگه حرفی ندارم.
Sent from my GT-I9300
دقیقاما 1 چهارمی داریم با 3 تا تائب قهرمانی سومی نداریم حداقل امیدوارم سوم بشیم نگن این بازی مهم نیست البته از اونجایی که هلندی ها رو میشناسم احتمال باخت هست . چون میگن فرقی نمیکنه
دقیقاما 1 چهارمی داریم با 3 تا تائب قهرمانی سومی نداریم حداقل امیدوارم سوم بشیم نگن این بازی مهم نیست البته از اونجایی که هلندی ها رو میشناسم احتمال باخت هست . چون میگن فرقی نمیکنه
چرا من لاله های نارنجی رو دوزش دارم اما تیم اول و اخرم ایتالیاستیعنی کسی نیست اینجا هلند رو دوست داشته باشه![]()
ماسکرانو پاره شد ؟!*** ماسکرانو پاره شده :general304:
![]()
این تکلی که ماسکرانو زد برا من از یه گل هم قشنگتر بود