bahram_warrior
Registered User
منظورت فرد هستش یا fred :دیمسی جزو 3 بازیکن برتر بود به نظرم ولی میتونستن به فرد دیگه ای بدن
Sent from my GT-I9300
منظورت فرد هستش یا fred :دیمسی جزو 3 بازیکن برتر بود به نظرم ولی میتونستن به فرد دیگه ای بدن
اون 5-6 تا رو خود سایت فیفا تو قسمت castrol index باتوجه به داده های آماری بازیکنا گذاشته نه من...همون فیفایی که تو تیم برتر جام داوید لوییز رو هم گذاشته دفاع :دیشاید با اندکی اغماض:general106: بشه گفت در یه حد بودن! ولی این ترولی که گذاشتی میگه جزو 5 6 تای برتر نبوده!
یا میشه گفت روبن بهتر بوده اندکی ولی جایزه رو بخاطر ابعاد تبلیغاتیش به مسی دادن!:general408:
فیفا مکه خودت گفتی! ولی بنظرت باید میدادن مولر؟اون 5-6 تا رو خود سایت فیفا تو قسمت castrol index باتوجه به داده های آماری بازیکنا گذاشته نه من...همون فیفایی که تو تیم برتر جام داوید لوییز رو هم گذاشته دفاع :دی
والا خود فردوسی پور که بارساییه بعد بازی صداش درومد گفت چجوری دادن به مسی؟صدر هم همینطور..حالا جاودانی رو نمیگم که میگین رئالیه
Sent from my GT-I9300
نه مولر فقط آمارش خوب بود بنظرم...من دوس داشتم بدن روبن..خداییش خیلی خوب بود تو این جام..3-4 تا هم man of the match گرفت اگه اینم جز معیارشون بوده.فیفا مکه خودت گفتی! ولی بنظرت باید میدادن مولر؟
روبن و مسی در یه حد بودن بنظرم! ولی به خاطر جذابیتش و اینکه اسپانسر مسی آدیداسه و روبن نایکی بهش ندادن!نه مولر فقط آمارش خوب بود بنظرم...من دوس داشتم بدن روبن..خداییش خیلی خوب بود تو این جام..3-4 تا همman of the match گرفت.
Sent from my GT-I9300
مگه اینکه 20 تا اکانت مختلف ساخته باشی با سناریوهای مختلف واسه بازی..چون خیلی با جزییاته ...این پیش بینی اگه واقعا صحت داشته باشه شوخی نیس...ولی شوخی ای بیش نیس :دی@S.M.H
اينا شعره من و تو هم ميتونيم از اين پيش بينيا بکونيم
فقط يه اکانت توييتر ميخواد.
sent from hell
از این خبرها نیست جاییالان تو آلمان دارن آبجو مجانی میدن ما اونوقت اینجا نشستیم :general107:
تیم کرول که از اول تو ترکیب بود...بازیو ندیدی ظاهرا :دیروبن و مسی در یه حد بودن بنظرم! ولی به خاطر جذابیتش و اینکه اسپانسر مسی آدیداسه و روبن نایکی بهش ندادن!
نظرت در مورد نیاوردن کرول در بازی رده بندی چیه؟![]()