جام جهانی هم تمام شد یک ماه فوق العاده رو داشتیم یکی از بهترین جام جهانی هایی بود که دیدم باید 4 سال دیگه صبر کنیم تا جام جهانیه دیگه جای شکرش باقیه این وسط یه جام ملتها هم هست
جام ملت های آسیا هم هست!!! میگن فینال کره شمالی آ با کره شمالی ب باری میکنه!!! میشه مگه؟؟؟جام جهانی هم تمام شد یک ماه فوق العاده رو داشتیم یکی از بهترین جام جهانی هایی بود که دیدم باید 4 سال دیگه صبر کنیم تا جام جهانیه دیگه جای شکرش باقیه این وسط یه جام ملتها هم هست
خخخخخجام ملت های آسیا هم هست!!! میگن فینال کره شمالی آ با کره شمالی ب باری میکنه!!! میشه مگه؟؟؟
شواینی دیشب بعد از برد داشت به مسی دلداری میداد که...
یه لحظه نگاه کنید به مسی طوری رفتار میکنه انگار باید میزاشتن آرژانتین قهرمان شه، یا انگار ...
![]()
نویر وقتی داشت میرفت بالا جایزه شو بگیره با چندتایی دست داد حداقل
ولی مسی هیشکیو تحویل نگرفت نویر هم ناراحت شد، یه جورایی بی احترامی هم کرد، به خاطر این کارش
![]()
گفتنی است این حرکت نویر به اندازه 190 میلیون یورو می ارزید :دی
آره اتفاقا الان میبینیم توو سایتهای مختلف مردم کامنت میزارن:آرژانتین همون بلایی سرش اومد که سر ایران آورد
موقعیت پنالتی اونم گل دقیقه اخرشون
نو پیج مسی فحش نباید نوشت همینو بنویسن تا آخر عمرش مرثیه زندگیش میشه
Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
یعنی واقعا دلیل و منطقت تو حلقم...
چون تو اون عکس مسی داره چشم تو چشم شواینی نگاه میکنه و بغض کرده پس حتما داره 4 تا فحش میندازه بهش نه؟!؟!
من موندم از توی یه عکس که ادامه نداره چطور فهمیدی که تو دل مسی چی میگذره!؟!؟
نه انتظار داری با 10 تا سیب زمینی بازی کنی و 4 سال عمرت تلف بشه و تو فینال ببازی بعد بیاد وسط زمین قر بده و با تماشاگرا عکس یادگاری بندازه
مطمئنم وقتی خودت تو بازی فوتبال کامپیوتری میبازی اعصابت خراب میشه بعد میای به مسی خرده میگیری
این یکی دیگه از اون حرفا بودا...حالا خوبه مسی هیچ عکس العملی نسبت به باخت نشون نداد واسش این همه شایعه درست میکنن
نمیدونم طرفدار کدوم تیم باشگاهی هستی ولی این کارا برای خراب کردن یه انسان واقعا زشته...
یعنی مورینیو که همیشه به عنوان دشمن بارسایی ها شناخته میشه از مسی حمایت میکنه!!!
تفاوت ها همین جاها معلوم میشنیعنی واقعا دلیل و منطقت تو حلقم...
چون تو اون عکس مسی داره چشم تو چشم شواینی نگاه میکنه و بغض کرده پس حتما داره 4 تا فحش میندازه بهش نه؟!؟!
من موندم از توی یه عکس که ادامه نداره چطور فهمیدی که تو دل مسی چی میگذره!؟!؟
نه انتظار داری با 10 تا سیب زمینی بازی کنی و 4 سال عمرت تلف بشه و تو فینال ببازی بعد بیاد وسط زمین قر بده و با تماشاگرا عکس یادگاری بندازه
مطمئنم وقتی خودت تو بازی فوتبال کامپیوتری میبازی اعصابت خراب میشه بعد میای به مسی خرده میگیری
این یکی دیگه از اون حرفا بودا...حالا خوبه مسی هیچ عکس العملی نسبت به باخت نشون نداد واسش این همه شایعه درست میکنن
نمیدونم طرفدار کدوم تیم باشگاهی هستی ولی این کارا برای خراب کردن یه انسان واقعا زشته...
یعنی مورینیو که همیشه به عنوان دشمن بارسایی ها شناخته میشه از مسی حمایت میکنه!!!
آقا شما گل خامس رودریگز رو ندیدی؟ بهترین گل جام بدون شک اون بودبهترین گل ها هم میشه گفت
1- تیم کیهیل استرالیا - هلند
بقیه در حد این گل نبودن ...
یکی ویدیوی 14 تا نامزد دیگه رو بزاره شاید من اشتباه دیدم
فیفا همین گل کیهیل رو به عنوان بهترین گل معرفی کرد..دوم همین گل خامس رودریگز شد و مفام سوم هم رسید به گل رابین فن پرسی.آقا شما گل خامس رودریگز رو ندیدی؟ بهترین گل جام بدون شک اون بود
اوکی.فیفا که یه چیزیش هست همیشه.مثل انتخاب مسی بعنوان بهترین بازیکن.البته گل کیهیل هم قشنگ بود منتها به نظرم به گل رودریگز نمیرسیدفیفا همین گل کیهیل رو به عنوان بهترین گل معرفی کرد..دوم همین گل خامس رودریگز شد و مفام سوم هم رسید به گل رابین فن پرسی.
Sent from my GT-I9300
این نیز حرفی استمسی تک و تنها یه تنه تیم رو اورد تا اینجا خود مولر بر میگرده میگه حق مسی بوده تو اینجا واسه خودت...
لینک خبرشو داری بزاری بخونیم؟مسی تک و تنها یه تنه تیم رو اورد تا اینجا خود مولر بر میگرده میگه حق مسی بوده تو اینجا واسه خودت...
بعد از بازی با سویسبه نظرم پستی که بهش پاسخ دادید ارزش جواب دادن رو نداشت. این جور نوشته ها به غیر از اینکه شخصیت نویسندش رو نشون می ده خبر از وجود نسلی می ده که واقعاً نیاز به تعمیر داره. این که این قدر رقت بار تلاش می کنن بازیکنی رو که با وجود توانایی های یکتاش کمترین نشانه های خودپرستی درش دیده نمی شه، در بازی کمترین تمارض رو می کنه و... مورد توهین قرار بدن جای تأسف داره. برای همینه که فکر می کنم شاید قابلیت فهم این چند خط رو هم نداشته باشن.
این حرکت رو من کامل دیدمبعد از بازی با سویس
![]()
فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم!
پ.ن: البته نظرم عوض شد فکر میکنم واقعا جای تاسف داره ...
بعد از بازی با سویس
![]()
فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم!
پ.ن: البته نظرم عوض شد فکر میکنم واقعا جای تاسف داره ...