• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
جام جهانی هم تمام شد یک ماه فوق العاده رو داشتیم یکی از بهترین جام جهانی هایی بود که دیدم باید 4 سال دیگه صبر کنیم تا جام جهانیه دیگه جای شکرش باقیه این وسط یه جام ملتها هم هست

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
جام جهانی هم تمام شد یک ماه فوق العاده رو داشتیم یکی از بهترین جام جهانی هایی بود که دیدم باید 4 سال دیگه صبر کنیم تا جام جهانیه دیگه جای شکرش باقیه این وسط یه جام ملتها هم هست
جام ملت های آسیا هم هست!!! میگن فینال کره شمالی آ با کره شمالی ب باری میکنه!!! میشه مگه؟؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درسته رفتار مسی زشت بود ، اما کاملاً قابل درک بود، برای همه ما پیش میاد بعضی وقتا انقدر ناراحت باشیم که واقعاً به هیچ چیز اهمیت ندیم، مسی هم دست خودش نبود، بغضش کامل واضح بود، اصلاً نمیتونست کنترل کنه خودشه، با این که طرفدارش نیستم و جام رو هم حق آلمانی ها میدونم، ولی کاملاً هم حسی دارم باهاش و درکش میکنم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
جام ملت های آسیا هم هست!!! میگن فینال کره شمالی آ با کره شمالی ب باری میکنه!!! میشه مگه؟؟؟
خخخخخ :D

خوشبختانه من نه بازیهای لیگ ایرانو نگاه میکنم نه تیم ملی ایرانو و نه اسیا
شوماها چطور و با چه انگیزه ایی میشینین دربی ایرانو نگاه میکنین ؟ :general306:

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
شواینی دیشب بعد از برد داشت به مسی دلداری میداد که...
یه لحظه نگاه کنید به مسی طوری رفتار میکنه انگار باید میزاشتن آرژانتین قهرمان شه، یا انگار ...

lo80pbg0e4tmwzt0nmjo.jpg

نویر وقتی داشت میرفت بالا جایزه شو بگیره با چندتایی دست داد حداقل
ولی مسی هیشکیو تحویل نگرفت نویر هم ناراحت شد، یه جورایی بی احترامی هم کرد، به خاطر این کارش

lzi3zq3wfkfbmk0xnwtz.jpg

گفتنی است این حرکت نویر به اندازه 190 میلیون یورو می ارزید :دی

یعنی واقعا دلیل و منطقت تو حلقم...

چون تو اون عکس مسی داره چشم تو چشم شواینی نگاه میکنه و بغض کرده پس حتما داره 4 تا فحش میندازه بهش نه؟!؟!o_O

من موندم از توی یه عکس که ادامه نداره چطور فهمیدی که تو دل مسی چی میگذره!؟!؟

نه انتظار داری با 10 تا سیب زمینی بازی کنی و 4 سال عمرت تلف بشه و تو فینال ببازی بعد بیاد وسط زمین قر بده و با تماشاگرا عکس یادگاری بندازه

مطمئنم وقتی خودت تو بازی فوتبال کامپیوتری میبازی اعصابت خراب میشه بعد میای به مسی خرده میگیری

این یکی دیگه از اون حرفا بودا...حالا خوبه مسی هیچ عکس العملی نسبت به باخت نشون نداد واسش این همه شایعه درست میکنن

نمیدونم طرفدار کدوم تیم باشگاهی هستی ولی این کارا برای خراب کردن یه انسان واقعا زشته...

یعنی مورینیو که همیشه به عنوان دشمن بارسایی ها شناخته میشه از مسی حمایت میکنه!!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آرژانتین همون بلایی سرش اومد که سر ایران آورد
موقعیت پنالتی اونم گل دقیقه اخرشون
نو پیج مسی فحش نباید نوشت همینو بنویسن تا آخر عمرش مرثیه زندگیش میشه :D

Sent from my Z Ultra C6802 using Tapatalk 4.4
آره اتفاقا الان میبینیم توو سایتهای مختلف مردم کامنت میزارن:
مسی که وقت اضافه حال میگرفتی همه عمر، دیدی که چگونه وقت اضافه حال گرفت؟
دیشبم فردوسی پور میگفت من اگه میتونستم باهاش مصاحبه کنم بهش میگفتم نمیشد اون یه گل رو به ما نزنی حالا؟

Sent from my GT-I9300

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

چون تو اون عکس مسی داره چشم تو چشم شواینی نگاه میکنه و بغض کرده پس حتما داره 4 تا فحش میندازه بهش نه؟!؟!o_O

نه انتظار داری با 10 تا سیب زمینی بازی کنی و 4 سال عمرت تلف بشه و تو فینال ببازی بعد بیاد وسط زمین قر بده و با تماشاگرا عکس یادگاری بندازه

مطمئنم وقتی خودت تو بازی فوتبال کامپیوتری میبازی اعصابت خراب میشه بعد میای به مسی خرده میگیری

این یکی دیگه از اون حرفا بودا...حالا خوبه مسی هیچ عکس العملی نسبت به باخت نشون نداد واسش این همه شایعه درست میکنن

نمیدونم طرفدار کدوم تیم باشگاهی هستی ولی این کارا برای خراب کردن یه انسان واقعا زشته...

یعنی مورینیو که همیشه به عنوان دشمن بارسایی ها شناخته میشه از مسی حمایت میکنه!!!

به نظرم پستی که بهش پاسخ دادید ارزش جواب دادن رو نداشت. این جور نوشته ها به غیر از اینکه شخصیت نویسندش رو نشون می ده خبر از وجود نسلی می ده که واقعاً نیاز به تعمیر داره. این که این قدر رقت بار تلاش می کنن بازیکنی رو که با وجود توانایی های یکتاش کمترین نشانه های خودپرستی درش دیده نمی شه، در بازی کمترین تمارض رو می کنه و... مورد توهین قرار بدن جای تأسف داره. برای همینه که فکر می کنم شاید قابلیت فهم این چند خط رو هم نداشته باشن.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

تفاوت ها همین جاها معلوم میشن
یادمه پودولسکی خودشو گریه هاشو کنترل کرد

2h5x7faqq5owbf7scq5r.jpg
cpdqkdksssj5hov9qg6l.jpg

اینام زیاد ربطی نداره ولی میزارم
pwbkiaybmrsql7g7rk40.jpg
l6hotw8qgf71oemrexap.jpg

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
بهترین گل ها هم میشه گفت
1- تیم کیهیل استرالیا - هلند
بقیه در حد این گل نبودن ...
یکی ویدیوی 14 تا نامزد دیگه رو بزاره شاید من اشتباه دیدم
آقا شما گل خامس رودریگز رو ندیدی؟ بهترین گل جام بدون شک اون بود

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آقا شما گل خامس رودریگز رو ندیدی؟ بهترین گل جام بدون شک اون بود
فیفا همین گل کیهیل رو به عنوان بهترین گل معرفی کرد..دوم همین گل خامس رودریگز شد و مفام سوم هم رسید به گل رابین فن پرسی.

Sent from my GT-I9300

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
فیفا همین گل کیهیل رو به عنوان بهترین گل معرفی کرد..دوم همین گل خامس رودریگز شد و مفام سوم هم رسید به گل رابین فن پرسی.

Sent from my GT-I9300
اوکی.فیفا که یه چیزیش هست همیشه.مثل انتخاب مسی بعنوان بهترین بازیکن.البته گل کیهیل هم قشنگ بود منتها به نظرم به گل رودریگز نمیرسید

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
مسی تک و تنها یه تنه تیم رو اورد تا اینجا خود مولر بر میگرده میگه حق مسی بوده تو اینجا واسه خودت...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
به نظرم پستی که بهش پاسخ دادید ارزش جواب دادن رو نداشت. این جور نوشته ها به غیر از اینکه شخصیت نویسندش رو نشون می ده خبر از وجود نسلی می ده که واقعاً نیاز به تعمیر داره. این که این قدر رقت بار تلاش می کنن بازیکنی رو که با وجود توانایی های یکتاش کمترین نشانه های خودپرستی درش دیده نمی شه، در بازی کمترین تمارض رو می کنه و... مورد توهین قرار بدن جای تأسف داره. برای همینه که فکر می کنم شاید قابلیت فهم این چند خط رو هم نداشته باشن.
بعد از بازی با سویس

nj23r5ab0tim9rzyolm6.jpg

فامیل دور: من دیگه حرفی ندارم!
پ.ن: البته نظرم عوض شد فکر میکنم واقعا جای تاسف داره ...

REZA_MRK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
بعد از بازی با سویس

nj23r5ab0tim9rzyolm6.jpg

این حرکت رو من کامل دیدم
بازیکن سوییس بادستش به پشت سر مسی یه ضربه زد بعد مسی در جوابش این کارو کرد
فقط یه دست دور گردن انداختن ساده نبود...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
بعد از بازی با سویس

nj23r5ab0tim9rzyolm6.jpg

بله، واقعاً جای تأسف داره که کسی به خودش اجازه می ده با نشون دادن یک عکس و بدون در نظر گرفتن متن قضیه بخواد نظر بقیه رو در مورد یه نفر عوض کنه. گوکان اینلر بعد از اینکه یه تکل خشن رو پای مسی رفت اومد پیشش و می خواست اعصابش رو بهم بریزه که موفق نشد. کاملاً مشخص بود که یک دست دور گردن انداختن دوستانه نبود:

1919795_pic_970x641.jpg

بالا