• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
شما انگار از دشمنی انگلیسیها با آلمانیها خبر نداری!
مطمئنا طرفداریش از آرژانتین به خاطر نفرت از آلمان بوده و گرنه انگلیس و آرژانتین هیچ سنمی با هم ندارن و اتفاقا دشمنی هم دارن در فوتبال و مسائل سیاسی مثل جزایر مالویناس

----------
ولی خیلی خوشحالم اونایی که دیشب طرفدار آرژانتین نبودن و صرفا دوست داشتن باخت آلمان رو ببینن همشون روسیاه شدن
تو این تاپیک هم کم نبودن :general304:
من که مطمئنم روابط حسنه آلمان و انگلیس خیلی بیشتر از دشمنی دیرینه شونه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه چیز دیشب خیلی جالب بود
پسر های بکهام لباس آرژانتین و مسی رو پوشیده بودن، عجیبش پوشیدن لباس مسی نبود، چون یادمه پسراش طرفدار بارسا بودن و کیت بارسا رو تن میکردن. عجیب واسه اینکه انگلیس و آرژانتین دشمن های دیرینه ای هستند، جزایر مالدیباس (مالویناس صحیح هستش) یا فارکلند همیشه مورد درگیری این دو کشور بوده.
13930423000016_PhotoA.jpg
جزایر فالکلند یه بحث سیاسیه بسیار بعیده این 2-3 تا بچه ی قد و نیم قد چیزی از سیاست حالیشون بشه! حداقل مثل کشور ما نیست که بچه ها رو از بدو ورود به مدرسه با شعار مرگ بر فلان و سیاست بازی بزرگ کنن!

non stop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
بعضیا میگن حیف شد مسی قهرمان جهان نشد
بله حیف شد ولی اگر آلمان قهرمان نمیشد خیلی حیفتر میشد.
این نسل طلایی آلمان سالها بود منتظر قهرمانی بودند و بارها هم تا آستانش رسیدند و ناکام بودند
در طول این تورنمنت هم آلمان بهتر کار کرده بود و شایسته تر بود و آرژانتین فقط با اتکا به مسی به این مرحله رسید
و مسی رو بذاریم کنار قطعا لام و شواینی و اوزیل و شورله و مولر بیشتر از پالاسبو و اگورو و هیگواین لیاقت قهرمانی داشتن
فوتبال یه ورزش گروهی هست و گرنه فینال باید بین پرتغال و آرژانتین برگزار میشد چون دو بازیکن برتر حاضر جهان در ابن دو تیم هستن
و اگر بابت قهرمان نشدن مسی تاسف می خوریم باید بابت قهرمان نشدن رونالدو هم حسرت بخوریم!

non stop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
بعضیا میگن حیف شد مسی قهرمان جهان نشد
بله حیف شد ولی اگر آلمان قهرمان نمیشد خیلی حیفتر میشد.
این نسل طلایی آلمان سالها بود منتظر قهرمانی بودند و بارها هم تا آستانش رسیدند و ناکام بودند
در طول این تورنمنت هم آلمان بهتر کار کرده بود و شایسته تر بود و آرژانتین فقط با اتکا به مسی به این مرحله رسید
و مسی رو بذاریم کنار قطعا لام و شواینی و اوزیل و شورله و مولر بیشتر از پالاسبو و اگورو و هیگواین لیاقت قهارمانی داشتن
فوتبال یه ورزش گروهی هست و گرنه فینال باید بین پرتغال و آرژانتین برگزار میشد چون دو بازیکن برتر حاضر جهان در ابن دو تیم هستن
و اگر بابت قهرمان نشدن مسی تاسف می خوریم باید بابت قهرمان نشدن رونالدو هم حسرت بخوریم!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بهرام والا تو پیج فیسبوک دیدم منبعش یادم نیست
حرفای مورینیو هم جالبه
مورينيو : مسى در باخت آرژانتين تقصیری نداشت

مربى پرتغالى ژوژه مورينيو امروز صبح اعلام كرد كه مسى در باخت ديشب تيمش مقابل المان مسئول نيست. مورينيو در مصاحبه اش اعلام كرد كه كاپيتان تيم ارژانتين مسى هر كارى رو كه توانست براى تيمش انجام داد او يكى از بهترين هاى تاريخ خواهد ماند. خيلى اسان است وقتى مسى پيروز ميشود اما وقتى ميبازد بشدت ازش انتقاد ميكنن او بهترين هست و هيچ ربطى به قهرمان شدن در جام جهانى ندارد بخصوص در ١٠ سال اخر

مورينيو همچنین ادامه داد كه مسى در نيمه اول بهترين عملكرد را داشت اما تغييرات تاكتيكى سابلا در نيمه دووم با تعويض لاوتزى مانع ديده شدن مسى در نيمه دووم شد مربى چلسى اضافه كرد و گفت با امدن آگويرو تاكتيك بازى از (٤-٤-٢)به (٤-٣-٣)تغيير يافت و اين باعث افت و بهم ريختن تيم ارژانتين در نيمه دووم شد

مسی خودش رو قربانی ارژنتین کرد ، اون میخواست تیمش ببره و به دنبال افتخارات شخصی نبود . مسی حتی توی پست تخصصی خودش به بازی گرفته نمیشد و برای همین مجبور بود کمی عقب تر بازی کنه و کار سختی رو انجام داده . مسی میخواست از هیچ چیز یه قهرمان بسازه ، پاس اون به دیماریا در بازی گذشته خارق العاده بود .

اگه مسی میخواست پدیده جام بشه که همه میدونیم هست ، میتونست کنار هیگواین در خط حمله منتظر توپ بشه.من به مسی احترام میزارم چون بخطر تیمش بازی میکرد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جزایر فالکلند یه بحث سیاسیه بسیار بعیده این 2-3 تا بچه ی قد و نیم قد چیزی از سیاست حالیشون بشه! حداقل مثل کشور ما نیست که بچه ها رو از بدو ورود به مدرسه با شعار مرگ بر فلان و سیاست بازی بزرگ کنن!

شاید به دلیل جنگ المان و انگلیس اونها هوادار ارژانتین بودن.

راستی یه مساله که دیشب برام عجیب بود این بود که دیشب تو جشن قهرمانی بار ها دوربین از نمای بالای کوه شهر ریو در کنار اون مجسمه معروف حضرت مسیح اتش بازی رو نشون میداد اما شبکه 3 اونها رو حذف میکرد و هر جا که اون مجسمه تو تصویر بود حذف میشد. کسی دلیلش رو میدونه ؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

راستی یه مساله که دیشب برام عجیب بود این بود که دیشب تو جشن قهرمانی بار ها دوربین از نمای بالای کوه شهر ریو در کنار اون مجسمه معروف حضرت مسیح اتش بازی رو نشون میداد اما شبکه 3 اونها رو حذف میکرد و هر جا که اون مجسمه تو تصویر بود حذف میشد. کسی دلیلش رو میدونه ؟
دلیلش اینه که اون حضرت مسیحه

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

زیاد هم عجیب نبود! اون مجسمه به عنوان نماد مسیح داشت غیر مستقیم مسیحیت رو تبلیغ می کرد و بهش ابهت می بخشید! صدا و سیما خط قرمزهایی داره! جایی واسه تبلیغ دیگر ادیان جز اسلام نیست!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
زیاد هم عجیب نبود! اون مجسمه به عنوان نماد مسیح داشت غیر مستقیم مسیحیت رو تبلیغ می کرد و بهش ابهت می بخشید! صدا و سیما خط قرمزهایی داره! جایی واسه تبلیغ دیگر ادیان جز اسلام نیست!
دقیقا تبلیغات!
اونم واسه دین به معنی روش زندگی!
این کارو بکن اون کارو نکن! :دی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تو مملکت اسلامی نباید دین دیگری را تبلیغ کرد!:eek:
یادمه دوران دبیرستان یه مسیحی تو کلاسمون داشتیم
زنگ دین و زندگی باید میرفتش بیرون
تو هوای گرم اهواز ، اونم ساعت 3-4 ظهر
یه بار سر کلاس موند ، دبیر دینی دیدتش گفتش شما جدیدی؟ جریانو بهش گفت.
اون لحظه اون لعنتی یه رفتاری از خودش نشون داد که از مسلمون بودن خودم پشیمون شدم، بعدشم بیرونش کرد!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
[quote uid=263213 name="hamedovic5405" post=9958560]تو مملکت اسلامی نباید دین دیگری را تبلیغ کرد!:eek:
<br />یادمه دوران دبیرستان یه مسیحی تو کلاسمون داشتیم<br />زنگ دین و زندگی باید میرفتش بیرون<br />تو هوای گرم اهواز ، اونم ساعت 3-4 ظهر<br />یه بار سر کلاس موند ، دبیر دینی دیدتش گفتش شما جدیدی؟ جریانو بهش گفت.<br />اون لحظه اون لعنتی یه رفتاری از خودش نشون داد که از مسلمون بودن خودم پشیمون شدم، بعدشم بیرونش کرد![/QUOTE]

یه هم دانشگاهی ارمنی دارم من , بعضی وقتها در همین سال از مسلمون بودنم خجالت میکشم !

L7 II

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
<br />
یه هم دانشگاهی ارمنی دارم من , بعضی وقتها در همین سال از مسلمون بودنم خجالت میکشم !
L7 II
من حتی جلوی رفقای اهل تسننم بعضی وقتها از تشیع بودنم خجالت میکشم با کارهایی که بعضی ها میکنن!!!!
:general207::general207::general207:
برای اینکه پست اسپم نشه! بگم اون مجسمه رو دیشب به رنگ قرمز و آبی درآوردن بخاطر قهرمانی کره شمالی!!!

non stop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
البته در جریان بازی یه بار مجسمه رو نشون داد که میرزایی گفت اینم مجسمه مسیح نگفت مجسمه حضرت مسیح!
ولی واقعا عجیب بود سانسورش
یعنی اینقدر مردمو کم شعور فرض کردن که با دیدن یه مجسمه برن مسیحی بشن!؟:general506::general111:

بالا