اره منم خیلی خوشم میومد از تبلیغش خرسه با حالی بود یکی این یکی اون پسره که ادایه مربیهارو درمیارهداداش اینا اصلا مهم نیست بحث اینه که میدونی جقدر پول تو جیب اوپراتورا رفته
پ.ن: تنها جذابیت جام جهانی تبلیغ ایران رادیاتور بود
پشتم گرمه:general711:
دقیقا بحث منم همینه بحث حماقت بحث بی احترامی به شعور بیننده بحث اینکه 10 بار تو کل مسابقه هی امارو میزارن بحث اینکه فردوسی پور و جاودانی فیلم بازی میکنن تا شما بیشتر sms بدیبحث شانس نیست بحث حماقته
برنامه ای که ارزش نداره نباید حمایت کرد
وقتی کامپیوتر دستور random رو اجرا میکنه هرکسی میتونه دربیاد
ممکن بود یه بابایی با 1 امتیاز جایزه رو ببره...
در این که اونها دارن نونشون رو از اس ام اس ما در میارن که شکی نیست! ولی اگه همین بنده خدای گلگون همین فکر رو میکرد هنوز پراید هاچبکش رو باید سوار میشددقیقا بحث منم همینه بحث حماقت بحث بی احترامی به شعور بیننده بحث اینکه 10 بار تو کل مسابقه هی امارو میزارن بحث اینکه فردوسی پور و جاودانی فیلم بازی میکنن تا شما بیشتر sms بدی
اما کیه که اینا رو درک کنه
اول بازیها چندتا دلیل اووردم که بابا sms نزنین اینا به شعورتون توهین میکنن
من یدونه sms هم ندادم هر کی از دوستامم میدیم منعش میکردم
خوب کلا اکثر قرعه کشی ها این جوریهبحث شانس نیست بحث حماقته
برنامه ای که ارزش نداره نباید حمایت کرد
وقتی کامپیوتر دستور random رو اجرا میکنه هرکسی میتونه دربیاد
ممکن بود یه بابایی با 1 امتیاز جایزه رو ببره...
فلسفه همه این نوع قرعه کشی مثل لاتاری که گرین کارت میدن جایزش! شانسه! طرف داشتیم بار اول شرکت کرده بودلاتاری اسمش در اومددقیقا بحث منم همینه بحث حماقت بحث بی احترامی به شعور بیننده بحث اینکه 10 بار تو کل مسابقه هی امارو میزارن بحث اینکه فردوسی پور و جاودانی فیلم بازی میکنن تا شما بیشتر sms بدی
اما کیه که اینا رو درک کنه
اول بازیها چندتا دلیل اووردم که بابا sms نزنین اینا به شعورتون توهین میکنن
من یدونه sms هم ندادم هر کی از دوستامم میدیم منعش میکردم
بحث لاتاری جداست این که بیایی یه مسابقه sms بزاری که کدوم تیم میبره چند چند میشه این چندتا گل میزنه اون چندتا گل میزنه این عدد بازیهای مسخرستص
فلسفه همه این نوع قرعه کشی مثل لاتاری که گرین کارت میدن جایزش! شانسه! طرف داشتیم بار اول شرکت کرده بودلاتاری اسمش در اومدالان در بلاد کفر به سر میبره
![]()
نوش جونشون عزیزم خلایق هر چه لایق156 میلیون اس ام اس فرستاده شد توو این 35 روز...هر اسمس رو 10 تومن حساب کنی میشه یه میلیاردو 500 میلیون رفته تو جیب اپراتورها در مجموع.
Sent from my GT-I9300
خوب مگه لاتاری پول نمیدی واسش؟؟؟؟بحث لاتاری جداست این که بیایی یه مسابقه sms بزاری که کدوم تیم میبره چند چند میشه این چندتا گل میزنه اون چندتا گل میزنه این عدد بازیهای مسخرست
اصلا همین که بهت میکن بازی چند چند میشه خودش توهین به شعور مخاطبه فوتبالدوسته اخه مگه فوتبال رو میشه پیش بینی کرد اونم پیش بینیه عددیهمش بچه بازیه
اینا کلا اومدن با هم زد و بند کردن همراه اول و ایرانسل از ملیونها sms که داده میشه پول میخورن رایتل هم چون یه اپراتور تازه وارده اومد اسپانسر برنامه شد
نگو داداش نگو!!صدراعظم و رییس جمهور آلمان در اوج صمیمیت در رختکن تیم آلمان در میان بازیکنانی که بعضی از آنها لباس به تن ندارند
![]()
بحث لاتاری جداست این که بیایی یه مسابقه sms بزاری که کدوم تیم میبره چند چند میشه این چندتا گل میزنه اون چندتا گل میزنه این عدد بازیهای مسخرست
اصلا همین که بهت میکن بازی چند چند میشه خودش توهین به شعور مخاطبه فوتبالدوسته اخه مگه فوتبال رو میشه پیش بینی کرد اونم پیش بینیه عددیهمش بچه بازیه
اینا کلا اومدن با هم زد و بند کردن همراه اول و ایرانسل از ملیونها sms که داده میشه پول میخورن رایتل هم چون یه اپراتور تازه وارده اومد اسپانسر برنامه شد
شما خیال کردی اینا که نتیجه هارو درست گفتن چیزی میفهمن ؟ اصلا فوتبال حالیشونه ؟ اخه مثلا کدوم فوتبال دوستی میاد نتیجه 7-1 رو برا بازیه المان - برزیل پیشبینی میکنه ؟ مگه اینکه یا احمق باشه یا فوتبال ندیده باشه یا همینطوری یه چی پرونده باشهکاری ندارم که همراه اول و ایرانسل دارن سودشو میبرن
ولی یعنی چی توهین به شعور مخاطب هست ؟ برایچی نشه بازی رو پیش بینی کرد ؟ خیلی ها از همین پیش بینی بازی ها دارن پول در میارن
من هم تو سایت های شرط بندی بازی ها رو پیش بینی میکردم و هم توی همین برنامه خیلی هم لذت بردم ، شرکت در این مسابقه ها هم به خواست خودم بوده
میدونی چی میشه آدم شرکت میکنه؟ خودمونم میدونیم یک صد هزارم درصد هم از نظر ریاضی شانس برنده شدن نداریم ولی من به شخصه به خودم میگم نمیشه ولی اگه بشه چی میشههمینش وسوسه میکنه...من نمیخواستم شرکت کنم ولی جو گرفت بیشتر بازیها رو شرکت کردم الانم پشیمونم میگم بالاخره یه نفرم کمتر شرکت میکرد یه نفر بود.
Sent from my GT-I9300
داداش درکل اونایی که شرکت کردن یه ۱۰ ۲۰ت ی از جیب دادن شایدم بیشتر