• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
اون پسره 21 ساله اهوازی هم که ماشین برد کلا دو بار شرکت کرده بود 15 امتیاز داشت! اصلا نمیدونست جایزش چیه!
من با 393 امتیاز لوپ لوپم نبردم!:D

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بحث شانس نیست بحث حماقته
برنامه ای که ارزش نداره نباید حمایت کرد
وقتی کامپیوتر دستور random رو اجرا میکنه هرکسی میتونه دربیاد
ممکن بود یه بابایی با 1 امتیاز جایزه رو ببره...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
داداش اینا اصلا مهم نیست بحث اینه که میدونی جقدر پول تو جیب اوپراتورا رفته

پ.ن: تنها جذابیت جام جهانی تبلیغ ایران رادیاتور بود
پشتم گرمه:general711:
اره منم خیلی خوشم میومد از تبلیغش خرسه با حالی بود یکی این یکی اون پسره که ادایه مربیهارو درمیاره

چون پسر خوبی هستی بیا اینم لینک دانلود اقا خرسه نوه عمو یادگار : http://hn8.asset.aparat.com/aparat-video/6cc76585d52ae8c4e6f15471509213f41373238.mp4

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بحث شانس نیست بحث حماقته
دقیقا بحث منم همینه بحث حماقت بحث بی احترامی به شعور بیننده بحث اینکه 10 بار تو کل مسابقه هی امارو میزارن بحث اینکه فردوسی پور و جاودانی فیلم بازی میکنن تا شما بیشتر sms بدی
اما کیه که اینا رو درک کنه o_O
اول بازیها چندتا دلیل اووردم که بابا sms نزنین اینا به شعورتون توهین میکنن
من یدونه sms هم ندادم هر کی از دوستامم میدیم منعش میکردم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دقیقا بحث منم همینه بحث حماقت بحث بی احترامی به شعور بیننده بحث اینکه 10 بار تو کل مسابقه هی امارو میزارن بحث اینکه فردوسی پور و جاودانی فیلم بازی میکنن تا شما بیشتر sms بدی
در این که اونها دارن نونشون رو از اس ام اس ما در میارن که شکی نیست! ولی اگه همین بنده خدای گلگون همین فکر رو میکرد هنوز پراید هاچبکش رو باید سوار میشد

Last edited:

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
بحث شانس نیست بحث حماقته
خوب کلا اکثر قرعه کشی ها این جوریه
خیلی شیک به همه شرکت کنندگان قرعه کشی توهین کردی! دمت همسایت گرم!

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
ص
فلسفه همه این نوع قرعه کشی مثل لاتاری که گرین کارت میدن جایزش! شانسه! طرف داشتیم بار اول شرکت کرده بودلاتاری اسمش در اومد:eek:الان در بلاد کفر به سر میبره ;)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ص

فلسفه همه این نوع قرعه کشی مثل لاتاری که گرین کارت میدن جایزش! شانسه! طرف داشتیم بار اول شرکت کرده بودلاتاری اسمش در اومد:eek:الان در بلاد کفر به سر میبره ;)
بحث لاتاری جداست این که بیایی یه مسابقه sms بزاری که کدوم تیم میبره چند چند میشه این چندتا گل میزنه اون چندتا گل میزنه این عدد بازیهای مسخرست
اصلا همین که بهت میکن بازی چند چند میشه خودش توهین به شعور مخاطبه فوتبالدوسته اخه مگه فوتبال رو میشه پیش بینی کرد اونم پیش بینیه عددی o_O همش بچه بازیه
اینا کلا اومدن با هم زد و بند کردن همراه اول و ایرانسل از ملیونها sms که داده میشه پول میخورن رایتل هم چون یه اپراتور تازه وارده اومد اسپانسر برنامه شد

Prima

Registered User
لایک‌ها
345
صدراعظم و رییس جمهور آلمان در اوج صمیمیت در رختکن تیم آلمان در میان بازیکنانی که بعضی از آنها لباس به تن ندارند

m109p1gsl5e3q6wvyij1.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
156 میلیون اس ام اس فرستاده شد توو این 35 روز...هر اسمس رو 10 تومن حساب کنی میشه یه میلیاردو 500 میلیون رفته تو جیب اپراتورها در مجموع.

Sent from my GT-I9300

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
156 میلیون اس ام اس فرستاده شد توو این 35 روز...هر اسمس رو 10 تومن حساب کنی میشه یه میلیاردو 500 میلیون رفته تو جیب اپراتورها در مجموع.

Sent from my GT-I9300
نوش جونشون عزیزم خلایق هر چه لایق

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بحث لاتاری جداست این که بیایی یه مسابقه sms بزاری که کدوم تیم میبره چند چند میشه این چندتا گل میزنه اون چندتا گل میزنه این عدد بازیهای مسخرست
اصلا همین که بهت میکن بازی چند چند میشه خودش توهین به شعور مخاطبه فوتبالدوسته اخه مگه فوتبال رو میشه پیش بینی کرد اونم پیش بینیه عددی o_O همش بچه بازیه
اینا کلا اومدن با هم زد و بند کردن همراه اول و ایرانسل از ملیونها sms که داده میشه پول میخورن رایتل هم چون یه اپراتور تازه وارده اومد اسپانسر برنامه شد
خوب مگه لاتاری پول نمیدی واسش؟؟؟؟
اینجا اینجوری پول میدی!!! اونجا یجور دیگه!!!
لاتاری هم قرعه کشیه! اینجا هم قرعه کشی!!!
الان چرا بحث لاتاری جداست؟

صدراعظم و رییس جمهور آلمان در اوج صمیمیت در رختکن تیم آلمان در میان بازیکنانی که بعضی از آنها لباس به تن ندارند

m109p1gsl5e3q6wvyij1.jpg
نگو داداش نگو!!

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295

کاری ندارم که همراه اول و ایرانسل دارن سودشو میبرن
ولی یعنی چی توهین به شعور مخاطب هست ؟ برایچی نشه بازی رو پیش بینی کرد ؟ خیلی ها از همین پیش بینی بازی ها دارن پول در میارن
من هم تو سایت های شرط بندی بازی ها رو پیش بینی میکردم و هم توی همین برنامه خیلی هم لذت بردم ، شرکت در این مسابقه ها هم به خواست خودم بوده

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
میدونی چی میشه آدم شرکت میکنه؟ خودمونم میدونیم یک صد هزارم درصد هم از نظر ریاضی شانس برنده شدن نداریم ولی من به شخصه به خودم میگم نمیشه ولی اگه بشه چی میشه :D همینش وسوسه میکنه...من نمیخواستم شرکت کنم ولی جو گرفت بیشتر بازیها رو شرکت کردم الانم پشیمونم میگم بالاخره یه نفرم کمتر شرکت میکرد یه نفر بود.

Sent from my GT-I9300

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این صفحه از صبح برا من باز نمیشه و مکافاتی شده بود!!!:eek:(نه این تاپیک نه تاپیک بارسا!!!)o_O
مسی به چیزی که استحقاقش رو داشت(توپ طلا) رسید و آلمان هم دقیقآ همینطور...:)
هرچند آلمان هم تو بازی دیشب حقش برد نبود و اگه پنالتی روی هیگواین رو میگرفتن یا مهاجمای گوساله ی آرژانتین از اون موقعیتهاشون استفاده میکردن الان قضیه چیز دیگری بود...
آلمان هم در کل تیم مقدری نبود و به جز بازیش با برزیل بازی فوق العاده ای ازشون ندیدیم ولی انصافآ به خاطر همون بازی حقشون قهرمانی بود و آرژانتین هم فقط و فقط به خاطر وجود گوساله هایی مثل پالاسیو و آگرو(که خیلی جالب بود آگرو آخر بازی داشت گریه میکرد!!!من اونجا بودم بش میگفتم آخه لامصب تو زمین چیکار کردی که الان داری گریه میکنی!!!) مستحق جام نبود...
جام جهانی جذابی بود و واقعآ چسبید،دیگه از تیم ملیها بکشیم بیرون تا جام ملتها و 4 سال بعد...:D;)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
کاری ندارم که همراه اول و ایرانسل دارن سودشو میبرن
ولی یعنی چی توهین به شعور مخاطب هست ؟ برایچی نشه بازی رو پیش بینی کرد ؟ خیلی ها از همین پیش بینی بازی ها دارن پول در میارن
من هم تو سایت های شرط بندی بازی ها رو پیش بینی میکردم و هم توی همین برنامه خیلی هم لذت بردم ، شرکت در این مسابقه ها هم به خواست خودم بوده
شما خیال کردی اینا که نتیجه هارو درست گفتن چیزی میفهمن ؟ اصلا فوتبال حالیشونه ؟ اخه مثلا کدوم فوتبال دوستی میاد نتیجه 7-1 رو برا بازیه المان - برزیل پیشبینی میکنه ؟ مگه اینکه یا احمق باشه یا فوتبال ندیده باشه یا همینطوری یه چی پرونده باشه

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خوب شما کاری میکنید که سود میره تو جیب چند تا آقا زاده
اونام تشویقتون میکنن اقا فلانه و بهمانه شما خیلی حالیتونه و...
چهار تا جایزه هم میدن دست من و تو (اگه برنده ها من و تو باشه) (سیم کارت رایتل هم فقط به خاطر تبلیغاتش مجانی بود بقیه جایزه ها اطلاعی ندارم) یه سری هزینه داره (تبلیغات های دیگه هم هستن که سود داره براشون)
الانم حدود 1 میلیاردی رفته تو جیب دولت یا یه اقازاده یا ****...
نکنین آقا

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
میدونی چی میشه آدم شرکت میکنه؟ خودمونم میدونیم یک صد هزارم درصد هم از نظر ریاضی شانس برنده شدن نداریم ولی من به شخصه به خودم میگم نمیشه ولی اگه بشه چی میشه :D همینش وسوسه میکنه...من نمیخواستم شرکت کنم ولی جو گرفت بیشتر بازیها رو شرکت کردم الانم پشیمونم میگم بالاخره یه نفرم کمتر شرکت میکرد یه نفر بود.

Sent from my GT-I9300

فکر کردی من که شرکت کردم به فکر بردن جایزه بودم ؟
بابا اینقدر فکرتون رو مشغول اینچیزا نکنید شما هم مثل بابام ! خیلی سخت گیرید !

پ ن : بابای منم کلا روی مسابقات پیامکی ، شارژ های رایگان اپراتور ها و ... خیلی حساسه میگه کلاهبرداری

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
داداش درکل اونایی که شرکت کردن یه ۱۰ ۲۰ت ی از جیب دادن شایدم بیشتر

10 20 ت ؟
کلا 64 بازی بود،اگر یک نفر همه بازی ها رو شرکت کرده بشه میشه 640 تومن.یه شارژ هزاری هم نمیشه!

بالا