@Benchmarker
@bahram_warrior
من که نمیفهمم چی میگین شما!!!
الان نگران اون 60 اس ام اس که میشه 600 تومنید!!!؟؟؟؟
حامد جان شما دیگه چرا ؟
تو فوتبال رو درک میکنی اصلا میشه فوتبال رو پیش بینی کرد؟ تازه اونم عددی ؟ همین که از تو بپرسن این مسابقه رو کی میبره چند چند میشه خودش اولین توهینه به مخاطب یادته تو بازیها با کخ همون مربی فکر کنم المانیه مصاحبه کردن جاودانی ازش پرسید بازی چند چند میشه کخ جواب داد : واقعا کی میدونه چند چند میشه ؟ صد بار من دیدم این سوال چند چند میشه رو از کسایی که فوتبال حالیشونه پرسیدن اما از جواب دادن بهش طفره رفتن چون واقعا نمیشه حدس زد
مورد بعدی شما وقتی یه نتیجه رو پیش بینی کنی همش حواست به پیشبینیته که کاشکی درست از اب دربیاد و ناخوداگه توجهت از بازی کم میشه و از بازی فوتبال لذت نمیبری
مورد بعدی اینکه چرا پولمون رو حروم این اپراتورهای مفت خور بکنیم ؟ شما فقط خودتو نگاه نکن فوقش 1000 تومن خرجت شده شما کلی نگاه بکن ببین چه سودی نصیب این اپراتورهای بی مصرف کردن
و اینکه میبینی فردوسی پور و جاودانی چطور دارن با چاپلوسی و تملق تبلیغ اپراتورها رو میکنن ادم اعصابش خورد میشه
برنده ها هم که دیدی یارو رد شده دیده نوشته قرعه کشی اینم sms کرده الان یه ماشین برده هیچی هم از فوتبال حالیش نیست
این به کنار تصور کن چه خانواده هایه فقیری که نبودن بخاطر یه تبلت یه اشتراک اینترنت و درنهایت یه ماشین مبایل بابا مامانشون رو گرفتن sms دادن بخاطر برنده شدن این واقعا درده این فقر فکری یه جامعه ست
خداییش اینقدر سطحی نگر نباشین