• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
@Benchmarker
@bahram_warrior
من که نمیفهمم چی میگین شما!!!
الان نگران اون 60 اس ام اس که میشه 600 تومنید!!!؟؟؟؟
نه همشهریت که نیستم :دی (if u know what i mean)
ولی حس گزیده شدن از یه سوراخ رو بصورت n باره و دسته جمعی با دیگر هموطنای عزیزم در اقسی نقاط کشور دارم :D

Sent from my GT-I9300

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
@Benchmarker
@bahram_warrior
ده همینه دیگه
ایرانی جماعت اینجوری فکر میکنه
برید تو کشورای خارجی (نمیخاد برید فیلماشم هست) طرف مایه دار حاضر نیست به خاطر کاری که نکرده (اشتاهی که نکرده) 1 دلار بپردازه حتی ازش شکایت کنن و موضوع رسانه ای شه
یا هزینه فلان چیز 1 سنت اضاف میشه اعتراض میکنن
اینجا بلند میشی میری دادگاه! سربازه میگه اول بیا پول این وانتی که برامون بار آورده رو بده بعد برو تو ... :|

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
شما خیال کردی اینا که نتیجه هارو درست گفتن چیزی میفهمن ؟ اصلا فوتبال حالیشونه ؟ اخه مثلا کدوم فوتبال دوستی میاد نتیجه 7-1 رو برا بازیه المان - برزیل پیشبینی میکنه ؟ مگه اینکه یا احمق باشه یا فوتبال ندیده باشه یا همینطوری یه چی پرونده باشه

ببین عزیز شما خیلی سخت میگیری
فوتبال همینه غیر قابل پیش بینی هست اینم مسابقه و تمام سایت های پیش بینی هم یه نوع پیش بینیه

زیاد سخت نگیر زود پیر میشی

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
میدونی چی میشه آدم شرکت میکنه؟ خودمونم میدونیم یک صد هزارم درصد هم از نظر ریاضی شانس برنده شدن نداریم ولی من به شخصه به خودم میگم نمیشه ولی اگه بشه چی میشه :D همینش وسوسه میکنه...من نمیخواستم شرکت کنم ولی جو گرفت بیشتر بازیها رو شرکت کردم الانم پشیمونم میگم بالاخره یه نفرم کمتر شرکت میکرد یه نفر بود.

Sent from my GT-I9300
من خودمم از شروع بازیها همشونو شرکت کردم تا بازی16 17 که دیگه بعد اون شرکت نکردم چون دیدم هیجان بازی و اون لذتی که میخوام از دیدن بازی دو تیم بیطرف ببرم رو از بین میبره،با اینکه امتیازمم خوب بود و رتبم هم نزدیکهای 100 هزار ولی دیگه شرکت نکردم،ولی اگه شرط بندی بود اکثرشونو شرکت میکردم!!!:D
البته جنبه ی مالیش اصلا مهم نبود و اگه تو همه بازیها هم شرکت میکردی 1000 تومن هم نمیشد هزینش ولی خب چون جایزه ای نداش ارزش نداشت لذت دیدن بازیها،مخصوصآ بازیهایی که بی طرفی رو از بین ببری...:);)

Last edited:

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
خوب شما کاری میکنید که سود میره تو جیب چند تا آقا زاده
اونام تشویقتون میکنن اقا فلانه و بهمانه شما خیلی حالیتونه و...
چهار تا جایزه هم میدن دست من و تو (اگه برنده ها من و تو باشه) (سیم کارت رایتل هم فقط به خاطر تبلیغاتش مجانی بود بقیه جایزه ها اطلاعی ندارم) یه سری هزینه داره (تبلیغات های دیگه هم هستن که سود داره براشون)
الانم حدود 1 میلیاردی رفته تو جیب دولت یا یه اقازاده یا ****...
نکنین آقا

ای بابا
مشکل اینه بدون هیچ دلیل مدرکی همینجوری حرف میزنیم
شما از کجا میدونی این پولا کجا میره که میگی میره **** ؟
اصلا چه ربطی داره به **** ؟
o_O

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خوب شما کاری میکنید که سود میره تو جیب چند تا آقا زاده
اونام تشویقتون میکنن اقا فلانه و بهمانه شما خیلی حالیتونه و...
چهار تا جایزه هم میدن دست من و تو (اگه برنده ها من و تو باشه) (سیم کارت رایتل هم فقط به خاطر تبلیغاتش مجانی بود بقیه جایزه ها اطلاعی ندارم) یه سری هزینه داره (تبلیغات های دیگه هم هستن که سود داره براشون)
الانم حدود 1 میلیاردی رفته تو جیب دولت یا یه اقازاده یا ****...
نکنین آقا
این شد یه چی!
نگاه کن! همه جا همینجوره!!
شما شرطبندی که میکنی یا برنده ای یا بازنده! ولی اون که صاحب شرکته همیشه برندس!
این جا میره تو جیب آقازاده به قول تو( ساماندهی دقت کنه من نگفتم اون گفت، یعنی چوب تو آستین من نکنین )اونجا میره تو جیب bwin و .... !!!
میدونی حرفتون مثل چیه! مثل اینه بگی پول تو بانک نذاری! 4% سود به ما میده ولی پولش میره تو جیب آقازاده (ساماندهی* )!!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ای بابا
مشکل اینه بدون هیچ دلیل مدرکی همینجوری حرف میزنیم
شما از کجا میدونی این پولا کجا میره که میگی میره **** ؟
اصلا چه ربطی داره به **** ؟
o_O
شما نمیدونی سهام مخابرات رو کی خرید؟

Sent from my GT-I9300

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نه همشهریت که نیستم :دی (if u know what i mean)
ولی حس گزیده شدن از یه سوراخ رو بصورت n باره و دسته جمعی با دیگر هموطنای عزیزم در اقسی نقاط کشور دارم :D

Sent from my GT-I9300
اونا همشهریهای من نیستن!! Sure u know what i mean
خوب به این فکر نکردی که شاید دفعه بعد تو بگزی!؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من خودمم از شروع بازیها همشونو شرکت کردم تا بازی16 17 که دیگه بعد اون شرکت نکردم چون دیدم هیجان بازی و اون لذتی که میخوام از دیدن بازی دو تیم بیطرف ببرم رو از بین میبره،با اینکه امتیازمم خوب بود و ربطم هم نزدیکهای 100 هزار ولی دیگه شرکت نکردم،ولی اگه شرط بندی بود اکثرشونو شرکت میکردم!!!:D
البته جنبه ی مالیش اصلا مهم نبود و اگه تو همه بازیها هم شرکت میکردی 1000 تومن هم نمیشد هزینش ولی خب چون جایزه ای نداش ارزش نداشت لذت دیدن بازیها،مخصوصآ بازیهایی که بی طرفی رو از بین ببری...:);)
دقیقا...به نکته فوق العاده کلفتی اشاره کردی...لذت دیدن بازی میرفت...دوس داشتی اون نتیجه ای که پیش بینی کردی شکل بگیره...اگه اون نتیجه دقیقا حاصل نمیشد که ناراحت بودی که چرا درست پیش بینی نکردی (که توو 90% مواقع همین بود) اگرم درست پیش بیتی میکردی که لذت بازی میرفت...کلا من ذهنم درگیر میشد داشتم بازیارو میدیدم همش یادم میفتاد چی پیش بینی کردم میخواستم همون شه بازی :D

Sent from my GT-I9300

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@Benchmarker
@bahram_warrior
حامد جان شما دیگه چرا ؟
تو فوتبال رو درک میکنی اصلا میشه فوتبال رو پیش بینی کرد؟ تازه اونم عددی ؟ همین که از تو بپرسن این مسابقه رو کی میبره چند چند میشه خودش اولین توهینه به مخاطب یادته تو بازیها با کخ همون مربی فکر کنم المانیه مصاحبه کردن جاودانی ازش پرسید بازی چند چند میشه کخ جواب داد : واقعا کی میدونه چند چند میشه ؟ صد بار من دیدم این سوال چند چند میشه رو از کسایی که فوتبال حالیشونه پرسیدن اما از جواب دادن بهش طفره رفتن چون واقعا نمیشه حدس زد
مورد بعدی شما وقتی یه نتیجه رو پیش بینی کنی همش حواست به پیشبینیته که کاشکی درست از اب دربیاد و ناخوداگه توجهت از بازی کم میشه و از بازی فوتبال لذت نمیبری
مورد بعدی اینکه چرا پولمون رو حروم این اپراتورهای مفت خور بکنیم ؟ شما فقط خودتو نگاه نکن فوقش 1000 تومن خرجت شده شما کلی نگاه بکن ببین چه سودی نصیب این اپراتورهای بی مصرف کردن
و اینکه میبینی فردوسی پور و جاودانی چطور دارن با چاپلوسی و تملق تبلیغ اپراتورها رو میکنن ادم اعصابش خورد میشه
برنده ها هم که دیدی یارو رد شده دیده نوشته قرعه کشی اینم sms کرده الان یه ماشین برده هیچی هم از فوتبال حالیش نیست
این به کنار تصور کن چه خانواده هایه فقیری که نبودن بخاطر یه تبلت یه اشتراک اینترنت و درنهایت یه ماشین مبایل بابا مامانشون رو گرفتن sms دادن بخاطر برنده شدن این واقعا درده این فقر فکری یه جامعه ست
خداییش اینقدر سطحی نگر نباشین

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
اینم ویدئوی اون خبری که توی تلویزیون دولتی کره شمالی در مورد صعود تیمشون اعلام کردن از کانال خودشون هم هست!
ژاپن رو 7-0 بردن آمریکا رو 4-0 چین (!) رو 2-0 !

دیگه فک نمی کنم کش دادن این خیلی بامزه باشه. کافیه در موردش گوگل کنید تا به قلابی بودنش پی ببرید. خیلی جاها اشاره شده که این ویدیو ساختگیه. صدا و حرکات لب مجری هم خوانی ندارن و لهجه ی صدا مطابق با لهجه ای که باید باشه نیست. همونطور که قبلاً گفتم بازی های جام جهانی با تأخیر برای مردم کره ی شمالی پخش می شه.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
حتما میخوای بگی ****
:general404:
بیخیاااال :D حتما میخوای بگی اشتباه میکنم؟ آقا این علنی و رسانه ای هم شده ها..همه میدونن غیر خواجه حافظ شیراز.

Sent from my GT-I9300

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حامد جان شما دیگه چرا ؟
تو فوتبال رو درک میکنی اصلا میشه فوتبال رو پیش بینی کرد؟ تازه اونم عددی ؟ همین که از تو بپرسن این مسابقه رو کی میبره چند چند میشه خودش اولین توهینه به مخاطب یادته تو بازیها با کخ همون مربی فکر کنم المانیه مصاحبه کردن جاودانی ازش پرسید بازی چند چند میشه کخ جواب داد : واقعا کی میدونه چند چند میشه ؟ صد بار من دیدم این سوال چند چند میشه رو از کسایی که فوتبال حالیشونه پرسیدن اما از جواب دادن بهش طفره رفتن چون واقعا نمیشه حدس زد
مورد بعدی شما وقتی یه نتیجه رو پیش بینی کنی همش حواست به پیشبینیته که کاشکی درست از اب دربیاد و ناخوداگه توجهت از بازی کم میشه و از بازی فوتبال لذت نمیبری
مورد بعدی اینکه چرا پولمون رو حروم این اپراتورهای مفت خور بکنیم ؟ شما فقط خودتو نگاه نکن فوقش 1000 تومن خرجت شده شما کلی نگاه بکن ببین چه سودی نصیب این اپراتورهای بی مصرف کردن
و اینکه میبینی فردوسی پور و جاودانی چطور دارن با چاپلوسی و تملق تبلیغ اپراتورها رو میکنن ادم اعصابش خورد میشه
برنده ها هم که دیدی یارو رد شده دیده نوشته قرعه کشی اینم sms کرده الان یه ماشین برده هیچی هم از فوتبال حالیش نیست
این به کنار تصور کن چه خانواده هایه فقیری که نبودن بخاطر یه تبلت یه اشتراک اینترنت و درنهایت یه ماشین مبایل بابا مامانشون رو گرفتن sms دادن بخاطر برنده شدن این واقعا درده این فقر فکری یه جامعه ست
خداییش اینقدر سطحی نگر نباشین
ببین فوتبال قابل پیش بینی نیست و شگفتی داره! ولی شگفتی ها هر روز رخ نمیدن!!!
این جام مرحله حذفیش شاید 1 یا 2 بازی غیرقابل پیش بینی بود بقیش همش قابل پیش بینی بود! یعنی نتیجه عجیبی رقم نخورد!
منم نمیگم خوبه ولی بد هم نیست!! الان با این استدلال تو هرجا شانس دخیل باشه باید دورش رو خط کشید!!!

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
از ایسنا باشه خوبه؟ :D
کجارو به عنوان منبع غیر سوراخ قبول داری؟

Sent from my GT-I9300

!
حتما منابع شما سایت هایی هستند که حتی 1 خبرنگار اینجا ندارن ؟ :)

وقتشه این تاپیک قفل شه تا 4 سال دیگه و جام جهانی بعدی...رسما نشستیم گپ میزنیم هیچ ربطی هم به فوتبال نداره :D

Sent from my GT-I9300

موافقم

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
امار مردن چندتاست
امار قرعه کشی چندتاست
چرا همه خودشونو میزارن جزو دومی؟ :D

بالا