_professor_
Registered User
- نوشتهها
- 393
- لایکها
- 1,224
بازیکنان اسپانیا اگه تو شوت آخر یکم دقت کنن چندتا میتونستن گل بزنن...هنوز هم میتونن
هم اسپانیا هم هلند امسال دفاع آسیب پذیری دارن
شوخی کردم
بازیکنان اسپانیا اگه تو شوت آخر یکم دقت کنن چندتا میتونستن گل بزنن...هنوز هم میتونن
هم اسپانیا هم هلند امسال دفاع آسیب پذیری دارن
بله ، قیافه شون دیدنیه . اتفاقا همین الان داشتم خودم ُ تو آینه نگاه میکردم . اما خب فکر نکنم همه طرفدارا بچه سال باشن عمو .من کلی حال کردم الان قیافه طرفدارای اسپانیا که همه هم بچه سال هستند دیدنیه
اينا به احتمال قوي با ١٠ ٢٠ تا خط همه ي نتايج رو ميگن!!!خخخخخدم اون 29 نفری هم که در مسابقه ی sms این نتیجه رو پیش بینی کردن گرم! واقعا چه کسی فکرش رو می کرد؟!
روبن و ون پرسی میشن 2 تنه دیگه یه تنه نمیشن!:general607:اسپانیا رسما خاکستر شد،چه کردن ون پرسی و روبن!!یه تنه کار اسپانیا رو تموم کردن
پشگل تر از پول ملی ویزاشه که سفر به خارج رو مشکل می کنهاومدم در مورد بازی هلند بگم یه خبر خوندم گفتم بذارم بببیند
تعداد ایرانی هایی که به برزیل آمده اند مشخص شد
ثبت نام برای حضور ایرانی ها در برزیل از ماهها قبل در آژانس های زیادی آغاز شده بود، اما تنها 600 نفر در نهایت برای حضور در جام بیستم ثبت نام کردند.
این در حالی است که نزدیک به 4 هزار نفر از ایرانی های علاقمند از سایر کشورها به برزیل خواهند آمد تا دیدارهای تیم ملی را تماشا کنند.
===
4 هزار نفر ایرانی مقیم خارج ولی
600 نفر از 70 میلیون نفر عازم برزیل شدن !
تبعات تبدیل پول ملی به پشگل !!
ششصد نفر ؟ فرندای فیس بوک من بیشتر از این تعداده ، همه هم خوره ی فوتبال ...
حداقل؟ حداکثرش چندتا؟!البته یه چیز دیگه هم بگم، کاسیاس حداقل روی 4 گل از 5 گل مقصر بود!!
روبن و ون پرسی میشن 2 تنه دیگه یه تنه نمیشن!:general607: