• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
البته یه چیز دیگه هم بگم، کاسیاس حداقل روی 4 گل از 5 گل مقصر بود!!

روبن و ون پرسی میشن 2 تنه دیگه یه تنه نمیشن!:general607:

حالا تو دیگه وارد جزئیاتش نشو :general507:

اینم یادم رفت بگم یه جایی،یه کسی باید به این اسپانیایی ها حالی می کرد که این همه پاس فایده نداره،حرص آدم در می اومد وقتی می دید 5 دقیقه توپ دستشونه و فقط به هم پاس میدن،نه خلق موقعیتی نه چیزی،فقط پاس :general208::general208::general208:

Last edited:

دانشمند

Registered User
لایک‌ها
135
دلمان خنک شد
اسپانیایی هایی که اسلام را از سرزمینشان بیرون کردند حقشان بود اینگونه تحقیر شوند
بروید دنبال همان گاو بازیتان

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
من موندم اینایی که یه روزه طرفداره اسپانیا شدن الان کجان ... چه برد خوبی بود به همه هلندی ها تبریک میگم ازجمله خودم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حالا تو دیگه وارد جزئیاتش نشو :general507:

اینم یادم رفت بگم یه جایی،یه کسی باید به این اسپانیایی ها حالی می کرد که این همه پاس فایده نداره،حرص آدم در می اومد وقتی می دید 5 دقیقه توپ دستشونه و فقط به هم پاس میدن،نه خلق موقعیتی نه چیزی،فقط پاس :general208::general208::general208:
علیفر همون گزارشگره همیشه همینو میگه

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
آرین روبن باز هم شایستگی هاشو نشون داد.امیدوارم منتقدان این بازیکن از جمله عادل فردوسی پور دیگه خفه شن و بشینن از بازی این بازیکن لذت ببرن.اگه همین حرکات روبنو رونالدو و مسی میکردن ببینید چه هیاهویی راه میفتاد ولی برحال مردم تحت جو رسانه هستن.الان مسی دو ساله هیچ کاری نکرده و روبن داره همه رو به آتیش میکشه اما بازم مسی مسی میکنه رسانه.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
10351818_1071669106206638_6375407852577157684_n.jpg

Sent from my GT-I9300

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آرین روبن باز هم شایستگی هاشو نشون داد.امیدوارم منتقدان این بازیکن از جمله عادل فردوسی پور دیگه خفه شن و بشینن از بازی این بازیکن لذت ببرن.اگه همین حرکات روبنو رونالدو و مسی میکردن ببینید چه هیاهویی راه میفتاد ولی برحال مردم تحت جو رسانه هستن.الان مسی دو ساله هیچ کاری نکرده و روبن داره همه رو به آتیش میکشه اما بازم مسی مسی میکنه رسانه.
رسانه رو ول کن بالام جان،من یه مقدار به خاطر دایو هاش باهاش مشکل دارم،این مشکل رو حل کنه من ازش راضیم :general607:

آما اودین وکیلی اون استارتی که برای گل دومش زد اصلا یه چیز عجیب بود!!

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
الان هم آرتور ویدال شیلیایی میزنه استرالیا رو میترکونه ...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
میدونی یجورایی این نادونی بطور گسترده تر تو کل دنیا وجود داره بنظر من...خدایی انصافه مسی و رونالدو در مجموع 6 تا توپ طلا بگیرن ولی این روبن جز 3 تا بازیکن هم نباشه؟ یا مثلا سالهای قبل اینیستا نگیره؟...این دوتا رو خیلی الکی گنده کردن دیگه.

Sent from my GT-I9300

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
خیلی خوشحال شدم هلند برد... هیچ وقت از تیم های اسپانیا خوشم نمیامد با اون بازی هاش

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
رسانه رو ول کن بالام جان،من یه مقدار به خاطر دایو هاش باهاش مشکل دارم،این مشکل رو حل کنه من ازش راضیم :general607:

آما اودین وکیلی اون استارتی که برای گل دومش زد اصلا یه چیز عجیب بود!!
سرعت و شوت و تکنیک روبن مثال نزدنیه.اصلا اون استوپی که روبن کرد خودش نشون دهنده ی همه چی بود.امشب همه تو برنامه شبکه سه لال شده بودن.اگه رونالدو اون استارتو میزد یه برنامه کامل درباره استارتش حرف میزدن ولی استارت روبنو حتی نشونم ندادن و دربارش صحبت هم نکردن.کاشکی zdfدرست بود از اونجا میدیدم و انقدر از دست اینا حرص نمیخوردم

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
میدونی یجورایی این نادونی بطور گسترده تر تو کل دنیا وجود داره بنظر من...خدایی انصافه مسی و رونالدو در مجموع 6 تا توپ طلا بگیرن ولی این روبن جز 3 تا بازیکن هم نباشه؟ یا مثلا سالهای قبل اینیستا نگیره؟...این دوتا رو خیلی الکی گنده کردن دیگه.

Sent from my GT-I9300
گل گفتی
واسه فصلی که بایرن قهرمان شد مسی اصلا بازی نمیکرد یا اگرم بازی میکرد کاری نمیکرد ولی جزو سه تا بود ولی روبنی که بایرنو تو هر سه جام یه تنه قهرمان کرد جزو سه تا هم نبود

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
5555555555555555555555555555555555555555555555555555555 خدایا شکرت .

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
چه کرد روبن هر چند اصلا ازش خوشم نمیاد
روبن همینطوری اصلا پاس نمیده بازیه بعدیه هلندو خدا بخیر کنه...
با لوییز ونخال خیلی حال کردم نشون داد مربیه..

استرالیا هم که ابروی اسیا رو برد با این بازیش از شیلی اینجوری گل میخوره مطمئنا جلو اسپین و هلند خاطره عربستان رو که هیچ خاطره مالدیو رو زنده کنند... به نظرم تیم ملی ما حداقل بهتر از استرالیا بازی می کنه

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
نظر یه کاربر از سایت طرفداری که نظر من و خیلی های دیگه هستش:
اسپانیا کثیفترین بازیا رو انجام میداد و همیه با اختلاف یه گل و شانسی تیما رو میبرد و قهرمان میشد
این باخت واقعن حقشون بود امیدوارم شیلی هم ببردشون تا اولین تیم حذف شده باشن

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
چه کرد روبن هر چند اصلا ازش خوشم نمیاد
روبن همینطوری اصلا پاس نمیده بازیه بعدیه هلندو خدا بخیر کنه...
با لوییز ونخال خیلی حال کردم نشون داد مربیه..

استرالیا هم که ابروی اسیا رو برد با این بازیش از شیلی اینجوری گل میخوره مطمئنا جلو اسپین و هلند خاطره عربستان رو که هیچ خاطره مالدیو رو زنده کنند... به نظرم تیم ملی ما حداقل بهتر از استرالیا بازی می کنه
پیشنهاد میکنم بازیایی که بایرن تو فصل پیش با پپ گواردیولا انجام داد ببینید.روبن انقدر پاس میداد که بازیکنا خسته میشدن:دی
بر حال هر مربی روشی داره.لوویس فنخال صلاح دونسته که روبن کمتر پاس بده.

captain_malaki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
584
vicente_del_bosque_2.jpg

ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا از شکست تحقیرآمیز 5-1 در مقابل هلند می گوید
مدافع عنوان قهرمانی و قهرمان دو دوره گذشته مسابقات یورو، با نتیجه 5-1 و با درخشش رابین فن پرسی و آرین روبن مغلوب هلند شد، اما دل بوسکه نیازی به تغییرات اساسی در ترکیب تیمش را احساس نمی کند.

دل بوسکه پس از پایان بازی به SporTV گفت: "نیازی به انقلاب در تیم وجود ندارد. ما پیروز نشدیم، اما ما تلاش می کنیم در دیدار بعدی پیروز شویم."

"این یک لحظه بسیار حساس و مهم برای ماست. ما باید تمام تلاشمان را برای حل این مشکل به کار گیریم و شیلی را شکست دهیم و به سوی جلو حرکت کنیم."

دل بوسکه در مورد نتیجه عجیب به دست آمده گفت: "این خاصیت ورزش است، ما باید شکست به دست آمده را بپذیریم. آن ها در نیمه دوم بهتر بودند. اگر سیلوا آن توپ را تبدیل به گل می کرد، آن وقت 2-0 می شد و آن ها گرفتار می شدند.
در نیمه دوم آن ها شانس بیشتری ایجاد کردند و فضای زیادی ایجاد کردند. ما در دفاع بسیار ضعیف عمل کردیم. ما باید قبول کنیم که آن ها بهتر بازی کردند."
"ما دچار اشتباهات زیادی شدیم، اما برای کسب نتیجه جنگیدیم. ما دچار شکست روحی شدیم و از لحاظ فیزیکی مشکلی نداشتیم."

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نظر یه کاربر از سایت طرفداری که نظر من و خیلی های دیگه هستش:
اسپانیا کثیفترین بازیا رو انجام میداد و همیه با اختلاف یه گل و شانسی تیما رو میبرد و قهرمان میشد
این باخت واقعن حقشون بود امیدوارم شیلی هم ببردشون تا اولین تیم حذف شده باشن
بیخیال دیگه عزیز از بالای منبر بیا پایین حالا اسپانیا با یک بازی شتک شد دیگه بازیهای اون سالش رو زیر سوال نبر او سالها بهترین بازیها رو میکرد (من نه طرفدار اسپانیا هستم نه خوشم میاد ازشون حد 1 دهم.بدم هم میاد) اون سال بهترین بازیها رو میکردن و حقشون بود
این بازی به صورت معنای واقعی شتک شدن جا داشت 8 تا بخوره که بازیکنا فقط به فکر خودشون بودن
----------
بازی شیلی و استرلیا هم خوب بود دو تیم میتونند سد خوبی واسه اسپانیا و هلند باشند
عزیز اصلا" بازیرو کامل دیدی که اینطوری میگی؟
الان بازی 2بر1 نیمه اول تموم شد.20 دقیقه اول بازی کمی شل بازی میکردن و در ادامه رفته رفته بهتر شدن حتی گل مساوی رو خواستن بزنند نشد.
دو تیم اسپانیا و هلند خیلی راحت نمیتونند از شیلی و استرالیا امتیاز بگیرند
مطمئن باش استرالیا خیلی بهتر از تیم ایرا بازی میکنه و میبینی فن مالدیو روی خود ایران اجرا میشه .بازی با نیجریه راحت 4 یا 3 تا میخوره بقیه بازیها جای خود داره

Last edited:

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
کسایی که میگن فوتبال خسته کننده اسپانیا و تیکی تاکا...پس نظرشون در مورد فوتبال دفاعی و اتوبوسی چیه!؟

آدم حرصش میگیره وقتی فوتبال تمام دفاعی بعضی تیمها رو میبینه:general705:

بالا