• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
دوس دارم اسپانیا ولی عقلم میگه المان

Sent from my GT-I9100

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
انقدر آلمان آلمان میکنن این تیم زیر ۲۱ سال اسپانیا بود که قهرمان اروپا شد. عددی نیستن آلمانی ها.

پرنیان

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
13,020
اسپانیا تیم خوبی داره
ولی با توجه به شرایط سنی بازیکنا و
اینکه بعضی بازیکناش دیگه داره سنشون زیادی میره بالا (مخصوصا خط حمله تیم!!!)
شاید نتونن بهترین راندمان رو در جام جهانی برزیل داشته باشن...
ولی بازم امیدوارم و فکر می کنم شانس اسپانیا برای قهرمانی زیادتر از بقیه اس...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دوست دارم ایتالیا قهرمان بشه ولی بنظرم برزیل قهرمانه

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
انقدر آلمان آلمان میکنن این تیم زیر ۲۱ سال اسپانیا بود که قهرمان اروپا شد. عددی نیستن آلمانی ها.

با عرض احترام خودت عددی نیستی عزیزم :happy:
اولا اینکه قهرمانی در رقابت های زیر 21 سال تضمینی برای موفقیت بزرگسالان نیست
در رقابت های زیر 21 سال و 19 سال و اینا بعضا تیم های درجه 2 هم قهرمان شدن ولی همون تیم ها بزرگسالانشون به جایی نرسیدن
این تیمها بازه سنیشون محدوده و بازیکنها بین 20 و 21 سال هستن ولی تیم بزرگسالان بازه سنیش بین 18 تا 35 سال و حتی بیشتر هست بنابر این نمیشه گفت شاکله تیم بزرگسالان رو همون تیم جوانان تشکیل میده حتی این تیم زیر 21 ساله ها 2 سال دیگه ترکیبش کاملا عوض میشه چون همشون دیگه از مرز سنی عبور کردن
آلمان همین الانشم تیم بزرگسالانش تیم جوونیه و در آینده با ستاره هایی که از رده های پایین تر میان جایگزین میشن
اسپانیا هم تیم خوبیه منتها اگه اسپانیا تازه 5 ساله یه تیم مدعی شده آلمان 50 ساله مدعیه
قدرت های سنتی فوتبال برزیل و آلمان و ایتالیا هستند و طرفدارانشون با تیم هاشون نوستالژی دارن ولی طرفداران اسپانیا نه چون به خاطره های 5 سال پیش نمیشه گفت نوستالژی :Dپس بهتره به یکی از قدرتهای فوتبال جهان نگی عددی نیست چون ما هم می تونیم به شما بگیم تازه به دوران رسیده
راستی من هم مغزم میگه آلمان هم قلبم :happy:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
با عرض احترام خودت عددی نیستی عزیزم :happy:
اولا اینکه قهرمانی در رقابت های زیر 21 سال تضمینی برای موفقیت بزرگسالان نیست
در رقابت های زیر 21 سال و 19 سال و اینا بعضا تیم های درجه 2 هم قهرمان شدن ولی همون تیم ها بزرگسالانشون به جایی نرسیدن
این تیمها بازه سنیشون محدوده و بازیکنها بین 20 و 21 سال هستن ولی تیم بزرگسالان بازه سنیش بین 18 تا 35 سال و حتی بیشتر هست بنابر این نمیشه گفت شاکله تیم بزرگسالان رو همون تیم جوانان تشکیل میده حتی این تیم زیر 21 ساله ها 2 سال دیگه ترکیبش کاملا عوض میشه چون همشون دیگه از مرز سنی عبور کردن
آلمان همین الانشم تیم بزرگسالانش تیم جوونیه و در آینده با ستاره هایی که از رده های پایین تر میان جایگزین میشن
اسپانیا هم تیم خوبیه منتها اگه اسپانیا تازه 5 ساله یه تیم مدعی شده آلمان 50 ساله مدعیه
قدرت های سنتی فوتبال برزیل و آلمان و ایتالیا هستند و طرفدارانشون با تیم هاشون نوستالژی دارن ولی طرفداران اسپانیا نه چون به خاطره های 5 سال پیش نمیشه گفت نوستالژی :Dپس بهتره به یکی از قدرتهای فوتبال جهان نگی عددی نیست چون ما هم می تونیم به شما بگیم تازه به دوران رسیده
راستی من هم مغزم میگه آلمان هم قلبم :happy:

اولا که من سر پیازم یا ته پیاز که موضوعو شخصی میکنی؟! ثانیا بحث سر این هجمه ایه که راه افتاده سر برنامه ریزی آلمانی های توی فوتبال پایه، خواستم بگم که کار خاصی نکردن و این هنوز اسپانیا و لاماسیا است که داره به یکته تازی خودش تو فوتبال مدرن ادامه میده. بعد کدوم نوستالژی را میگی دقیقا بابابزرگ؟! این آلمان ابرقدرت شما از ۱۹۹۰ تا حالا هیچ جام مهمی را فتح نکرده ولی منی که "۵ ساله" طرفدار اسپانیا شدم با بالا رفتن ۳ تا از بهترین جامهای دنیای فوتبال ملی توسط تیم محبوبم خاطره دارم :) باشد که همچنان درس پس بدید در محضر اسپانیا/کاتالونیا.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به ترتیب احتمال بیشتر به کمتر:
1-اسپانیا-آلمان
2-برزیل

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
اخه چطور ميشه گفت كي قهرمان ميشه؟قهرماني به خيلي چيزا بستگي داره يكيش گروه و قرعه مناسبه.ممكنه يه تيم خوش شانس باشه يه تيم بدشانس.يا از داوري ضربه بخوره.همه اينا هست.اما ايشالا ايران قهرمان ميشه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اخه چطور ميشه گفت كي قهرمان ميشه؟قهرماني به خيلي چيزا بستگي داره يكيش گروه و قرعه مناسبه.ممكنه يه تيم خوش شانس باشه يه تيم بدشانس.يا از داوري ضربه بخوره.همه اينا هست.اما ايشالا ايران قهرمان ميشه
آخرین جمله:شک نکن
ایران تو گروهش سوم هم بشه من خدا رو شکر میکنم صعود که دیگه هیچی

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اولا که من سر پیازم یا ته پیاز که موضوعو شخصی میکنی؟! ثانیا بحث سر این هجمه ایه که راه افتاده سر برنامه ریزی آلمانی های توی فوتبال پایه، خواستم بگم که کار خاصی نکردن و این هنوز اسپانیا و لاماسیا است که داره به یکته تازی خودش تو فوتبال مدرن ادامه میده. بعد کدوم نوستالژی را میگی دقیقا بابابزرگ؟! این آلمان ابرقدرت شما از ۱۹۹۰ تا حالا هیچ جام مهمی را فتح نکرده ولی منی که "۵ ساله" طرفدار اسپانیا شدم با بالا رفتن ۳ تا از بهترین جامهای دنیای فوتبال ملی توسط تیم محبوبم خاطره دارم :) باشد که همچنان درس پس بدید در محضر اسپانیا/کاتالونیا.

اولا که آخرین قهرمانی آلمان 90 نیست و 96 هست که من کاملا یادمه خیلی هم ازش نگذشته که لازم باشه من بابابزرگ باشم تا یادم بیاد!
ثانیا موفقیت که فقط کسب جام نیست.
برنامه ریزی بعنی اینکه آلمان که در یورو 2000 و 2004 از گروهشم نتونست بیاد بالا بعد از اون همیشه در جام های جهانی و جام ملت ها جزو 3 تیم اول بوده و اگر بدشانسی نمیاورد حداقل یک قهرمانی جهان یا یورو در این مدت در کارنامش بود.
برنامه ریزی آلمانیها در فوتبال پایه هم از ستاره های فراوانی که تحویل فوتبال دارن میدن مشخصه چیزی نیست که کسی منکرش بشه
آلمان 7 بار در فینال جام جهانی حضور داشته و 12 بار در نیمه نهاییش بوده یعنی 2 بار بیشتر از برزیل! این یعنی ثبات و برنامه
ولی اسپانیا هر چی مقام داره از 2008 به این طرف هست قبلش معلوم نیست کجا بوده...
در زمینه باشگاهی هم که امسال بایرن و دورتموند در مجموع 11 - 3 بارسا و رئال رو بردند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اولا که آخرین قهرمانی آلمان 90 نیست و 96 هست که من کاملا یادمه خیلی هم ازش نگذشته که لازم باشه من بابابزرگ باشم تا یادم بیاد!
ثانیا موفقیت که فقط کسب جام نیست.
برنامه ریزی بعنی اینکه آلمان که در یورو 2000 و 2004 از گروهشم نتونست بیاد بالا بعد از اون همیشه در جام های جهانی و جام ملت ها جزو 3 تیم اول بوده و اگر بدشانسی نمیاورد حداقل یک قهرمانی جهان یا یورو در این مدت در کارنامش بود.
برنامه ریزی آلمانیها در فوتبال پایه هم از ستاره های فراوانی که تحویل فوتبال دارن میدن مشخصه چیزی نیست که کسی منکرش بشه
آلمان 7 بار در فینال جام جهانی حضور داشته و 12 بار در نیمه نهاییش بوده یعنی 2 بار بیشتر از برزیل! این یعنی ثبات و برنامه
ولی اسپانیا هر چی مقام داره از 2008 به این طرف هست قبلش معلوم نیست کجا بوده...
در زمینه باشگاهی هم که امسال بایرن و دورتموند در مجموع 11 - 3 بارسا و رئال رو بردند

عزیزجان

سال ۹۶ که جام جهانی نبود

اخرین قهرمانی جهانی المان همون ۹۰ بود

اما یورو رو فتح کردن
با گل الیور بیرهوف

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
عزیزجان

سال ۹۶ که جام جهانی نبود

اخرین قهرمانی جهانی المان همون ۹۰ بود

اما یورو رو فتح کردن
با گل الیور بیرهوف

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

منم منظورم جام جهانی نبود.
ایشون گفتن آخرین جام مهمی که کسب کرده سال 90 بوده که من بهش یاداوری کردم که 96 بوده
گل بیرهوف رو هم یادمه اولین گلی بود که با قانون گل طلایی زده میشد.

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
ببه نظرم یا برزیل یا اسپانیا قهرمان میشه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خدا کنه ایران قهرمان بشه

اگه نشد دوس دارم ایتالیا بشه

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فقط یه لحظه تصور کنید جامو تو دستای کاپیتان ایران(که نمیدونم کیه :دی)
وای دنیا به ایران تعظیم میکنه اون لحظه
خدا تا کی ما باید حسرت خیلی چیزا رو بخوریم؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
من طرفدار دو آتیشه ایتالیا هستم از سال 94.
ولی باید واقع بین بود.
به نظرم این تیمها به ترتیب الویت میتونند شانس قهرمانی داشته باشند
1_اسپانیا
2_آلمان
3_برزیل
4_پرتقال
5_ایتالیا
6_آرژانتین
7_هلند
8_ژاپن

نظر شما چیه؟؟؟

azada

Registered User
لایک‌ها
279
ولی باید واقع بین بود.
1_اسپانیا
2_آلمان
3_برزیل
4_پرتقال
5_ایتالیا
6_آرژانتین
7_هلند
8_ژاپن

نظر شما چیه؟؟؟

نظر من
آلمان
اسپانيا
برزيل

جدي جدي چطور ژاپن رو تو ليستت آوردي؟
دفاعش خيلي شكننده اس

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ولی باید واقع بین بود.
1_اسپانیا
2_آلمان
3_برزیل
4_پرتقال
5_ایتالیا
6_آرژانتین
7_هلند
8_ژاپن

نظر شما چیه؟؟؟
با همش تاحدود زیادی موافقم ولی ژاپنو دیگه زیادی بزرگش کردی

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
نظر من
آلمان
اسپانيا
برزيل

جدي جدي چطور ژاپن رو تو ليستت آوردي؟
دفاعش خيلي شكننده اس

با همش تاحدود زیادی موافقم ولی ژاپنو دیگه زیادی بزرگش کردی

هم میخواستم 8 تا بشه و هم میخواستم انگلیس نباشه

در مورد ژاپن بازی با ایتالیا رو مگه ندیدید؟ کولاک بود. از هیچ تیمی نمیترسه من فکر میکنم بیاد جژء 8 تا

بالا