hamid_khapid
Registered User
دوس دارم اسپانیا ولی عقلم میگه المان
Sent from my GT-I9100
Sent from my GT-I9100
انقدر آلمان آلمان میکنن این تیم زیر ۲۱ سال اسپانیا بود که قهرمان اروپا شد. عددی نیستن آلمانی ها.
با عرض احترام خودت عددی نیستی عزیزم :happy:
اولا اینکه قهرمانی در رقابت های زیر 21 سال تضمینی برای موفقیت بزرگسالان نیست
در رقابت های زیر 21 سال و 19 سال و اینا بعضا تیم های درجه 2 هم قهرمان شدن ولی همون تیم ها بزرگسالانشون به جایی نرسیدن
این تیمها بازه سنیشون محدوده و بازیکنها بین 20 و 21 سال هستن ولی تیم بزرگسالان بازه سنیش بین 18 تا 35 سال و حتی بیشتر هست بنابر این نمیشه گفت شاکله تیم بزرگسالان رو همون تیم جوانان تشکیل میده حتی این تیم زیر 21 ساله ها 2 سال دیگه ترکیبش کاملا عوض میشه چون همشون دیگه از مرز سنی عبور کردن
آلمان همین الانشم تیم بزرگسالانش تیم جوونیه و در آینده با ستاره هایی که از رده های پایین تر میان جایگزین میشن
اسپانیا هم تیم خوبیه منتها اگه اسپانیا تازه 5 ساله یه تیم مدعی شده آلمان 50 ساله مدعیه
قدرت های سنتی فوتبال برزیل و آلمان و ایتالیا هستند و طرفدارانشون با تیم هاشون نوستالژی دارن ولی طرفداران اسپانیا نه چون به خاطره های 5 سال پیش نمیشه گفت نوستالژی پس بهتره به یکی از قدرتهای فوتبال جهان نگی عددی نیست چون ما هم می تونیم به شما بگیم تازه به دوران رسیده
راستی من هم مغزم میگه آلمان هم قلبم :happy:
آخرین جمله:شک نکناخه چطور ميشه گفت كي قهرمان ميشه؟قهرماني به خيلي چيزا بستگي داره يكيش گروه و قرعه مناسبه.ممكنه يه تيم خوش شانس باشه يه تيم بدشانس.يا از داوري ضربه بخوره.همه اينا هست.اما ايشالا ايران قهرمان ميشه
اولا که من سر پیازم یا ته پیاز که موضوعو شخصی میکنی؟! ثانیا بحث سر این هجمه ایه که راه افتاده سر برنامه ریزی آلمانی های توی فوتبال پایه، خواستم بگم که کار خاصی نکردن و این هنوز اسپانیا و لاماسیا است که داره به یکته تازی خودش تو فوتبال مدرن ادامه میده. بعد کدوم نوستالژی را میگی دقیقا بابابزرگ؟! این آلمان ابرقدرت شما از ۱۹۹۰ تا حالا هیچ جام مهمی را فتح نکرده ولی منی که "۵ ساله" طرفدار اسپانیا شدم با بالا رفتن ۳ تا از بهترین جامهای دنیای فوتبال ملی توسط تیم محبوبم خاطره دارم باشد که همچنان درس پس بدید در محضر اسپانیا/کاتالونیا.
اولا که آخرین قهرمانی آلمان 90 نیست و 96 هست که من کاملا یادمه خیلی هم ازش نگذشته که لازم باشه من بابابزرگ باشم تا یادم بیاد!
ثانیا موفقیت که فقط کسب جام نیست.
برنامه ریزی بعنی اینکه آلمان که در یورو 2000 و 2004 از گروهشم نتونست بیاد بالا بعد از اون همیشه در جام های جهانی و جام ملت ها جزو 3 تیم اول بوده و اگر بدشانسی نمیاورد حداقل یک قهرمانی جهان یا یورو در این مدت در کارنامش بود.
برنامه ریزی آلمانیها در فوتبال پایه هم از ستاره های فراوانی که تحویل فوتبال دارن میدن مشخصه چیزی نیست که کسی منکرش بشه
آلمان 7 بار در فینال جام جهانی حضور داشته و 12 بار در نیمه نهاییش بوده یعنی 2 بار بیشتر از برزیل! این یعنی ثبات و برنامه
ولی اسپانیا هر چی مقام داره از 2008 به این طرف هست قبلش معلوم نیست کجا بوده...
در زمینه باشگاهی هم که امسال بایرن و دورتموند در مجموع 11 - 3 بارسا و رئال رو بردند
عزیزجان
سال ۹۶ که جام جهانی نبود
اخرین قهرمانی جهانی المان همون ۹۰ بود
اما یورو رو فتح کردن
با گل الیور بیرهوف
ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک
من طرفدار دو آتیشه ایتالیا هستم از سال 94.
ولی باید واقع بین بود.
به نظرم این تیمها به ترتیب الویت میتونند شانس قهرمانی داشته باشند
1_اسپانیا
2_آلمان
3_برزیل
4_پرتقال
5_ایتالیا
6_آرژانتین
7_هلند
8_ژاپن
نظر شما چیه؟؟؟
با همش تاحدود زیادی موافقم ولی ژاپنو دیگه زیادی بزرگش کردیمن طرفدار دو آتیشه ایتالیا هستم از سال 94.
ولی باید واقع بین بود.
به نظرم این تیمها به ترتیب الویت میتونند شانس قهرمانی داشته باشند
1_اسپانیا
2_آلمان
3_برزیل
4_پرتقال
5_ایتالیا
6_آرژانتین
7_هلند
8_ژاپن
نظر شما چیه؟؟؟
نظر من