- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
بازی تیم ملی کشورشه میگه بخاطر آرژانتین بازی رو نگاه کردم.!ما بعد 10-12 سال نشستیم یه بازی کامل رو از ایران دیدیم اونم بخاطر ارژانتین بود که نگاه کردم و نه ایران ولی انصافا عجب بازی کرد ایران خوشمان امد
این ارژانتین مثل اینکه امیدی بهش نیست :general602:
بازی تیم ملی کشورشه میگه بخاطر بازی آرژانتین نگاه کردم بازی ایران رو!!! خیلی لطف کردی خسته نباشی! :general112:ما بعد 10-12 سال نشستیم یه بازی کامل رو از ایران دیدیم اونم بخاطر ارژانتین بود که نگاه کردم و نه ایران ولی انصافا عجب بازی کرد ایران خوشمان امد
این ارژانتین مثل اینکه امیدی بهش نیست :general602:
اووووف بی چاره ها . داداش نگو دلمونو کباب کردی . این بیچاره ها رو هیچکی نگاه نمیکنه کهلابد اگه فرکی دایی جلالی ابراهیمی منصوریان قلعه نوعی بودن این نسلمون فنا نمیشت و ما الان ارجانتینو میبرتیم اخه برگردیم به 1ماه قبل ببین کدوم جوونمردی از اینا از تیم حمایت کرده یا اصلا دفاع کرده کفاشیان که رئیسه از لباسم دزدیده بود دیگه بالاتر از این چی میخوایی که میگی کیروش خراب کرده تیمو بالاتر از اینکه تو قاره خودشون لولشون کرده بودیم میخکوب شده بودن!
یعنی شما فکر میکنی 75 دقیقه 11 نفره دفاع کردن اسمش فوتبال بازی کردنه ؟ شما برگرد عقب سال 98 بازی ایران یوگوسلاوی رو دوباره نگاه کن , ببین ایران چطور بازی کرد بعد بیا نظر بده ببینم بازم نظرت همینهنمیدونم چرا بعضی ها خیلی احساس میکنن از فوتبال واز باقی مسائل آخرت وبه قول خودمون زرو هستن بیخیال یکممم خودتونو دریابید ببینید ایران با چه غولی والبته به چه شکلی باخت خوب این مطمئنا نمیتونه شانسی باشه که جو منفی میدینو میگن اله بله و...
یعنی شما فکر میکنی 75 دقیقه 11 نفره دفاع کردن اسمش فوتبال بازی کردنه ؟ شما برگرد عقب سال 98 بازی ایران یوگوسلاوی رو دوباره نگاه کن , ببین ایران چطور بازی کرد بعد بیا نظر بده ببینم بازم نظرت همینه
راننده پراید راننده باشه بله میگیره بنزوشما با پراید هر وقت تونستی بنز رو بگیری تو جاده صاف بیا بگو ایران نباید دفاع میکرد,مرد حسابی مهره های آرژانتین کجا ایران کجا توقع داشتی راه به راه حمله کنن 5 6 تا بخورن؟ فوتبال فقط حمله نیست
الان دژاگه شلغم بود یا قوچان نژاد؟ حقیقی کاهو بود یا پولادی؟ضمنا با شلغم و کاهو نمیشه جوجه کباب درست کرد
ایران عالی بود از هر جهت