• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
من هنوز موندم ایران چرا بازی اول اونجوری بازی کرد
راحت میتونستیم ببریم نیجریه رو تازه اگه با آرژانتینم آحرا تو لاک دفاعی نمیرفتن گل نمیخوردن و بیشتر حمله میکردن گلم میزدن چون بازیکنای این نسلمون این توانایی رو دارن
کارلوس کیروش یک تنه این نسل رو حیف کرد

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
نمیدونم چرا بعضی ها خیلی احساس میکنن از فوتبال واز باقی مسائل آخرت وبه قول خودمون زرو هستن بیخیال یکممم خودتونو دریابید ببینید ایران با چه غولی والبته به چه شکلی باخت خوب این مطمئنا نمیتونه شانسی باشه که جو منفی میدینو میگن اله بله و...

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
امیدوارم بوسنی امشب ببره
میتونیم صعود کنیم

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
لابد اگه فرکی دایی جلالی ابراهیمی منصوریان قلعه نوعی بودن این نسلمون فنا نمیشت و ما الان ارجانتینو میبرتیم اخه برگردیم به 1ماه قبل ببین کدوم جوونمردی از اینا از تیم حمایت کرده یا اصلا دفاع کرده کفاشیان که رئیسه از لباسم دزدیده بود دیگه بالاتر از این چی میخوایی که میگی کیروش خراب کرده تیمو بالاتر از اینکه تو قاره خودشون لولشون کرده بودیم میخکوب شده بودن!

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
کیــــروش تو فوق العاده ای مرد ..

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
ما بعد 10-12 سال نشستیم یه بازی کامل رو از ایران دیدیم اونم بخاطر ارژانتین بود که نگاه کردم و نه ایران ولی انصافا عجب بازی کرد ایران خوشمان امد :D
این ارژانتین مثل اینکه امیدی بهش نیست
:general602:
بازی تیم ملی کشورشه میگه بخاطر آرژانتین بازی رو نگاه کردم.!:mad:
ما بعد 10-12 سال نشستیم یه بازی کامل رو از ایران دیدیم اونم بخاطر ارژانتین بود که نگاه کردم و نه ایران ولی انصافا عجب بازی کرد ایران خوشمان امد :D
این ارژانتین مثل اینکه امیدی بهش نیست
:general602:
بازی تیم ملی کشورشه میگه بخاطر بازی آرژانتین نگاه کردم بازی ایران رو!!! خیلی لطف کردی خسته نباشی! :general112:

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
لابد اگه فرکی دایی جلالی ابراهیمی منصوریان قلعه نوعی بودن این نسلمون فنا نمیشت و ما الان ارجانتینو میبرتیم اخه برگردیم به 1ماه قبل ببین کدوم جوونمردی از اینا از تیم حمایت کرده یا اصلا دفاع کرده کفاشیان که رئیسه از لباسم دزدیده بود دیگه بالاتر از این چی میخوایی که میگی کیروش خراب کرده تیمو بالاتر از اینکه تو قاره خودشون لولشون کرده بودیم میخکوب شده بودن!
اووووف بی چاره ها . داداش نگو دلمونو کباب کردی . این بیچاره ها رو هیچکی نگاه نمیکنه که
چی میگی واسه خودت حاجی
اگه نیمه تهاجمی بازی کنه ایران آرژانتینشم میبره چرا بد بخت بازی در میارن ملت من نمیدونم میبازنم باز میریزن خیابون

Hrithik

Registered User
لایک‌ها
119
برد مال ایران بود , تو مشتش بود :mad:
داور ...... اگه پنالتی رو میگرفت مسی و تیمش باس میرفتن تو شلنگ شنا میکردن
ولی در کل دمشون گرم
قبل بازی همه میگفتن بابا ایران فلان تا گل میخوره , ولی از بس قشنگ بازی کردن دیگه همه توقع شون گرفت که میبریم " که خداییش حقمون بود "
ایشالا بوسنی رو میزنیم و صعود میکنیم :general601:

Last edited:

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
اما این نکته رو بگم ایران اگه باخت واقعا مردونه باخت میرزید به صد تای اون یک امتیازی که از بازی نیجریه گرفت که میتونست 3 امتیاز راحت بگیره از اون بازی

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نمیدونم چرا بعضی ها خیلی احساس میکنن از فوتبال واز باقی مسائل آخرت وبه قول خودمون زرو هستن بیخیال یکممم خودتونو دریابید ببینید ایران با چه غولی والبته به چه شکلی باخت خوب این مطمئنا نمیتونه شانسی باشه که جو منفی میدینو میگن اله بله و...
یعنی شما فکر میکنی 75 دقیقه 11 نفره دفاع کردن اسمش فوتبال بازی کردنه ؟ شما برگرد عقب سال 98 بازی ایران یوگوسلاوی رو دوباره نگاه کن , ببین ایران چطور بازی کرد بعد بیا نظر بده ببینم بازم نظرت همینه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
شما با پراید هر وقت تونستی بنز رو بگیری تو جاده صاف بیا بگو ایران نباید دفاع میکرد,مرد حسابی مهره های آرژانتین کجا ایران کجا توقع داشتی راه به راه حمله کنن 5 6 تا بخورن؟ فوتبال فقط حمله نیست

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
یعنی شما فکر میکنی 75 دقیقه 11 نفره دفاع کردن اسمش فوتبال بازی کردنه ؟ شما برگرد عقب سال 98 بازی ایران یوگوسلاوی رو دوباره نگاه کن , ببین ایران چطور بازی کرد بعد بیا نظر بده ببینم بازم نظرت همینه

فوتبال در حالِ تغییر هست
شما می تونی هی تیکی تاکا تیکی تاکا تیکی تاکا تیکی تاکا تیکی تاکا و بازهم تیکی تاکا ....... انجام بدی و در نهایت 5 گل بخوری و با حقارت از جام جهانی حذف بشی یا می تونی مرد و مردونه بیای دفاع کنی و از بازی امتیاز بگیری

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
هر کسی عزیزان 11 نفر رو بکشه تو دفاع نبایدم گل بخوره اسکلت که نیستن ادم هستن اونم 11 نفر اونکه ارژانتینه بترین تیم جهانشم نمیتونه از وسط 11 نفر گل بزنه
بعدش شاهکار مسی بود یکی از زیباترین گل ها رو زد
باختیم مردم دارن شادی میکنن و تو شبکه 3 اهنگ گذاشتن و غرورم بهشون دست داده پس اگه اینا ببرن دیگه چیکار میکنن
واقعا مسی خیلی گل قشنگی زد

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
شما با پراید هر وقت تونستی بنز رو بگیری تو جاده صاف بیا بگو ایران نباید دفاع میکرد,مرد حسابی مهره های آرژانتین کجا ایران کجا توقع داشتی راه به راه حمله کنن 5 6 تا بخورن؟ فوتبال فقط حمله نیست
راننده پراید راننده باشه بله میگیره بنزو
بنزی که شاید نقطه ضعفیم داشته باشه و بتونه استفاده کنه راننده پراید

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
ضمنا با شلغم و کاهو نمیشه جوجه کباب درست کرد
ایران عالی بود از هر جهت
الان دژاگه شلغم بود یا قوچان نژاد؟ حقیقی کاهو بود یا پولادی؟
سردارو خلعتبریو اینا هم که اصلا نیاوردشونم که لابد پشم بودن نه؟

بالا