• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
والا من انتظاری ندارم , فعلا این شما هستید که از این فوتبال بزن زیرش و دفاع 11 نفره دارید لذت میبرید , پس با همین خوش باشید و لذت ببرید

وقتی با پیکان جوانان بتونی جلوی بوگاتیو مردونه وایسی بایدم لذت ببری
وقتی تیمِ ایران که بعد از هوندارس همه به عنوانِ ضعیف ترین تیمِ جام ازش نام می بردند میاد و جلوی یکی از 3 مدعی اصلی قهرمانی که مثلا بهترین بازیکن تاریخ فوتبال رو هم همراه خودش داره وایمیسته و اونو به چالش می کشه جای افتخار هم داره

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
این آلمانی ها جلو دروازه تعارف کردنشون خیلی رو مخه...راحت 2-3 تا دیگه میتونستن بزنن ولی قدر موقعیت نمیدونن.

Sent from my GT-I9300

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
مثال شما خیلی بی ربطه , اینکه 11 نفره از دقیقه 1 دفاع کنی و بزنی زیر توپ اسمش فوتبال نیست و آوردن این بهانه که حریف آرژانتین بوده و عذر بدتر از گناهِ
این بازی حریف ایران آرژانتین بود , باشه قبول . بازی قبل هم حریف ایران آرژانتین بود که از دقیقه 1 میزد زیر توپ ؟
امار پاس بازی قبل رو داری ؟ گزارشگر بازی امار پاس رو 200 و خورده ای به 60 تا اعلام کرد !! تعداد پاسهای متوالی ایران به 5 نمیرسید
ببینم جام جهای 98 که به یوگوسلاوی 1-0 باختیم ع اونجا هم از دقیقه 1 زیر توپ زدیم ؟ بازی با آمریکا که بردیم چطور ؟ بازی با آلمان که نیمه اول رو 0-0 شد چطور ؟
همه این بازیها از دقیقه یک بازی 11 نفره دفاع کردیم ؟
من نگفتم ایران کلا بد بازی کرد ولی از 90 دقیقه فقط 15 دقیقه فوتبال بازی که الان همه دارید به به و چه چه راه میندازید .
خود شما چقدر فکر میکردی کاستاریکا بیاد اروگوئه و ایتالیا رو ببره ؟ فوتبال یعنی این
دوست عزیز دقیقا الان انتظار داشتی تیم ملی چه کاری میکرد که انجام نشد!؟ این آمار رو از کجا آوردی میگی 5 تا پاس صحیح ندادن؟! همه دنیا دارن میگن ایران تو این بازی فوق العاده بود بعد شما میگی بد بازی کردیم!!!! قبول کن که فراتر از توان خودشون بچه ها بازی کردن کم نذاشتن.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
بعضی ها آرزو میکردن که ایران 6 تا بخوره که بعد بیان اینجا بگن دیدید گفتم 6 تایی میشیم!
سایت های خارجی رو بخونید معتبرترین روزنامه ها و سایت ها دارن تیم ایران رو تمجید میکنن و حتی هافبک آرژانتین هم میگه اصلا فکر نمیکردیم ایران اینطوری بازی کنه و فقط مسی میتونست ما رو برنده کنه اون وقت بعضی ها میان اینجوری میگن،به نظر من ایران استحقاق تحسین شدن رو داشت چون منطقی دفاع کرد و بدشانسی آورد،ضمن اینکه داوری هم 100% به تیم ضربه زد و پنالتی رو نگرفت .
اگه صعود هم بکنیم بعضی ها میان میگن از فرانسه 8 تا میخوریم حذف میشیم،اینارو زیاد کاری نداشته باشین اینا کلا اینطورین....

مايکل اوون: ايران فوق‌العاده بود
تمجيد سايت روزنامه گاردين از بازيکنان تيم‌ملي
سايت فيفا:‌ شاگردان کي‌روش متحد بودند
نيويورک تايمز: تيم ايران مستحق پيروزي بود
آسوشيتدپرس: ايران مي‌توانست برنده باشد
کي‌هيل: ايران فوتبال خيلي خوبي ارائه کرد
مهمت شول: ايران برتر از آرژانتين بود

و.....

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
هلند 3 تا خورد
آلمان هم 2 تا
تا حالا هیچ تیمی اون طور که باید و شاید مدعی نشون نداده
خطِ دفاعیه خیلی از تیما افتضاحه
کلا این جام بعید نیست یهو دیدی کاستاریکا قهرمان شد :D

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
مسی بهترین بازیکنه تو این شکی نیست .
بالاخره انشالله ایران موفق باشه :)
جک قشنگی گفتی :general304:
ولی جداً ایول به این غیرت و تعصبت که رو کشورت داری !
آرژانتين بمیره با این بازیش بهتره جلوی ایران ، با این همه بازیکن مثلا ستاره که همه تو تیم های مطرح بازی میکنن...
والا ما شانس نداشتیم وگر نه چند تا موقعیت عالی داشتیم و حتی ممکن بود بازی رو ببریم

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
هلند 3 تا خورد
آلمان هم 2 تا
تا حالا هیچ تیمی اون طور که باید و شاید مدعی نشون نداده
خطِ دفاعیه خیلی از تیما افتضاحه
کلا این جام بعید نیست یهو دیدی کاستاریکا قهرمان شد :D

هلند کی 3 تا خورد ؟

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
توکه میبینی همه رو بسته
بخون ببینین چی نوشتم بعد حرف بزن
میگم اقا جون تیمی که دفاع کنه تیم نیست دفاعی بازی کردن عزیز دل شاهکار نیست شاهکار کارای مسیه
نه شاهکار داور بازی بود!! خوبه نیمه دوم خفه کرده بودیم آرژانتینو بعد میگه دفاعی باز کردیم :eek:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
لیونل مسی: ایران نمایش عالی داشت/ شکستن دفاع ایران سخت بود
کاپیتان تیم ملی فوتبال آرژانتین گفت: به نظرم ایران نمایش خیلی خوبی داشت و با سیستم تدافعی به دنبال استفاده از موقعتیت هایش بود. به همین خاطر شکستن سد دفاعی ایران سخت بود.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به برزیل، لیونل مسی در نشست خبری پس از دیدار تیمش برابر ایران به خبرنگاران گفت: واقعیت این است که ما بازی سختی را پشت سرگذاشته ایم. باید صادقانه بگویم که ایران نمایش خوب و عالی داشت و راه های نفوذ ما را بسته بود. به همین خاطر شکستن سد دفاعی آنها سخت بود.

وی افزود: در نیمه اول ما تلاش کردیم تا بتوانیم به دروازه ایران نزدیک شویم اما آنها به خوبی دفاع کردند و برای این کار سازمان دهی شده بودند. البته ایران چند موقعیت خوب هم برای گلزنی داشت اما بازیکنان ما هوشیار بودند.

مسی در پاسخ به این پرسش که چه احساسی از زدن گل پیروزی آرژانتین داشتید گفت: به هر حال ما باید این بازی را با پیروزی به پایان می بردیم چرا که به سه امتیاز آن نیاز داشتیم. ما با این سه امتیاز خیالمان را بابت صعود راحت کردیم و به همین خاطر باید تلاش می کردیم به پیروزی برسیم. وقتی که گل زدم احساس خیلی خوبی داشتم چرا که باعث شدم به مرحله بعد صعود کنیم.

کاپیتان تیم ملی فوتبال آرژانتین در پاسخ به این پرسش که بازیکنان ایرانی شما را مهار کرده بودند گفت: آنها نه تنها من را بلکه همه بازیکنان آرژانتین را مهار کرده بودند. سیستم ایران تدافعی بود هر چند که موقعیت هایی هم داشت. به همین خاطر وقتی گل زدم لحظه فوق العاده ای بود.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بابا کجا خوب بازی کرد !! تا دقیقه 60 بازی که 11 نفره دفاع میکردن. از دقیقه 60 تازه میشه گفت فوتبال بازی کرد .
خداییش اگه به این میگید خوب بازی کردن پس بقیه بازیها رو می بینید چی میگید ؟
حتی هندوراس هم تو جام جهانی گل زده
خوب بود دیگه توجه کن ایران - ارژانتین بودا o_O
دفاع کردن خوب هم خیلی تمرکز میخواد که از عهده هر تیمی برنمیاد ایران باید دفاع میکرد چون چیز دیگه ایی نمیتونست انجام بده ضد حمله ها هم عالی بود باوو من دارم بدون تعصب و جانبداری میگم من 10-12 ساله بازی ایرانو ندیدم خودم فکر میکردم ایران کمتر از 3 تا نخوره
در کل خوب بودن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خب مثل اینکه این جام مال اروپایی ها نیست المان هم متزلزل نشون داد
نویر چیکار کرد یه لحظه ؟ o_O
گوتزه خودشم نفهمید چطور گل زد
:D

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بلوهوریزونته - برزیل - ایرنا - سرمربی تیم ملی آرژانتین پس از برتری خفیف تیمش مقابل ایران خطاب به کارلوس کی روش، گفت: تبریک می گم، عجب تیمی درست کرده اید.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
از نظر من آلمان داره مهندسی می کنه که بره اون سمت جدول و به برزیل و فرانسه نخوره، از طرفی ایتالیا یا اروگوئه هم یکیشون میاد این سمت.
@Benchmarker دو تا از بهترین تیم های این جام تا اینجا اروپایی بودن، فرانسه و هلند

بالا