Mehdiwol
Registered User
این بازی غنا-آلمان عجب بازیی بود حال کردم یکی از زیباترین مسابقات جام تا به الان
والا من انتظاری ندارم , فعلا این شما هستید که از این فوتبال بزن زیرش و دفاع 11 نفره دارید لذت میبرید , پس با همین خوش باشید و لذت ببرید
دوست عزیز دقیقا الان انتظار داشتی تیم ملی چه کاری میکرد که انجام نشد!؟ این آمار رو از کجا آوردی میگی 5 تا پاس صحیح ندادن؟! همه دنیا دارن میگن ایران تو این بازی فوق العاده بود بعد شما میگی بد بازی کردیم!!!! قبول کن که فراتر از توان خودشون بچه ها بازی کردن کم نذاشتن.مثال شما خیلی بی ربطه , اینکه 11 نفره از دقیقه 1 دفاع کنی و بزنی زیر توپ اسمش فوتبال نیست و آوردن این بهانه که حریف آرژانتین بوده و عذر بدتر از گناهِ
این بازی حریف ایران آرژانتین بود , باشه قبول . بازی قبل هم حریف ایران آرژانتین بود که از دقیقه 1 میزد زیر توپ ؟
امار پاس بازی قبل رو داری ؟ گزارشگر بازی امار پاس رو 200 و خورده ای به 60 تا اعلام کرد !! تعداد پاسهای متوالی ایران به 5 نمیرسید
ببینم جام جهای 98 که به یوگوسلاوی 1-0 باختیم ع اونجا هم از دقیقه 1 زیر توپ زدیم ؟ بازی با آمریکا که بردیم چطور ؟ بازی با آلمان که نیمه اول رو 0-0 شد چطور ؟
همه این بازیها از دقیقه یک بازی 11 نفره دفاع کردیم ؟
من نگفتم ایران کلا بد بازی کرد ولی از 90 دقیقه فقط 15 دقیقه فوتبال بازی که الان همه دارید به به و چه چه راه میندازید .
خود شما چقدر فکر میکردی کاستاریکا بیاد اروگوئه و ایتالیا رو ببره ؟ فوتبال یعنی این
جک قشنگی گفتی :general304:مسی بهترین بازیکنه تو این شکی نیست .
بالاخره انشالله ایران موفق باشه![]()
هلند 3 تا خورد
آلمان هم 2 تا
تا حالا هیچ تیمی اون طور که باید و شاید مدعی نشون نداده
خطِ دفاعیه خیلی از تیما افتضاحه
کلا این جام بعید نیست یهو دیدی کاستاریکا قهرمان شد![]()
کلی گفتمهلند کی 3 تا خورد ؟
یدونه از اسپانیا دو تا از استرالیاهلند کی 3 تا خورد ؟
نه شاهکار داور بازی بود!! خوبه نیمه دوم خفه کرده بودیم آرژانتینو بعد میگه دفاعی باز کردیمتوکه میبینی همه رو بسته
بخون ببینین چی نوشتم بعد حرف بزن
میگم اقا جون تیمی که دفاع کنه تیم نیست دفاعی بازی کردن عزیز دل شاهکار نیست شاهکار کارای مسیه
خوب بود دیگه توجه کن ایران - ارژانتین بودابابا کجا خوب بازی کرد !! تا دقیقه 60 بازی که 11 نفره دفاع میکردن. از دقیقه 60 تازه میشه گفت فوتبال بازی کرد .
خداییش اگه به این میگید خوب بازی کردن پس بقیه بازیها رو می بینید چی میگید ؟
حتی هندوراس هم تو جام جهانی گل زده
حتی هندوراس هم تو جام جهانی گل زده
Real sad! We have delivered a strong performance but at the end we had unfortunately pitch. But that's football. We come back stronger against Bosnia!