• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
اسکيل لاوتزي که در ديدار آرژانتين برابر ايران به جاي سرخيو آگرو به بازي آمد و در پايان هم تيمش يک بر صفر برنده شد، عنوان کرد: پيش از بازي به هيچ‌وجه فکر نمي‌کرديم که ايران بتواند به اين اندازه منظم کار کند

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
از نظر من آلمان داره مهندسی می کنه که بره اون سمت جدول و به برزیل و فرانسه نخوره، از طرفی ایتالیا یا اروگوئه هم یکیشون میاد این سمت.
@Benchmarker دو تا از بهترین تیم های این جام تا اینجا اروپایی بودن، فرانسه و هلند

قبل از جام اصلا فکر نمیکردم فرانسه تا این حد قدرتمند ظاهر بشه و کاملا منو غافلگیر کردند .

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اين آلمان!؟
حتتتتتماً...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
جوجه رو آخر پاییز میشمرن..میبینی حالا..4 سال پیشم فک نمیکردی 4 تا میخورین اونم با کلین شیت!!!

Sent from my GT-I9300

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سایت فولام: داور بايد در حساس‌ترين صحنه بازي، خطايي را که توسط پابلو زابالتا، مدافع آرژانتين روي دژاگه صورت گرفت، پنالتي اعلام مي‌کرد،‌ پنالتي که از سوي کارشناسان تأييد شد.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
بازیکن های تیم ملی با دیدن شادی مردم با اینکه بازی رو باختن اما روحیه میگیرن برای بازی با بوسنی،انصافا این بچه ها حقشون باخت نبود،شاید اگر پنالتی ما گرفته میشد نتیجه خیلی فرق میکرد.
به نظر من بیشتر هدف بازیکن های تیم ملی شاد کردن دل مردم بود و واسه این هدف هم از دل و جون مایه گذاشتن.آفرین به غیرتتون

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
جوجه رو آخر پاییز میشمرن..میبینی حالا..4 سال پیشم فک نمیکردی 4 تا میخورین اونم با کلین شیت!!!

Sent from my GT-I9300
اون آلمان در جام جهانی تو گروهی اگر اشتباه نکنم یکی از بازی هاشو باخت! درسته؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

Sent from my GT-I9300
بدون شك!اگه بتونين بالا بياين حتماً ميشمريم...:دي
چرا با مارادونا هر چيزي قابل پيش بيني بود!!!:(

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اين آلمان!؟
حتتتتتماً...:)

بله قطعا این آلمان این آرژانتین رو که بوسنی رو با گل به خودی بازیکن بوسنی و ایران رو با نگرفتن پنالتی بازیکن ایران می بره رو شکست بده

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اون آلمان در جام جهانی تو گروهی اگر اشتباه نکنم یکی از بازی هاشو باخت! درسته؟
بله به صربستان باخت
همون بازی که داور اسپانیایی به نصف بازیکنا کارت زرد داد و کلوزه رو هم به خاطر یه خطای معمولی اخراج کرد
آلمان در بازی دوم مرحله گروهی مشکل داشته معمولا

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
کامنت من کو!؟چرا حذف شد!؟

حرف سیا.سی زدم یا با کسی کل کل کردم!؟

دیگه حوصله از اول تایپ کردن کامنت قبلی رو ندارم خلاصه اش این بود که کار ایران به جایی رسیده که با داوری سعی میکنن فوتبال ایران رو سر ببرن:cool:

فقط میگم انشالله که ایران بهتر از اینها جلو بوسنی بازی میکنه.یعنی مطمئنم...;)

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
داداشان یادتون نره ایران فقط دفاع میکرد

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
ایرانو ایرانی چه با دفاع چه بی دفاع چه ببازی چه مساوی کنی دوست دارم اینو به همه از اونا بهترون میگم که واسشون فقط مرغ همسایه غازه!

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
بوسنی تیم خیلی خوبیه
اگه قرار باشه با این باد تو غبغب جلوشون بازی کنیم حداقل 3تا میخوریم
باید بشینن بازی هاشونو کامل انالیز ونن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
از نظر من آلمان داره مهندسی می کنه که بره اون سمت جدول و به برزیل و فرانسه نخوره، از طرفی ایتالیا یا اروگوئه هم یکیشون میاد این سمت.
@Benchmarker دو تا از بهترین تیم های این جام تا اینجا اروپایی بودن، فرانسه و هلند
فکر نکنم تو بازی دوم مهندسی کنن که منجر به حذفشون بشه المان نزدیک بود ببازه ها تیمها یه درصد کمی از این مهندسیها میکنن ولی نه تو بازی دوم بلکه تو بازی سوم تازه اونم نه همیشه
المان داره از فرانسه و برزیل فرار میکنه خب اونور هم خیلی اسون نیست که o_O
من حقیقتا فرانسه رو اروپایی نمیدونم بیشتر چیزی شبیه افریقای اروپاییه :D نصف بیشترشون سیاه پوستن هیچوقت هم از فرانسه خوشم نیومده
اما این فرانسه با این گروه اسون و بعدش خوردن به دوم گروه F براحتی به یک چهارم میرسه
هلند هم بازی اول خوب ظاهر شد اما بازی دوم خیلی خوب نبود مثل المان
من حقیقتا تا اینجا نه فرانسه و نه المان بلکه مکزیک شیلی و تا حدودی اروگوئه منو تحت تاثیر قرار دادن مخصوصا مکزیک

بالا