• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
ناسزای داور صربستانی به ایرانیان: لعنت به همه ی شماها!
میلوراد مازیچ داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین پس از انتقادات مردم ایران از او عبارات زشتی را در صفحه ی فیس بوک خود درج کرده است.

به گزارش «تیک» Tik.ir، وی در بخشی خطاب به منتقدان ایرانی اش که در صفحه ی فیس بوکش اشتباهاتش را به او متذکر شده بودند نوشت: لعنت به همه ی شماها.

وی افزود: من قدرت دارم و شماها ندارید، کاری خواهم کرد که برزیل پیروز جام جهانی شود.

این داور صربستانی در بخش دیگری به کنایه نوشته است: قول می دهم که دمار از روزگار کشوری که شماها بگویید دربیاورم.
مشخصه که این رو ننوشته
ولی میشه گفت کل بازی داشت همینو القا میکرد
----
یه سوال:الآن فیفا نمیتونه بخاطر اون پنالتی یا کارت زردی که نداد یا کلا اینجور چیزا کاری بکنه؟(غیر از محروم کردنش از بازی های جام جهانی)

mikadd

همکار بازنشسته هواشناسی
لایک‌ها
14,409
برد نیجریه بر بوسنی به اون عده که انتقاد میکردن به تساوی ایران و نیجریه' و نیجریه رو ضغیفترین تیم افریقای میدونستن نشون داد که در اشتباه هستن و نیجریه تیم خوبیه.در بازی اخر هم بین ارژانتین و نیجریه با توجه به امتیازاشون جفتشون برای برد تلاش میکنن تا دور بعد به فرانسه نخورن و این شانسه ایرانو در صورت برد بوسنی زیاد میکنه

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
مساوی کنن آرژانتینو نیجریه جالب میشه واسه کسایی تحت هر شرایطی باز رویا پردازی میکنن

امیرحسین.

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان
بیاین از آلان تصمیمون رو بگیریم
یک جمله ایران میره بالا یا خیر
بنده به عنوان اولین رای میگم ایران بالا میره
چون واقعا حقشه

mikadd

همکار بازنشسته هواشناسی
لایک‌ها
14,409
ایران باید دنباله بازیه خودش باشه بنظرم ارژانتین با دو سه گل نیجریه رو میبره چون فشاری رو تیمش نیست و راحت بازی میکنه.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
همسر و فرزند مسی در بازی دیشب :

fn5xv2bzuo61fpfb8s1n.jpg

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
لیونل مسی اهل تبانی نیست اون میاد که گل بزنه به تبانی اینجور چیزا فکر نمیکنه من میدونم مسی به نیجریه گل میزنه اون به فکر اقای گل شدن قهرمانی نه تبانی

tehran west

Registered User
لایک‌ها
2,398
واکنش یکی از مدیران ناسا به بازی حقیقی
بانک ورزش : دکتر فیروز نادری، که یکی از مدیران ایرانی رده‌بالای ناسا محسوب می‌شود، در واکنش به مسابقه ایران و آرژانتین در جام‌جهانی، مهار عالی علیرضا حقیقی برابر هیگواین را به عنوان کاور فیس‌بوکش انتخاب کرده و این دروازه‌بان را به عنوان بازیکن برتر میدان معرفی کرده است.
upload_2014-6-22_12-49-47.jpeg

]

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
دوستان
بیاین از آلان تصمیمون رو بگیریم
یک جمله ایران میره بالا یا خیر
بنده به عنوان اولین رای میگم ایران بالا میره
چون واقعا حقشه
مشکل اینجاست که ما قانونی محکم مبنی بر رسیدن حق به حقدارنداریم! و گاهی برعکسش اتفاق افتاده،
اما پیش بینی من:
آرژانتین 2 نیجریه 1
بوسنی 0 ایران 3

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
@cloudy sky :general707:
جدی چطوری به این نتیجه رسیدی ما با این بازیکنای دفاعی می تونیم 3 تا گل به بوسنی بزنیم ؟اون آرژانتین رو که میبینی داشتند سراپا حمله می کردند و برا همین میشد بهش ضد حمله زد ولی بازی با بوسنی از این خبرا نیست :D
بنظرم 0-0 میشه بازی بوسنی و حذف میشیم متاسفانه

savior times

Registered User
لایک‌ها
105
ایران 2 بر 0 بوسنی رو میزنهآرژانتین هم 2بر0 میزنه نترسید خدا با ماستولی دیشب خدایی حقمون باخت نبود
تکرار میکنم دوباره .میگی نه نگاه کن

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
@cloudy sky :general707:
جدی چطوری به این نتیجه رسیدی ما با این بازیکنای دفاعی می تونیم 3 تا گل به بوسنی بزنیم ؟اون آرژانتین رو که میبینی داشتند سراپا حمله می کردند و برا همین میشد بهش ضد حمله زد ولی بازی با بوسنی از این خبرا نیست :D
بنظرم 0-0 میشه بازی بوسنی و حذف میشیم متاسفانه
مستر انصاری:general703:
بازیکنای ما دفاعی نیستن تاکتیک مربی میگه که چه جور بازی کنن، حمله های دیشب نشون داد همونطور که خوب میتونیم دفاع کنیم خوب هم میتونیم حمله کنیم حرکت مسعود شجاعی در برابره مسی رو دیدی؟ اصلا مسی تو عمرش اونجوری دریبل زده؟
شما که میگی بازیکنای ما دفاعین، آرژانتینیها هم که بازیکناشون در ظاهر حمله ای ان پس چرا دیروز ر...دن؟
بوسنی انگیزه ای در برابر بازی با ما نداره چون حذف شده است، اگه امید داشت شاید طوری بازی میکرد که به مشکل بخوریم ولی اینجوری خیلی تلاش نمیکنن. به هر حال من نتیجه رو 3 بر هیچ یا نهایت 3 بر یک به نفع ایران پیش بینی میکنم
و من الله توفیق

بالا